10 Temmuz 2013 Çarşamba

kamera bilgi

In-kamera JPEG Modu Eklendi Kolaylık Teklifler
SIGMA SD15 fotoğrafçılar mümkün olan en yüksek görüntü tanımı ve küçük dosya boyutları yakalamak sağlayan RAW ve JPEG görüntü kayıt formatları hem de içermektedir. "; (, 210 x 297mm baskı, Orta düzenli kullanılabilir Süper Yüksek A3 için kullanılabilir (11.6 x 16.5 Yüksek A4 8.2 x 11.6), 297 x 420 mm) veya daha büyük baskılar" - dört JPEG kayıt modu vardır boyutu baskı. Düşük web sayfası ve e-posta iletimi için kullanılabilir. Üç JPEG sıkıştırma düzeyleri bir seçim vardır - İyi, Normal.
Çok fonksiyonlu Arayüzü kolay kullanımlı
Kontrol düğmeleri düzeni istenilen fonksiyonlar ve kamera sistemleri ayarlarında çok fonksiyonlu arayüzü kolay kullanım hızlı kimlik sigortalanır. Açıkça işaretlenmiş düğmeleri kolay fotoğrafçı bir düğme kullanarak, tek ekranda, yani, ISO, çözünürlük, JPEG kalitesi ve dosya türü ve beyaz dengesi en önemli ayarlarını görüntülemek ve ayarlamak için yapmak. Üst LCD panel kolayca düşük ışık veya karanlık koşullarda kontrol edilmesi için kamera sağlayan bir arka ışık, içerir.


DT 18-55mm f/3.5-5.6 SAM II Lens ile Alpha SLT-A65 dijital SLR fotoğraf makinesi gelen Sony 27 35mm eşdeğer odak uzaklığı sunan 18-55mm lens güvenlik sistemleri ile burada birlikte bir çok yönlü ve yüksek performanslı DSLR - kısa telefoto çekim durumlara geniş açı için 82.5mm. SLT-A65 evler fotoğraf modu ve Full HD 1080 video hem de özellikle keskin görüntüleme kamera fiyatları için 24.3MP APS-C sensör ve BIONZ görüntü işlemcisi. Sony Geçirgen Hareketsiz Ayna teknolojisi böylece kadar tam çözünürlükte 10 fps daha hızlı ve daha doğru alarm sistemi otomatik kamera sistemleri odaklama gibi sürekli çekim hızı sunan, aynı zamanda görüntü sensörü ve Faz algılama AF sensörü hem vurmak ışık verir. Kadar 16000 ISO hassasiyeti daha yavaş deklanşör hızlarında çekim yaparken bulanık olmayan görüntüler kamera bilgi vermek sallamak kamera telafi in-kamera görüntü sabitleme güvenlik sistemi İÇ düşük ışık ve SteadyShot net çekim sağlar. Tru-Finder OLED elektronik vizör 2359k-nokta çözünürlüklü ve doğru renklerle parlak, yüksek çözünürlüklü göz düzeyi kompozisyon sağlar. Kamera ayarlamaları gerçek zamanlı ve menü alarm sistemleri seçenekleri vizör içinde görülebilir görülebilir. Buna ek olarak, 921K-nokta alarm fiyatları çözünürlük ve görüş 100% alanıyla 3,0 inç Xtra Fine LCD monitör kompozisyon ve oynatma için kullanılabilir. Güneşli Hava modu LCD parlak ışık ve eğim görülebilir sağlayan ve döner işlevi kolayca tek açılarda alarm bilgi çekim yapmanızı sağlar. Full HD 1080 video yakalama AVCHD ilerici kamera sistemi codec ile 60i, 60p ve 24p de desteklenmektedir. MP4 Codec da küçük dosyalar internet yükleme için hazır oluşturmak için kullanılabilir. Video modu ve dahili bir stereo mikrofon girişi tam manuel pozlama denetimi profesyonel alarm fiyatları sonuçlar için kullanılabilir.

SLT-A65 atıcılar tüm düzeyleri için bir kamera ve tam manuel pozlama kontrolü ve çift ortam kartı yuvası yanı sıra çok sayıda kamera sistemleri yardımcı ve yaratıcı fonksiyonları sağlar. Otomatik HDR yüksek kontrastlı sahnelerde dengeli çekim sağlar, Sweep panorama en uygun kamera ayarlarını sağlar çekerken portre ve grup çekimleri. Panorama görüntüleri kolay ve Yüz Algılama alarak yapar Çok sayıda Sahne modları Çektiğiniz ve Resim Efektleri size güvenlik sistemleri görüntülere yaratıcı dokunuşlar eklemenizi sağlar tam uygun sahne için otomatik ayarlamalar için izin verir. Harici kamera flaş için sıcak bir alam fiyatları ayakkabı kamera sistemleri montaj olduğu gibi bir pop-up flaş kullanılabilir.

DT 18-55mm f/3.5-5.6 II SAM objektif eşdeğer odak uzaklığı aralığı 27-82.5mm içinde verilen bir özellikle kompakt zoom lens. SAM (Smooth Autofocus Motor) Video çekerken özellikle yararlı olan, henüz çok hızlı bir şekilde yanıt sorunsuz ve sessizce odaklanır. Iki asferik alarm sistemi ve bir ED (Ekstra Düşük Dağıtma) lens elemanı etkileyici kamera sistemi görüntü kalitesi için sapmaları en aza indirmek.


24.3MP Exmor HD APS CMOS Sensör ve BIONZ görüntü işlemci
24.3MP APS-C boyutlu Exmor HD CMOS sensör gelişmiş gürültü kamera sistemi azaltma teknolojileri ile ISO 16000 için önemli düşük ışık hassasiyeti göstermektedir kamera sistemleri yüksek çözünürlüklü görüntüler üretir. BIONZ görüntü işlemcili de yüksek görüntü güvenlik sistemleri kalitesine katkıda bulunur ve aynı zamanda 10 fps hızlı bir tam çözünürlüklü sürekli çekim hızı da dahil olmak üzere, kamera sistemi boyunca gelişmiş hız ve performans sağlar.
2. Nesil Geçirgen Hareketsiz Ayna Teknolojisi
Geçirgen Hareketsiz Ayna Teknolojisi hızlı ve hassas performans için odaklanarak sürekli faz-ve kontrast algılama sağlamak için görüntü ve otomatik kamera bilgi odaklama sensörü hem de sürekli doğrudan ışığa ayna sağlayan benzersiz bir tasarımdır. Odaklama güvenlik sistemleri bilgi sürekli hızlı sürekli çekim hızı da dahil olmak üzere bir sallanan ayna yararları çok çekim özellikleri, kamera sistemi ihtiyacını ortadan kaldırarak kamera tanınan ek hız Film çekerken ve aynı zamanda sürekli çekim modları ve çalışan bir yüksek çözünürlüklü elektronik vizör kullanımı için izin verir Göz araba kamerası seviyesi canlı görüntü izleme için.
15-Nokta Sürekli otofokus
Geçirgen Hareketsiz Ayna Teknolojisi kullanarak, otomatik odaklama sistemi sürekli olarak resim çerçevesi izlemek ve hızlı ve duyarlı olarak otomatik odaklama değiştirmek yapabiliyor. Sürekli modlarında çekim yaparken kritik odak video kaydı sırasında gerekli ya da zaman, bu sürekli odaklama özellikle yararlıdır. Odak yerleştirme belirlerken Bu doğruluk ve hız büyük bir üç çapraz tip sensör de dahil olmak üzere 15 sayı, kullanır. Odaklama sistemi de konular üzerine kilit ve konu çerçevesinde hareket halindeyken yakınlaştırma ve bile odak koruyabilirsiniz gelişmiş odak izleme, Nesne İzleme AF, sağlamak tabi tanıma teknolojileri ile işbirliği içinde çalışır.
Sony DT 18-55mm f/3.5-5.6 SAM II Lens
Dahil 18-55mm f/3.5-5.6 objektif 27-82.5mm bir 35mm eşdeğer odak uzaklığı aralığına sahiptir ve çekim durumları geniş bir yelpazede kullanım için idealdir taşınabilir bir tasarıma sahiptir. Entegre SAM (Smooth Autofocus Motor) odaklama sessiz, hızlı ve hassas sağladığı iyi takım elbise video uygulamaları ve hareketli konuların takibi. Ayrıca, bu lens iç yüzey yansımaları en aza indirmek ve net, zengin kontrastlı görüntü üretmek için parlama ve yansımaları önlemek için yardımcı olan bir rafine arka elemanı gölge özellikleri.
OLED EVF ve Döner LCD Monitör
Canlı görüntü izleme, görüntü incelemesi ve oynatma için, ve menü iki ayrı görüntüleme seçenekleri mevcuttur: Yüksek çözünürlüklü elektronik vizör veya büyük arka LCD monitör.
0.5 "XGA Tru-Finder OLED EVF daha parlak ve net 2.359 k-nokta çözünürlüğe sahip ve tam kompozisyon doğruluk için% 100 çerçeve kapsama alanı sağlar. Bulucu ayarlanabilir büyütme ve göz noktası ayarlarını daha rahat görüntüleme olanakları ve göz seviyesi uzun lensler ile ve düşük ışık koşullarında çekim yaparken görüntülendiği kamera konumu da kendini ve daha fazla istikrar için kamera arasındaki temas ek noktası olarak hizmet verebilir.
Arka 3.0 "921k-nokta Xtra Fine LCD monitör görüntüleri görüntüleme ve bestelemek için daha büyük bir ortam sağlar. TruBlack teknolojisi sonra aydınlık ortamlarda daha fazla görünürlük tanıtmak için tasarım entegre ve aynı zamanda aşağı doğru 180 açabilirsiniz bir devirme tasarıma sahiptir ° ve bir yüksek ve düşük açılardan çalışma desteklemek için iki saat yönünde veya saat yönünün tersine yönde 90 ° döndürün.
Full HD Video Kayıt
Full HD 1920 x 1080 video kaydı 60i / p ve yüksek kaliteli AVCHD sürüm 2.0 formatında 24p kare hızları hem de desteklenmektedir. Geçirgen Hareketsiz Ayna Teknolojisi daha hassas için kaydederken tam zamanlı canlı görüntü izleme ve sürekli otofokus hem de sağlar ve netlik sağlanmalıdır. Web amaçlı çekim yaparken Ayrıca, kayıt daha akıcı bir iş akışı için MP4 formatında 1080/30p de mümkündür. Kayıt sırasında video, tam manuel pozlama kontrolü P / video nasıl baktığınıza bağlı daha çok yönlülük için A / S / M modlarında da mevcuttur. HDMI bağlantı noktası HDTV yüksek çözünürlüklü oynatma desteği ve, ayrıca, BRAVIA Sync sistemi BRAVIA TV uzaktan kumanda ile oynatma kontrolü için kullanılabilir için kameranın tasarımı entegre edilmiştir.
Görüntü Sabitleme SteadyShot INSIDE
Sony'nin SteadyShot INSIDE daha keskin, daha net görüntü üretmek için kamera titremesinin görünümünü azaltmaya yardımcı olur, sensör kaydırmalı görüntü sabitleme kamera bulunmaktadır. Görüntü sabitleme sistemi kamera gövdesi içinde yer olduğu için, herhangi bir uyumlu A-adaptörlü objektif görüntü sabitleme ödeneği almaya A65 ile birlikte kullanılabilir.
Çok Frame NR ve Elde Alacakaranlık
HDR görüntü teorik olarak benzer, Multi Frame NR ve Elde Alacakaranlık özelliği otomatik olarak iki ISO durur (ISO 25600 eşdeğer için) gürültü bir azalma için bir dosya içine altı farklı görüntüleri bir araya getiren gürültü azaltma teknolojisi. Bu modlar da altı ayrı pozlama bir uzun pozlama ile karşılaştırıldığında daha hızlı bir deklanşör hızlarında yapılıyor olması nedeniyle minimum görüntü bulanıklığını ile el pozlama yapmak için olanağı sağlar.
Diğer kamera özellikleri
Sadece 0.05 saniye faydaları kısa bir deklanşör gecikme süresi, hızlı hareket eden nesnelerin ve daha spontan çekim için çalışıyor.
Panoramik Çekim modu, otomatik olarak sadece deklanşöre basarak ve sahne hakkında kaydırma tarafından geniş bir panoramik görüntü oluşturmanıza olanak sağlar. Bireysel maruz normalden çok daha geniş bir perspektif sergileyen tek temiz bir görüntü içine dikişli olacaktır. 3D Panoramik Çekim fonksiyonları benzer ve MPO dosya biçiminde kaydedilir geniş kapsamlı 3D görüntüler üretmek için izin verir.
AUTO + (Gelişmiş Otomatik) modu, doğrudan ve sezgisel şekilde temiz, canlı görüntüleri üretmek için eldeki sahne analiz etmek için akıllı maruz teknolojileri bir dizi birleştirir.
Gölge ve vurgu bölgelerinde kamera sistemi ayrıntı miktarını artırarak aydınlatmalı ve yüksek kontrastlı çalışırken Dinamik Aralık Geliştirici (DRO) görüntü ve pozlama kalitesini artırır.
Advanced Anti-Dust Teknoloji CMOS sensör temiz ve statik-free kaplama şekilde ve yüzeyde herhangi bir toz çıkarmak için bir titreşim mekanizması ile toz-partikül serbest yüzeyinde tutmaya çalışır.
Yüz Algılama ve Tanıma tanımak ve sekiz ayrı yüze kadar öncelik ve amaçlanan konuları vurgulamak için odak, pozlama, beyaz dengesi ve flaş ayarlayabilirsiniz.
Akıllı otomatik çekim modu bir dizi ek olarak, tam manuel kontrol Program, Diyafram öncelikli, Shutter-Önceliği ve Manuel ayarları da mümkündür. Ekrandaki talimatları ve ipuçları Bu modların kullanımı rafine yardımcı olmak için, çok, mevcuttur.
A65 de bellek yuvası SD / SDHC / SDXC ve Memory Stick Duo PRO / Memory Stick PRO-HG Duo tipi bellek kartları kabul eder.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder