2 Temmuz 2013 Salı

video güvenlik sistemleri

Tak ve iki yönlü ses, çift IR Kesme ve Pan / Tilt işlevsellik özellikleri 1/4 inç Renkli CMOS IP Kamera oynayın. Bu güvenlik kamera takma. Daha kolay olamazdı "Alp" Tak ve IP güvenlik kamerası oyna dakika sadece bir konuda kendi güvenlik ağı kurmak sağlar. PC'nizde yazılımı çalıştırmak, ve kamera dinlenme yapalım. UXGA 1600x1200 çözünürlükte video kayıt (ve ses!), Bulanık ve un-keskin görüntüleri zaman bitti! Her ayrıntı saldırgan iyi bir görünüm veren, HD Çekilecek. Daha da iyisi, sadece hatta Android / iPhone telefon bir PC kullanarak giriş veya tarafından video güvenlik sistemleri dünyanın her yerinden gelen canlı akışı erişmek mümkün olacak! Pan ve Tilt fonksiyonu için mülkiyet sayesinde tek bir açı kaçırmayın Bu kapalı IP kamera. Yatay 355 derece dönen ve 120 derece dikey, oda hemen hemen her köşesine kapsayacak şekilde mümkün olacak. Ve bu ne olup bittiğini dinlemek mümkün olacak dahili mikrofon kullanarak, yeterli değildi. Ve burada bitmiyor! Mikrofon bağlayın ve kamera sistemleri hoparlöründen ses yayın. düşük ışık koşullarında "Alp" otomatik olarak çevre net bir ve bu 10 metreye kadar vermek, 11 IR LED yanacaktır. Eğer yakalanan görüntüleri saklayabileceğiniz bir DVR veya PC yok mu? Sorun değil, sadece bir MicroSD kart takın ve izin dahili DVR işi! "Alp" IP Kamera ile mülkiyet dikkatli bir göz atın. Stokta, bu kablosuz IP güvenlik kamera sipariş 24 saat içinde sevk edilebilir ve bir 12 ay garanti ile geliyor.


Megapiksel Speed ​​Dome IP Kamera Bu sağlam bir çalışma güvenlik kamerası yapma, PTZ, 4X Optik Zoom, Hareket Algılama ve 1600x1200 ve 1280x720 çözünürlük seçenekleri sunuyor. mülkiyet göz tutmak için mükemmeldir, bu IP kamera olarak bilinen "İzle Guard" 1/4 inç CMOS olduğunu yakalar ve H.264 formatında kaydeder. H.264 video sıkıştırma ile, daha düşük bir bit hızında ancak daha yüksek kalitede video kayıtları, hangi sadece gerekli iyi video ve daha az depolama anlamına gelir. H.264 video sıkıştırma için bir standarttır, ve şu anda yüksek tanımlı video kayıt, sıkıştırma, ve dağıtım için en sık kullanılan biçimleri biridir. Bu kameranın çözünürlüğü Ultra Genişletilmiş Grafik Dizisi için bir kısaltmadır 720p ve UXGA, seçilebilir. UXGA SVGA (800 × 600) (480.000 piksel toplam) tam olarak dört kez varsayılan çözünürlüğü 1600 x 1200 çözünürlük veya yaklaşık 1,9 milyon piksel, görüntüleme kapasitesine sahip bir ekran özelliğidir. "izle Guard" olduğu gibi bir pan-tilt-zoom kamera sistemleri (PTZ kamera), bu uzaktan yön ve zoom kontrolü kapasitesine sahip bir kamera olduğu anlamına gelir. Kadar 4 kez optik zoom ile, bu IP kamera oluyor herhangi bir faaliyet daha yakından kamera sistemleri bir görünüm elde edebilirsiniz ve 360 derece Pan ve 80 derece eğim ile, her zaman görünümünde emlak tutmak mümkün olacak. Bu 2.0 megapiksel kamera, HTTP, FTP ve DDNS, aynı zamanda "izle Guard" popüler mobil işletim sistemleri ile uyumlu, Android ve iOS gibi protokoller geniş bir aralığı destekler. Güçlü ve sağlam tasarımı, bu "izle Guard" açık kamera Orada sağlamak için harika bir yoldur mülkiyet izleme günün her saati çalışan bir gözdür.




Smartphone PTZ Kontrol, Otomatik Hareket Algılama, Gece Görüş, Kablosuz Bağlantı, IR Kesme, İki yönlü Dikey ses, 90 ° ve Yatay 330 ° hareket, hızlı kurulum Kablosuz IP Güvenlik Kamerası inanılmaz düşük toptan satışa sunulmuş durumda fiyat! kalitede en küçük detay kayıt, bu şaşırtıcı 3 x Optik Zoom güvenlik kamera kontrol etmek ve görüntülemek video güvenlik sistemleri için Smartphone kullanın. Bu IP güvenlik kamera Evinizde veya şirketin güvenlik kamera sistemleri durumunu görüntülemek için internet üzerinden dünyanın her yerinden gelen giriş için izin, Entegre Güvenlik IP kamera çözümüdür. Smartphone veya Web tarayıcısı üzerinden güvenlik kamera erişim ve anında canlı yayınları görüntüleyin. Veya uzaktan aşağıdaki işlevler bir bütün set kontrol etmek ve yönetmek, video kayıt,. Uyarmak için hareket algılama alarm kurma ve internet üzerinden daha neler Bu akıllı güvenlik kamera ek bir görüntü açı vererek, 90 derece dikey yatay 330 derece döndürün ve olabilir , aynı zamanda geniş açılı görüntü veya kamera sistemleri normal görüntü kaydı ile. Bu güvenlik kamera IR gece görüş dahili ve otomatik aktivasyonu ile LED ışıkları ile birlikte gelir, bu nedenle sakin ve sağlayabilirsiniz kamera tüm çalışma gün ve gece yapmak! gece görüş, hareket algılama, IR Cut Bu güçlü akıllı IP güvenlik kamerası, 3 x optik zoom, PTZ kontrolü harika bir fiyata harika bir tüm yuvarlak IP güvenlik kamera ve bir fabrika toptan fiyata şimdi ve sizin için kullanılabilir stoğa. Damla nakliye satış yanı sıra internet online mağazalar için iyi.




Hareket algılama alarm kaydı fonksiyonu ile birlikte nihai IP güvenlik kamerası geldi. Dünyanın her yerinden gelen izlemek ve kayıt. güvenlik endişe duyuyor musunuz? Sonra bugün piyasada zihin gadget mükemmel bir huzur bulduk. Bu hepsi var bir IP güvenlik kamera. Gece görüş, fare bir tıklama ile e-posta uyarısı, hareket algılama, dört ekran görüntüleme, tilt ve manevra fonksiyonları. Sen 4 IP kameralar için kurulmuş ve IP adresini ziyaret ederek dünyanın her yerinden gelen çevrimiçi ve izleme başlatmak için giriş sonra, her bir statik IP verebilir. kez oturum, sen, fonksiyonları ve video güvenlik sistemleri değişim bir dizi yönetebilirsiniz , değiştirmek uygulamak, görmek, ve çok daha fazlası sadece oturup izlemek daha yapmak. Bu model WiFi özellikli ve hareket algılama kayıt fonksiyonu aktif hale getirildiğinde bu akıllı IP kamera e-posta ile uyarı sağlar ek ayarlar ile uygulamaları gerçek çok yönlülük sağlar. bir havaalanı ya da bir kahve dükkanında konum, ya da 'olsun Hong Kong, Paris, Londra, Barselona, ​​California, Moskova vb yeniden, bir internet bağlantısı olan dünyanın herhangi bir bilgisayardan ev veya iş güvenlik durumunu kontrol etmek mümkün olacak. Hareket algılama kaydı ile bu küresel güvenlik kamera WiFi özelliği web görüntüleme aşkın bir yüksek kaliteli görüntü sunmak için bir CMOS 1/4 inç sensör ile gelir ve TCP / IP, DHCP, SMTP, TP, DDNS, UPnP ağ desteği protokolleri. gece görüş yeteneği sayesinde 7/24 her zaman izlemek ve evinizin veya ofisinizin kamera sistemleri görüntüleyebilirsiniz. CVLM-I33 Wi-Fi özelliği WEP, WPA, WPA2 ve şifreli güvenlik seçenekleri ile birlikte geliyor, bu kamera sistemleri IP güvenlik kamera sistemi korsanlara karşı korumalı olduğundan emin yapımında yardımcı olur. Ofisinizde, Starbucks, ya da hemen hemen her yerde ve hala evde neler olduğunu görmek için güvenlik sistemi üzerinde tam kontrol video güvenlik sistemleri sahibi olabilir. Artık gerçekten başınızın arkasında gözleri var olduğunu söyleyebiliriz. Gece görüş ve hareket algılama kaydı ile bu güçlü akıllı IP güvenlik kamerası şimdi stoğa ve bir fabrika toptan fiyata sizin için kullanılabilir.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder