8 Temmuz 2013 Pazartesi

camera photo

Beyaz TG-630 iHS Dijital Fotoğraf Makinesi gelen Olympus bir 12MP sensör ile "sert" nokta-ve-çek dijital fotoğraf makinesi, 5x optik zoom lens, yardımcı özellikleri ve su geçirmez, darbeye dayanıklı ve donma geçirmez yetenekleri bir ev sahipliği yapmaktadır. 12MP Arka Taraf güçlü TruePic VI görüntü işlemci ile birlikte CMOS sensör ayrıntılı, renkli görüntüler ve hızlı performans hızları sağlar Işıklı. Özel bir tek tuşla camera photo düğmesi ve HDMI çıkışı ile Full HD 1080p video yakalama TG-630 iHS ve yüksek hızlı 720p HD kayıt tarafından desteklenmektedir yavaş hareket camera photo oynatma ile saniyede 120 kare mevcuttur.

Olympus TG-630 iHS elemanları dayanacak zor inşa ve başka bir kompakt fotoğraf makinesi zarar olabilir bayıltır edilir. Bu 16 derinliğe kadar sualtı çekim yapabilirsiniz '(5 m) ve iki koruyucu çerçeve ile 5 bir damla için darbeye dayanıklı' (1.5 m). Bu 14 gibi düşük sıcaklıklarda tüm fonksiyonları ateş ve korumak yapabilen ° F (-10 ° C) ve koruyucu bir mühür kum ve toz geçirmez tutar. Yağmur ve yoğunlaşması görünümü kadar sis olmayacak şekilde objektif ve LCD ekran hem su itici kaplama var.

TG-630 iHS üzerindeki lens 35mm formatında 28-140mm bir odak uzaklığı denklik sağlayan 5x optik zum. 28mm kısmında, geniş manzaralar ve kapsayıcı bir grup çekimleri ateş ve 140mm uzak nesneleri büyütmek ya da yaratıcı yakın çekimler çekebilirsiniz bir telefoto uzunluğu bir geniş açı lens var. Süper Çözünürlük Zoom fonksiyonu da gerekirse o ulaşmak çift için kullanılabilir. Çift Görüntü Sabitleme telefoto boylarda ve düşük ışık koşullarında çekim yaparken kameranın bulanıklık etkilerini sallamak azaltarak daha net görüntüler sunuyor. Ve hızlı patlama çekim düşük çözünürlüklerde kadar 60fps tam çözünürlükte ve 5fps (saniye başına kare) de desteklenmektedir.

Eğer izin bir su itici kaplama ile 3.0 "LCD ekran kompozisyon ve oynatma görüntüleme sağlar ve çok sayıda yardımcı özellikleri kolay en iyi atış almak mümkün yapmak. Akıllı Otomatik en iyi ayarları ve Sahne Modu ile çekim tüm kamera ayarlarını yapar bu spor olsun, sen çekim sahne için kamera ayarlarını maç, Günbatımı, Gece Portre. Tek tuşla Panorama desteklenen ve Yüz Algılama insanların kamera sistemleri çekim zaman tanır ve keskin, iyi aydınlatılmış portreler için yüzlerinde poz optimize edilir. Bu Suluboya, Balık Gözü ve Minyatür gibi yaratıcı Sanat Filtreleri, resimlerinizi ve Güzellik Modu, kırışıklıkları düzeltmek dişleri beyazlatmak ve dokunuşlar makyaj ekleriz özel efektler eklemek için kullanılabilir.

12MP 1/2.3 "BSI CMOS Sensör
TG-630 iHS in 12MP sensör ince düşük ışık performansı ve hızlı otomatik odaklama yeteneği ile zengin renkli, ayrıntılı görüntüler sağlar.
TruePic VI Görüntü İşlemcisi
TG-630 iHS görüntü işleme motoru hızlı aktarım ve performans hızları sunuyor ve kamera doğru renkler ve minimum gürültü ile yüksek çözünürlüklü fotoğraflar ve Full HD video hem de çekmenizi sağlar.
5x Optik Zoom Lens
35mm formatında 28-140mm çalışan bir odak aralığı ile, TG-630 iHS üzerinde objektif geniş açıdan telefotoya kadar çekim uzunlukları sağlar. Geniş açılı geniş manzaralar ve telefoto uzunlukları için yakın çekimler için de uzaktaki nesnelerin getirebilir sağlar. Bu kamera her türlü hava koşullarında kullanılmak üzere tasarlanmıştır, çünkü lens görünümü karıştırdığın yağmur damlaları ve yoğunlaşma tutmak için su itici kaplama ile sağlanır.
10x Süper Çözünürlük Yakınlaştırma ve 4x dijital zoom
Süper Çözünürlük Yakınlaştırma fonksiyonu aşırı yakın çekimler ve 4x dijital zoom için 10x için zoom aralığı iki katına sağlar hatta yaklaştıracaktır.
Özel Düğme ile 1080p Full HD Video
Bir tek tuşla düğmesi Full HD 1080p video inanılmaz netlikte video kaydetmenize olanak verir. TG-630 iHS Çok Motion Movie Video çekerken kamera hareketi yarattığı bulanıklığı azaltmaya yardımcı olur yeni geliştirilmiş görüntü sabitleme tekniği olan, IS sunuyor. Mikro HDMI (Tip D) çıkış HDTV basit videoları oynatırken yapar. 720p HD çözünürlükte yavaş hareket yakalama için saniyede 120 kare video çekebiliyor.
3.0 "HyperCrystal III LCD Ekran
460k piksel çözünürlüğe sahip bu 3.0 "LCD daha kolay doğrudan güneş ışığı beste ve çekim için geniş açılı görüntüleme ve parlama önleyici teknolojisine sahiptir. Ayrıca ekran kapalı yağmur ve yoğuşma tutmak için su itici kaplama vardır.
Su geçirmez ve Hasar Dayanıklı
TG-630 iHS sert havalarda kullanılmak üzere tasarlanmış ve sualtı ateş ve darbe ve damla dayanacak şekilde yapabiliyor, diğer kameralar yapamam. Bu dondurma geçirmez, (1,5 m) '5,5 darbeye dayanıklı, (5 m)' 16 su geçirmez 14 ° F (-10 ° C) ve toz geçirmez.
Çift Görüntü Sabitleme
Çift Görüntü Sabitleme hatta düşük ışıklı ortamlarda net ve canlı görüntüler yakalamak için yüksek ISO hassasiyeti ve hızlı çekim hızı ile Sensör-Shift Görüntü Sabitleme birleştirir.
ISO aralığı 100-6400
ISO aralığı kadar 6400 hatta düşük ışık koşullarında doğru renk üretimi ve düşük gürültü görüntüleme sunuyor.
Yüksek Hızlı Sürekli Çekim
Kadar 25 tam çözünürlükte görüntü veya yukarı düşük çözünürlükte 100 görüntüye kadar 60fps için 5fps (saniye başına kare) vur.
Otofokus İzleme
AF İzleme otomatik olarak bu çocuklar, evcil hayvan ve spor etkinlikleri gibi hızlı hareket eden nesnelerin izler ve kolaylıkla bu anları yakalamak böylece sürekli odak ve parlaklığını ayarlar.
Çekim Modu
Çekim Modu Akıllı Otomatik, Program Otomatik, Güzellik Modu Makyaj ile, Panorama ve Arka Işık HDR içerir.
Akıllı Otomatik ve Sahne Modu
IAuto modunda, kamera otomatik olarak çekim konum ve ideal sonuç için ayarları sahne belirlemek için konu, aydınlatma ve durumu tespit eder. Otomatik Program Modu Portre, Manzara, El Starlight, Gece, Gece + Portre, Spor, Kapalı, Self Portrait, Günbatımı, Havai Fişek, Mutfağı, Plaj ve Kar, Belgeler, Evcil Hayvan (kedi) ve Pet (Köpek) ve Sualtı içerir.
El Starlight Modu
Gece ve görüntü bulanıklığını oluşma olasılığı daha yüksektir, düşük ışıklı ortamlarda, El Starlight modu birden fazla görüntü yakalar ve tek, net bir fotoğraf halinde birbirine ekler.
Yüz Algılama
Yüz Algılama otomatik olarak deneklerin yüzleri tanır ve keskin, dengeli portre ve grup çekimleri için poz optimize.
Gölge Ayarlama Teknolojisi (HDR)
HDR modu, görüntü üzerinde daha düzgün maruz kalma ile sonuçlanan vurgulamak farklılıklar ve gölgeli alanları en aza indirmek için gölgeli alanlar için dengeler. IAuto veya Yüz Algılama ile birlikte kullanıldığında, öznenin yüzü karşısında bile güçlü arka ışık koşullarında camera photo net bir şekilde görülebilir, böylece optimum pozlama ayarları ile vurulur.
Panorama Modu
Sadece sahne üzerinde kamera kaydırma tarafından, tek bir düğmeye dokunarak bir kare tüm panoramik manzaralar yakalayın.
Magic Filtre - Fotoğraf ve video
Sihirli Sanat Filtreleri fotoğraf yaratıcı rötuşlar ve bazı sıra video için geçerlidir. , Pop Art İğne Deliği, Balık Gözü, Yumuşak Odak, Punk, Sparkle, Suluboya, Minyatür, Yansıma, Dramatik ve Parçalanmış seçin.
Oynatma Düzenleme Etkileri
Onlar vuruldu sonra çeşitli kontroller ve efektler görüntüleri ayarlamalar yapabilirsiniz. Etkileri şunlardır: Yeniden boyutlandırma, kırpma, kırmızı göz ayarı ve Gölge Ayarlama.


Siyah VR-370 Dijital Fotoğraf Makinesi gelen Olympus bir 16MP CCD sensör ve TruePic III + görüntü işlemci ile kompakt bir dijital fotoğraf makinesi. Bu düşük gürültü, doğru renklere sahip fotoğraflar ve net HD 720p video yaratacaktır. Onun 12.5x optik zum objektif 35mm formatında 24-300mm lens eşdeğeri. Bu geniş açıdan süper telefotoya kadar odak sağlar ve manzara, eylem çekim ve yakın çekim portre grup çekimleri ve iç mekan hemen hemen her durumda camera photo çekim imkanı sunuyor. Bir 3.0 "460k-dot LCD çözünürlüğü kompozisyon ve resim oynatma için kullanılabilir ve parlama önleyici teknolojisi, parlak güneş ışığında bile ekran görüntülemek için yapar.

VR-370 özellikleri bir dahili flaş, zoom ve menü kontrolü, ergonomik tutuş tasarım, ve bir anda video fotoğraf modundan geçiş sen özel bir tek tuşla video düğmesi kullanımı kolay. Düşük ışıklı ortamlarda yakın mesafelerde ve artar aydınlatma da Otomatik odaklama ile çekim yaparken bir AF Aydınlatıcı kameranın ön panel yardımları üzerinde yer. Düşük ışıkta çekim yaparken Çift Görüntü Sabitleme da yardımcı olur. Uzun telefoto odak uzunluklarında loş ışıkta ve çekim keskin görüntüler kamera sistemleri için hızlı çekim hızı kullanmak ve kamera titremesinin etkisini azaltmak için Yüksek ISO Hassasiyeti ile Sensör-Shift Görüntü Sabitleme birleştirir.

iAuto modu kamera sahne okumak ve en iyi şekilde bu sahneyi maç için kamera ayarlarını izin kullanılabilir. Sahne seçimleri Sunset, Havai Fişek, Mum Işığı, Plaj ve Spor içerir. Yüz Algılama da insanların çekim ve otomatik olarak ideal bir portre poz için kamera ayarlar zaman tanır yararlı bir araçtır. Ve AF İzleme bir hayvan ya da bir çocuk gibi, hareketli bir nesneyi takip ve çekim hazır olduğunuzda kamera doğru ayarları vardır bu yüzden sürekli odak ve pozlamayı ayarlar. Bu yardımcı özelliklere ek olarak, VR-370 Yumuşak Odak, Suluboya Etkisi ve Fish Eye gibi resimlere özel efektler eklemek için izin "Sihirli Sanat Filtreleri" sağlar. Orada tüm 10 filtreleri ve çoğu da video kaydı sırasında kullanılabilir. Son olarak, hangi VR-370 teklifler Güzellik Modu gölgeler yumuşatma ve kırışıklıkları yumuşatma, sizin portre Photoshop benzeri donanımlar uygulayabilirsiniz. Güzellik Makyaj Modu hatta dişleri beyazlatmak ve resmi çektikten sonra göz farı ekleyebilirsiniz.  

16MP 1/2.3 "CCD sensör
VR-370 16MP sensör netliği kaybetmeden büyük baskılar içine şişirilmiş olabilir zengin renkli, ayrıntılı görüntüler sağlar.
TruePic III + görüntü işlemci
VR-370 üzerinde görüntü işleme motoru hızlı tamponlama ve performans hızı getiriyor ve kamera doğru renk ve minimum gürültü ile yüksek çözünürlüklü fotoğraflar ve HD video hem de çekmenizi sağlar.
12.5x Geniş açılı Optik Zoom Lens
35mm formatında 24-300mm çalışan bir odak aralığı ile, VR-370 üzerindeki objektif süper telefotoya kadar gerçek geniş açıdan çekim uzunlukları sağlar. Geniş açı grup çekimleri ve geniş manzaralar ve telefoto uzunlukları için yakın uzak konular getirecektir sağlar. Süper makro modu (1 cm) "0,4 olarak yakın olarak net yakın çekimler sunuyor. Geniş açı sonunda maksimum güvenlik sistemleri diyafram açıklığı f/3.0 olan keskin düşük ışık fotoğrafçılığı için yeterli ışık toplamak hangi.
4x dijital zoom
Bir 4x dijital zoom fonksiyonu aşırı yakın çekimler için 50x için dörtlü zoom aralığı sağlar.
Özel butonu ile 720p HD Video
Bir tek tuşla düğmesi, kamera 720p yüksek tanımlı sağ video kaydetmenize olanak verir.
3.0 "LCD Ekran
Bu 3.0 "LCD 460k-piksel çözünürlük daha kolay beste ve doğrudan güneş ışığında bile çekim için ekstra geniş görüş açısı ve parlama önleyici teknolojisine sahiptir.
Çekim Modu
Çekim Modu Akıllı Otomatik, Program Otomatik, Makyaj ile Güzellik Modu ve PC Panorama içerir.
Akıllı Otomatik ve Sahne Modu
IAuto modunda, kamera otomatik olarak çekim konum ve ideal sonuç için ayarları sahne belirlemek için konu, aydınlatma ve odak uzaklığı algılar. Sahne Modu Belirli bir sahne türleri için en uygun ayarlamaları sağlamak için kamera ayarlamanızı sağlar. Modu Portre, Manzara, Gece, Gece + Portre, Spor, İç Mekan, Mum, Self Portrait, Günbatımı, Havai Fişek, Mutfağı, Plaj ve Kar, Belgeler ve Pet içerir.
ISO aralığı 100-1600
Kadar hatta düşük ışık koşullarında 1600 teklifler doğru renk üretimi ve düşük gürültü görüntüleme için bir ISO aralığı.
Çift Görüntü Sabitleme
Çift Görüntü Sabitleme düşük ışık koşullarında ve uzun telefoto uzunluklarında çekim yaparken fotoğraf makinesinin hareketi bulanıklık etkilerini daha net görüntüler sunmak için telafi etmek için yüksek ISO hassasiyeti ile Sensör-Shift Görüntü Sabitleme birleştirir.
AF Aydınlatıcı
Kameranın önündeki bir LED Aydınlatması odak ve makro çekim için poz artırır. LED aydınlatma, aynı zamanda düşük ışık koşullarında konuyu aydınlatmak için flaş ile birlikte çalışır.
Yüz Algılama
Yüz Algılama otomatik olarak deneklerin yüzleri tanır ve keskin, parlak portre için poz optimize.
Gölge Ayarlama Teknolojisi
Gölge Ayarlama Teknolojisi resmin üzerinde daha düzgün maruz kalma ile sonuçlanan vurgulamak farklılıklar ve gölgeli alanları en aza indirmek için gölgeli alanlar için dengeler. IAuto veya Yüz Algılama ile birlikte kullanıldığında, öznenin yüzü karşısında bile güçlü arka ışık koşullarında net bir şekilde görülebilir, böylece optimum pozlama ayarları ile vurulur.
Otofokus İzleme
AF İzleme otomatik olarak bu çocuklar, evcil hayvan ve spor etkinlikleri gibi hızlı hareket eden nesnelerin izler ve kolaylıkla bu anları yakalamak böylece sürekli odak ve parlaklığını ayarlar.
PC Panorama Modu
Sadece sahne üzerinde kamera kaydırma tarafından, tek bir düğmeye dokunarak bir kare tüm panoramik manzaralar yakalayın.
Sihirli Sanat Filtreleri
Sihirli Sanat Filtreleri fotoğraf yaratıcı rötuşlar ve bazı sıra video için geçerlidir. Pop Art, İğne Deliği, Çizim, Balık Gözü, Yumuşak Odak, Punk, Sparkle, Suluboya, Minyatür ve Yansıma seçin.
Oynatma Düzenleme Etkileri
Onlar vuruldu sonra görüntüleri ayarlamalar yapmak. Etkileri şunlardır: yeniden boyutlandırma, kırpma, kırmızı göz düzeltme ve Gölge Ayarlama.


K-30 Dijital Fotoğraf Makinesi (Body Only) gelen Pentax bir ilk kez DSLR, ya da daha sağlam yapı ve daha büyük sensörlü yeni bir kamera gerekir fotoğrafçılar satın almak isteyen meraklıları için büyük bir giriştir. Ikinci ve dahili sensör kaydırmalı görüntü sabitleme başına hızlı 6 kare ile, kolayca çocuklar için besleyici ziyaret bu büyük oyun oynayan, ya da sinek kuşu yakalayacak. Ayrıca nedeniyle 14 ° F! Aşağıda-dondurucu soğuklar da dahil olmak üzere her türlü hava koşulunda kullanım için izin K-30 tam hava sızdırmazlık için sorunsuz çekim mümkün olacak 16 megapiksel ve en fazla çözünürlüğü ile 4928 x 3264, aynı zamanda oturma odası ya da ev ofis asmak için, kolayca 11 x 14 "ve ötesinde, büyütme yazdırmak için ücretsiz saltanatı olacak. tek bir görüntü tam olarak anı yakalamak için mümkün olmamalı, yapabilirsiniz hatta canlı görüntüsü, video moduna geçmek ve her ayrıntı çarpıcı 1080p Full HD klip çekmek -. tekrar yaşamayı istediğiniz zaman, hatta büyük ekran TV'de yaratıcı özgürlük biraz için, birkaç farklı çekim modları vardır dahil olmak üzere, bir fotoğrafçı olarak benzersiz tarzı tanımlamak için kullanılabilir:. bile Özü Renk, Oyuncak Kamera, Retro, Yüksek Kontrast, Gölgelendirme, Renk, Renk Ters ve HDR (High Dynamic Range) sadece üç pozlama ile kamera yakalama ve olabilir kolaylıkla HDR görüntüler oluşturmak için piksel görüntüleri hizalamak. bunu şarj edilebilir lityum-iyon pil, veya isteğe bağlı AA Pil Tutucu (ayrı satılır) kullanarak yeterli güç olduğundan emin olabilir size K-30 almak olursa olsun. ile AA Pil Tutucu güç için bir çıkış hiçbir yerde görünürde olan kamera herhangi bir AA pil kullanabilirsiniz. dahil şarj edilebilir lithium0ion pil ile her iki dünyanın en iyi alın, ya da son gerektiğinde AA pil kapmak için herhangi bir market çalıştırmak dakika güç kaynağı.




Yüksek performanslı 16MP Sensör
Kadar 16M (4928 x 3264) için, ve aşağı 5M kadar 16.3 megapiksel APS-C CMOS görüntü sensörü kayıtları resim çözünürlükleri (2688 x 1792) '. RAW (DNG), JPG (EXIF 2.3), DCF 2.0 uyumlu, DPOF ve PIM III: mevcut dört kararlar, dahil olmak üzere, çok sayıda dosya formatını kaydetmek için karar verebilirsiniz.
Tam 1080p HD Video
H.264 sıkıştırma, esnek pozlama denetimi ve HDR sonlandırma seçenekleri sunuyor Kayıt Full HD 1080p video. Kaydedilen en yüksek çözünürlük 1920 x 30, 25 veya 24 saniye başına kare ile 1080p olduğunu. Bu video klipleri daha sonra sıkıştırılmış ve MOV veya MPEG-4 AVC (H.264) formatlarında kaydedilir
Resim yakalama ve İşleme
K-30 en PRIME M görüntü işleme motoru Video çekim modu için optimize edilmiş olsa da, aynı zamanda kadar sürekli çekim modunda saniyede 6 kareye kadar olağanüstü hareketsiz görüntüleri yakalar. Bu görüntülerin tüm sağlanması düzgün odaklı, gelişmiş SAFOX ixi + otofokus motoru bir AF lambası, ışık kaynağı sensörü ve geliştirilmiş optik bileşenleri yardımcı sahiptir. Bu 11 noktası (9 çapraz) geniş otofokus sistemi bir ışık dalga boyu sensörü ve kırınım objektife sahip. Son derece doğru 77 segment ölçme sistemi karmaşık ışık koşullarında doğru pozlama, olacak K-30 resimlerinizi sağlar. Ayrıca Pozlama sahiptir: + / 3 kare, ile - 1/3 veya 1/2 adım 2 EV
3.0 "Geniş Açılı Ekran ve Cam Penta Vizör
K-30 fotoğraf makinesi gövdesinin arkasındaki geniş 3 inç LCD geniş açı görülebilir ve çözünürlük 921,000 nokta bulunmaktadır. Bu ekranda Live View hızlı ve doğru manuel veya otomatik odaklama için Odak içi yüzeyler golleri zirve odaklanana. Kompozisyon iki yöntem için izin, K-30 aynı zamanda düşük profilli cam penta prizma vizör bulunuyor. Bu görüş% 100 optik alanında elde ve 0,92 x bir büyütme vardır
Rahat Güç Kaynakları
Her iki şarj edilebilir Li-Ion ve AA pil (ayrı satılır isteğe bağlı AA pil tutucu, ile) ile uyumlu, kolayca Pentax K-30 için yedek pil bulabilirsiniz, size alanında ise şarj tükendi gerekir.
Worry-Free Hava Sızdırmazlık
Tam hava kapalı fotoğraf makinesi gövdesi ile, başka bir kamera için başka hain koşullarda endişe gerektirmeyen kötü hava koşulları, ya da sürgün spor çekebilirsiniz. Böylece bile soğuk ve karlı koşullarda kış sporları çekebilirsiniz - K-30 de bile alt dondurma kullanımı için izin veren bir sağlam soğuk geçirmez tasarıma sahiptir.


Siyah Pentax 50mm f/1.8 lens ile K-30 dijital SLR fotoğraf makinesi Kit gelen B & H keskin, hızlı, çok amaçlı çekim için bir 50mm f/1.8 lens ve harcamak için 50 dolarlık bir B & H Hediye Kart ile sağlam K-30 DSLR birleştirir bir sonraki satın alma.
K-30 dijital SLR fotoğraf makinesi bir 16MP APS-C CMOS görüntü sensörü ve hızlı 11 noktalı otomatik odaklama sistemi ve 6 fps sürekli çekim dahil olmak üzere keskin, doğru renklere sahip görüntüleme ve hızlı performans için PRIME M İşleme Motoru sahiptir. Yavaş camera photo çekim 25600 teklif açık, düşük ışık hassasiyeti kadar hızlarda, ISO değerleri ve 77 segment ölçüm sistemi doğru pozlama sağlar çekim yaparken Dahili sensör kaydırmalı görüntü sabitleme bulanıklığı en aza indirir. Full HD 1080p video destekli ve 3.0 "921k-dot LCD monitör resim kompozisyon ve oynatma sağlar. Görüş% 100 alan ile pentaprizma optik vizör de istikrarlı göz düzeyi kompozisyon için kullanılabilir. Kapsamlı manuel ve otomatik modları kullanılabilir ve olmasıdır K-30 nem güvenlik sistemleri ve toz dirençli hava şartlarından ve elverişli 14 º F gibi düşük sıcaklıklarda çalıştırmak için soğuk geçirmez, yapabiliyor, bir şarj edilebilir lityum-iyon pil veya isteğe bağlı AA pil hem de çalışabilir. 

Onun hızlı maksimum diyafram açıklığı ile smc DA 50mm f/1.8 lens alanında görüntüleme derinliği için düşük ışık ve ideal etkilidir. APS-C boyutlu sensör üzerinde 76,5 mm en 35mm odak uzaklığı denklik sunar ve, K-30 gibi, nem ve SP (Super Protect) lens kaplama ile toz kadar durabiliriz.




SMC DA 18-55mm f/3.5-5.6 AL WR Lens Kit ile K-5 II dijital SLR fotoğraf makinesi gelen Pentax  koyar çok yönlü bir 18-55mm ile birlikte bir top-of-the-line APS-C DSLR fotoğraf makinesi f/3.5- 5.6 AL objektif.

K-5 II yüksek çözünürlüklü fotoğraf ve video için A / D dönüşüm devresi entegre bir 16.3MP CMOS sensör sunuyor. Ve K-5 II onunla yeni, son derece gelişmiş ve son derece hassas 11 noktada SAFOX X otomatik odaklama sistemi getiriyor. Bu yeni otomatik odaklama sistemi hızlı, geniş diyafram lens kullanırken düşük ışıklı ortamlarda ve gelişmiş AF doğruluğu daha az camera photo av ile daha hızlı otofokus anlamına gelir geniş bir EV odak uzaklığı sunuyor. AF sensörü de otomatik olarak çerçeve üzerinde devam gibi konularda hareketli parça Seç-Alanı Genişleme özelliği içerir.

K-5 II ISO hassasiyet aralığı 100-12.800 80-51.200, normal ortamda ve genişletilebilir arasında değişen, etkileyici. Pentax gövde tabanlı Shake Reduction sabitleme sistemi ile birleştirin ve düşük ışık koşullarında son derece iyi bir performans sergiliyor ve telefoto çekim bir kamera var. Fotoğraf ve video hem de ama keskin, bulanık olmayan görüntüler hiçbir şey bekliyoruz. K-5 II de parçalarını hızlı hareket konular durdurmak ve harika detaylı spor ve vahşi yaşam çekimleri sağlayacak bir saniyenin 1/8000 kadar hızlı bir enstantane hızı sağlar. Ve sürekli çekim saniyede 7 kare, bu eylemi anı kaçırmayın asla! Doğru pozlama ölçüm Pentax 77-segment ölçme sistemi tarafından sağlanan ve otomatik pozlama veya tam manuel kontrol ile ateş tercih olsun, K-5 II için olduğunu.

K-5 II saniyede 25 kare Full HD 1080p video yakalama vardır. Stereo ses kaydı, kameranın 3.5mm stereo mikrofon girişi de bağlı mikrofon dahili ya da harici mikrofon üzerinden ulaşılabilir. HDMI portu HDTV doğrudan kamera bağlanır ve görkemli HD geniş ekran video hemen tarama sağlar.

Çalma ve kompozisyon için, K-5 II parlak güneş ışığında bile detaylı ve doğru renklere sahip görüntüler sunuyor çözünürlüğü 921.000 noktalı bir hava boşluğu içermeyen, çizilmeye karşı dayanıklı 3.0 "LCD ekran bulunuyor. Görüş% 100 alan ile bir penta prizma vizör ve 0,92 x büyütme düz çekerken ürün veya mimari görüntüleri tutmaya yardımcı olacaktır klasik SLR çerçeveleme ve eğim ölçekli ekran dahili bir elektronik seviye için kullanılabilir.

Öncelikle RAW formatta çekim fotoğrafçılar için, Pentax K-5 II Pentax PEF ve Adobe DNG 14 bit RAW dosyaları her ikisi için doğal destek sunuyor. Bir özelleştirilebilir RAW / Fx düğmesi anında RAW erişim ve dahil olmak üzere en çok kullanılan çekim ayarlarına kolay erişim sağlar RAW veri işlevi Al adil kaydedilmiş JPEG formatında resmin orijinal RAW verileri kaydeder.

K-5 II de in-kamera görüntü işleme geniş bir yelpazesine sahiptir ve filtreler yaratıcı dokunuşlar için kullanılabilir ve HDR yakalama aynı zamanda yüksek kontrastlı sahnelerde çekim yaparken dengeli pozlama sağlamak için kullanılabilir.

Pentax K-5 II herkes için erişilebilir bir kullanıcı dostu kamera iken, aşırı koşullarda çalışmak atıcılar için idealdir. Bir dayanıklı magnezyum alaşımlı kapağı paslanmaz çelik kasa çevreleyen ve vücut vücuda 77 koruma keçe kapalı tamamen hava. Bu 14 º F (-10 ° C) soğuk kanıtıdır ve melere karşı özellikle zaman, bu kamera saymak anlamına gelir 100.000 deklanşör serbest bırakıldığında için test edilmiştir.

Pentax dijital SLR için tasarlanmış ideal bir standart zoom lens 18-55mm f/3.5-5.6 AL WR Zoom lens Pentax DA olan Pentax K-5 II ile birlikte. Gerçek geniş açı ve telefoto standart odak iki ateş edebilmek bu portre ve grup çekimleri, iç ve manzara işleyebilir çok yönlü bir lens. 35mm formatında, bu objektif bir 27.5-84.5mm lens eşdeğeri. Asferik optik sapmaları azaltmak ve SP Kaplama toz, su ve yağ tutmaz. Ve, K-5 II gibi, hava koşullarına dayanıklı, bu kamera sistemleri nedenle nemli ve soğuk koşulları işleyebilir.

Entegre AD dönüşüm devresi ile yüksek çözünürlüklü 16.3 megapiksel CMOS sensör
Son derece gelişmiş ve hassas 11 noktada SAFOX X otomatik odaklama sistemi otomatik odaklama düşük ışık ve geniş diyafram artırır ve hareket eden nesnelerin daha gelişmiş odak izleme sağlar
Dahili veya harici 3,5 mm stereo mikrofon girişi ile ses ile 25 FPS geniş ekran 1080p HD video,
Mükemmel gürültü performansı ile yüksek hassasiyet 80-51200 ISO aralığı
Hava boşluğu içermeyen, çizilmeye karşı dayanıklı, çözünürlük 921,000 nokta ile 3.0 "LCD az yansıması ile net LCD görüntüleme sağlar
Pentax gövde tabanlı Sarsıntı Azaltma (SR) sabitleme sistemi
Tamamen hava kapalı ve coldproof tasarım sağlam paslanmaz çelik kasa çevresindeki 77 ayrı gövde conta ve dayanıklı magnezyum alaşımlı kapsar özellikleri
Toz Uyarısı fonksiyonu ile DR II (düşük geçiş filtresi için ultrasonik titreşim) Toz Giderme Sistemi sensör temiz ve toz lekeleri ücretsiz tutar
İkinci yakalar hızlı hareket çekim başına Speedy 7 kare
Bile zor aydınlatma büyük otomatik pozlama için doğru 77 segment ölçme sistemi
Power Zoom ve sessiz ve pürüzsüz güvenlik sistemleri otomatik odaklama için SDM fonksiyonu
JPG kanal başına 8 bit renk derinliği
% 100 görüş alanı, 0,92 x büyütme ve üç ızgara desen seçeneği ile penta prizma vizör Live View modunda, "Altın Bölüm" dahil ederken
Maksimum 1/8000 saniye obtüratör hızı
Pozlama Modu seçki yer alıyor: Yeşil, Hyper Programı (P), Hassasiyet Öncelik (Sv), Obtüratör Önceliği (Tv), Diyafram Önceliği (Av), Obtüratör & Diyafram Önceliği (TAV), Ölçülü Kılavuzu, Ampul, X-Hız, KULLANICI ( 5 ön ayar), Sinema
Tüm Beyaz Dengesi modları ve CTE modu mevcut Beyaz Dengesi ince ayar, otomatik olarak belirli bir sahnenin baskın renkleri vurgulamak için beyaz dengesini ayarlamak için
HDMI bağlantı noktası HDTV yüksek çözünürlüklü görüntü, video ve ses çıkışı
PENTAX PEF ve Adobe her ikisi için doğal destek 14 bit RAW dosyalarını DNG
Den tek tuşla geçiş için özelleştirilebilir RAW / Fx düğmesi için JPG RAW veya geri. Ayrıca atıcı için önemli diğer tek tuşla ayarları özelleştirir
RAW veri adil kaydedilmiş JPEG formatında resmin orijinal RAW verileri kaydetmek fonksiyonu almak
Dahili eğim ölçekli göstergeli elektronik seviyesi.
SDXC bellek kartı uyumluluğu
In-kamera HDR görüntü yakalama ve Çapraz İşlem ve Bleach Bypass dahil olmak üzere-kamera görüntü işleme geniş bir yelpazede
Dijital filtreler şunlardır: Oyuncak Kamera, Retro, Yüksek Kontrast, Renk Özü, Yumuşak, Yıldız Tozu, Balık Gözü, Posterleştirme, Sketch ve Özel
Çalma modları şunlardır: One Shot (veri yok, temel veri, tam veri, renk kanalı histogram, karanlık / parlak göstergesi, telif hakkı bilgisi), Çoklu Görüntü Ekran (4, 9, 16, 36, 81 küçük), Takvim Film Şeridi, Klasör, Büyütme, Seç ve Sil, Film Oynatma (veri yok, temel veri, tam veri), (tampon bellek varsa) JPG itibaren RAW Verileri Kaydetme
İngilizce, Fransızca, Almanca, İspanyolca, Portekizce, İtalyanca, Hollandaca, Danimarkaca, Lehçe, Fince, İsveççe Çekçe, Macarca, (Geleneksel / Basitleştirilmiş), Türk Yunanca, Rusça, Korece, Çince, Japonca: şu dilleri desteklemektedir
Birlikte Pentax DA 18-55mm f/3.5-5.6 Lens
Pentax K-5 II ile birlikte Pentax dijital SLR için tasarlanmış ideal bir standart zoom lens Pentax 18-55mm f/3.5-5.6 AL WR zoom lens. Gerçek geniş açı ve telefoto standart odak iki ateş edebilmek bu portre ve grup çekimleri, iç ve manzara işleyebilir çok yönlü bir lens. 35mm formatında, bu objektif bir 27.5-84.5mm lens eşdeğeri. Asferik optik sapmaları azaltmak ve SP Kaplama toz, su ve yağ tutmaz. Ve, K-5 II gibi, hava koşullarına dayanıklı, bu nedenle nemli ve soğuk koşulları işleyebilir.


Pentax MX-1 Dijital Fotoğraf Makinesi (Gümüş) , 12 megapiksel 1/1.7 "arka-aydınlatmalı CMOS sensör özelliğine sahip kompakt noktası ve kamera çekimi olduğunu. Bu sensör ISO önemli düşük ışık hassasiyeti ile yüksek kaliteli, ayrıntılı görüntü üretme kapasitesine sahiptir 12800 Pentax gövde tabanlı sensör-Shift ve Pixel Track Azaltma sistemleri Sarsıntı daha da kamera titremesinin etkilerini dengeleyerek zor ışık çekim yararlanmak için istihdam edilebilir.. dahili lens kamera sistemleri, güvenlik sistemleri 28 bir 35mm eşdeğer odak uzaklığı aralığı özellikleri - 112mm, çekim olanakları geniş bir genişlik sağlar. en fazla f/1.8-2.5 diyafram olduğu loş ışıklı çekim için ideal uygundur hem de çekim yaparken alan sizin derinliği üzerinde daha fazla kontrol sağlar. objektif yapısı için dört küresel olmayan elemanlar içeriyor . daha fazla camera photo açıklık ve kalitesi ile görüntü yol veren, zoom aralığında renk sapmalarını azaltmak görüntü oynatma, yorum ve izleme için, 3.0 "920k-dot LCD mevcuttur ve gelen kolay kullanımı kolaylaştırmak için bir devirme tasarıma sahip yüksek ve düşük görüş açısı. Daha genel bir başarılı bir tasarım için katkıda daha fazla dayanıklılık yanı sıra bir film kamera daha estetik bir görünüm hatırlatan için gerçek pirinç alt ve üst plakalar dahil edilmesi. MX-1 saniyede 30 kare tam HD 1920 x 1080 video kayıt yeteneğine sahip, 60fps veya 30fps ya da yanı sıra standart HD 1280 x 720 Video. HDMI bağlantı noktası üzerinden bağlandığında Oynatma LCD monitör ya da HDTV ya yapılabilir.

IS326 Dijital Kamera gelen Polaroid küçük bir paket içine bazı büyük özellikleri paketleri düşük maliyetli bir kamera seçenektir. 16 Mp görüntü sensörü ile mükemmel görüntü kalitesi yakalamak ve toplam 12x zoom ile sağ eylem içine almak. Yüz Algılama ve Anti-Shake görüntü sabitleme herhangi bir ışık durumunu daha iyi ateş ve herkesin gülümseyen yüzleri sağ odaklı kamera tutmak camera photo için izin. daha büyük 2.4 "LCD ekranı kolayca önizleme ve kamera menüleri ve seçenekleri gezinmenizi sağlar, süre dahili şarj edilebilir pil tek kullanımlık pillerin avuç etrafında satın almak ve taşımak zorunda kalmadan güç sağlar. SD kart ekleyin ve bellek miktarına bağlı olarak, binlerce görüntü yakalama, saatlerce fotoğraf çekebilirsiniz.


Yakınlaştırma ve 3x optik ve 4x dijital zoom, toplam 12x zum, hem de 16 Mp sensör ile çok detaylı yakalamak
Geri almak için tutmak ve hangi karar için bir 2.4 "LCD ekranda önizleme görüntüleri
Dahili lityum pil şarj ve gün boyu çekim tutmak için SD hafıza kartı takas
Artık cevapsız gülümser ya da bulanık yüzler - Yüz algılama kamera sistemleri ve Anti-Shake görüntü sabitleme düşük ışık nedeniyle fırsatları kaçırmayın en önemli ve değil doğru nereye odaklanmak için izin.
NERF 2.1MP Dijital Kamera gelen Sakar inşaat benzersiz NERF oyuncak çağrıştıran, bir kauçuk tasarımı ile korunan, hem de renk olarak - söz değil, eğlenceli ve kullanımı kolaydır. 1.5 "LCD ekran küçük fotoğrafçılar oluşturmak ve resimleri yakalamak yardımcı camera photo olur 2.1MP sensör, dahili belleğe dijital görüntüler yakalar. Üç adet AAA pil güç kamera ve USB bağlantı noktası, bilgisayarınıza hızlı transfer sağlar. Tüm resimler atış sonra düzenlenebilir verilen yazılımı kullanma.




Beyaz Samsung Galaxy GC100 Dijital Fotoğraf Makinesi popüler Android mobil cihaz işletim sistemi aşinalık ile yeteneği alarak gelişmiş görüntü sunar. Kullanıcılar, kamera özelleştirmek ve Google Play edinilebilir 700.000 + Android uygulamaları seçebilirsiniz. Kamera AT & T (sözleşme gerekli) ile a / b / g / n Wi-Fi ve 3G mobil geniş bant bağlantısı 802.11 sahiptir. Bu bir 16.3MP 1/2.3 "BSI CMOS görüntü sensörü ve 23-483mm (35mm eşdeğeri) odak uzaklığı ve f/2.8-5.9 diyafram ile bir 21x optik zoom lens ile donatılmıştır. Kamera optik görüntü sabitleme, Full HD 1080p özellikleri 30 fps video yakalama ve çerçeveleme ve oynatma ile size yardımcı olur camera photo entegre bir 4.8 "HD Super Clear Dokunmatik LCD monitör.

Wi-Fi ve GC100 üzerinde 3G bağlantısı dünya ile görüntüleri paylaşmak için kolaylaştırır. Ayrıca, tümleşik Android 4.1 Jelly Bean işletim sistemi ile, kamera daha bir dijital fotoğraf makinesi daha bir akıllı telefon gibi çalışır. Bir resim çekildikten sonra, anında e-posta ile ya da Facebook ve YouTube gibi favori sosyal ağ siteleri için uygulamalar kullanarak online gönderebilirsiniz. Ayrıca bulut depolama kullanarak otomatik olarak fotoğraf ve video yedekleyebilirsiniz. Ve bu, gerçek zamanlı akış ve paylaşmak içerik ateş kolaydır. Diğer özellikler Bluetooth 4.0 kablosuz teknolojisi, bir mini-HDMI çıkışı, 120 fps ağır çekim video yakalama ve çekim modları geniş bir yelpazede yer alıyor.

3G Bağlı Kamera Plus Android Platformu
Galaxy Kamera Android platformu ve AT & T 3G mobil internet bağlantısı ile yüksek performanslı fotoğraf birleştirir. Sonuç güçlü noktası ve tanıdık, sezgisel kullanıcı arayüzü ile çekim kamera. Bu anında ses komutları, paylaşmak görüntüleri ve video kullanımı ve Android 4.1 Jelly Bean platformu tam olarak yararlanmak sağlar.
Profesyonel Özellikler
Galaxy bir 21x optik zoom ve optik görüntü sabitleme veren bir 23mm geniş açı objektife sahip. Sen tam otomatik gidin, tamamen manuel veya bir ayar (diyafram veya obtüratör önceliği gibi) seçin ve geri kalanı kamera rakam sağlayabilirsiniz. Samsung S Ses ile, aynı zamanda kamera ne yapacağını söyleyebilirim. Bu içeri gülümseme, video kaydetmek ve zoom gibi komutlara cevap verecektir
Sağ Kamera Fotoğraflar ve Videolar Düzenle
Foto Sihirbazı ile, sağ kamera fotoğraflarınızı düzenleyebilirsiniz - parlaklık ve renk ayarı, efektler, kırpma ve daha ekleyin. Ve Video Editor ile, silmek ve sahneleri yeniden düzenlemek, müzik eklemek ve metin ekleyebilirsiniz. Bu araçlar fotoğraflarınızı ve videolarınızı tam olarak bunları bakmak istiyorum nasıl bakmak emin olun. Ayrıca, iş ve kurulum çekim kontrol etmek için 4.8 "HD Super Clear Dokunmatik LCD kullanabilirsiniz.
Kolay Fotoğraflar ve Videolar Paylaş
Galaxy Kamera ile, 4.8 "HD Super Clear Dokunmatik LCD üzerinde fotoğraf ve video paylaşabilirsiniz. Siz de fotoğraf ve video paylaşmak için Android, Wi-Fi ve 3G özellikleri kullanabilirsiniz. Buddy Foto Hisse fonksiyonu doğrudan paylaşmanızı sağlar Hisse Shot diğer cihazlarla paylaşmanızı sağlar iken. favori sosyal ağlara, Ayrıca herhangi bir AllShare Çal cihazından fotoğraflarınızı camera photo erişmek mümkün olacak.
Akıllı Fonksiyonlar ve Dahili Medya oynatıcılar
Her zaman aradığınızı bulabilirsiniz böylece Samsung'un Akıllı İçerik Yöneticisi otomatik olarak fotoğraflarınızı düzenlemektedir. Zaman, yer, sık veya daha fazla albümlerinizi görüntüleyebilirsiniz. Video oynatıcı ile - ya da hemen hemen tüm diğer multimedya içeriğini - Sen videolarınızı izleyebilirsiniz. Bir müzik çalar da bulunuyor. Ve, Galaxy Kamera her şey zevk için tam bir web tarayıcısı verir. Ayrıca, Akıllı Hareketleri size Zoom Tilt gibi ve daha Gözat Pan, sezgisel yollarla içeriği ile etkileşim sağlar.
Siyah 20-50mm F/3.5-5.6 ED II objektif ile NX300 aynasız dijital fotoğraf makinesi  gelen Samsung amiral gemisi NX kompakt sistem aynasız fotoğraf makinesi. Bu doğru renklerle keskin, düşük parazitli görüntüler için bir 20.3MP APS-C CMOS sensör ve DRIMe IV görüntü işleme motoru sunar ve kompakt 20-50mm zoom lens ve sıcak bir ayakkabı montaj flaş ünitesi ile birleştirilmiştir. DRIMe IV görüntü işlemcisi hızlı performans sağlar ve kameranın Full HD 1080p 60fps video yakalama ve 100-25.600 geniş ISO aralığı için destek sağlar. Buna ek olarak, DRIMe IV sayesinde, NX300 yeni 45mm f/1.8 2D/3D lens ile kullanılan 3D verilmedi ve video yakalama yeteneğine sahiptir.

NX300 kontrast algılamalı AF ile aşama algılama AF birleştiren hızlı Hybrid Otomatik odaklama sistemine sahiptir. Bu kadar 9 saniye başına kare ve saniyenin 1/6000 kadar hızlı bir enstantane hızı için sürekli seri çekim yeteneğine sahip bulunuyor. Büyük, eğilebilir 3.3 "OLED ekran canlı görüntü kompozisyon ve oynatma ve LED dokunmatik ekran menü kontrolü ve dokunmatik otomatik odaklama kontrolü yeteneğine sahiptir için doğru ve iyi tanımlanmış 800 x 480 çözünürlüklü görüntüler sağlar.

Hızlı çift kanallı Wi-Fi ile, anlık görüntü paylaşım Samsung SMART KAMERA Uygulaması ile mümkündür. Sadece akıllı telefon veya tablet için uygulama indirmek ve NX300 cihazınıza otomatik olarak algılar ve anında paylaşım için telefon ya da tablet için görüntü aktarmak. SMART KAMERA Uygulaması da Facebook gibi sosyal sitelere kamera fotoğrafları doğrudan göndermek Direkt Linki ve kameranın vizör olarak smartphone kullanmanızı sağlar Uzaktan Vizör gibi işlevler için izin verir.

Bir retro vizör form faktörü bu yakışıklı bir kamera yapar ve çukurlu, ergonomik olarak tasarlanmış tutuş konfor ve kontrollere kolay erişim sağlar. NX300 NX montaj lensler tam bir çizgi ile uyumludur. Bu kit kamera taşınabilirlik için geri çeker aşağı desteklenmektedir bir kompakt zoom lens 20-50mm f/3.5-5.6 ED II objektif içerir. Objektif kısa telefoto yeteneği geniş açı ile günlük çekim için ideal bir aralık 30.8-77mm bir 35mm odak uzaklığı denklik vardır. Küresel olmayan ve ekstra güvenlik sistemleri düşük dağılımlı elemanları sapmaları azaltmak ve fotoğraf ve video çekimi için keskin görüntüleme sağlar. Ayrıca NX300 ile birlikte kamera sıcak ayakkabı bağlar SEF-8A flaş birimidir. 8 bir Kılavuzu sayısı Bu kompakt flaş, açmak kadar döndürür ve kapatmak için geri döndürür.

20.3MP APS-C CMOS Sensör
NX300 yeni 20.3MP sensör keskin görüntüleme ve ışık koşulları bir dizi doğru renkler sunuyor.
DRIMe IV Imaging Engine
Yüksek hassasiyetli ISO ayarları kullanılırken DRIMe IV görüntü işlemcisi hızlı performans, canlı renk üretimi ve düşük gürültü görüntüleme sağlar. Ayrıca kameranın 1080p HD video ve 3D fotoğraf ve video kapasitesi için destek sağlar.
20-50mm f/3.5-5.6 ED II objektif
Samsung 20-50mm f/3.5-5.6 ED II objektif kamera taşınabilirlik için geri çeker aşağı desteklenmektedir bir kompakt zoom lens. Objektif kısa telefoto yeteneği geniş açı ile ideal bir 'günlük' lens yapar 30.8-77mm bir 35mm odak uzaklığı denklik vardır. Bu "yakın 11 olarak odaklanmak mümkün değil (28 cm) ve küresel olmayan ve ekstra düşük dağılımlı elemanları ile, bu fotoğraf ve video çekimi için keskin görüntüleme sağlar.
SEF-8A Flaş Ünitesi
Ayrıca NX300 ile birlikte kamera sıcak ayakkabı bağlar SEF-8A flaş birimidir. ISO 100'de 8 bir Kılavuzu sayısı Bu kompakt flaş, açmak kadar döndürür ve kapatmak için geri döndürür.
3D Photo ve Video Yakalama
Yeni Samsung 45mm f/1.8 2D/3D lens ile birlikte, NX300 3D fotoğraf ve video yakalama ve işleyebilir. Tek 45mm lens 3D özellikli görüntüleme cihazlarda izlenebilir gerçekçi 3D görüntüleme sağlamak için standart 2D ve 3D modları arasında ayarlayabilirsiniz.
Çift Kanal Wi-Fi Bağlantısı ve SMART KAMERA Uygulaması
Hızlı çift kanallı Wi-Fi, NX300 Android veya anlık paylaşımı için iOS akıllı telefonlar veya tablet için görüntü aktarmak için Samsung SMART KAMERA Uygulaması kullanır. SMART KAMERA Uygulaması da görüntü paylaşım düzene diğer fonksiyonları sağlar ve cihazınızın uzak vizör olarak kullanılmasını sağlar.
3.31 "AMOLED Tilt Dokunmatik Ekran
Büyük, açık 3.31 "LED ekran kompozisyon ve 800 x 480 çözünürlükte oynatma görüntüleme sağlar. Ekranı kolay görüntüleme için eğilebilir ve çekim yaparken daha fazla esneklik sağlamak ve dokunmatik ekran menü kontrolü ve dokunmatik otomatik odaklama kontrolü ile etkin .
Hibrid Otomatik Odaklama Sistemi
NX300 bir faz ve kontrast algılama otomatik odaklama birleştiren hızlı ve doğru hibrid otomatik odaklama sistemine sahiptir.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder