7 Temmuz 2013 Pazar

camera

Pentax MX-1 Dijital Fotoğraf Makinesi (Gümüş) , 12 megapiksel 1/1.7 "arka-aydınlatmalı CMOS sensör özelliğine sahip kompakt noktası ve kamera çekimi olduğunu. Bu sensör ISO önemli düşük ışık hassasiyeti ile yüksek kaliteli, ayrıntılı görüntü üretme kapasitesine sahiptir 12800 Pentax gövde tabanlı sensör-Shift ve Pixel Track Azaltma sistemleri Sarsıntı daha da kamera titremesinin etkilerini dengeleyerek zor ışık çekim yararlanmak için istihdam edilebilir.. dahili lens 28 bir 35mm eşdeğer odak uzaklığı aralığı özellikleri - 112mm, çekim olanakları geniş bir genişlik sağlar. en fazla f/1.8-2.5 diyafram olduğu loş ışıklı çekim için ideal camera uygundur hem de çekim yaparken alan sizin derinliği üzerinde daha fazla kontrol sağlar. objektif yapısı için dört küresel olmayan elemanlar içeriyor . daha fazla açıklık ve kalitesi ile görüntü yol veren, zoom aralığında renk sapmalarını azaltmak görüntü oynatma, yorum ve izleme için, 3.0 "920k-dot LCD mevcuttur ve gelen kolay kullanımı kolaylaştırmak için bir devirme tasarıma sahip yüksek ve düşük görüş açısı. Daha genel bir başarılı bir tasarım için katkıda daha fazla dayanıklılık yanı sıra bir film kamera daha estetik bir görünüm hatırlatan için gerçek pirinç alt ve üst plakalar dahil edilmesi. MX-1 saniyede 30 kare tam HD 1920 x 1080 video kayıt yeteneğine sahip, 60fps veya 30fps ya da yanı sıra standart HD 1280 x 720 Video. HDMI bağlantı noktası üzerinden bağlandığında Oynatma LCD monitör ya da HDTV ya yapılabilir.






1/1.7 "12MP BSI CMOS Sensör
MX-1 ISO 12800 en fazla duyarlılığı nedeniyle özellikle önemli düşük ışık performansı ile yüksek kaliteli görüntü üretmek için 12 megapiksel 1/1.7 "arka-aydınlatmalı CMOS sensör kullanır. Düşük ışık çekim yeteneklerini daha da entegrasyonu ile genişletilir Pentax gövde tabanlı sensör-Shift ve Pixel Track Sarsıntı Azaltma (SR) sistemleri. görüntü sabitleme camera yöntemi kamera etkilerini üç durak eşdeğer kadar sallamak telafi eder. bir görüntü sensörü de teknolojileri kullanarak akıllı odaklama yetenekleri yardımcı olur Hızlı Yüz Algılama, Gülümseme Yakalama ve Göz Kırpma Algılama gibi. Bu modların kombinasyonu odak veya poz kaliteden ödün vermeden hızlı ve sezgisel bir şekilde insanların görüntülerini çekme imkanı verir.

smc Pentax 28-112mm f/1.8-2.5 lens
Hızlı f/1.8-2.5 4x optik zoom lens 28-112mm bir 35mm eşdeğer zoom aralığı vererek, MX-1 özellikli. Geniş maksimum diyafram hem düşük ışık çekim de alan derinliği üzerinde daha fazla kontrol sağlayan olarak yararlanır. Bu lens aynı zamanda renk sapmalarını görünümünü azaltmak ve genel görüntü kalitesini artırmak için kendi inşaat dört küresel olmayan elemanlar kamera sistemleri entegre. Makro çekim yetenekleri de objektif sağladığı, ve "/ 1 cm uzakta hedefinizden kadar yakın 0,4 olarak çekmek için izin vardır.

Full HD 1080p video
Full HD 1920 x 1080 video çekimi kaliteli H.264 sıkıştırma 30fps kadar desteklenir. Yaratıcı video oynatma seçenekleri, yüksek hızlı ve yavaş hareket oynatma seçenekleri olarak, kullanılabilir ve bir HDTV bağlantısı HDMI bağlantı noktası üzerinden de mümkündür.
Kompakt ve Fonksiyonel Tasarım
MX-1 kompakt tasarlanmış kamera, henüz büyük, değiştirilebilir lens kameraların tasarım işlevselliği hatırlatan korur. Dokulu camera modu çevirir, pozlama çevirir, ve diğer fiziksel özellikleri bu küçük kamera etkili bir fiziksel boy verir. Orijinal pirinç kapakları da bir film kamerası benzer zarif estetik bir görünüm aşılamak süre dayanıklılık sağlamak için vücudun üst ve alt bölümlerine kamera sistemleri ilişkin kullanılır. izleme ve görüntüleri gözden geçirmek için, bir 3.0 "920k-dot LCD monitör tasarım dahil ve bir yüksek hem de düşük görüş açılardan kullanımı için özellikler eğerek yetenekleri (aşağı 45 ° ve 90 ° kadar). bir çift eksenli seviye göstergesi de mevcuttur ve dikey veya yatay yönde çekim yaparken düz ufuklar sağlamak monitördegörünür.


Gümüş 5-15mm f/2.8-4.5 Zoom Lens ile Q7 Kompakt Aynasız Kamera gelen Pentax  yükseltilmiş 12.4MP 1/1.7 "Arkadan Aydınlatmalı CMOS sensör bulunuyor. Hatta hem de yüksek ISO (en fazla 12800) de düşük parazitli görüntüler üretir JPEG ve 12-bit RAW biçimleri. Bu Pentax 02 Standart burada birlikte olduğu ile 5-15mm f/2.8-4.5 Zoom lens dahil olmak üzere Pentax Q-mount lensler ile doğrudan uyumludur.

Hızlı otomatik odaklama ile, 1/2000s ve tam çözünürlükte saniyede 5 kare sürekli çekim oranları deklanşör hızları, Q7 hızlı hareket yakalayabilir ve çok sayıda sahne camera modları, yardımcı ve yaratıcı özellikleri ve vardiya-sensör sarsıntı azaltma-kamera izin kolayca sert çekimler. Tam manuel pozlama yanı sıra Diyafram ve çekim hızı öncelikli modlar gerçek görüntü kontrolü ve yerleşik bir pop-up flaş sağlar ekstra ışık ihtiyacı aramaları sağlar. Harici flaş veya isteğe bağlı vizör için sıcak ayakkabı monte de mevcuttur. 

24 ve 30 fps hızında Full HD 1080p video yakalama desteklenen ve yerleşik bir mikro HDMI bağlantı noktası HDTV üzerinde film görüntülemenizi sağlar edilir. Film modu da zaman atlamalı video için görüntü ve teklifler aralıklı çekim efektler eklemek için bir dijital filtre bulunuyor. 460k-nokta çözünürlüğe sahip bir 3.0 "LCD monitör resim kompozisyon ve oynatma sağlar. Görüntüler SD / SDHC / SDXC bellek kartlarında saklanan ve kamera Wi-Fi özellikli cihazlara kolay transferi için Eye-Fi hafıza kartları ile uyumludur vardır.

Q7 özellikle hafif değiştirilebilir objektifli fotoğraf makinesi lens geniş bir uyumlu (batarya ile 7 oz) 'dir. Pentax 02 Standart 5-15mm zoom lens kısa telefoto uzunlukları geniş açı içeren, bir 23-69mm lens 35mm odak uzaklığı eşdeğeri sağlar. Bu çok yönlü sadece nedeniyle değil günlük objektif olarak idealdir ama kompakt ve hafif form faktörü sunuyor çünkü. Geniş açı sonunda, f/2.8 maksimum diyafram açıklığı düşük ışık koşullarında etkilidir ve bir alan derinliği üretebilmektedir. Dört ekstra düşük dağılımlı küresel olmayan lens elemanları kendi zoom aralığı ve Pentax'ın özel lens kaplama teknolojisi parlama azaltır ve keskin, yüksek kontrastlı görüntüler üretmek için yardımcı boyunca en az renk sapmalarını tutun. Parlak ışıkta geniş açıklıklar kullanırken entegre nötr yoğunluk filtresi gelişmiş pozlama kontrolü için ışık azaltma 2-durur sağlar.



12.4MP 1/1.7 "Arkadan Aydınlatmalı CMOS Sensör
Daha büyük 1/1.7 "sensörü yükseltmeleri selefi üzerinde Q7 ve sağlayan yüksek çözünürlüklü, çeşitli boy oranları ve görüntü boyutlarda düşük parazitli görüntüler. 12-bit RAW görüntüleri ve JPEG dosyaları desteklenir, olarak kamera RAW işliyor.
Kompakt ve hafif
4.0, x 2.3 pilsiz x 1.3 "(10,2 x 5,8 x 3,3 cm) ve sadece 6.35 oz (180 g), Q7 dünyanın en küçük ve en hafif değiştirilebilir lens kameralar arasında yer almaktadır.
Hızlı Performans
Deklanşör 1/8000 saniyeye kadar hızları (etkin elektronik obtüratör ile) ve 5 fps tam çözünürlükte sürekli çekim ile birlikte hızlı otofokus hızı o etrafında izlerken gibi eylem yakalamak anlamına gelir.
Full HD 1080p video
Q7 MPEG-4 AVC/H.264 formatında 1080p Full HD çözünürlükte video kaydı yapabilirsiniz. Videolar 1080p, 720p ve VGA çözünürlükte 24 ve 30 fps hızında kaydedilebilir. Aralıklı film kaydı desteklenir ve bu Suluboya ve Oyuncak Kamera gibi dijital filtre efektleri, video görüntüleri uygulanabilir. Mono mikrofon dahili bir videolar için ses kaydı için kullanılabilir.
460k-nokta çözünürlüğü ile 3.0 "LCD
Görünümü ve 460.000 nokta çözünürlük% 100 alan ile, resim kompozisyon ve oynatma açıkça TFT renkli LCD ekranda işlenir. Yansıma önleyici kaplama ve renk ve parlaklık ayarlanabilir Zor aydınlatma ve bir ızgara ekran, karanlık / aydınlık alan uyarı ve bir histogram ideal çekim oluştururken yardımcı olarak ekran görmek için sağlar.
Uyumlu Lensler
Q-Dağı lens sistemi başbakan, zoom, balıkgözü lens ve diğer türleri kapsar. K Lens için opsiyonel Adaptör Q ile, aynı zamanda Q7 kamera ile çok sayıda K-mount lensler kullanabilirsiniz.
Sistemleri Odak
Q7 otofokus ve manuel odaklama yeteneği destekler. Kontrast algılama otofokus birkaç Yüz Algılama dahil odak modu, AF İzleme, AF Seç (25 Puan), seçin, ve Spot sağlar. Kamera özel bir LED lamba AF ve Manuel Odak Yrd sahiptir.
Otomatik ve Manuel Pozlama
Q7 noktaya poz ölçümleme, merkez ağırlıklı ölçüm, ve spot ölçüm dahil olmak üzere TTL otomatik pozlama mesafe ayarı yapar. Otomatik modda, kamera ideal çekim almak için tüm en uygun ayarlamaları yapacaktır. Buna ek olarak, geleneksel DSLR maruz kalma gibi P (Program), Av (Diyafram önceliği), Tv (Çekim hızı önceliği) gibi modları, ve M (Manüel) daha kontrollü görüntüleme için kullanılabilir. Uzun pozlama ve Çoklu Pozlama Otomatik ayarlanan pozlama ile her üst üste 2-9 kare çekim yapmanıza olanak tanıyor için Ampul çekim sağlar.
Çekim Modu
Otomatik çekim modları kolay Standart, Portre, Manzara, Makro, Gece Portre, Gece Çekimi, Blue Sky ve Orman dahil olmak üzere çekim belirli tiplerinin düzgün maruz çekim yapmak. , Nesne, Gece Portre, Günbatımı, Blue Sky, Orman, Gece Çekimi, Gece Çekimi HDR, Gece Snap, HDR, Hızlı Makro Hareketli Portre, Manzara, Makro,: Sahne modlar çekim çok özel türleri için kamera ayarlamanızı sağlar Gıda, Evcil Hayvan, Çocuk, Sörf & Kar, Arka Işık Siluet, Mum Işığı, Sahne Aydınlatma ve Müzesi. HDR (High Dynamic Range) modu Otomatik mevcuttur, HDR1 ve aynı yüksek kontrast sahnenin HDR2 ve sürgünler üç çekim sonra bir dengeli görüntü içine üç çekim birleştirir. HDR ayarı onların gölgeli veya vurgulamak alanlarda özellikle görüntüleri düzeltmek için izin verir.
Görüntü Sabitleme
In-kamera Sensör kaydırma Sarsıntı Azaltma hatta düşük ışık kamera sistemleri koşullarında, net, bulanık olmayan kalitesi için görüntü stabilize. Bu fotoğraf makinesi gövdesi tabanlı olduğundan, ne olursa olsun lens tercih istikrar aynı miktarda sunan, bağımsız kameranın lens çalışır.
Flash ve Sıcak Ayakkabı Dağı
Q7 bir Kılavuzu 16 sayısı (ISO100/ft) ve senkronizasyon 1/2000 saniyeye kadar hız ile dahili bir geri çekilebilir P-TTL flaş ünitesi sağlar. Flaş modları şunlardır: P-TTL, Kırmızı göz azaltma, Yavaş hızlı Sync ve 2. Perde Sync. Sıcak ayakkabı montaj harici flaş ünitesi veya isteğe bağlı vizör bağlanması için de mevcuttur.
In-Camera RAW Geliştirme
Q7 güçlü ve esnek bir RAW dosya işleme için SILKYPIX Developer Studio 3 yazılımı içerir. In-kamera RAW görüntü geliştirme de gelişmiş jpeg dosyaları hızlı çıkış için desteklenir.
In-Kamera HDR
In-kamera HDR çekim modu bile karanlık gölgeler ve aşırı kontrast çekim parlak vurgular ayrıntıları ortaya çıkarmak için onları karıştırma, pozlama değişen 3 fotoğraf çeker.
Aralıklı Çekim Modu
Aralıklı Çekim ile zaman atlamalı video oluşturabilirsiniz. Shot aralıklarla 999 görüntülerin toplam 3 saniye 24 saate kadar ayarlanabilir.
Akıllı Etkileri ve Dijital Filtreler
Kameranın Hızlı Arama üzerinden erişilebilir akıllı Etkileri modları, size görüntüler için çeşitli yaratıcı efektler uygulamak için özgürlük verir. Brilliant Color, Vintage Renk, Sıcak Fade, Kalın Siyah-beyaz, ve Su Renk sizin için kullanılabilir etkileri bazılarıdır. Dijital filtreler Oyuncak Kamera, Yüksek Kontrast, Gölgelendirme, İnce, HDR, Renk ters çevirme, Renk Özü, Renk, Suluboya, Posterleştirme ve Balık gözü vardır.
Bokeh Kontrol
Bokeh fotoğrafın en önemli parçası izleyicinin gözleri çizim, konu vurgulamak için yardımcı olur görüntü arka planı odak kısmının dışında. Q7 bir in-kamera filtre çalışma ile görüntü bokeh üzerinde ek bir denetim güzel bir derece sunarak hem deneyimli ve rahat fotoğrafçı yardımcı olur.
Micro HDMI Bağlantı Noktası
Mikro HDMI bağlantı noktası yerleşik bir uyumlu HDTV için, ses ile, yüksek çözünürlüklü görüntü ve video çıkışı için idealdir.
Resim Oynatma ve Düzenleme
Çalma görüntüleme seçenekleri tek bir kare, çoklu resim görüntüleme (4, 9, 30, 56 segment), ekran büyütme (en fazla 16x, kaydırma ve mevcut hızlı büyütme), döner, histogram (Y histogram, RGB histogram), karanlık / parlak alan uyarı, detaylı bilgi, klasör ekran, tarih görüntüleme ve slayt gösterisi.
Sayısal Filtreler onlar yapıldıktan sonra görüntü eklenir ve dahil edilebilir: Renk haricindekileri Bankası Parametre Ayarı, Oyuncak Kamera, Yüksek Kontrast, Gölge, Ton Genişleme,, Renk Özü, Unicolor Kalın, Suluboya, Posterleştirme, İnce, Balık gözü, Retro, Yumuşak, Sketch, Filtre Minyatür, Yumuşak ve Yıldız Tozu.

Görüntüler kamera düzenlenebilir, ayarlamalar şunlardır: Yeniden boyutlandırma, Dizin, Film Düzenleme (seçilen kareleri bölmek veya silme), bir film, Kırmızı göz Düzen, bir JPEG Sabit resim yakalama ve bir olarak tasarruf, (mevcut boy oranı ayarı) Kırpma RAW dosya.

Hafıza Kartları
SD, SDHC ve SDXC bellek kartları Q7 ile uyumlu ve Eye-Fi kartlar bir Wi-Fi özellikli cihaza doğrudan görüntü göndermek için kullanılabilir.
Özel Hızlı Arama
Kameranın önünde bulunan Q7 en Hızlı Arama atamak yaratıcı modları, Akıllı Etkisi seçenekleri, veya kamera ayarları çeşitli seçin. Kolayca kameranın menü sistemi keşfetmek zorunda kalmadan Hızlı Arama en 4 konumlarında ayarı veya etkisi özelleştirmek.
Desteklenen Diller
İngilizce, Fransızca, Almanca, İspanyolca, Portekizce, İtalyanca, Hollandaca, Danimarkaca, Lehçe, Fince, İsveççe Çekçe, Macarca, Türkçe, Yunanca, Rusça, Korece, Geleneksel Çince, Basitleştirilmiş Çince ve Japonca.
Opsiyonel Vizör
Harici vizör O-VF1 geleneksel bir sorundur LCD görüntülerken parlak güneş ışığında bile, istikrarlı görüntü kompozisyonu sunan Q7 sıcak ayakkabı montaj sığar. Q 01 (47mm eşdeğeri) asal lens. Ile O-VF1 çalışmaları
Pentax 02 Standart 5-15mm f/2.8-4.5 Zoom Lens
Pentax 02 Standart 5-15mm zoom lens portre boyu telefoto uzunlukları geniş açı içeren bir 23-69mm lens 35mm odak uzaklığı eşdeğeri sağlar. Bu çok yönlü sadece nedeniyle değil günlük objektif olarak idealdir ama kompakt ve hafif form faktörü sunuyor çünkü. Geniş açı sonunda, f/2.8 maksimum diyafram açıklığı düşük ışık koşullarında etkili ve alan sığ bir derinliğe üretebilmektedir. Dört ekstra düşük dağılımlı küresel olmayan lens elemanları kendi zoom aralığı ve Pentax'ın özel lens kaplama teknolojisi camera parlama azaltır ve keskin, yüksek kontrastlı görüntüler üretmek için yardımcı boyunca en az renk sapmalarını tutun. Parlak ışıkta geniş açıklıklar kullanırken entegre nötr yoğunluk filtresi gelişmiş pozlama kontrolü için ışık azaltma 2-durur sağlar.


IS326 Dijital Kamera gelen Polaroid küçük bir paket içine bazı büyük özellikleri paketleri düşük maliyetli bir kamera seçenektir. 16 Mp görüntü sensörü ile mükemmel görüntü kalitesi yakalamak ve toplam 12x zoom ile sağ eylem içine almak. Yüz Algılama ve Anti-Shake görüntü sabitleme herhangi bir ışık durumunu daha iyi ateş ve herkesin gülümseyen yüzleri sağ odaklı kamera tutmak için izin. daha büyük 2.4 "LCD ekranı kolayca önizleme ve kamera menüleri ve seçenekleri gezinmenizi kamera sistemleri sağlar, süre dahili şarj edilebilir pil tek kullanımlık pillerin avuç etrafında satın almak ve taşımak zorunda kalmadan güç sağlar. SD kart ekleyin ve bellek miktarına bağlı olarak, binlerce görüntü yakalama, saatlerce fotoğraf çekebilirsiniz.


Yakınlaştırma ve 3x optik ve 4x dijital zoom, toplam 12x zum, hem de 16 Mp sensör ile çok detaylı yakalamak
Geri almak için tutmak ve hangi karar için bir 2.4 "LCD ekranda önizleme görüntüleri
Dahili lityum pil şarj ve gün boyu çekim tutmak için SD hafıza kartı takas
Artık cevapsız gülümser ya da bulanık yüzler - Yüz algılama ve Anti-Shake görüntü sabitleme düşük ışık nedeniyle fırsatları kaçırmayın en önemli ve değil doğru nereye odaklanmak için izin.






1 yorum:

  1. Kamera o molekülü hedefe ulaşmak için yapılabilir olup olmadığını öğrenir. Bu sözlü dozlanacak kadar küçüktür? (Sonra konum hastalık oldukça ölümcül olmadığı sürece, sözlü doz yetersizlik hemen hemen bir uyuşturucu katil). Güvenilir yapılabilir mi? Bu maliyet-etkin yapılabilir mi? Eğer üretim ölçeklendirilebilir? Bu 3 doz nakavt bir Bunsen beki ile üç hafta bir adam alır eğer uygun bir ilaç değil. kez, bu hedeflere etkin olduğunu öğrendim, bir ilaç üretilen ve şeyler bir kaç miligram daha ürettiğimiz Eğer hayvanlar, insanlar içine koymak zorunda. Sizin ilaç hayvan çalışmalarında bir şey yapar? Çok fazla işe yarar, hastanın öldürme, söylemek, gibi? Nasıl insanlar hakkında? Oral doz sadece bir başlangıç. Sizin ilaç aslında yuttu sonra bir yere almak, ya da mide / Karaciğer o kadar çiğnemek yapar? Bu hedefine ulaşmak izin için yeterince uzun bir koruyucu paket içinde sarmak için herhangi bir yolu var mı? Klinik çalışmalarda gösterisi etkinliği plasebo ya da diğer ilaçlara göre musunuz? Ne kadar büyük pazar (diğer bir deyişle, kaç kişi ne kadar kötü ve ne kadar bir iyileşme, bu istiyorum sizin ? ilaç) Bu akademik ilaç yapmaz şeyler, ve gördüğünüz gibi, o olmadan, Eğer bir ilaç yok, siz bir teori var. Ne NIH yapar fevkalade değerlidir. Ama bu kadar Pharmas de tüm bu "işe yaramaz" bir çabadır. Şimdi, belki devlet kurumları yenilikler üretmek için yapılmış olabilir, ben kesinlikle biz hükümet ilaç keşfi için alternatif bir düzeni kurmak için çalışalım gerektiğini savunma, olan bir sanayi maliyet-etkin, yenilikçi tedarik cesaret verici bir kaydı yok. görüşmesinde bu noktada, birileri hemen hemen her zaman Neden bunu söyleme ", kesilmiş ve diyor bir sigortasız kişiye? " Ben. Özellikle, bana söyledi. Bir otoimmün hastalık ve astım ile, grad okul sonra en fazla iki yıl sigortasız oldu. Eğer bir şey ben, ben sigorta hükümeti devralma hakkında şimdi benden daha militan oldu. Ama aynı zamanda etrafında bu açabilirsiniz: neden bir terminal durumda olan bazı kişi söyleme Üzgünüz, şu bulmak için göze alamaz kendi hastalığı için bir çare? Burada özellikle mutlu seçenek vardır. Ben bakmak şekilde, nüfusun yüzde yüz şu anda tedavi edemez şey ölecek, ancak olabilir gelecekte. . . artı dünyanın geri kalanı nüfusu, artı her gelecek nesil. Eğer küresel ısınma endişe varsa, tıbbi yenilik en azından sabit endişe gerekir. Ben ulusal sağlık karşı olduğumu diğer büyük nedeni, herkesin hayatın her alanında etrafında pençeleri sarmak için elitler verir artan lisans olduğunu. Sağlık alarm sistemi reformu bağlamında obezite hikayeler uptick bak. Şişman insanlar bir sorun vardır! Kendilerini ve bizim bütçe öldürüyorsun! Biz onları durdurmak gerekir! Ve insanlar gönüllü olarak yapmayacağım ne olur? Hadi kabul edelim ki, çünkü, şu ana kadar, onlar değil. Bilgi kamera verme, ya da mevcut taze sebze, çalıştı değil - Eğer gönüllü ön hayal edebileceğiniz her müdahale, ve birkaç istemsiz olanlar, zaten süpermarketler ya da devlet okullarında ya çalışılmıştır. Amerikalılar besi gıdalar yeme çünkü yağ alma ve egzersiz değildir. Ne kadar biz ince aşağı insanları almak için menülerde kalori etiketleme ötesine gitmek isteyen? Bu sağlık tasarruf için sadece bir kamera yol değildir, onlar zengin beyaz elitlerin kültürel www.alarmsistemleri.web.tr hegemonya genişletmek ve genişletmek için bir yol konum. Hayır, cidden. Bir uyum, aktif yaşam sağlıklı olması ile ilişkilidir.

    YanıtlaSil