8 Temmuz 2013 Pazartesi

Cctv China


Bir kez daha EOS 6D EOS 60D ile kadar iyi eşleştiğini görmek - yüksekliği küçük bir miktar için derinliği az miktarda işlem.

6D sol tarafı bağlantı noktaları bir 3.5mm mikrofon araba kamerası terminali, N3 tipi bağlantı noktası (uzaktan kumanda için), USB 2.0 portu ve mini HDMI (Tip C) bağlantı noktası bulunur.

Diğer yeni EOS DSLR fotoğraf makineleri tüm gibi, Canon EOS 6D onun da-dünya standartlarında hala görüntü kalitesi ile birlikte dünya standartlarında video görüntü kalitesi sunma yeteneğine sahiptir. 6D video özellikleri 5D Mark III bu çok benzer.

Mevcut NTSC ve PAL kayıt boyutları ve çerçeve oranları:

1920 x 1080 (30, 25, 24 fps) (aslında 29.97, 25, 23.976 fps) 
, 1280 x 720 (60, 50 fps) (aslında 59.94, 50 fps) 
640 x 480 (30, 25 fps) (aslında 29.97, 25 fps)

Çekimler sırasında yeni video dosyaları başlatmak için yeteneği ile, 4GB / 12 dk HD Film klibi sınırı artık aştı edilmiştir. "Yasal nedenlerle" (AB'nin yüksek vergi oranı video kamera atama altına düşmesi) şimdi 29 dakika ve 59 saniye (üç dosya oluşturma) için maksimum toplam HD klip uzunluğu sınırı. 6D "... otomatik olarak kesintisiz 4GB daha büyük dosyaları (FAT özellikleri) uzun kayıt için böler." [Canon]

. MOV dosya biçimi MPEG-4 AVC / H.264 ve yeni, seçilebilir IPB (Çift yönlü sıkıştırma) veya ALL-I (Intra-kodlu Kare) sıkıştırma yöntemleri ile kullanılır. ALL-Ben tek tek her kareyi sıkıştırır ise IPB birlikte birden fazla kare sıkıştırarak daha yüksek bir kamera sistemleri sıkıştırma oranı sunuyor - daha hassas düzenleme için izin. ALL-I sıkıştırılmış görüntüleri IPB sıkıştırılmış görüntüleri daha (ama daha az işlem gücü gerektirir) üç kat daha büyük yaklaşık olacaktır. ALL-I sıkıştırılmış HD video klip uzunluğu 11 ve 12 dakika ile sınırlı olduğunu unutmayın.

Dakika: İkinci: Bu sayaç için dört seçenek (ve daha alt seçenekleri) ile Çerçeve (30 fps için 0-29) 6D Sinema ve Televizyon Mühendisleri Saat (SMPTE) zaman kodu standart Derneği destekler. Bir damla kare sayısı menüsü, 29.97 fps gibi kare hızları kullanarak sayıları telafi etmek için kullanılabilir.

Video pozlama kontrolü Program AE veya tamamen manuel pozlama üzerinden gerçekleştirilir. 25,600 ile ISO 100 mevcuttur yanı sıra 1/3- veya 1/2-stop artışlarla pozlama telafisi ± 3 durak (genişletilmiş ISO aralığında video modunda kullanılamaz).

Doğrusal PCM ses kaydı seçenekleri 16bit mono ses veya 3,5 mm stereo giriş jakı yakalama dahili mikrofon bulunmaktadır. Bir rüzgar filtre / zayıflatıcı olduğu gibi Manuel ses seviyesi kontrolü (64 adım) mevcuttur. 6D bir kulaklık jakı olmayan.

Renk sapması ve çevresel aydınlatma düzeltme hem 6D video mevcuttur.

6D Video önceden odaklama seçenekleri Live View çekim ile aynıdır. Manuel kaliteli DSLR video üretimi için hala kuralları odaklama.

EOS 6D Canon'un son-tanıttı HDR özelliği bir varyasyonu içerir.

Bu 3 temel yaklaşım kullanılarak JPG HDR görüntüleri doğrudan kamera oluşturabilir. HDR modunda, 6D bir çekim basın ile 3 çekim ve daha sonra bir JPG sonucu görüntü oluşturmak ve kurtaracak. Üç temel görüntüleri otomatik Pozlama kullanılarak çekilen veya + / bir kullanıcı tarafından belirtilen braketi de vardır - 1-3 durak tabanı EV telafisi ile birlikte. 5D Mark III ile farklı olarak, RAW görüntü yakalama bir seçenek değildir ve orijinal görüntüler korunmaz.

RAW HDR görüntü yakalamak için ve taban görüntüleri korumak için, Otomatik Pozlama Braketi (AEB) kullanın. AEB olarak desteklenmiştir Canon EOS DSLR uzun zaman (şimdi 2, 3, 5, veya 6D 7 çekim) için, ve ortaya çıkan güvenlik sistemleri görüntüler HDR işleme için kullanılabilir - ama değil-kamera.

5D Mark III olduğu gibi, ben ayna kilidini kullanılmadığı sürece ayna üç HDR pozlama her arasında faaliyet neden emin değilim - ama sonra ikinci bir (ve kör) deklanşör gereklidir. Tripod kullanıyorsanız ideal çözüm - ayna kilidini ile iki saniye otomatik çekim sadece bir deklanşör tuşuna basın kullanarak kilitli ayna ile üç çekim sunar.

El HDR Otomatik Hizala seçeneği ile desteklenmektedir. Otomatik için olumsuz uyum aşağıda gösterildiği gibi görüntü biraz kırpılmış olmasıdır. Sizin çerçeveleme bu kırpma için izin emin olun.

HDR tüm durumlar için doğru değil, ama çok natürmort ve manzara çekimleri için harika. Ben 6D HDR çekim için RAW AEB yakalama ile yapıştırma olacak. Ben Photoshop veya DPP benim son görüntüler oluşturmak olacak.

6D Canon'un en son DSLR görülen in-kamera RAW işleme özelliği alır. Bugüne kadar, ben bu özelliği hiç kullanmamış. Ancak, bu kamera ile mümkün WiFi dosya paylaşımı ile, bu özellik kesinlikle daha yararlı olur. RAW formatta yakalama ve örneğin sosyal ağ sayfasına bir JPG gönderin.

Bana çok yardımcı 6D en Elektronik Seviye. Elektronik seviye bu uygulama ufuk-seviyesi göstergesi sağlıyor. Sadece rulo seviyesi göstergesi (değil perde) sağlanır iken, rulo çoğumuz için çok önemlidir. Seviyesi Bilgi düğmesine basarak Live View LCD ekranda görüntülenebilir.

Düzeyi de vizörde görüntülenebilir. 6D birçok düğme fonksiyonlarının yapılandırma sağlar, vizör seviyesi seçeneği çoğu için kullanılamaz. Şu anda vizörde düzeyini göstermek için programlanmış DOF Önizleme düğmesi var. 6D alt-of-the-vizör seviyesi göstergesi 5D Mark III on-vizör-LCD uygulama yaklaşık olarak güzel değil, ama iyi çalışıyor.

6D entegre sensör kendi kendini temizleme sistemi verilmiştir, ama bu konuda çok bilgi elde etmek mümkün olmamıştır. Benim 6D sensör üzerinde toz büyük bir parça ile geldi, ama benim gelen hava bir puf Giottos Rocket Air Blower olduğunu ortadan kaldırmıştır. O zamandan beri hiçbir olağandışı toz problemleri yaşamıştı.

Canon EOS 6D görüntü yakalar geliştirmek için ya da sadece hayatı daha iyi yapmak için diğer özellikleri bir dizi var. Bunlardan bazıları: AF Microadjustment (seri sayısına göre en fazla 40 lensler), Vurgu Ton Önceliği, Otomatik Aydınlatma Doktoru (4 ayar), uzun pozlama gürültü kamera fiyatları azaltma, High ISO Noise Reduction (4 ayar), Periferik aydınlatma Düzeltme, Renk Sapması Düzeltme ve Çoklu Pozlama.

EOS 6D popüler kullanan Canon LP-E6 Pil Paketi . Bu pil modeli 60D, 7D, 5D II ve 5D III dahil olmak üzere diğer EOS DSLR tarafından kullanılır. Bu modellerin herhangi bir kombinasyonu ile yolculuk yaparken gereken sadece küçük bir şarj cihazı ile - Çeşitli DSLR genelinde bir pil modeli paylaşmak edebilmek için harika.

LP-E6 Pil (kolayca en ceplerinde birkaç sığabilecek) küçük, ama önemli bir 1.090 çekimler için derecelendirilmiştir. Ya da kullanım oranı bir beklenen 2,600 çekim - İlk şarj boşa kalan% 32 pil ömrü 1.766 çekim sonuçlandı. Bu çekim pil dostu yüksek hızlı seri çekim modunda çekilen yaklaşık 1.100 çekim dahil. Yine de, bu kalan% 32 batarya ile bir çekim moduna (Live View ile bazı etkin) alınan yaklaşık 700 çekim bırakır. Hatta sayılır sonucunda bu tür 1,100 çekim dahil olmadan, tek bir şarjla bir yakın oranlı 1.029 çekim vurmak beklenebilir.

EOS 6D, 6 seviye pil göstergesi ve Pil menüsünde yüzde kalan değerini gösterir sağlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder