10 Temmuz 2013 Çarşamba

kamera nedir

Siyah ViviCam 5119 Dijital Kamera gelen Vivitar keskin fotoğraflar ve 640x480 video çekimi için bir 5MP CMOS görüntü sensörü ve sabit 7mm f/3.0 lensi olan bir nokta-ve-çek kamera. Bu sizin konuya yakın almak için izin, 4x dijital zoom ve 1.8 "TFT LCD monitör çekim kamera kompozisyon ve oynatma sağlayan. Anti-Shake dijital görüntü sabitleme açık, bulanık kamera sistemleri olmayan görüntüler için kamera titremesinin etkilerini en aza indirir. A gerektiğinde dahili flash ekstra aydınlatma sağlar. Kamera kapasitesi (ayrı) olarak 32GB SD / SDHC bellek kartlarını kabul eder, ve 2 kolayca değiştirilebilir AAA pil (dahil değildir) tarafından desteklenmektedir. alkalin pil tavsiye edilir. PictBridge desteği bağlı bir uyumlu bir yazıcıya kameranın bellek doğrudan göndererek herhangi bir zamanda fotoğrafları yazdırmak için olanağı sunar. Ayrıca, ViviCam 5119 bir USB 2.0 portu ile yapılandırılır. Ek olarak, Vivitar Deneyim Resim Manager Yazılımı dahildir. Size fotoğraf ve çevrimdışı ve çevrimiçi hem de videoları düzenlemek ve kamera sistemleri otomatik kamera ve el aletleri kullanarak bunları düzenlemek yardımcı olur Vivitar Deneyim Görüntü Yöneticisi yazılımı, ile birlikte. Ayrıca, Facebook, Flickr, Picasa, MySpace, Photobucket, Twitpic, Twitgoo ve YouTube gibi paylaşım ve sosyal ağ siteleri, bu dosyaları yükleyebilirsiniz. Sorunsuz başka bir sosyal ağ fotoğraf ve videolarınızı aktarmak. Ayrıca Google Maps dahili otomatik kamera sistemi coğrafi etiketleme kullanma yeteneğine sahip. Microsoft Windows sistem gereksinimleri: Windows XP SP3/Vista SP1 / 7 işletim sistemi, Pentium 4 veya daha fazla işlemci, 1GB RAM, boş güvenlik sistemleri sabit disk alanı 250 MB, 16 - 1024 X 768 çözünürlük tavsiye, CD-ROM sürücüsü, QuickTime 6 veya daha yüksek bit renkli monitör, Internet Explorer 7 veya daha yüksek, Windows Media Player 10 veya üstü, DirectX 9 veya daha yüksek ve Internet bağlantısı Mac gereksinimleri: Mac OS X v10.5. x ya da geç, Intel işlemci, 1GB RAM, 250MB boş sabit disk alanı, 1024 x 768 veya daha yüksek çözünürlüklü monitör, QuickTime 6 veya üstü, CD-ROM sürücüsü ve internet bağlantısı.


Kırmızı Vivitar ViviCam 7122 Dijital Fotoğraf Makinesi 7.1 megapiksel CMOS sensörü ve yüksek çözünürlüklü, ayrıntılı görüntüler için sabit 7.45mm f / 3 objektife sahip. 4x dijital zoom harika yakın çekim mesafeleri sahneleri kamera sistemleri durumlarda çeşitli fotoğraf sağlar. Bir anti-sarsıntı modu sürekli kompozisyonlar ve yüz ve gülümseme tanıma modu için yardımcı olur öznenin yüzler için pozlama ayarlama ve bir gülümseme tanındığında deklanşör serbest kamera bilgi tarafından mümkün olan en iyi görüntü yakalamak güvenlik sistemleri için yardımcı olur. bir dahili flaş da oluşturmak için yardımcı olur doğru pozlama ışık çok düşük alır. Ayrıca, bu kamera fiyatları 480p çözünürlükte standart tanımlı video yakalama yeteneğine sahiptir. Sen / 4.6cm TFT LCD monitör arka 1.8 "üzerinde görüntü veya film görmek ve PictBridge uyumlu bir yazıcıya bağlandığında da fotoğraf makinesinden kamera güvenlik sistemleri doğrudan fotoğraf baskısı. ViviCam 7122 kapasitesi 32GB (satılan SD / SDHC bellek kartlarını kabul eder olabilir ayrı ayrı), ve 3 kolayca değiştirilebilir AAA pil ile çalışır.


Vivitar ViviCam F 128 Dijital Fotoğraf Makinesi basit bir nokta-ve-çek olduğunu. Düşük ışık, bir 8.15mm f / 3 sabit odaklı lens ve hem dijital ve 640x480 VGA video çekimi iyi görüntüler için 14.1MP CMOS sensöre sahip olan bu kolaylığı kamera sistemleri ile tüm anları yakalamak güvenlik sistemleri için vaat ediyor. Faydalı çekim fonksiyonları 4x dijital zoom, 2.7 "LCD, bir dahili flaş ve sabit görüntüler için titreşim engelleyici içerir. Diğer kullanışlı fonksiyon herkes iyi görünüyor sağlamak için, yüz algılama olduğunu. Eğer çekim yaparken ne olursa olsun, tüm dosyaları güvenlik sistemleri çıkarılabilir SD hafıza kartı için saklanır ve kamera kolayca 3 'AAA' pil ile çalışır. bunu paylaşmak için zamanı geldiğinde, dahil Vivitar Görüntü Yöneticisi yazılımı sadece bunu güvenlik sistemi yardımcı olur.Gümüş ViviCam F 128 Dijital Fotoğraf Makinesi gelen Vivitar bir 14.1MP kamera bilgi görüntü sensörü ve 4x dijital zoom kamera nedir ile kullanıcı dostu bir dijital fotoğraf makinesi. Bu kombinasyon çok detaylı ve görüntü kalitesi ile çekim sağlar. Anti-Shake ve Yüz Algılama gibi özellikleri fotoğraf deneyimi için yeni seviyeleri getirmek, ve 2.7 "ekranı sayesinde kullanımı kolaydır, bu kamera bilgi nedenle net bir şekilde görmek ve gerekli kamera ayarlarını herhangi birini değiştirebilirsiniz.

14.1MP Görüntü Çözünürlüğü
Resimlerinizi zengin ve net yapma, kameranın 14.1 megapiksel çözünürlüklü sensörü ile dakika ayrıntıları ve dokular yakalayın.
Sabit Odaklı f/3.0 Lens
Bu ViviCam 4X dijital zoom ile uygun bir f/3.0 sabit odaklı objektifi
2.7 "Arka LCD Gösterge
Bu kamera önemli kamera ve çekim yaparken pil bilgileri sağlayan bir 2.7 "arka LCD ekran bulunuyor. Daha net bir ekran, çekim gözden ya da görüntüleri göstermeleri ister daha ayrıntılı görmek anlamına gelir.
Dijital Anti-Shake Sabitleme
Bir el kamerası ile sık sık fotoğraf ve bulanık veya kullanılamaz video yapma, kamera sistemleri sarsıntısını sorun haline çalıştırabilirsiniz. F 128 Anti-Shake teknolojisi nedeniyle ideal koşullar daha az önemlidir anları kaçırmayın böylece dijital görüntü sabitleme ile fotoğraf çekmelerine olanak tanıyor.
Yüz Algılama
Yüz tanıma ile en iyi şekilde konular yakalayın. Bu herkes doğru zamanda kameraya bakarak alacak sağlar.
SD Hafıza Kartı Desteği
Kaydetmek, yüklemek, fotoğraflarınızı yazdırmak veya paylaşmak isteyip istemediğinizi, ViviCam F 128 bu SD kart desteği ile kolaylaştırır. Sonra, hisse kamera sistemleri baskı ve arkadaşlarınızla ve ailenizle baskılar göstermek, kaydetmek yüklemek ve bellek kartından dijital fotoğraflarınızı düzenleyin.


Siyah ViviCam F131 Dijital Fotoğraf Makinesi gelen Vivitar bir 14.1MP görüntü sensörü ve 7.0mm bir odak uzaklığı ve f/3.0 bir kamera sistemleri diyafram ile bir sabit odaklı lensi olan bir nokta-ve-çek kamera. Bu sizin konuya yakın almak için izin, 4x dijital zoom ve 2.7 "TFT LCD dokunmatik ekran. Yüz Algılama yararlanın, görüntü sabitleme ve net görüntü güvenlik sistemleri yakalamak için bir dahili flaş Anti-Shake. F131 olan Ayrıca bulanık olmayan görüntüler için kamera titremesinin etkilerini ortadan kaldırmak için sağlayan bir tripod yuvası ile yapılandırılmış. Siz 640x480 ya da 320x240 film yakalayabilir, ve analog mikrofon kamera bilgi ses kaydı eşlik sağlar. Kamera 3 kolay-değiştirilebilir AAA pil ile çalışır ve kapasite 32GB'a kadar isteğe bağlı SD / SDHC bellek kartlarını kabul eder. Ek olarak, Vivitar Resim Manager yazılımı dahildir.


Vivicam iTwist F124 Dijital Fotoğraf Makinesi kamera sistemleri basit bir nokta-ve-çek olduğunu. Bir 14.1MP sensör özelliği, bu kolaylığı ile tüm anları kamera güvenlik sistemleri yakalamak için vaat ediyor. Faydalı çekim fonksiyonları 4x dijital kamera zoom, 2,4 "LCD, bir dahili flaş, sabit görüntüler için anti-sallamak, ve gülümsüyor yakalamak için yüz tanıma içerir. Eğer çekim yaparken ne olursa olsun, tüm dosyaları çıkarılabilir SD hafıza kartı için kamera bayilikleri saklanır ve kamera uygun herhangi bir (3) "AAA" pil ile çalışır. 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder