15 Temmuz 2013 Pazartesi

cctv kamera sistemleri nedir

Ile donatılmış güçlü bir projektör dahili, one-of-a-tür Projektör ile Sony HDR-PJ580V High Definition Handycam Video Kamera (Siyah) Full HD 1920 x 1080 60p/24p çözünürlükte video, ev kamera sistemleri, çekimi ve daha sonra geri çalabilirsiniz 1080p, kameranın HD projektör yerleşik kullanarak. Entegre projektör anında herhangi bir kablo veya bağlantı olmadan 100 "diyagonal ekran kadar üzerinde ev filmleri görüntülemek için araçlar sağlar. Çekim ve video projelendirme yanı sıra, cctv kamera sistemleri nedir, bu kamera hem de fotoğraf 20.4 megapiksel alabilir. HDR-PJ580V depolayan kayıt on saate kadar destekler. Ayrıca, bir 64GB hafıza kartına, ev güvenlik sistemleri, kadar kullanarak depolama kapasitesini genişletmek gömülü flash bellek 32GB, üzerine görüntüleri.

Sony düşük ışıklı ortamlarda büyür bir arka, ofis kamera sistemi, aydınlatmalı Exmor R CMOS görüntü sensörü ile HDR-PJ580V donatılmış. Yüksek kaliteli görüntüleme sağlamak için, Sony bir 12x optik zoom ve 20x genişletilmiş zum destekler onların geniş açı "G" Lens, kullanılan. Kamera ayrıca TruBlack teknolojisine sahip bir 3.0 "Xtra Fine LCD dokunmatik ekran bulunuyor. LCD ekran sahip daha kolay kayıt yapar ve aynı zamanda uygun dokunmatik ekranda anında oynatım hakkı için izin verir. Ayrıca, Sony'nin TruBlack teknolojisi ultra yüksek kontrastlı teşvik doğrudan, güvenlik kamera, güneş ışığı altında ekran görüntüleme için LCD.

HDR-PJ580V sıra çok sayıda kaydı geliştirme özellikleri ile donatılmış geliyor. Bu ses geliştirme ve gürültü azaltma ile Yüz Algılama vardır. Kaydetmek olarak seçilen konularda takip eden bir izleme Odak işlevi var. Dinamik mikrofon sürükleyici ve istanbul güvenlik, canlı surround ses için 5.1 Dolby Digital Surround sahiptir. Kamera aynı zamanda 180 farklı sahne kombinasyonuna destekler Akıllı Otomatik, cctv kamera sistemleri nedir vardır. Net ses kaydı sağlayan bir rüzgar gürültü azaltma fonksiyonu bile var.


Panasonic HC-X920 3MOS Ultra Full HD Video Kamera AVCHD formatında Full HD 1080/60p video kaydı için üç 1/2.3 "BSI MOS sensör bulunuyor. 12x Leica Dicomar, zoom güvenlik takip sistemleri, lens f/1.5 hızlı bir maksimum diyafram ve 35mm vardır yaklaşık 29.8-399.2mm eşdeğer ve optik zum bir 25x Akıllı Zoom ile tamamlanmaktadır. Wi-Fi Dahili bir akıllı telefon veya tablet üzerinden gerçek zamanlı streaming ve uzaktan kumanda sağlar. Diğer bir özellik ise 3,5 "LCD dokunmatik, kamera izleme, ekran monitör, Beş dahil, gizli ev kamera sistemi, Eksen Hybrid OIS, 5.1 kanallı surround ses ve iA Artı Modu.

3MOS Sistem Pro üç 1.23 "BSI MOS sensör, Crystal Engine Pro II ve f/1.5 Leica Dicomar Lens oluşur. 3MOS sistem yeni, kamera sistemleri, bilinir ki mükemmel renk üretimi ve yüksek çözünürlüklü görüntüler yanı sıra 3MOS Sistem Pro özellikle loş ışıklı ortamlarda, büyük ölçüde, güvenlik sistemleri, gelişmiş görüntü kalitesi sunar. HC-X920 en MOS sensör 1.080 TV satır yatay çözünürlük yeteneğine sahiptirler.

Hızlı, f/1.5 lens hareketli resimler çekerken gölgelenme ve parlama bastıran bir Nano Yüzey Kaplama özellikleri, ve karanlık yerlerde bile, alarm sistemleri, çok az gürültü ile parlak, güvenlik, görüntüler kaydetmenize izin verir. Objektif ayrıca 25x Akıllı Zoom uzatılabilir bir, alarm, 12x optik zum oranı vardır.


Siyah Sony 16 GB DCR-SX85 Kamera da mevcuttur Memory Stick PRO Duo, Pro-HG Duo ve SD / SDHC / SDXC ortam kartları kabul dahili flash bellek 16GB ile standart def cam vardır. 16GB dahili bellek LP modunda kayıt süresi yaklaşık 12 saat sağlar. Ortam kartları kullanarak. Ayrıca tam hale geldikçe kartları, güvenlik montajı, takas ve dahili hafıza indirmek , kamera sistemi, zorunda kalmadan çekim tutmak mümkün olurken, çekim süresini uzatmak, beyaz dome kamera, için izin SX85 kalbinde bir 1/8 "Gelişmiş Hyper var HAD var 60x optik zoom Carl Zeiss Vario-Tessar. 3.0 "dokunmatik panelli LCD viewscreen için birleştiğinde CCD görüntüleyici, görüntüyü görüntülemek ve kamera hem de kontrol etmenizi sağlar. Kamera odaklama ve görüntü sabitleme, hem de en iyi görüntü yakalama yardımcı olmak için seçilebilir beyaz denge modu ve, 2 kameralı güvenlik sistemleri, 8 kameralı güvenlik sistemleri, sahne modları için Yüz Algılama sahiptir. Kamera otomatik, olarak otomatik fonksiyonları ve modlar en uygun kombinasyonu seçer bir Akıllı Otomatik modu bulunuyor. Dahili video ışığı uzağa kadar 6 metre konularda aydınlatma sağlar. İşiniz bittiğinde dahil Picture Motion Browser yazılımı çekim size görüntüleri düzenlemek ve düzenlemenize yardımcı olur. PMB de dünya ile paylaşma, ya da bir diske yazmak, ip kamera hakkında biligi, için sosyal medya sitelerine görüntüleri yükleyerek bir el verir.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder