11 Temmuz 2013 Perşembe

kamera sistemleri fiyatları

80mm f/2.8 HC AF Lens ile H5D-50MS Orta Format DSLR fotoğraf makinesi  gelen Hasselblad  standart 80mm f/2.8 HC lens ile orta format DSLR fotoğraf makineleri yeni Hasselblad H sisteminin Çoklu çekim yeteneğine kamera sistemleri fiyatlari sahip 50MP modeli birleştirir. H5D-50MS modeli 36.7 x 49.1 mm 50MP (6132 x 8176) CCD sensör içerir. Geniş ışık yolu ile, derece ara vermeden büyük bir netlik ve renk ile yüksek çözünürlüklü görüntüler oluşturur. Hasselblad Doğal Renk Çözümü (HNCS) doğal cilt tonları, gizli kamera sistemleri, ve belirli bir ürün renkleri ve yeniden oluşturulması zor olan sesleri yakalamak için yeteneği ile, doğru renkler oluşturur. Geliştirilmiş Hasselblad Görüntü İşleme Mimarisi hızlı performans ve transfer hızı sağlar. Fotoğraf makinesiyle birlikte H Kameralar için Hasselblad Normal 80mm f/2.8 HC Otomatik Odaklama lens. Bu 35mm ve insan, kamera fiyatları, gözünün bakış açısı bu nedenle benzer bir 50mm lens yaklaşık olarak eşit, kablosuz kamera sistemleri, olduğu için "Normal" objektif olarak adlandırılır. Bu düz renk düzeltme ve az bozulma ile yüksek performans sunar. Onun diyafram aralığı f/2.8-32 çalışır ve bu kadar hızlı maksimum diyafram açıklığı ile hızlı çekim hızı ile yapılan, kamera sistemleri hakkında bilgi, düşük ışık ve el çekim iyi yeteneğine sahiptir.


H5D-50MS 4 özdeş çekim, bir bir piksel artış ile telafi her bir dizi yakalar kendi Çok Shot teknolojisi ile H5D-50 ayırır. Sensör, güvenlik sistemleri, her pozisyonda tüm renkleri, kamera sistemleri, yakalamak için her yönde bir piksel kaydırır. Sonuç tek, kamera sistemi nasıl kurulur, çekim dijital yakalama ile ortak olduğu hareli, gibi bir eserler ile sensör ayrıntılı, tam renkli bilgidir. Eserlerini son derece ince ayrıntıları ve tam renk bilgisi, kablosuz kamera sistemleri, çözünürlük en üst düzeyde gerektiren stüdyo fotoğrafçılar için tasarlanan, H5D-50MS gibi araba, mücevher, sanat ve diğer yüksek uç ürünler olarak sabit gizli kamera sistemleri öğelerin fotoğraf çekimi için idealdir. Canlı için, yani, konular, tek çekim yeteneği hareket H5D-50MS ile de mevcuttur.

True Focus II otomatik odaklama sistemi doğru otomatik odaklama görüntüleri ve Acil Onayla (IFC) da çekim odak olup olmadığını kontrol, güvenlik sistemleri, etmek için çekim durdurmak için gerek yoktur anlamına gelir Odak. Yeniden kuran zaman sunuyor, kamera sistemi, Yakalama koşulları ve daha iyi görüntüleme sonuçlar için otofokus ve ölçüm oynamak için kullanılan, kamera bilgi edinin, özel lensler hakkında DAC Otomatik Lens Düzeltme Sistemi röleleri bilgi. Görüntüler Hasselblad 3FR kayıpsız sıkıştırılmış RAW dosyaları ve 1/4 çözünürlüklü baskı hazır, kamera fiyatları JPEG dosyaları üretilmektedir. RAW 3FR görüntüler yaklaşık 150MB olan ortalama ve TIFF 8 bit görüntülerde 65MB bulunmaktadır. 

Diyafram, obtüratör hızı için özel ayarları profiller, AF modu bir düğmeye dokunarak mevcuttur ve diğer H5D kameralar aktarılabilir. Güncelleştirilmiş bir Grafik Kullanıcı Arayüzü navigasyon kolaylaştırır ve 3.0 "TFT LCD Ekran net bir görüntü oynatma sunmaktadır. 3.1x görüntü büyütme ve diyoptri ayarı ile parlak HVD-90x Göz düzey Vizör H5D-50MS ile paketlenir, ancak diğer Objektif mevcuttur HVM Bel düzey vizör de dahil olmak üzere.


Süvari LD Pro Görüş Kamerası tam körük fonksiyonları vermek için high-end kamera destek montaj izin vermek için bir slayt, güvenlik sistemleri, geri mekanizması ile donatılmış bir görüş kamerası. LD Pro, Phase One, Yaprak, Imacon ve Sinar gibi şirketler, orta format kameralar için yapılan herhangi bir yüksek-uç dijital destek alır. Bu sağlar, kamera sistemi, kullanıcı alanında, bozulma, yan kayma, dikey / yatay ve daha derinliği kolay kontrol. LD Pro geçiş için dört yönlü geçme sistemi vardır, ve değiştirilebilir kamera montaj, alarm bilgi, sistemi ile geri bir Hasselblad "V" ile Hasselblad "H" veya Mamiya 645 acil uyumluluk olacak.Ayrıca yan kayma ile, devirme arka (odak düzlemi) tarafından perspektif bozulma kontrol ya da olabilir, görüntüyü hareket ve büyük resim dikiş alabilirsiniz. Buna ek olarak, çok hızlı bir şekilde ve sorunsuz biçimini değiştirebilirsiniz. Süvari LD Pro, vardiya ve tilt gibi kamera hareketleri, yararlanmak için eşsiz bir yeteneği vardır. Bu 360 °, 30 mm bir yükselme / düşme her ve 30mm sol ve sağ bir yanal kayma kadar bir salıncak / tilt sağlar. LD Pro benzersiz bir odak düzlemi ekseni yatırma geleneksel görüş kamerası ile, alarm nedir, yönlendirmesi ve yeniden çerçeveye ihtiyaç odaklama ve görüntü vardiya, olsun. LD Pro arka tilt / salıncak kullanırken resim yok veya odak kayması oluşur. Bu eğerek objektif tarafından "odak düzlemi" kontrol etmenizi sağlar. Bu tilt hareketi daha geniş bir diyafram keskin görüntü düzlemi kontrol eder. LD Pro en heyecan verici özelliklerinden biri için merkezden odak zemin (cam veya film) düzlemine, sahte kamera, paralel arka çerçeve (arka sürgülü) taşımak için eşsiz bir "Ana Çerçeve Sürüş Sistemi" (MFD), bir Yukarıda 40mm. Bu arka çerçevenin "ek" yükselişi olarak çalışır, ancak bu hareket her zaman görüntü, araba kamerası, düzlemine paralel olduğu için bu kullanarak size odak gevşek olmayacak. Ayrıca dikey arka eğim ekseni hareket ve dikiş görüntüleri sağlar. Yükselme / düşme Konvansiyonel sadece, araç kamerası, bir tilt hareketi uygulanır dikey dikiş için kullanılabilir, ancak MFD en odak düzlemi yükselişi ile, dikiş dikey her zaman olabilir olabilir.


Canon EOS için Süvari LD Görüş Kamerası alan, bozulma, yan kayma, dikey / yatay ve daha derinliği kullanıcıları kolay, kamera cctv, kontrol sağlayan, hemen Canon SLR fotoğraf makineleri kabul için donanımlı bir görüş kamerası. Bir geniş format lens veya Pentax, Hasselblad veya Mamiya kameralar için yapılmış bir orta format SLR lens araç kamerası kullanmanız gerekir. Eğer Canon EOS kamera dahil olmak üzere Canon'un TS-E serisi doğrudan bağlı herhangi bir EOS tipi SLR lens ile mümkün olacağını daha görüntü üzerinde daha fazla yaratıcı kontrole sahip olacak. Eğerek objektif standart ile kontrol perspektif bozulma veya vücut standart (odak düzlemi), ya da buzlu cam, kamera sistemleri, üzerine resim hareket ve büyük resim dikiş almak için yan vardiya kullanın. Buna ek olarak, çok hızlı bir şekilde ve sorunsuz biçimini değiştirebilirsiniz. Bu değişim ve eğim gibi kamera hareketleri yararlanmak Süvari LD benzersiz yeteneği normal bir EOS SLR kapsamı dışındadır. Bu 360 °, 30 mm bir yükselme / düşme her, güvenlik sistemleri, ve 30mm sol ve sağ bir yanal kayma kadar bir salıncak / tilt sağlar. LD benzersiz odak, güvenlik sistemi, düzlemli eksenli eğmeden geleneksel görüş kameraları ile, odaklanma ve yeniden bileşimi, kamera sistemi, gerektiren yatırır ile odaklama ve görüntü vardiya, olsun. Eğer eğerek lens ile odak düzlemine kontrol etmeye izin veren, LD arka tilt / salıncak kullanırken resim yok veya odak kayması, kamera sistemleri fiyatlari, oluşur. Bu LD ayrıca Phase One, Yaprak, Imacon ve Sinar gibi şirketler, orta format kameralar için yapılan high-end dijital geri yararlanmak, ya da 4x5 film kamerası dönüştürmek için isteğe bağlı kapasitesine kamera fiyatları sahiptir. Hasselblad "H" veya Mamiya 645 geri. Dijital SLR ile Körükler Hareketi alın
Körükler fonksiyonları orta ve büyük format fotoğraf baş konumlar biridir. Özellikle mimari eser ve endüstriyel ürün fotoğrafçılığı, aynı zamanda sınırlı alanlarda, size tilt, salıncak, vardiya, sonbahar, artış ve görüntü düzlemi karşı mercek konumunu ve açısını değiştirmek için bu herhangi bir bileşimini kullanabilirsiniz. Bariz bir örnek, fotoğraf araba kamerası makinesinin görüntü düzlemine paralel olmasa bile odak noktası haline bütün bir nesne düzlemi elde etmektir. Veya kasıtlı olarak tanıtmak - - görüntü bozulmaları ve büyük odaklanarak özgürlük araba kamerası ve görüntü kompozisyonu verir körük hareketleri size, önlemek düzeltmesini sağlamak.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder