2 Temmuz 2013 Salı

1 speeddome

Siyah Cyber-shot DSC-TX30 Dijital Fotoğraf Makinesi gelen Sony bir bir 18.2MP CMOS sensör ile "sert" nokta-ve-çek kamera, 5x optik zoom lens ve 33 su geçirmez olması için yeteneği '(10 m), şok- 5 bir damla '(1.5 m), 14 º F (-10 º C) ve toz geçirmez için dondurma geçirmez ispat. Kameranın BIONZ görüntü işlemcisi ile birlikte 18.2MP Exmor R CMOS sensör, düşük gürültü, yüksek çözünürlüklü fotoğraflar ve kadar tam çözünürlükte saniyede 10 kareye kadar sürekli çekim dahil olmak üzere hızlı performans hızı ile Full HD 1080i video, yakalar.


Bir Carl Zeiss Vario-Tessar 5x optik zoom lens keskin görüntüleme ve 26-130mm eşdeğer odak aralığı, telefoto çekim geniş açı için etkili sağlar. Optik SteadyShot görüntü sabitleme düşük ışıklı ortamlarda ve daha uzun odak uzunluklarında çekim yaparken daha az bulanıklık görüntüleri neden kamera sarsıntılarına karşı tazminat sunuyor. Hareket ederken çekilen videoları yumuşak sonuçlar olacak bu yüzden 2 yönlü Aktif Modu video modunda görüntü sabitleme sağlar. Büyüteç Plus özelliği ayrıntılı yakın çekimleri için bir 2x makro lens fonksiyonu sunuyor yakın olarak 1/3 "(1 cm) ve entegre LED parlar bu karmaşık yakın çekim konuları aydınlatmak için gerekli ışık.

3,3 "1229K-nokta OLED dokunmatik ekran görüntüleri ve 5 düzeyinde parlaklık ayarı açık oynatma çekim oluştururken ekranın görmek hiçbir sorun olacak. Dokunmatik ekran navigasyon sezgisel ve hızlı bir şekilde yanıt verdiği anlamına gelir sağlar. Panoramik 360 özelliği sadece kadar 360 º, sahne boyunca kaydırmak deklanşöre bir kez dokunarak. panorama çekimleri basit alarak yapar ve kamera bir yüksek çözünürlüklü panoramik çekim bir araya görüntü birleştirir. Geliştirilmiş Süper Otomatik en iyi için kendini ayarlamak için kamera sağlar Yaratıcı özel efektler ile vurdu sonra atış ve Resim ve Güzellik Etkileri görüntüleri rötuş sağlar.  

18.2MP Exmor R CMOS Sensör ve BIONZ görüntü işlemci
Düşük ışıkta bile, keskin detaylar ve minimum gürültü ile yüksek çözünürlüklü görüntüleri yakalar, hızlı performans ve tamponlama hızları sunar.
Sağlam ve Şık Tasarım
Yaklaşık 1/2 "(15.4mm) kalınlığında, DSC-TX30 bir slayt-up şık ön kapağı ile ince fotoğraf makinesi. Kamera '5 bir damla için darbeye dayanıklı, (10 m)' 33 kadar su geçirmez (1.5 m), 14 º F (-10 º C) ve hava geçirmez yapı için toz geçirmez sayesinde bir sıcaklığa donma geçirmez.
3.3 "OLED dokunmatik ekran
Fotoğraf ve film açıkça 1.229 k-nokta çözünürlüğe sahip 3.3 "OLED dokunmatik ekran görüntülenebilir. Organik ışık yayan ekran (OLED) geleneksel LCD'ler daha yüksek kontrast ve geniş bir görüş açısı ile lensin görüntü gösterir. Bu canlı görüntüler ve yüksek hızlı tepki dinamik eylem yumuşak oynatma için sıradan LCD'ler daha hızlıdır sağlar. Dokunmatik ekran kontrolü kolayca görüntüleri arasında gezinmek ve menü ayarlamaları yapmanızı sağlar.
5x Optik Zoom Lens
5x optik zoom özelliğine sahip bir Carl Zeiss Vario-Tessar objektif telefoto ulaşmak için geniş açı için 26-130mm lens 35mm eşdeğer odak uzaklığı sunuyor. Açık Image Zoom 2x ek dijital zoom gücü sağlar.
Cam Plus ve LED Işık büyütülmesi
Büyüteç Plus özelliği son derece yakın çekim fotoğrafları keskin odak ile alınması için izin verir. "Yakın 0,4 olarak Odaklama (1 cm) mümkündür ve kameranın entegre LED ışık aksi takdirde kameranın kendi gölgesinde yakalanmış olabilir ayrıntıları yanacaktır.
Full HD 1080 Video Yakalama
DSC-TX30 Full HD 1080/60i AVCHD formatı kullanan 29 dakika klipleri videoları kadar yakalayabilir. Az çözünürlüklü videoları da saniyede 60 ve 30 kare kaydedilebilir.
Optik SteadyShot Görüntü Sabitleyici
Optik SteadyShot görüntü sabitleme düşük obtüratör hızlarında çekim yaparken fotoğraf makinesinin hareketi bulanıklık etkilerini azaltmak için tazminat sunuyor. Düşük ışık koşullarında veya daha uzun odak uzunluklarında çekim yaparken bu özellikle etkilidir. Video çekim taşırken ise Sony'nin Aktif Modu görüntü sabitleme daha az bulanıklık için elektronik ve optik sabitleme birleştirir. 2 yönlü Aktif Modu yatay ve dikey hareket için düzeltir.
Hızlı 10fps Seri Çekim
DSC-TX30 tam 18.2MP çözünürlükte saniyede 10 kareye kadar çekim yapabilirsiniz.
Geliştirilmiş Süper Otomatik
TX30 üzerindeki Akıllı Otomatik fonksiyonu kamera Çektiğiniz sahnenin tanınması göre en uygun ayarları yapmanızı sağlar ve dinamik hareket ile sahneleri çekerken net sonuçlar sağlamak için Süper Otomatik vardır.
Panoramik Çekim
Sadece bir çekim dokunmatik ve sahne üzerinde basit bir tava ile alınacak 360 º panorama görüntüler sağlar. Sualtı Sweep Panorama da desteklenmektedir.
Yüz Algılama ve daha fazla
Yüz Algılama daha iyi portrelerde ve grup resimlerinde almasına izin veriyor. Bu görüntü içinde 8 adede kadar yüzü tanır ve yüzlerin en uygun pozlama için kamera ayarlar. Göz Kırpma Algılama ve Smile Shutter teknolojisi, deklanşörü serbest bırakmak için en iyi an zaman tanıyarak en iyi kamera sistemleri atış yardımcı.
Takip Odak
Odak Takibi daha kolay kamera ile yapılacak işlemi takip ederken otomatik olarak ayarlanır odak alarak hareket eden nesnelerin net çekimler yapar.
Arkaplan Flulaştırma
Arka plan Odakdışı Eğer ön planda açıkça odaklı konuda daha fazla vurgu için bir görüntü arka plan bulanıklık sağlar. Bu portre için ideal bir etkisidir.
Resim ve Güzellik Etkileri
Resim Etkisi sıradan manzara ve ruh artıran a speeddome ve bazı özelliklerini vurgulayarak özel portreler yapmak, fotoğraflara yaratıcı ifade ekler. Güzellik Etkileri rötuşlar cilt tonu ve cilt yumuşatma, parlaklık kaldırma, göz genişletme ve diş beyazlatma gibi efektler sağlar. Tüm Güzellik Etkileri daha da imajını geliştirmek için kombine edilebilir. Diğer fotoğraf makinesi üzerinde düzenleme gibi, keskinlik giderme maskeleme ve tarih görünümü süsleme olarak kullanılabilir.
Silmek ve Özellikler koruyun
Silme ve görüntülerin korunması çeşitli şekillerde yapılabilir: Tarih Tek Resim, Görüntü seçimi, Klasör tarafından ve AVCHD formatının.

güvenlik

Vivitar 's ViviCam 8400 Dijital Fotoğraf Makinesi (Sarı) geri diğer kameralar Yapamam bu görüntülerin keyfini çıkarın - Bu 8MP kamera 8x dijital zoom ve a speeddome düşük ışıkta çekim için harika bir hızlı f/2.8 diyafram ile bir 7.4mm objektife sahip. Ayrıca var olan bir dahili flaş, otomatik pozlama, otomatik beyaz ayarı, ve bu (10 m) '32,8 derinlik su geçirmez aşağı. Yani, yüzme, dalış, sörf, kürek, ya da sadece sahilde asılı kamera parçalayarak önemsemeden, harika fotoğraflar üretebilir. Hiçbir kamera sistemleri dahili mikrofon olmadığı için Ayrıca, ses olmadan da, VGA ve QVGA formatlarda büyük video sunar. Bu resim çerçeveleme ve + / oynatma, pozlama telafisi için 2.4 "LCD ekrana sahiptir - 0,5 EV adımlarla 2 EV, ve 2 kolay bulmak AA pil ile çalışıyor Ayrıca, bu parlak sarı kamera çok zordur. kaybetmek.
18-55mm ve 55-250mm Lens Kit Canon EOS Rebel T3i Dijital Kamera gelen B & H tam odak uzaklığı seçenek yelpazesi ve sağlayan, iki yönlü lens, bir geniş açı zoom ve telefoto zoom ile Rebel T3i Dijital SLR birleştirir fotoğraf makinesi gövdesi fotoğraf ve video çekimi hem de usta. Rebel T3i dijital fotoğraf makinesi 18MP CMOS Sensör ve düşük ışıkta bile yüksek kaliteli görüntüleme, ve hızlı performans için DIGIC 4 görüntü işlemci bulunuyor. Full HD 1080p video destekli ve 3.0 "Değişken açılı LCD ekran kompozisyon ve farklı açılardan oynatma görüntüleme sağlar. 
EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 II lens 35mm formatında bir 29-90mm lens odak aralığı eşdeğer sunar ve kısa telefoto yetenekleri geniş açı ile ideal bir gün için günlük lens IS. Düşük ışık koşullarında ve daha uzun odak uzunluklarında çekim yaparken bir Görüntü Sabitleme sistemi daha net a speeddome görüntüler için hareket tazminat ile objektif sağlar. Buna ek olarak, EF-S 55-250mm f/4-5.6 bir 88-400mm eşdeğeri ile II lens telefoto ve yakın uzaktaki nesneleri getirmek için süper-telefoto zoom yeteneği sunar. Çok uzun odak uzunluklarında net görüntüleme için Canon'un Görüntü Sabitleme teknolojisini kullanır. Her iki lens az dışa dönük ve her iki Rebel T3i en APS-C boyutlu sensör maç için tasarlanmıştır için kamera sistemleri sapmaları ve Süper Spectra Kaplama en aza indirmek optik vardır. Kombine, onlar hemen hemen tüm çekim koşullarında kapsar.

kamera-sistemleri

Sony Cyber-shot DSC-WX80 Dijital Fotoğraf Makinesi önemli düşük ışık performansı ile yüksek çözünürlüklü görüntüleri üretmek için CMOS sensör Işıklı bir 16.2MP 1/2.3 "Exmor R Arka Taraf sahip nokta-ve-çek bir kompakt. sensörü büyük ölçüde faydalanmış olduğu Bir 10fps sürekli çekim hızı ve genişletilebilir ISO 12800 etkileyici düşük ışık 1 speeddome hassasiyeti. Full HD 1080i video kaydı da yüksek 60fps kadar desteklenir dahil olmak üzere, kamera boyunca hızlı performans sağlar BIONZ görüntü işlemcisi, sermayeye ilave edilmesi suretiyle kaliteli AVCHD formatında. Bu görüntüleme yetenekleri 25-200mm bir 35mm eşdeğer odak uzaklığı aralığı vererek, bir 8x optik zoom Carl Zeiss Vario-Tessar objektif dahil kullananları vardır. Bu zoom aralığı etkili Temiz görüntü kullanarak, çok, iki katına olabilir düşük ışıklı ortamlarda çekim için minimum görüntü kalitesi kaybı ile zoom büyütme. artırmak ve daha uzun zoom büyütme çalışırken, Optik SteadyShot görüntü sabitleme kamera titremesinin etkilerini karşı yardımcı olur akıllı bir interpolasyon algoritması kullanır Yakınlaştırma. WX80 da inşa özellikleri -görüntü ve kamera ve PlayMemories uygulaması ile bir Android veya iOS cihaz arasında video aktarımı. için Wi-Fi bağlantısı Bu anında ev bilgisayarı için sitelerin yanı sıra yedek barındırma sosyal ağ ya da görüntü üzerinde başkalarıyla görüntüleri paylaşmanızı sağlar veya bulut hizmetleri. görüntülerin izleme ve oynatma için, ve menü sistemi gezinmek için, bir 2.7 "230 bin-nokta Clear Photo LCD mevcuttur ve kamera sistemleri parlak koşullarda görüntüleme yardımcı olmak için beş parlaklık adım sunuyor. Daha Üstün Otomatik Mod, Resim Efektleri, Güzellik Etkileri, Yüz ve Göz Kırpma Algılama ve Akıllı Panoramik dahil olmak üzere görüntülerinin görünümünü iyileştirmek için kamera efektleri bir dizi vardır.




16.2MP Exmor R CMOS Sensör ve BIONZ görüntü işlemci
WX80 önemli düşük ışık hassasiyeti ile yüksek çözünürlüklü görüntüleri üretmek için CMOS sensör Işıklı bir 16.2 megapiksel 1/2.3 "Exmor R Arka Taraf entegre. Sensör ile bağlantılı olarak çalışma tüm kamera boyunca hızlı bir performans sunan BIONZ görüntü işlemcisi, ise bir daha detaylı ve kalitede görüntüler üretmek için yardımcı olur. bu iki teknoloji kombinasyonu ISO 12800, 10 tam çözünürlükte kare saniyede bir hızlı sürekli çekim hızı ve AVCHD formatında 60fps tam HD 1080i video genişletilebilir bir hassasiyet sağlar kayıt filmler sahne tasvir olarak nasıl birden çok seçenek sağlamak için ise. Ayrıca, hareketsiz görüntüler aynı anda alınabilir.
8x Optik Zoom Carl Zeiss Lens ve Optik SteadyShot Görüntü Sabitleyici
Dahili bir 8x optik zoom Carl Zeiss Vario-Tessar objektif 25-200mm bir 35mm eşdeğer odak uzaklığı aralığı çoğu çekim durumlara uygun telefoto perspektiflere geniş açı vererek sağlar. Beş asferik lens tüm zoom aralığında kromatik sapmaları azaltmaya yardımcı, lensin inşaat entegre edilmiştir. Ayrıca bu lens 'yeteneklerinin artırılması etkili minimum görüntü bozulması ile optik zoom büyütme iki katına çıkarabilir Açık Image Zoom vardır. Bu akıllı dijital zoom daha etkili için nispeten eşek komşu piksel iyi ayrıntılı ve oluşturmak için enterpolasyon bilgi için BIONZ görüntü işleme yetenekleri kullanır daha gerçekçi görünümlü büyük büyütme görüntüleri. Önemli ölçüde bu lensin uzun menzilli yetenekleri yararlanarak Optik SteadyShot görüntü yerleşik olan kamera titremesinin görünümünü azaltmak için yardımcı kamera sistemleri olur istikrar,. Hareket ederken keskin görüntüler üretmek için uygun hale, yatay ve dikey hareket için düzelterek 2-Yönlü Aktif Modu işlevleri. 

Wi-Fi Bağlantısı
Dahili Wi-Fi bağlantısı anında kameradan doğrudan fotoğraf ve video paylaşımına olanak sağlar. Android ve iOS sistemleri ile uyumlu PlayMemories uygulaması, kullanarak, sosyal ağ ve görüntü barındırma sitelerine yüklemek için kamera ve mobil cihazlar arasında görüntü paylaşabilirsiniz. Ayrıca, kablosuz görüntüleme için bir kablosuz uyumlu televizyon için bir ağa bağlı bir bilgisayarı ya da paylaşmak için işinizi yedekleme yapabilirsiniz.
Diğer kamera özellikleri
2.7 "230 bin-nokta Clear Photo LCD monitör görüntüleri oluşturma ve fotoğraf ve video gözden geçirilmesi için bir parlak, net araçtır.
Gelişmiş Süper Otomatik modu otomatik olarak kamera ayarlarını en iyi açık, yüksek ayrıntılı görüntü sağlamak için, hatta koyu veya zor ışık durumlarda, sizin konu için ortaya çıkarmak için belirleyecektir.
Resim Efektleri yaratıcı yönünü uygun görünümlerini değiştirerek görüntü, daha yüksek bir ruh eklemek için yardımcı olur. Etkileri HDR Resim, Richtone tek renkli, Minyatür, Oyuncak Kamera, Pop Renk, Kısmi Renk, Yumuşak Yüksek Key, Suluboya ve İllüstrasyon içerir.
Güzellik Etkisi Eğer onların deri görünümünü pürüzsüz, deneklerin cilt tonları geliştirmek için yeteneği verir, lekeleri çıkarmak ve parlaklık, dişleri beyazlatmak, ve daha fazlası.
Akıllı Panoramik Çekim modu sadece sahne hakkında kamera sistemleri süpürme tarafından kamera geniş, en fazla 360 °, panoramik görüntüler oluşturmanıza olanak sağlar. Minimum distorsiyon ve doğal bir görünüm ile pürüzsüz, sorunsuz görüntüler üretmek için görüntüleri bir araya dikiş zaman hareket eden nesne ve yüzleri de dikkate alınır.
Yüz ve Göz Kırpma Algılama konularda odaklama ve pozlama vurgulayarak portre geliştirmek 'yüz ve konular zaman yakalanan görüntülerin sağlamak için 1 speeddome yardımcı olur' gözleri açık için çalışıyoruz.

kamera
T3i Dijital Kamera w / EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 Canon EOS Rebel Lens Temel Kit IS gelen B & H Photo  kutunun sağ büyük fotoğraf çekmeye işe başlamak için gereken her şey. SD, SDHC veya SDXC hafıza kartı koymak dahil pil, şarj ve çekim başlar! 18-135mm lens 35mm formatında 29-216mm eşdeğerdir, bu yüzden gerçek geniş açıdan gerçek bir telefoto odak uzaklığı ve yüksek kaliteli optik, geniş olsun. Başka bir lens eklemek için hazır olduğunuzda, bu T3i tüm 1 speeddome Canon EF ve EF-S lensler ile uyumlu olduğunu bilmek harika.
B & H Temel Kiti bir üst yükleme kamera çantası, bir 16GB SDHC hafıza kartı, bir 67mm UV filtresi, bir lens kapağı tutucu, LCD ekran koruyucusu, bir ek LP-E8 Lityum-İyon pil ve bir kızılötesi ekler Çünkü, tüm rağmen değil uzaktan kumanda

T3i bir 18MP CMOS (APS-C) sensör ve Canon'un DIGIC 4 görüntü işlemci kullanarak, RAW güzel, yüksek çözünürlüklü JPEG, ve RAW + JPEG görüntüleri yakalar. Ayrıca 30/24/25fps de 1920 x 1080 de göz kamaştırıcı Full HD video kayıtları. Uyumlu lensler, manuel pozlama kontrolü ve kameranın özel canlı görüntü geniş size muhteşem HD filmleri oluşturmak için gereken esneklik sağlar.

T3i dışarı döndürür ve fotoğraf ve video, hem de çekim daha hassas kompozisyon için bir göz düzeyi vizör çekim ve gözden geçirilmesi için açıları çeşitli de ayarlanabilir bir değişken açılı 3 "Clear View LCD ekranı bulunuyor.

Canon'un 63 bölgeli çift katmanlı sensör düşük ışıklı ortamlarda dahil olmak üzere mükemmel, doğru pozlama, için 9 noktalı AF sistemi ile çalışır. T3i da bir in-kamera flaşı ve flaş bağlamak için seçeneği sunuyor - bu Speedlite-uyumlu. 100-6400 ISO değerlendirmesi inanılmaz 12.800 kadar genişletilebilir. Canon'un Optik Görüntü Sabitleyici ile bu ayarı kullanarak inanılmaz düşük ışık çekim üretebilir.

T3i ayrıca çekim deneyimi kolaylaştırmak için izin modları bir dizi özellikleri. Akıllı Otomatik modu, örneğin, otomatik olarak en iyi görüntü oluşturmak için kameranın teknolojileri 5 ayarlayarak çekim varsayımları dışarı alır. Temel + gibi diğer yardımcı çekim kontrolleri bir profesyonel gibi yaratıcı fotoğrafları yapmak için 2 seçenekleri ile kullanıcıya sunar. Ortam seçimi maruz kalma ve görüntüleri benzersiz bir görünüm vermek ve hissetmek için beyaz dengesini ayarlar.

sistemleri

Canon PowerShot SX260 HS Dijital Fotoğraf Makinesi şaşırtıcı güçlü nokta-ve-çek kullanışlı özellikleri bir dizi ile. Başlatmak için, SX260 şirketin DIGIC 5 görüntü işlemcisi ile birlikte bir 12.1MP yüksek hassasiyetli CMOS sensör bulunuyor. Birlikte, bu iki düşük ışıkta çekim bile, mükemmel görünümlü görüntüler için Canon'un HS SİSTEMİ içermektedir. Kaliteli fotoğraf yakalama ek olarak, SX260 de stereo ses ile Full HD 1080p video kayıtları. Kamera aynı zamanda 1 speeddome tek tuşla kayıt için özel bir film düğmesi sahiptir.

Itlaf yardımcı tüm bu güzel görüntüleri optik görüntü sabitleme ve 20x optik zoom 25mm geniş açı objektif olacaktır. Akıllı Otomatik, Akıllı IS, ve FACE ID gibi otomatik özellikler tüm varsayımları olmadan harika fotoğraflar elde etmek için yardımcı olur. Dahili GPS izci coğrafi etiketleme için ya da sadece depolama için yer görüntüleri hatırlamak için yardımcı olur. Sürekli 10 kare, ve yavaş hareket oynatma için Super Slow Motion kadar yakalamak için ve Yüksek Hızda Patlama HD - video klipler bir gün yetmeyecek için - Diğer özellikler Movie Digest içerir.

Güçlü 20x Optik Zoom, Optik Görüntü Sabitleyici ve 25mm geniş açı lens ile ultra-ince Kamera
Biraz üzerinde 1 1/4 inç kalınlığında, PowerShot SX260 HS güçlü 20x Optik Zoom ile ultra-ince dijital fotoğraf makinesi. Onun lens Orijinal Canon Optik kalitesi ve eski temsil çünkü Ama, avantajları çok cebinize kayma ve her yere taşınabilecek kadar kamera ince hale ötesine. 25-500mm (35mm eşdeğeri) bir dizi ile, objektif daha önce ele hiç ayrıntıları ile, sahneleri tam genişliği yakalamak için güç verir. Görüntüler Optik Görüntü Sabitleme için parlak ve muhteşem netlik sayesinde canlı olan
Optik Görüntü Sabitleyici
El çekim sık sık fotoğraf ve video bulanık hale kamera sarsıntısını yol açabilir. Canon'un Optik Görüntü Sabitleyici istenmeyen kamera hareketi düzeltmek için mercek-kaydırma teknolojisi kullanan gelişmiş bir sistemdir. Tripod olmadan içinde bir flaşsız, alacakaranlıkta açık havada ve hatta zoom aralığının telefoto sonunda: Birçok zor çekim koşullarında mükemmel görüntü kalitesi sağlayan, el fotoğraf daha pratik hale getirir. Fotoğraflar için, ISO duyarlılığı artırmak zorunda kalmadan her zamankinden daha fazla düşük ışık çekim durumları uzlaşmacı, daha yavaş deklanşör hızlarında çekim sağlar. Sarsıntıyı önleyici titreşim azalır ile, daha net, daha sabit bir görüntü elde. Bir optik sistem olduğu için, elektronik görüntü dengeleyici tipik görüntü bozulması hiçbiri yoktur
UA Lens Teknolojisi
Canon öncülük, UA Lens teknolojisi olağanüstü optik performans ile mümkün kompakt lensler yapar. Küresel olmayan lens elemanları bir ultra-yüksek kırılma indeksi ile kalıplanmış cam kullanarak, Canon oldukça büyük görüntü sapmaları azaltırken objektif boyutunu azaltmak başarmıştır. Üstün Canon optik bir başka yıldız örnek, UA Lens teknolojisi PowerShot dijital fotoğraf makineleri şaşırtıcı görüntü kalitesi cep dostu ve yetenekli olmasına yardımcı olur
Canon HS SİSTEMİ
Canon HS SİSTEMİ Eğer çekim koşullarında daha da geniş bir aralıkta parlak, net fotoğraflar çekmenizi sağlar. Güzel düşük ışık çekim vurgu ve gölge alanlarda minimum gürültü ve maksimum detaylar mümkündür. Sistem PowerShot kameralar bir araya getiren iki teknoloji sonucudur: daha fazla ışık yakalamak için güçlü bir yüksek hassasiyetli görüntüleme kamera sistemleri sensörü, ve aktif olarak yüksek hızda görüntü işleme ile gürültüyü azaltır DIGIC 5 görüntü işlemci,. PowerShot SX260 HS içinde 12.1 megapiksel Canon CMOS sensör hassasiyeti artırır gelişmiş ışık alımı teknolojisini içermektedir. DIGIC 5 görüntü işlemcisi ISO 3200 inanılmaz yüksek için kullanılabilir ISO yelpazesini genişleterek, gürültü azaltma önemli bir destek sağlar. Canon HS SİSTEMİ böylece daha az gürültü ve bulanıklık ile daha net görüntü yakalamak için daha yüksek deklanşör hızları kullanmanızı sağlar
Canon DIGIC 5 görüntü işlemcisi
En son nesil Canon DIGIC 5 görüntü işlemcisi işleme hızı ve gücü olağanüstü artış getiriyor. Geliştirilmiş çip mimarisi ve algoritmaları görüntü kalitesi daha fazla arıtma ile büyük ölçüde genişletilmiş işlevsellik sağlar. Yüksek ISO hızlarında düşük ışıkta çekim yaparken gelişmiş gürültü azaltma net görüntüler üretir. Geliştirilmiş i-Contrast performansı daha doğal görünümlü sonuçlar elde etmek için açık ve koyu alanlar arasındaki farkları ayarlar. Tam görüntü kalitesini koruyarak daha hızlı işlem hızı da daha hızlı sürekli çekim yeteneği ile sonuçlanır. DIGIC 5 görüntü işlemcisi de mümkündür yeni, son derece gelişmiş otomatik beyaz denge sistemi yapar. Geleneksel beyaz dengesi ışık kaynağı tek bir türüne göre genel bir ayarlama yapar ise, yeni Canon Çok Alanı Beyaz Dengesi ana konu ve arka plan için, örneğin, farklı ayarlamalar gerekli olup olmadığını belirlemek için görüntünün çeşitli alanlarda analiz
Canon Tam HD Video Avantajı
Canon HS SİSTEMİ ek olarak, gelişmiş CMOS sensörü ve PowerShot SX260 HS içinde DIGIC 5 görüntü işlemcisi kombinasyonu mümkün keskin, net yüksek çözünürlüklü video çekmek için yapar. Daha sonra HDTV izlemek ya da aile ve arkadaşlarınızla paylaşmak için bilgisayarınıza indirebilirsiniz stereo ses ile muhteşem 1080p Full HD video çekmek mümkün olmanın eğlenceli ve heyecan düşünün. Saniyede 24 kare Full HD 1080p video çekmek mümkün olmasının yanı sıra, PowerShot SX260 HS aynı zamanda saniyede 30 kare 720p HD video çekebiliyor
Özel Film Düğmesi, Rüzgar Filtre Özelliği ve Easy Video Capture için Optik Zoom
Bir PowerShot dijital fotoğraf makinesi ile video çekim kolay olmamıştı. PowerShot SX260 HS anında kayıt başlatma ve durdurma sağlayan özel bir film düğmesi vardır. Menüler katmanları geçmesi ya da ve video kayıt modu arasında geçiş yapmak için anahtarları veya arama çalışmasına gerek yoktur. Kamera her zaman istediğiniz zaman fotoğraf ya da video çekmek için hazırdır. PowerShot SX260 HS de sesi boğmak veya bozabilir rüzgar gürültüsü bastırır elektronik bir rüzgar filtresi içeriyor. Ve az gelişmiş nokta-ve-çek fotoğraf makineleri aksine, PowerShot SX260 HS bir video çekim yaparken optik yakınlaştırmayı tam kapsamlı kullanmanızı sağlar
HDTV Oynatma ile HDMI çıkışı ve CEC
Bu PowerShot SX260 HS ile ateş videoların keyfini ve paylaşmak kolaydır. Sadece bir HDMI kablosu kullanarak HDTV olan HDMI terminalini. Ve PowerShot SX260 HS destekler HDMI-CEC teknolojisi, çünkü TV'nin uzaktan kumandasını kullanarak herhangi bir CEC özellikli HDTV görüntü ve videoların yürütmeyi kontrol etmek mümkün olacak. (MSK - Tüketici Elektronik Kontrol - birbirleriyle iletişim kurmak için bir sistem bileşenleri sağlayan, HDMI özellikleri bir parçasıdır)
iFrame
PowerShot SX260 HS ile, aynı zamanda ithal ve videoları düzenleme hızlandırır bir bilgisayar dostu standart olan Apple iFrame formatında video çekebiliyor. Yüksek kaliteli video yüklemek ya da e-posta için daha uygun hale, dosya boyutları küçük tutar. IFrame formatında gereksiz zaman alıcı ve genellikle kalite aşağılayıcı dönüşümleri gerçekleştirmek için yapım, uyumlu Mac ve Windows video uygulamalarında doğal destek sahiptir
Akıllı AUTO
Ve videoları - - Aradığınız PowerShot SX260 HS için Akıllı AUTO önemli ölçüde keskin, parlak, renkli görüntüler yakalamak için her zamankinden daha kolay hale genişletilmiştir. Arka plan ve konu hem de çeşitli faktörler değerlendirerek, sistem 58 önceden tanımlanmış çekim durumları tanır ve otomatik olarak mümkün olan en iyi sonuçları verecektir kamera ayarlarını seçer. Bunun için istediğiniz çekim çerçeve ve ortak veya zorlu senaryolar onlarca kamera gerisini halleder. Bu hareketli nesnelerin, gece sahneleri, arkadan aydınlatmalı konular ve akşam ya da parlak bir karlı bir günde manzara gibi çekim zor-yakalama anında ve zahmetsizce? Kaleci olarak yakalanır? çekim. Akıllı AUTO halindeyken fotoğraf ve video mükemmel kalitede yakalamak için PowerShot SX260 HS idealdir.

sistemleri
M Dijital uzaklık ölçer Vücut Kamera (Siyah) gelen Leica kompakt tam çerçeve (24 x 36mm sensör) dijital fotoğraf makinesi. Leica M-serisinin bir parçası olarak, bu, Leica M serisi lensler ile ve Leica R-adaptörü kullanarak doğrudan uyumlu Leica R-serisi lensler ile uyumludur. Leica Max 24MP CMOS sensör ve Leica Maestro görüntü işlemci Leica bir araya gelişmiş ve zengin 1 speeddome detaylı, düşük parazitli görüntüler elde edildi. Entegre görüntüleme elektronik özellikle start-up hızlı ve yanıt süreleri sağlar ve yüksek hız performansı sunarken güçlü görüntü işlemcisi az güç tüketir. Yeni Lityum-iyon pil ile birlikte, bu tek bir şarjla uzun pil ömrü sağlar.

Leica M optik vizör ve 3.0 "LCD veya isteğe bağlı bir elektronik vizör odaklanan ve önizleme Live View ile odaklanarak hem telemetre sunmaktadır. Telemetre hızlı ve net LED ayarları ve Live View ile odaklama sağlayan görüntü büyüterek Live View zoom sunuyor hassas odak ve doğru odak değerlendirilmesi için resmin üzerine vurgulayarak kırmızı bir kontur görüntüleyen Peaking Live View Odak için 10x.

Leica M de Full HD 1080p video sunan ilk M serisi fotoğraf makinesi. Ile video çekim herhangi bir Leica M veya R mount lens ve 3.0 "920,00-nokta LCD ön izleme ve oynatma veya isteğe bağlı bir elektronik vizör kullanarak" Leica bak ". Onlar olacak tam olarak onları görmek için Live View modu videoları vur görünür. Özel bir düğmeye tek bir dokunuşla ve manuel pozlama kontrolü video modunu aktive edecek özel video kayıt olanağı sunuyor. isteğe bağlı mikrofon adaptörü seti videolarınızı ile stereo ses kaydeder.  bir ikili tip perde obtüratör kontrolleri maruz kalma ve yeni ergonomik tasarım yerler Kamera vücuda uygun yerlerde düğmeler ve aramalar. Sezgisel bir menü tasarımı tüm kamera ayarlarını ve kullanıcı profilleri net bir bakış sunuyor kolay kurulum için kişiselleştirilmiş ayarları kaydedebilirsiniz. Leica kameralar son ve M inşa dolu bir tek parça özellikleri pirinç üst ve taban plakaları ile metal gövde. Kauçuk kamera sistemleri conta nem ve toz ve LCD ekranda karşı koruma çizilmeye dayanıklı Corning 'Gorilla' camdan yapılmıştır.


Leica M birlikte state-of-the-art dijital teknoloji ve üzerinden yüksek kalitede fotoğraf ve video görüntüleri sağlayacak yenilikçi, yönlü ve dayanıklı dijital kamera sistemi oluşturmak için hassas, uyumlu objektif bir dizi telemetre tasarım deneyimi 50 yıl getiriyor Bir ömür boyu kullanım. 


24MP CMOS Sensör
Tam 35mm formatında bir yeni tasarlanmış yüksek çözünürlüklü, 24MP CMOS sensör birinci sınıf görüntü kalitesi sağlar. Onun akıllı tasarım ve düz piksel mimarisi ışık özellikle büyük miktarda toplamak için her piksel sağlar. Üstün netlik ve maksimum çözünürlük görüntüleri ile sonuçlanır. Yeni M son derece düşük gürültü ve zengin detaylı görüntüler, hatta ISO 6400 kadar daha yüksek hassasiyetleri de sunar.
Leica Maestro Görüntü İşlemcisi
Yeni sensör ile birlikte, Leica Maestro işlemci hızlı görüntü işleme hızı sağlar. Işlemci ve sensör enerji tasarruflu görüntüleme elektronik Leica M yeni 1800 mAh lityum-iyon pil, tek bir şarjla süren güç geliştirilmiş eşittir.
Objektif Uyumluluğu
Yeni CMOS sensör Leica M kamera Leica M ve R lensler hem de kullanım için tasarlanmış ve inşa edilmiştir. Yeni bir Leica R Adaptör ile, hemen hemen tüm Leica-R Yerleşik lensler Leica M. kullanılabilen
Yetenek ve 3.0 "LCD Ekran Canlı Görünüm
Yeni Leica M Live View özelliği ve Görünüm Odaklama Live hiç ilk M. Alan derinliği tam kontrolü ile, pozlama, hassas çerçeveleme ve odaklama - Görüntüler objektif tarafından üretilen gerçek görüntü kullanılarak oluşturulabilir. 920,000 piksel yüksek çözünürlüklü 3.0 "LCD monitör objektifinden görülen konunun kesin değerlendirme sağlar. Önce telemetre sınırlamalar ile sınırlı, Live View makro ve telefoto pozlama gibi, M-serisi kullanıcıları için tamamen yeni fırsatlar açar, ya kamera sistemleri da kullanarak vizör olarak izlemek. Live View M ve R lensler hem kullanılabilir. Ayrıca isteğe bağlı Visoflex EVF2 elektronik vizör kullanmak R lens sahipleri sağlar. Leica M R-Adaptör, R-Lensler ve kullanılabilir monitör kullanmadan tam olarak bir SLR gibi vizör,.
Göster Zoom ve Peaking Odak Canlı
Yeni Live View Yakınlaştırma ince ayrıntıları kesin odaklama için Live View ekran 10x büyütme kadar sağlar. Peaking Odak uygun odak kontrolü sağlamak için kırmızı renkli görüntü hatlarını otomatik bir vurgulama olan Live View. Bu kontur ekran odaklama doğruluğu kesin değerlendirilmesini sağlar. Durum ya da fotoğrafçının tercihlerine bağlı olarak, M kamera kullanıcılar artık çeşitli odaklama seçenekleri arasında seçim yapabilirsiniz.
Optik Vizör
Optik Vizör otomatik paralaks tazminat ve LED-aydınlatmalı çerçeve hatları ile büyük, parlak çizgi telemetre olduğunu. Çerçeve çizgileri 6,6 az boyut maçlar görüntü algılayıcı boyutu '(2 m) mesafe odaklama. Vizör büyütme 0.68x ve mercek -0.5 dpt için ayarlanır. -3 Ile +3 dpt isteğe bağlı düzeltici lensler. mevcuttur. Optik Vizör parlaklığı adaptörü ile dört basamaklı bir, yedi-segment LED dijital ekrana sahip. Flaş durumu ve pozlama düzeltme durumunda uyarı için bir LED sembolü görüntülenir. Ayrıca otomatik modda otomatik çekim hızı ve manuel pozlama ayarı ile ölçüm bellek kilidi bir danışma gösteren kullanımı görüntüler. 

Uzaklık ölçer
Split veya üst üste görüntü telemetre vizör görüntünün merkezinde parlak bir alan olarak gösterilir. Uzaklık ölçer etkin ölçüm olarak 47.1 mm (0.68x mekanik ölçüm olarak 69.25 mm x vizör büyütme) 'dir.
Full HD 1080p video
Bu Leica M telemetre veya odaklanma Live View ile Full HD 1080p video için ilk M serisi fotoğraf makinesi. Full HD 1080p video çekimi ile videolar "Leica Bak" için tasarlanmıştır. Özel bir düğmeye tek dokunuşla video çekimi başlar.
Ergonomik Kontroller ve Sezgisel Menü
Leica M kontrol özellikleri sezgisel kullanım, doğrudan manuel ayar seçenekleri ve tüm önemli fotoğraf işlevlerine hızlı erişim sağlar. Manuel odaklama, doğrudan diyafram ve enstantane ayarı seçeneklerine ek olarak, üst plaka ve sezgisel menü üzerinde ergonomik bir konuma kontrolü tekerlek kombinasyonu Leica M işletim kavramının temelini oluşturur. Yeni tasarlanmış ve büyük arka LCD ekranında kullanıcı dostu menü arayüzü her zaman tüm kamera ayarlarını net bir bakış sağlar. Video ve Live View özellikleri ve yeni odak fonksiyonlar, her biri kendi kontrolleri var. Kameranın önündeki yeni odak düğmesi Live View Yakınlaştırma ve Live View Odak seçimi Peaking, hem de kontrol tekerleği ile birlikte hızlı ve kolay maruz düzeltmeleri sağlar. ISO hassasiyeti ayarları da özel bir düğme ile kontrol edilir. Leica M de üst plaka üst-sağ ucunda bir ergonomik oluşan başparmak dinlenme vardır. Bu bile en zorlu çekim koşullarında ideal kavrama ve istikrar sağlar.
Pozlama Ölçüm
Klasik vizör modunda: Lens sayesinde değişken diyafram ile ağırlıklı (TTL) ölçüm, merkez. 
Live View ve gelişmiş vizör modunda: Lens ile (TTL) ölçüm, merkez ağırlıklı, spot veya multifield 
ölçüm
Pozlama Braketi
0.5, 1, 2 ve 3 f-stop az 3 veya 5 kare poz çıkışı
ISO Hassasiyeti
Gelişmiş ISO hassasiyeti ISO 6400 kadar değişir
Esnek İnşaat
Leica M maksimum kararlılık ve sıkı sızdırmazlık ile inşa edilmiştir. Onun kapağı ve taban plakaları katı pirinç işlenmiştir, ve tam metal gövde yüksek mukavemetli magnezyum alaşımından tek parça olarak üretilmektedir. Özel olarak tasarlanmış lastik conta toz ve su spreyi karşı kamera vücudu korumak. Bir öğütülmüş pirinç üst kapağı entegre başparmak dinlenme içerir. Yüksek çözünürlüklü LCD plaka kaplama cam özellikle zor ve çizilmeye dayanıklı Corning 'Gorilla' camdan üretilmiştir. Tripod parçacığı 1/4 "DIN paslanmaz çelikten imal ve vücudun bir sentetik deri kaplama ile sarılmış olmasıdır.
Uzun Pil Ömrü
Leica M yeni lityum-iyon pil (1800 mAh) şarj veya değiştirmek zorunda kalmadan uzun çekim oturumları anlamına gelir. Uzak yerlerde çekim yaparken yüksek performanslı şarj edilebilir pil, enerji tasarrufu pozlama ölçüm elektronik, Leica Maestro Görüntü İşlemci ve yeni sensör sayesinde, tek bir şarjla özellikle yararlı pozlama çok sayıda sağlar.
Kullanıcı Profilleri
Kadar kamera ve pozlama ayarları dört set bir kullanıcı tarafından seçilen profil adı altında kaydedilir ve gerektiğinde hızlı bir şekilde alınabilir. Ekstra rahatlık için, bu profiller bir SD karta kaydedilebilir.
Diğer Fonksiyonlar
Film Emülasyon Modu, Doygunluk, Kontrast, Bileme
Menü Dilleri
Basitleştirilmiş Çince, Geleneksel Çince, Japonca, Rusça, İspanyolca, İtalyanca, İngilizce, Almanca, Fransızca
Yeni Opsiyonel Aksesuarlar
Elektronik Vizör (EVF-2), Çok Fonksiyonlu Sap M, Sap M, SCA Adaptör Çok fonksiyonlu Sap M ayarlayın; Çok fonksiyonlu Sap M Güç Adaptörü, Çok fonksiyonlu Sap M Parmak döngü, Bedenler S, M, L; Leica Mikrofon Adaptörü Seti, Leica M-Adaptörü R, En-Hazır Örnek M, Li-ion Pil BP-SCL2; Şarj BC-SCL2

guvenlik
Turuncu WG-3 Dijital Kamera Kit gelen Pentax WG-3 kamera, bir kemer kayışı ve bir makro standı ile sağlar. Kamera 16MP çözünürlüğe sahip arkadan aydınlatmalı CMOS görüntü sensörü vardır. Bu 3 "ile donatılmış, 460K piksel geniş ekran TFT LCD monitör, 170 ° yatay ve dikey görüş açısı sağlar. Monitör yansıma önleyici kaplama vardır. WG-3'ün 4x optik zoom lensi 4,5-18mm etkili odak uzaklığı vardır , 35mm formatında 25-100mm eşdeğer. Ayrıca geniş, hızlı f/2.0 diyafram sahiptir. Altı makro iş için parlak, daha düzgün aydınlatma için izin objektif varil çevresi Makro Işıklar. Objektif bir koruyucu kapak vardır . bir SP kaplama ile kamera sarsıntısını telafi ve böylece kamera sistemleri bulanık olmayan çekimler için etkinleştirmek için, kamera görüntü sabitleme iki tür kullanır:. Piksel Parça ve yüksek: Sensör kaydırma ve dijital dijital bileşeni iki bölüme ayrılmıştır ISO. Bu sağlam kamera 45.9 derinliğe derece ile, su geçirmez '. Ayrıca karşı darbeye var 6.5 kadar düşer' kadar 220 LBF karşı, ve çarpmaya dayanıklı. Ayrıca, WG-3 toz geçirmez (JIS 6) ve dayanacak şekilde inşa edilmiş 14 kadar soğuk aşırı sıcaklıklara ° F. 30fps Full HD 1080p video çekin. Kameranın gelişmiş görüntüleme motoru düşük ışık çekim için 6400 yüksek bir ISO sağlar.




16MP Çözünürlük
Birincil renk filtresi ve bir 16MP çözünürlüğe sahip arkadan aydınlatmalı CMOS görüntü algılayıcıya sahip. Sensör düşük ışık çekim için 6400 en fazla ISO sunmak için kameranın gelişmiş görüntüleme motoru ile çalışır - görüntü kalitesi ve renk doğruluğu ödün vermeden
3 "LCD
170 ° yatay ve dikey görüş açısı sunan bir 3 ", 460K piksel 16:9 geniş ekran TFT LCD ekrana sahip. Ekran parlak ışıkta parlama-ücretsiz görüntüleme için bir anti-yansıtıcı (AR) kaplama vardır
4x Optik Zoom Lens
4x optik zoom ile telefoto aralığı için bir geniş açı kapsayan,: (25-100mm 35mm eşdeğeri) objektif 'etkili odak uzaklığı 4,5-18mm olduğunu. Kameranın Akıllı Zoom (dijital) fonksiyonu 720mm bir 35mm eşdeğer odak uzaklığı kadar kapsayan, yaklaşık 28.8x daha fazla aralığı genişletir. Objektif da geniş, hızlı f/2.0 maksimum diyafram açıklığı vardır. 6 LED Makro Işıklar toplam Dijital Mikroskop modu seçildiğinde makro iş için parlak, daha düzgün aydınlatma sağlayan, objektif varil çevresi çevreleyen. Buna ek olarak, objektif bir SP kaplama ile koruyucu bir kapak vardır
Görüntü Sabitleme
Sensör kaydırmalı ve dijital: özellikle düşük ışıkta, kamera titremesinin etkilerini ortadan kaldırmak için, WG-3 Sarsıntı Azaltma iki formları (görüntü sabitleme) kullanır. Piksel Parça ve yüksek ISO: Dijital bileşen iki bölüme ayrılmıştır. Hep birlikte, üç bileşen üçlü sarsıntı azaltma 1 speeddome sistemi olarak adlandırılır. The Movie SR modu videolarınızı stabilize
Yüksek Dayanıklılık
Bu sağlam kamera 45.9 'en fazla derinlikte sürekli kullanım 2 saat için su geçirmezdir. 220 LBF karşı 6.5 've çarpmaya dayanıklı kadar düşer karşı Ayrıca darbeye dayanıklı değil. Ayrıca, WG-3 toz olan (JIS 6) ve 14 ° F kadar soğuk aşırı sıcaklıklara dayanacak şekilde inşa
Full HD Filmler
H.264 sıkıştırma ile geniş ekran formatı (1920x1080) saniyede 30 kare kayıt Full HD 1080p video. Çekilen video klipleri yavaş-hareket oynatma, yanı sıra hızlı ileri fonksiyonu için bir yüksek hızlı kayıt fonksiyonu yararlanın. Mikro HDMI bağlantı noktası bir HDTV veya diğer uyumlu monitör için çıkış video sağlar
Sistem Odak
TTL kontrast algılama otofokus kullanır. AF yardımcı ışığı ve makro aydınlatıcı LED'ler daha kolay odaklama yapmak. Odak modları 9 noktalı AF, Spot AF, Otomatik Takip AF, Makro, 1cm Makro, Sonsuz Manzara, Pan Odak, ve Manuel Odaklama içerir. Odak kilidi yarım deklanşör düğmesine basarak aktif hale getirilebilir
Pozlama Ölçüm
TTL, Çoklu-segment, Merkez ağırlıklı ve Nokta ölçüm yapar
Çekim Modu
Kamera iki geniş dinamik aralık ile tek bir görüntü oluşturmak için 3 çekilen görüntülerin bir araya Çekim Modu, ve HDR görünüm verir bir şekilde tek bir görüntü işleme Oynatma filtre, sahip bir HDR işlevi vardır. Ek çekim modu El Gece Ek Bileşen (ISO 125-1600) dahil, Sualtı, Sualtı Sinema, Dijital Mikroskop (2MP), Çiçek, Aralık Shot, Aralık Sinema, Yüksek Hızlı Film (VGA, 120 fps yakalama, 30fps oynatma, en fazla 15 saniye uzunluğunda ), Time-Lapse Movie (en fazla 15 saniye uzunluğunda), 1cm Makro Sinema, Sörf & Kar, Çocuk, Dijital Geniş (5MP), Dijital Panorama (kare başına 2MP), Rapor (1280x960, ISO 125-1600), ve Yeşil (ISO 125-1600). Dinamik Aralık Ayarı: Evet (vurgu ve gölge düzeltme). Yatay, Dikey, Gece Çekimi, Gece Portre, Standart, Çiçek, Spor, Mum Işığı, Blue Sky, Gün Batımı, Metin, Grup Fotoğraf, Evcil Hayvan, Portre x Blue Sky, Portre: Aşağıdaki modlarda oluşan bir Otomatik Resim işlevi de var x Sunset, Portre x Arka
Yüz Algılama
Kadar tespit 32 yüze. Gülümseme Yakalama, Göz Kırpma Algılama, Self Portrait Asist, Self Portrait Assist + Gülümseme Yakalama ve Pet Tanıma (1 yüz saptanabilir) tüm mevcuttur
Sürücü Modu
Opsiyonel kontrol ünitesi WP (3s, 0s) ve mevcut Prntzleme Sürekli, Seri Çekim, Uzaktan Kumanda
Çalma Modları
One Shot, Endeksi (6 veya 12 küçük), Büyütme (en 10X, kaydırılabilir için), Film Oynatma, Histogram, Klasör Ekran, Seç ve Sil ve Takvim modları seçilebilir. Mod paletler Slayt, Görüntü Döndürme, Küçük Yüz Filtre, Filtre Ovalama Mürekkep, Kolaj, Dijital Filtre (Siyah-Beyaz / Sepya, Oyuncak Kamera, Retro, Renk, ayıkla Renk, Renk Vurgu, Yüksek Kontrast, Yıldız Tozu, Yumuşak, Balık gözü, Dijital dahil filtreler (Siyah-Beyaz, Sepya, Oyuncak Kamera, Retro, Renk, Renk Özü, Renk Vurgu, Yüksek Kontrast, Yıldız Tozu, Yumuşak, Balık Gözü, Parlaklık, Minyatür), HDR Filtre, Orijinal Çerçeve, Movie Edit (Fotoğraf, Sinema Böl olarak kaydet, Başlık Resim), Kırmızı Göz Düzen, yeniden boyutlandırma, Kırpma, Resim Kopyalama, DPOF, Başlangıç ​​Ekran koruyun
Dosya Biçimleri
Stills: JPEG (EXIF 2.3), DCF 2.0, DPOF, PIM III 
Filmler: MP4 (AVC H.264) 
Ses: WAV (PCM), 32kHz, 16-bit stereo, Yüksek Hızlı Film: 8 kHz, 16-bit stereo
Dil Desteği
İngilizce, Fransızca, Almanca, İspanyolca, Portekizce, İtalyanca, Hollandaca, Danimarkaca, Rusça, Yunanca, Türkçe, Macarca, Çekçe, Lehçe, Fince, İsveççe
Ek Özellikler
Özel Fotoğraf Tonu: Parlak, Doğal, Siyah Beyaz 
tarihi, tarih-saat ve zaman damgası (Yeşil modunda kullanılamaz) 
Dosya / Klasör özelleştirme: Klasör adı (tarih, PENTX, özel), dosya adı (IMGP, özel) 
Elektronik seviye 
Başlangıç süresi: Yaklaşık 1.8 sn 
Film gecikme: Yaklaşık 0.016 sn 
İnşaat: alüminyum desenli Takviyeli polikarbonat plastik
Birlikte Verilen Aksesuarlar
Bir çantanıza kayışı ve bir makro standı sağlanır
İşletim Sistemi Uyumluluğu
Windows XP (SP3), Vista, 7 veya 8 ya da Mac OS X 10.4 veya daha.

kamera
Coolpix L610 Dijital Fotoğraf Makinesi (Gümüş) bir 16MP CMOS gelen nokta-ve-ateş olan Nikon . Boy küçük ama piksel üzerinde büyük, L610 bile en rahat yakalanan anlık tertemiz ayrıntılı anılar olarak sona sağlar. Bu 25-350mm eşdeğer 35mm aralığı, Optik VR Görüntü Sabitleme 1 speeddome ve yerleşik bir pop-up flaş, L610 en büyük sensörü ile birlikte tüm çalışma ile 4,5-63mm NIKKOR ED cam lens 14x zoom gibi özellikler. Çıkan görüntü sevdiğiniz dijital cihaz görüntülenen veya büyük bir baskı boyutuna kadar üflenir olsun netlik etkilendim olacak.

Fotoğraf üretimine ek olarak, L610 de parmaklarınızın ucunda 1080p HD video yakalama koyar. Kelimenin tam anlamıyla. Kamera birden menülerde gezinmek zorunda sizi kurtaran, tek tuşla video kaydı bulunuyor. Bunun yerine, bir an görünce kaydetmek zorunda, yapmanız gereken tüm kırmızı düğmesine basın ve film yapımı başlayacak. Videolar de doğru ses için stereo ses ile geliştirilmiştir.

Eğer L610 ile kayıt konum ne olursa olsun, ancak, kameranın arka 3 "460.000 K LCD ekran ile sahne çerçeve olacak., Menüler gezinme çekim çerçeveleme ve tekrar, ve hatta kamera filtreler veya özel efektler seçerek bir esinti.

L610 ek özellikleri çoktur, bu nedenle büyük olanlar birkaç odaklanmak sadece edelim. Öncelikle, kamera sadece AA pil ile çalışır. Kullanılabilir kolay değiştirilebilen güç kaynağına çevirir hemen hemen her yerde kendinizi bulmak. Ayrıca pili şarj etmek için bekleyen daha fazla anlamına gelir.

Başka bir özelliği ise Akıllı AF Sistemi. AF Sistemi görevi görüntüleri sizin açınızdan en az çaba ile açık ve bulanık olmayan çıkıp sağlamaktır. Bu özellik, fotoğraf, ana konu üzerinde duruluyor ve otomatik olarak kameranın odak ayarlar. Yapmanız gereken tek şey işlevini kamera sistemleri etkinleştirmek istediğiniz ne zaman Akıllı AF açmak olduğunu ve endişe olmadan uzak snap özgürsünüz.

Aynı şekilde, L610 de "0.4 makro çekim özellikleri. Tatile yemek hakkında blog ya da sadece aşırı yakın çekimler yakalamak için aşk olsun, makro işlevi başarılı görüntüler için konulara çok yakın almayı sağlar.

Söz ayılar başka özelliği saniyede yakalama başına kameranın 1.9 kare (en fazla 4 çekim) 'dir. Bu çekim spor, çocuk, ya da başka bir hızlı hareket eden nesnelerin için harika.

Zorlu Koşullarda Büyük Performans

16MP CMOS sensör hatta düşük ışık gibi zor koşullarda harika fotoğraflar sağlar. Eğer, bir gün batımı fotoğraf, flaşsız çekim kapalı bulutlu günlerde açık havada çalışan, ya da gece kent manzaraları yakalamak için çalışıyoruz olsun, net, yüksek çözünürlüklü görüntü ve HD video alın. Kamera özellikle loş ışık ile başa çıkmak için 3200 ISO hassasiyeti vardır. Ayrıca dahili, pop-up flaş ile donatılmıştır. L610 de size hızlı hareket yakalamak istediğinizde kapalı bulunuyor: Onun kamera sistemleri sürekli çekim modu spor, doğa ve fotoğraf veya hızlı kare hızları talep videografisi diğer türleri için büyük, 1.9fps kadar az kadar 4 çekim yakalar.

speeddome
14-42mm f/3.5-5.6 II R Lens (Siyah) ile E-PL5 Aynasız Micro Four Thirds Dijital Kamera gelen Olympus aynasız değiştirilebilir lensli dijital fotoğraf makineleri Olympus PEN E-PL serisinin en son sürümüdür. Bu kamera ile birlikte M. Zuiko 14-42mm f/3.5-5.6 II lens.

Bir 16MP Live MOS sensör DSLR benzeri görüntü kalitesi ve TruePic VI görüntü işlemcisi onunla hızlı tepki süresi ve doğru renkler ve kontrast getiriyor ile 1 speeddome bu kamera sağlar. Onun aynasız tasarımı kompakt bir gövde için izin verir ve uyumlu değiştirilebilir lensler büyük kamera sistemleri bir hat hayal edebileceğiniz çekim her türlü yakalamak için esneklik sunar.

ISO aralığı ile 25600 ve In-vücut Görüntü Sabitleme, düşük ışık fotoğrafçılığı doygun renkler ve az gürültü ile birlikte teslim edilir. Ikinci ve Olympus FAST Otomatik Odak sistemi eşit yüksek hız performansı başına ve Yüz ve Göz Algılama yardımı ile 8 kare sıralı çekim, portre ve grup çekimleri odaklı ve ideal çekimler otomatik olarak maruz kalmaktadır.

Otomatik odaklama ve deklanşör LCD ekrana dokunarak kontrol edilebilir. LCD ekranda o noktaya dokunarak ve deklanşör serbest bırakmak için tekrar LCD dokunmatik kadar kamera odaklanan yapacak konunuzla odağı ayarlayın. LCD kendisi yaratıcı kompozisyon kamera sistemleri ya da parlak güneş ışığı altında çekim yaparken parlama ve yansıma kontrol etmek için yukarı veya aşağı eğilebilir bir 3.0 "Çevir Dikey ekran.

E-PL5 Full 1080i HD video çekim kapasitesine sahip ve HDMI çıkışı için basit bir bağlantısı olan bir HDTV oynatmak bu HD video yapabilirsiniz. Ayrıca bu tür dahil FL-LM1 flaş ünitesi olarak bağlantı aksesuarları, için bir çok amaçlı aksesuar bağlantı noktası var.

On iki in-kamera sanat filtreleri görüntülere gelişmeye yaratıcı ekleyebilirsiniz. Yumuşak Odak, Grenli Film ve İğne Deliği, örneğin, filtre çeşitleri, sanat efektleri, ve parantez tarafından geliştirilmiştir. Bu yaratıcı paleti HD filmler film çekerken de dahil olmak üzere tüm çekim modlarında kullanılabilir. iAuto de paketin bir parçasıdır ve kamera görme ve otomatik olarak mümkün olan en iyi fotoğraf çekmek ne tanımak istediğinizde sizin için var. Ayrıca Süpersonik Dalga kamera her açıldığında Filtre titreşimli tarafından temiz kameranın sensörü tutar Olympus'un Toz Önleme Sistemi özellikli.

Kompakt formu ile birlikte, değiştirilebilir lensler aynasız fotoğraf için önemli bir avantaj ve Olympus M.ZUIKO Digital ED 14-42mm f/3.5-5.6 II R dahil olmak üzere, e-PL5 uygun Micro Four Thirds lens geniş bir dizi sağlayan Bu kamera ile birlikte olduğunu. Micro Four Thirds bağlar için özel olarak tasarlanan bu 3X zoom objektif, sadece 1.9 bir toplam uzunluğu "(48mm) sahiptir. 7 grup halinde 8 elemandan oluşan, objektif doğal arka plan bulanıklığı yaratmak 7 diyafram ucu vardır. Bu çok yönlü lens, (: 28-84mm 35mm eşdeğeri) 14-42mm telefoto odak uzaklığı orta bir geniş açı kapsayan.

16MP Live MOS sensör
16MP Live MOS sensör herhangi bir çekim durumda tüm M.ZUIKO dijital lens performansını en üst düzeye çıkarmak için optimize edilmiştir. Mevcut sensörünün hassasiyetini ve okuma-out hız İyileştirmeler açık ve ayrıntılı bir düşük ışık görüntüler için ISO 25600 çekim sağlar ve aynı zamanda Full HD video kayıt yapabiliyor.
Geliştirilmiş Renk Üretimi
Olympus PEN serisi için özel olarak tasarlanmış TruePic VI görüntü işlemci, geliştirilmiş renk üretimi ve renk geçişi için gerçek Renk Technology özelliğine sahiptir. Dinamik yoğunluğu daha geniş bir yelpazesi ile karanlık ve aydınlık alanlar arasındaki geçişleri daha ince ifadesi sağlayan artmıştır. Daha hızlı bir işlemci de çekim arasında daha kısa bir iyileşme süresi sağlar.
Hızlı, Doğru Otomatik Odaklama
FAST (Frekans İvme Sensörü Teknolojisi) AF Sistemi yüksek hızda odaklama yapabiliyor ve çerçeve görünür yerde küçük konularda doğru odaklama için mümkün kılar sensör, yayılmış 35 ayrı odak noktası sunmaktadır. Hareket eden objeleri çekerken 35 noktalı alanı içinde seçilebilir 3x3 gruplar özellikle etkilidir. 35 noktalı çoklu-alan AF içinde Seçenekleri: Tüm hedef, Grup hedef alan (9-alan), Tek hedef, (normal) Tek hedef (küçük). AF izleme fonksiyonu odak haline konuyu kilitler ve konu görünümünden bir an yok bile sürekli odak ve parlaklığını ayarlar. Çerçevesi AF Büyütülmüş: 800 AF noktalarından seçilebilir. Büyütme: x5, x7, x10 (Varsayılan) ve x14 seçilebilir
3.0 "Çevir Dikey LCD dokunmatik ekran
16:9 en boy oranı ile Bu parlak, yüksek çözünürlüklü ekran açıları çeşitli çekimler kadar (170 °) ve aşağı (65 °) yatırır. Otoportre çekimi için monitör yukarı kaldırın. Anti-Parmak İzi kaplama lekeleri azaltır. Sen deklanşör, Dokunmatik genişleme, Dokunmatik Canlı Kılavuzu, AF alan seçimi, AF alan genişleme, ileri / geri, Genişleme çalma, Dokunmatik Süper Kontrol Paneli, Dokunmatik Sanat Filtresi seçimi ve Dokunmatik sahne modu seçimi Çerçeve dokunun erişebilirsiniz. Parlaklık ve renk sıcaklığı kontrolü: ± 7 seviye. Renk tonu seçenekleri Canlı ve Doğal içerir. Bilgi ekranı (çalma): Histogram (bağımsız parlaklık / RGB kullanılabilir), Vurgu / Gölge nokta uyarı, AF çerçeve, Fotoğraf bilgi ve KAPALI
Hemen yanıt Dokunmatik Otofokus ve Panjur
LCD ekranda sadece bir dokunuşla odaklama ve deklanşör kontrol 1 speeddome edin. Geliştirilmiş hassasiyet deklanşör anlık bu yüzden dokunmak hemen tepki verir.
Canlı Görünüm
Live View özelliği bakış yaklaşık% 100 alan sağlar. Pozlama telafisi önizleme, WB ayarı önizleme, Derecelendirme otomatik önizleme, Yüz algılama önizleme (en fazla 8 yüz), Kapalı Izgara çizgi, Histogram, Büyütme ekran (x5/x7/x10/x14), Vurgu ve gölge ve mevcuttur.
In-Beden Görüntü Sabitleme
Bile düşük - Olympus 'in-beden görüntü sabitleme mümkün net, canlı fotoğraflar için geniş açıdan telefotoya kadar herhangi bir Micro Four Thirds lens (veya adaptör ile Four Thirds lensler),, ne olursa olsun çekim durumu kullanmayı kolaylaştırır ışık. Mevcut kılavuzu odak uzunluğu ayarı, giriş aşağıdaki odak sağlar: 8, 10, 12, 15, 16, 18, 24, 28, 30, 35, 40, 48, 50, 55, 65, 70, 75, 80, 85. , 90, 100, 105, 120, 135, 150, 180, 200, 210, 250, 300, 350, 400, 500, 600, 800, 1000.
Tam 1080i HD Video
29 dakika (MOV) veya Tam 1920x1080i HD video 14 dakika (AVI) 60 veya 20Mbps (Güzel) veya 17Mbps (Normal) de AVCHD veya AVI formatlarını da stereo ses, ile 30fps kadar vur. Boy oranı: 16:9. Ayrıca 13Mbps (Güzel) veya 10Mbps (Normal) de 1280x720 kaydedin. Bir Doğrudan HD Video Düğme sadece bir dokunuşla hala gelen film modu için geçer. Film Tele fonksiyonu minimum görüntü bozulması ile 4x kadar büyütür
8fps Sıralı Çekim
E-PL5 ile kolayca bir etkinlik telaş ortasında bu bir mükemmel vurdu yakalamak için izin, sekiz fotoğrafları ikinci bir kadar sürebilir. Mevcut diğer sürekli çekim hızı (L modu): 3.6, 3fps. Kare sayısı: 27 L modunda H modunda 3fps ve 15 8fps de RAW, H modunda kadar 19 L 3fps de modu ve sınırsız 8fps de JPEG için
Artan ISO Hassasiyeti
25600 için artan bir ISO hassasiyeti daha düşük ışık fotoğraflar çekmek.
Hızlı Yanıt
1/40000 saniye - E-PL5 60 arasında değişen hızlı deklanşör tepki süresi sunuyor. TruePic VI Görüntü işlemci çekim arasındaki black-out süresini kısaltarak daha az atış-to-shot zaman sağlar.
Göz ile Yüz Algılama Algılama
Yüz algılama AF göz portre çekim sırasında öznenin gözleri otomatik olarak odağı ayarlar ve hatta sağ, sol veya yakın tarafı göz odaklanmak için ayarlanabilir ki AF Algılama kullanır. Yüz Algılama fonksiyonu aynı anda birkaç kişi çekim yaparken bulanık konuların şansını azaltmak, sekiz adede kadar yüzü yakalar.
In-Kamera Gelişmiş Sanatlar Filtreler
Diorama, Pop Art, Yumuşak Odak, Donuk ve Hafif Renk, Hafif Ton, Grenli Film, İğne Deliği, Çapraz İşlem, Nazik Sepya, Anahtar Çizgi ve Dram Ton dahil olmak üzere on iki-kamera Sanat Filtreleri, filtre çeşitleri, sanat efektleri ile geliştirilmiştir ve parantez. Fotoğrafçılar tüm çekim modları yanı sıra filme HD filmlerde Sanat Filtreleri kullanabilirsiniz. Bir Tek renkli etkisi ve Varyasyonları gibi bir Su Renk efekti de mevcuttur. 1080i Full HD Video modunda solmaya etkisi ile, video durmadan başka bir sanat filtre geçiş yapabilirsiniz. Sanat Filtresi braketi:, i-geliştirin Canlı, Doğal, Sessiz, Portre, seçilebilir Monoton, Özel ve Sanat Filtreleri.
3D Yine Çekim
Makro Olympus'un 3D teknolojisi ile peyzaj herhangi bir modda fotoğraflar için farklı bir boyut ekleyin. Sadece deklanşör serbest ve yavaş yavaş kaydırma, 3D Photo modu seçerek, kamera otomatik olarak biraz daha farklı bir bakış açısıyla ikinci bir görüntü alacak. 3D veri 3D uyumlu televizyon ya da dizüstü bilgisayarlarda kolay görüntüleme için bir. MPO dosyası ile sonuçlanan-kamera işlenir.
iAuto ve 23 Sahne Seçimi
portre, manzara, gece portre, makro veya spor - - iAuto otomatik çekim konum sahneyi belirler ve sonuçları optimize etmek için ayarlar. E-PL5 da 23 Sahne-Seçiniz Fireworks dahil olmak üzere alarak zahmetsiz resim için modları, Sunset, Çocuk, Makro, Panorama, ve Belgeler ile donatılmıştır. Balık Gözü Dönş, Geniş Dönş ve Makro Dönş:.. Bu lenslerin performansını optimize etmek için Olympus'un dönüşüm lensler ile çekim özgü üç senaryo modu bile var.
Resim Modu
, i-geliştirin Canlı, Doğal, Sessiz, Portre, Monoton, Özel, Sanat Filtreleri. Derece: Derecelendirme Otomatik, Normal, Yüksek Key, Low Key [Sanat Filtreleri hariç].
Ses In-Kamera Slayt
In-kamera slayt gösterileri oluşturmak kolaydır. E-PL5 en gelişmiş oynatma fonksiyonları, etkili fade-in/fade-out teknikleri kullanan kontrol film / hala müzikleri mix ve hız, müzik eklemek için izin, ve çok daha fazlası. Sadece orada 4 fon müziği kamera dahil izler, ama aynı zamanda OLYMPUS 'web sitesinden ek müzik indirebilirsiniz.
Güncelleme Ekran Tasarım ve Canlı Kılavuzu
Bile görüntü çekilmeden önce - Canlı Kılavuzu sistem bunları ayarlamak gibi etkileri görüntülemenizi sağlar. Sadece Canlı Kılavuzu seçin ve parlaklık, renk doygunluğu ve ton gibi çok sayıda fotoğraf efektleri, ile slayt kameranın arkasındaki tekerlek açın.
AF Aydınlatıcı
Bu parlak LED ışın ilavesi kamera (3.05 m) kadar neredeyse 10 ', düşük ışıkta daha hızlı odaklanmasını sağlar.
Takılabilir Flaş Dahil
Bu kamera aksesuar portu üzerinden kameraya bir flash eklemek, ya da daha fazla taşınabilirlik için evde bırakmak için esneklik sağlar. FL-LM1 TTL flaş ISO200 de 'ISO 100 ve 10 (2.1 m)' 7 bir kılavuz numarası (GN) (3.05 m) ile, dahildir. Flaş modları Otomatik, manuel, dolgu-in, off, kırmızı göz azaltma, ikinci perde senkron, yavaş senkron ve senkron / kırmızı göz azaltma yavaş içerir. Flaş senkron hızı:...;: FL-LM1 / 2: 1/250 sn, FL-50R: 1/180 sn, Diğer: 1/200 sn, Super FP 1/250 sn maksimum flaş modeli ve moduna göre değişir: 1/125-1/4000 sn. Flaş pozlama telafisi: 0.3 ± 3 EV, 0.5, 1 EV adımları seçilebilir
Ampul Çekim
LCD ekranda etkisi önizleme ile istediğiniz pozlama süresi karar verin. Ampul çekimi sırasında, görüntü düzenli aralıklarla, örneğin, her 0,5 saniyede bir güncellenir. Kapı tamamen serbest bırakma düğmesine basarak açılır ve tam bir kez daha basarak kapatır - ve kadar çok uzun pozlama için 30 dakika için açık kalabilir.
Genişletilebilir Sistemi
Değiştirilebilir lens, aksesuar ve yanar bir dizi fotoğraf tüm ihtiyaçlarını farklı desteklemek için E-PL5 uyumludur
Aksesuar Liman
PENPAL yanıp söner, MAL-1 Makro Işık, SEMA-1 Mikrofon adaptörü ve VF-2 ve VF-3 vizör dahil olmak üzere aksesuar bağlamak için bir bağlantı noktası bu kameranın tasarımı bir parçasıdır. Uyumlu harici flaş FL-50R, FL-36R, FL-20, FL-14, FL-300R, FL-600R
Profesyonel Ses Ses Yakalama
Sıkıştırılmamış CD kalitesinde 16bit/44.1kHz Doğrusal PCM stereo kayıt veya AC3 Dolby Digital ses ile video çekmek. Mikrofon Rüzgar Gürültüsü Azaltma vardır ve dublaj ses hareketsiz görüntüler için mümkündür (en fazla 30 sn.)
Sizin HDTV On Easy Photo ve Video Oynatma
HDMI çıkışı kullanarak, sadece bir HDMI kablosu (dahil değildir) ile HDTV için E-PL5 bağlamak ve HDTV kamera menüleri gidin. Bu bir hedef kitleye ile fotoğraf ve film paylaşımı için idealdir.
Çoklu Pozlama Çekim
Çoklu Pozlama işlevi kamera yaratıcı doğru sağlar. İki yakalanan görüntülerin ve bir eşsiz görüntüler oluşturmak için kombine edilebilir. Kaydedilen resim (RAW) üzerine ortaya koymak, Otomatik kazanç yararlanın. Poz tarama: seçilebilir 0.3/0.7/1.0EV adımları, seçilebilir 0.3/0.7EV adımda 7 kare 2, 3 veya 5 kare. HDR sonrası süreç için Braketi: seçilebilir 2.0/3.0EV adımda 3 veya 5 kare, seçilebilir 2.0EV adımlarla 7 kare - HDR resim bu işlevi kullanılarak oluşturulamaz.
Pozlama Değeri
1/3 '± 3 EV, 1/2, seçilebilir 1 EV adım. Beyaz ayarı telafisi: Özel WB hariç her AB / GM ekseninde ± 7 adım,.
Ek Boy Oranları
E-PL5 geleneksel genişlemeler her şey için, size istediğiniz ne olursa olsun oranlarda görüntüleri çerçeve beş boy oranları (4:3 / 3:2 / 16:9 / 1:1 / 3:4) birini seçmenizi sağlar geniş ekran monitör görüntüleme için.
Kanıtlanmış Toz Önleme Sistemi
Olympus'un Toz Önleme Sistemi bile lens değiştirdikten sonra, nokta-ücretsiz görüntü sağlar. Kamerayı her açtığınızda, Süpersonik Dalga Filtresi sessizce herhangi bir zamanda resim görüntüleme engel değildir, böylece toz kaldırarak, titreşir.
ePortrait Modu
Güzel portreler yakalama görüntü yakalama önce veya post-prodüksiyon sırasında ya gölgeleri yumuşatır ve öznenin cilt pürüzsüz sağlar ePortrait Modu ile kolaydır.
İleri Gölge Ayarlama Teknolojisi
Artık görüntülerdeki karanlık ve aydınlık alanlar arasındaki aşırı kontrast hakkında endişelenmenize gerek yok. E-PL5 en Gölge Ayarlama Teknolojisi ateş veya kamera sistemleri sırasında rötuş sonrası yakalamak ya önce yüksek teknoloji verimlilik ile aşırı ışık değişimleri için düzeltir.
Büyütme Live View
Manuel netleme için, MF Asist S-AF + MF çalışma sırasında etkin olabilir. Bununla beraber, odak halkasını çevirerek görüntünün orta kesiminde 14x kadar yakınlaştırma yapabilirsiniz.
Mod Kadranı
Sizin çekim tercihlerine kolayca uyum gibi Diyafram Önceliği, Manuel ve Sahne Seçimi Modu gibi program modları, özelleştirme sağlar Benim Setleri, bulunmaktadır. Sen 4 ayarlarına kadar kayıt yapabilirsiniz.
Oynatma Görüntü Döndürme
Bir portre çekim, görüntü otomatik olarak çalma döndürülür
Dahil Ayrılabilir Kavrama
İhtiyaçlarınızı en iyi veya tercihlerinize göre kameranın hissediyorum değiştirin
In-Camera RAW Veri Düzenleme
Değişiklikleri uygulamadan önce ve önizleme görüntüleri - JPEG düzenleme daha size daha fazla yaratıcı kontrol tanıyor - RAW veri düzenleme için çeşitli ayarları seçer. RAW geliştirme, Derecelendirme otomatik, Siyah Beyaz, Sepya, Kırmızı göz düzeltme, Doygunluk, yeniden boyutlandırma (1280x960, 640x480, 320x240), Kırpma, Aspect, e-Portre, Görüntü Bindirme, Mesaj kayıt: düzenleme işlevi. Hatta renkten siyah-beyaz görüntü değiştirebilirsiniz. RAW geliştirme kamera (Sanat Filtresi dahil) ayarlarını dayanmaktadır. Detay düzenleme (Preview, 2 ayar, yeniden geliştirme Bellek) kabul edilebilir.
Self-Timer
Özelleştirilebilir zamanlayıcı programları deklanşöre belirlenen aralıklarla çıkmak için. , 0.5 12 veya 2 saniye veya 1-30 sn özel ayarları hazır 1, 2 veya 3 sn aralıklarla seçin. Ayrıca 1-10 arasında çekim bir dizi seçebilirsiniz
Yazdır Fonksiyonu
Baskı rezervasyonu (DPOF) ve Doğrudan baskı (PictBridge uyumlu)
Kolay Kablosuz Uploads için Resim Paylaşma ve FlashAir
Hatta kablo veya bir bilgisayar için gerek yok. Isteğe bağlı PP-1 PENPAL veya Eye-Fi kart ile kamera doğrudan yükleyebilir veya e-posta görüntüleri. E-PL5 da SD, SDHC, SDXC ve UHS-I ortam kartları için fotoğraf ve video kayıt yeteneğine sahip. OLYMPUS Görüntü Share uygulaması ile, iPhone ve Android akıllı telefonlar ve Toshiba FlashAir SDHC hafıza kartı ile uyumludur, hızlı ve favori sosyal ağ sitelerine fotoğraf yüklemek çok kolay. Eğer kamera ve akıllı telefon arasında bir Wi-Fi bağlantısı için entegre akıllı telefon bağlantı özelliği ile FlashAir ayarlayabilirsiniz. Sadece, küçük onları seçin smartphone Sanat Filtreleri uygulamak ve paylaşmak: Image Share bir akıllı telefon yükleme görüntüleri görevini kolaylaştırır. Ayrıca kameraya aynı anda birden fazla akıllı bağlamak için bir kerelik şifre ihracı yoluyla arkadaşlarınızla ve ailenizle paylaşabilirsiniz. Olympus Smartphone uygulaması PENPic veya iPhone uygulaması deneyin.
Dahil 14-42mm F/3.5-5.6 II Lens
M.ZUIKO Digital ED 14-42mm f/3.5-5.6 II bu kamera ile birlikte gelmektedir. Bu 3X zoom objektif "sadece 1,9 ölçme, kompakt (48mm) 8 elemandan oluşan -. 3 asferik cam elemanları dahil olmak üzere - 7 grup içinde, objektif doğal arka plan bulanıklığı yaratmak 7 diyafram bıçakları olan bir bir geniş açı Kaplama. 14-42mm ılımlı telefoto odak uzaklığı (35mm eşdeğeri: 28-84mm), bu çok yönlü lens günlük fotoğraf uygundur onun MSC (Film ve Still-Uyumlu) mekanizması tarafından yakalandı olmayacak hızlı, neredeyse sessiz otomatik netleme kullanır. Ses kaydı sırasında mikrofon.
Diller
34 dil seçilebilir: İngilizce, Fransızca, Almanca, İspanyolca, İtalyanca, Japonca, Korece, Geleneksel Çince, Danca Basitleştirilmiş Çince, Rusça, Çekçe, Hollandaca, Lehçe, Portekizce, Yunanca, Macarca, Slovence, Hırvatça, Fince, Norveççe, İsveççe, Slovakya, Bulgaristan, Estonya, Letonya, Litvanya Türk, Ukrayna, Sırbistan,, Romence, Endonezya, Malay, Thai.

kurulumu
Sony kendi size tanıtmak istiyor 16-50mm f/2.8 DT Objektif Kiti ile Alpha SLT-A77 DSLR Dijital Fotoğraf Makinesi . Bu DSLR bunun için gidiyor şeylerin bir numarası 1 speeddome vardır, değil 24.3Mp sensörü en az olan. Duvar boyutlu baskılar, inanılmaz detay, zengin renk ve daha: tüm çözünürlük 24.3 megapiksel olanakları düşünün! Eğer orta format arka piksel güç özlem oldum, ama bir DSLR teçhizat, hemen şimdi bekleyin bitti. Ise

Sony ayrıca A77 onların 2. nesil Geçirgen Hareketsiz Ayna Teknolojisi sistemi verdi. Bu teknoloji ne işe yarar? Bu kamera Faz Algılama AF hız ve doğruluk ile odak ve aynı anda çekmenizi sağlar. Bu iyi şimdiye kadar, dijital fotoğrafçılık dünyasında yeteneği bir duyulmamış olmasıdır. Kamera aynı zamanda Sony'nin yükseltilmiş BIONZ görüntü işlemcisi bulunuyor. İşlemci verimli hafıza kartında çip atış veri aktarımı dahil olmak üzere birçok işlevleri gerçekleştirir. Ayrıca görsel gürültüyü azaltır, ve bu 6-görüntü katman ve 2D/3D Panoramik iş sorunsuz ve gerekli hızı olduğu gibi işlevleri sağlar.

A77 ile birlikte 24-75mm bir 35mm odak uzaklığı eşdeğeri olan Sony 16-50mm f/2.8 LK Standart Zoom Lens olduğunu. Maksimum diyafram f/2.8 olduğunu ve tüm zoom aralığında sabit, tam yakınlaştırma ateş bu yüzden bile hızlı deklanşör hızlarında ve alan derinliği ile çekim yapmak olanağına sahip olacak. Süper Sonic Wave Motor, düzgün sessiz ve hızlı otofokus ve asferik ve ekstra düşük dağılımlı lens elemanları doğru renklerle net görüntüler sağlar sağlar.  Daha bir fotoğraf makinesi daha, SLT-A77 ayrıca 60p yüksek kaliteli 1920 x 1080p AVCHD video yakalar veya 24p. Ayrıca 60i kayıt seçebilirsiniz. HD filmler de tam manuel kontrol ile yakalanabilir. Bu, tüm mod kadranı hizmetinizdedir olduğu anlamına gelir: Program, Enstantane ve Diyafram öncelikli ve Manuel. Tam Zamanlı Faz Tespiti AF olduğu gibi Live View, Full-Time Live View (LCD veya EVF olarak) kullanım için de mevcuttur. Dersin ikinci elinizde sahneye konsantre olurken, otomatik odak düzeltmek için akıllı bir şekilde olmak.


DSLR de sunduklarını, en az gelişmiş kameralar üzerinde ve ötesinde, bir vizör, tüm kahramanlar çekmek için kullanılan bir yoldur. A77 en OLED vizör başarılı fotoğraf çekimi için LCD ekran kapalı ve sağ duruma göz alır. Tüm vizör gibi, bu dikkat dağıtıcı ve koyunda parlama tutar. Peki OLED vizör üzerinde ve paket ötesinde yapar Tru-Finder ekranda hareket bulanıklığı bir azalma içerir. OLED 2359K çözünürlük noktalar ve yüksek bir kontrast oranına sahiptir. Ayrıca adeta canlı kamera sistemleri renk ve detay ile gerçek zamanlı olarak kamera ayarlarını sonuçlarını görmek için izin verir.

Tabii ki, SLT-A77 herhangi bir monitör değil çok bir LCD ekran var, ama. Bu bir yatırır ve dönebilen zor-get çekim başarılı sert ışık koşullarında görüntüleri gözden kadar her şey için - ve otoportre daha kolay. Kullanımda değil, ekran güvenli depolama ve seyahat için kameraya düz katlanabilir.

Bildiğim kadarıyla çekim performansı söz konusu olduğunda, özellikleri ve işlevleri bir türlü olanlar 24.3Mp kadar A77 destek beklediğiniz kamera dahili her şeyi, getirmedi. İlk olarak, cihaz en yüksek çözünürlükte saniyede 12 kareye kadar çekim patlama, bu spor fotoğrafçılar için harika bir haber destekler. A77 ayrıca sadece 0.05 saniyelik bir süper-kısa gecikme süresi sahiptir. Daha sonra 16.000 ISO hassasiyeti ve 1200-bölge pozlama ölçüm var. Ölçüm fonksiyonu kameranın ana görüntü sensörü doğrudan okur ve Çoklu, Merkez seçimi ve Nokta ölçüm sunmaktadır.

Daha özel çekim özellikleri gelince, kamera de bu bir yük var! Eğer el üzerinde çekebilirsiniz ise, kendinizi yaratıcılığınızı ifade etmek için tüm dahili seçenekleri ile oynarken bulabilirsiniz. Öncelikle, aynı anda iki ayarlara erişim sağlar çift kontrol çevirir var. Tüm geleneksel P / A / S / M pozlama modları orada bulunabilir. Bu tür 19-nokta Auto Focus, Nesne İzleme AF ve 6-görüntü katman sadece başlamak gibi seçenekler bulacaksınız menü işlevleri içine almak. Biraz daha derin ve Handheld Twilight modu ve Multi-Frame NR kazmak, mükemmel düşük ışık görüntü yakalamak yardımcı olmak için vardır.

Ayrıca, dahili GPS gibi ekstralar bulabilirsiniz. Entegre GPS alıcısı, uygun bilgisayar ve internet uygulamaları ile bir harita daha sonra onları görmek için izin, sizi her atış yerini ve saatini kaydeder. Bu özellik aynı zamanda 'geo-tagging' içine olanlar için harika. Eleven Resim Efektleri modları da Pop Renk, Retro Fotoğraf, Oyuncak Kamera, ve daha fazlası gibi seçenekleri ile kendinizi ifade etmek için başka bir yol vermek. Yüz tanıma ve Sony'nin Smile Shutter teknolojisi gibi eski standartlar hem de kendi kullanımınız için vardır.

Onun tuz değerinde herhangi bir iyi DSLR gibi, Sony SLT-A77 kolaylıkla düşük ışık çekim yakalamak için bir dahili flaş verdi. Aynı flaş da isteğe bağlı bir kablosuz flaş tetikleyebilir. Kamera aynı zamanda çeşitli harici flaş ve flaş aksesuarları (ayrıca satılır) bağlamak için entegre sıcak ayakkabı vardır.

2. Nesil Geçirgen Hareketsiz Ayna Tasarım
Diğer DSLR çekebilirsiniz. Ya da Faz Tespiti AF hızını ve hassasiyetle odaklanabilirsiniz. Onlar aynı anda hem yapamaz. Sony ödüllü Geçirgen Hareketsiz Ayna Teknolojisi sistemi ile tüm bu değiştirir. Bu görüntü sensörü ve aynı anda Faz Tespiti AF sensörü hem de ışık yönlendirir
24.3Mp Çözünürlük
Bu 24.3 megapiksel APS-C sensör için inanılmaz ayrıntılı ve muhteşem büyütme sayesinde elde
Sony 16-50mm f/2.8 LK Standart Zoom Lens
Sony 16-50mm A77 gibi APS-C boyutlu kameralarla çekim için optimize f/2.8 LK Standart Zoom Lens olan A77 ile birlikte. Bu 24-75mm bir 35mm odak uzaklığı eşdeğer bir standart uzunluk zoom lens. Maksimum diyafram f/2.8 olduğunu ve tam yakınlaştırma ateş bile hızlı deklanşör hızlarında ve alan derinliği ile çekim için yeteneği var bu yüzden, tüm zoom aralığında sabittir. Süper Sonic Wave Motor, düzgün sessiz ve hızlı otofokus ve asferik ve estra düşük dağılımlı lens elemanları daha doğru renklerle net görüntüler sağlar sağlar. Minimum odak mesafesi (30.5 cm) '1.0 kadar ve filtre yiv 72mm olduğunu.
Up İkinci Sürekli Ortalama 12 Çerçeveler
Saydam ayna çok daha kolay onu mutlak şirin de kamera sistemleri belirleyici futbol tekme ya da bebeğinizin yakalamak için yapar. Sürekli otomatik odaklama ile tam çözünürlüklü 24.3 megapiksel (AE ilk kare sonra kilitli) saniyede 12 kareye kadar çeker. Bu gibi Ağustos 2011 değiştirilebilir lens APS-C kameralar için dünyanın en hızlı çekim hızı
OLED Vizör
Oldukça Tru-Finder OLED elektronik vizör gibi bir şey olmamıştı. Boyut, hız ve hatta gün batımından sonra parlaklık için, bu bir mücevher. Bu inanılmaz derinliği için inanılmaz çözünürlük ve yüksek kontrast oranı için 2359K nokta ile başlar. OLED bir minimumda hareket bulanıklığı azaltır. Ayrıca üstün renk ve detay ile gerçek zamanlı olarak kamera ayarlarını sonuçlarını görebilirsiniz
HD 60p Filmler, 60i, 24p veya
Muhteşem HD Filmler yakalayın. Bu süper-yumuşak 60p, 60i standart ya da sinema 24p, Full HD 1920 x 1080 çözünürlükte tüm bir seçenek sunmak için dünyanın ilk DSLR. AVCHD Progressive kodek çarpıcı görüntü kalitesi sunar. MP4 codec web daha kolay yükleme için küçük dosyalar sunuyor
Tam Manuel Kontrol HD Filmler
Artık HD film çekerken kontrolü teslim gerekmez. Programı tam ifade potansiyeli, Deklanşör Önceliği, Diyafram Öncelikli veya Manuel (P / A / S / M) HD film modu kontrol keyfini çıkarın
Tam Zamanlı Faz Algılama AF
Her mod-hatta HD Video hızlı, doğru otomatik odaklama almak ve Sony'nin özel Geçirgen Hareketsiz Ayna Teknolojisi View-sayesinde Canlı. Kontrast Tespiti Otomatik Odaklama genellikle doğru odaklama için avı ise, Faz Tespiti AF doğru odak noktası tam olarak nerede biliyor ve bunun için düz gider
LCD veya EVF Tam Zamanlı Live View
Live View çekim beste için LCD monitör ve OLED Elektronik Vizör her ikisini de kullanabilirsiniz. Her iki sağlayan bir ne-görmek-ne-olsun beyaz dengesi, odak, alan, pozlama ve% 100 çerçeveleme doğruluk derinliği, artı bilgilendirici ekrandaki görüntüler önizleme
Kısa Film Gecikmesi
İstediğiniz görüntü elde görüntü sağlamaya yardımcı olur. Otomatik odaklama oluşur sonra, serbest zaman farkı tam deklanşöre basarak ve kamera aslında başladığında fotoğraf çekimi arasındaki gecikmedir. Uzun gecikme zor hızlı hareket eden nesneleri yakalamak için yapar. Sony A65 sadece 0.05 saniye kısa bir DSLR serbest zaman farkı sahiptir
Sağlam, Magnezyum Alaşımlı Gövde
SLT-A77 hafif ile yüksek mukavemetli birleştiren bir magnezyum alaşımlı gövde ile gerçek dünya için inşa edilmiştir. Port, kapı ve kontroller olumsuz koşullar altında düzgün çalışması için de hava koşullarına karşı dayanıklı olan
Nesne İzleme AF
Belirli bir nesne üzerine kilitler ve hatta nesne hareket olarak odak tutar. Yakınlaştırma bile öngörülemeyen konularda odak kalmak. Bu odak endişesi olmadan kompozisyon konsantre olabilir
19-Nokta Otomatik Odaklama
Geçirgen Hareketsiz Ayna Teknolojisi değerini maksimize etmek için, Sony büyük sofistike Faz Tespiti AF içermektedir. 11 çapraz sensörlü Ondokuz sensörler yatay ve dikey konularda hassas maksimize
Üç Yönlü Tilt-Döner LCD Ekran
Başka hit-or-miss olurdu yüksek ve düşük açılı kare kare o kadar eğin veya aşağı. Tilt ve kendi resimlerinizi çekmek için kamera üzerinde döner. Eğer dikey modda kamerayı tuttuğunuzda Hatta o kadar eğilme ve aşağı olabilir! Son olarak, monitör çekim için maruz veya seyahat için korumalı LCD ile fotoğraf makinesine gömme kıvrımlar
Çift Kontrol Aramalar
Deneyimli atıcılar için mükemmel, çift kontrol çevirir anda iki ayarlarına doğrudan, eller erişim sağlar
En LCD Atlı
LCD monitör ve Elektronik Vizör üzerinde durum göstergeleri yanı sıra, Sony maruz kalma bilgilerle bir üst monte edilmiş LCD sunuyor
6-Görüntü Katmanlama
Bir ikinci bir kısmını altı çekim, ve sonra verileri birleştirmek için hızlı BIONZ işlemci yararlanır. Sonuç Elde Alacakaranlık modunda Multi-Frame NR modu veya keskin gece resimlerde daha temiz bir sonuç alır inanılmaz bir tek görüntü
Çok-Frame NR
Flaşsız inanılmaz düşük ışık çekim yaşayın. Kamera ikinci bir kısmını altı görüntüleri yakalar. Altı verileri birleştirerek, ISO hassasiyeti iki ek adımlar eşdeğer gürültü bir azalma ile tek bir görüntü oluşturur. Hassasiyet ISO 25600 kadar seçilebilir
Handheld Twilight modu
Tripod olmadan gece muhteşem çekim olsun. Düzgün, düşük gürültü akşam çekimler için tek bir görüntü içine altı kare birleştirir
Otomatik HDR Kamera içine Dahili
Bir tek maruz kalma daha fazla sahne dinamik yakalar olabilir ele-ve fotoğraf filmi daha dizi. Inanılmaz bir çekim için ikinci bir gelen orta tonları en iyi ve üçüncü en iyi gölge detay, bir atış en iyi vurgu ayrıntıları birleştirir
3D Panoramik Çekim Modu
Muhteşem 3D engin doğal manzaralar ve 16:9 en çekimler. Panorama karşısında süpürüp gibi, kamera manzara 3D televizyonda canlanıyor yapmak ayrı sağ göz ve sol göz görüntüleri kaydeder. Kayıtlar JPEG hem de MPO dosya formatları
Panoramik Çekim Modu
Otomatik olarak geniş manzara yakalayın. Deklanşöre basın, dikey veya yatay süpürme. Kamera sürekli görüntü çekimi ve onları bir arada dikiş, geri kalanı yok
GPS Dahili
Entegre GPS alıcısı sizi her atış yerini ve saatini kaydeder ve uyumlu bilgisayar ve internet uygulamaları ile bir harita üzerinde resimlerinizi görüntülemenizi sağlar, böylece favori çekim aldı nereye hatırlıyorum
Shot Sonucu Önizleme
Eğer çekim önce sonuçları görmek. Bu önizleme alanı, hareket ve dinamik aralık derinliğine diyafram, obtüratör ve DRO ayarlarının etkilerini göstererek kamera ayarlarını varsayımları dışarı alır
921K Nokta TruBlack LCD Ekran
Sony'nin 3.0 inç Xtra Fine LCD monitör yüksek çözünürlük için 921K noktalar var. TruBlack ekran iç yansımaları önlemek için özel bir reçine tabakası, geleneksel LCD'ler göre artan kontrast içerir. Güneşli Hava modu daha da görünürlüğünü artırır
Ana Sensör Hızlı AF Canlı Önizleme
Sağ ana sensörü yüksek kaliteli Live View görüntüler Faz Algılama AF hızlı odaklama birleştirir. Bu Sony Geçirgen Hareketsiz Ayna Teknolojisi ile mümkün olmaktadır. Bu LCD monitör veya göz düzeyi vizör üzerinde doğru görüntü ve% 100 büyüklüğü bulmak
ISO 16000 Duyarlılık
Düşük gürültü Exmor APS HD CMOS görüntü sensörü ve rafine BIONZ görüntü işlemcisi ile mümkün ayrıntılı ödün vermeden inanılmaz derecede net düşük ışık resimleri,
AUTO + (Gelişmiş Otomatik) Mod
Temiz, daha dinamik resimleri ve daha az çekim cevapsız alın. Birleştiren ve Sony akıllı teknolojiler kolaylaştırır. Kamera otomatik olarak doğru sahne modunu tanır
Grafik Ekran
Diyafram ve çekim hızı arasındaki ilişki, hem de her fotoğraf sonuçları olan etkilerini açıklayıp
Yükseltildi BIONZ görüntü işlemci
Kameranın Beyin ölçüde 24.3 megapiksel fotoğraf talepleri için yükseltilmiş bir Sony'nin BIONZ görüntü işlemcisi. Renk gürültü azaltma hatta ISO 16000 yüksek çözünürlüklü, düşük gürültülü fotoğraflar sunuyor. Ayrıca veri-yoğun 24.3 MP fotoğraf, 2D/3D Panoramik Çekim modu ve 6-görüntü katman kadar 10 fps sürekli çekim için hızlı işleme sağlar
Dinamik Aralık Geliştirici (DRO)
Arkadan aydınlatmalı nesneler ile sonuçları geliştirir ve gölgelerde gizli bilgileri kurtarır. Ayarlar beş işletim seviyesi seçeneği ile ve Kapalı Otomatik, Seviye dahil
1200 Bölge Pozlama Ölçüm
Ana görüntü sensörü doğrudan maruz okur. Çok, Merkezi ve Nokta ölçüm seçimi çekim koşullarında bir dizi barındırır
Sabitleme SteadyShot INSIDE
Görüntü sabitleme kamera titremesini telafi tarafından bulanıklığı azaltır. Tipik DSLR sistemleri seçilen lensler sadece içine görüntü sabitleme oluşturmak. SteadyShot INSIDE görüntü sabitleme kamera gövdesi içine inşa edilmiştir. Makro ve geniş diyafram standart zum lens dahil olmak üzere, her bir Dağı lens ile bulanık azaltmak olacak
HD görüntüleme için HDMI çıkışı
Uyumlu bir HDTV HD filmler ve çarpıcı fotoğraf keyfini çıkarın. Kamera bir HDMI çıkış içermektedir. Buna ek olarak, BRAVIA Sync sistemi ile uyumlu Sony BRAVIA HDTV Eğer televizyon uzaktan kullanarak kamera oynatma kontrolü sağlayan ile çalışır
Pil Ömrü 530 Shots
Sony Stamina pil ile, tek bir şarjla 530 çekim kadar sürebilir. Sony'nin InfoLITHIUM pil sistemi kalan güç yüzde görmenizi sağlar, böylece güven çekim tutabilir
P / A / S / M Pozlama Modları
Program, Diyafram Önceliği, Obtüratör Önceliği ve Manuel: Kamera acemi AUTO + P / A / S / M modundan kontrollerin tam sunmaktadır. Ekranda, sizin beceri rafine yardımcı güven inşa etmek ve daha fazla yaratıcı kontrol egzersiz ister
Advanced Anti-Dust Teknoloji
Anti-Dust Teknoloji sürekli net görüntüler elde, CMOS sensör temiz tutmanıza yardımcı olur. İlk sensörün low-pass filtre üzerinde statik-free kaplama toz püskürtmek yardımcı olur. Daha sonra titreşim otomatik olarak sensörden toz yerinden çıkarırsa
Dahili Flaş (GN12)
Daha etkili ateş yardımcı olmak için, kamera dahili bir de bir kablosuz aksesuar flaş (ayrı satılır) tetikleyebilir flaş (Kılavuz Numarası 12). Entegre sıcak ayakkabı aksesuar yanıp söner bir dizi ile aydınlatma seçeneklerini genişletmek sağlar
İki Ortam Türleri için yuva
Maliyet-etkin, uygun depolama ve görüntü paylaşımı için, kamera Memory Stick PRO Duo / Memory Stick PRO-HG Duo ve SD / SDHC / SDXC medya kabul
APS-C Boyut HD CMOS görüntü sensörü
Tipik bir kamera görüntü sensörü 19.5 kat alanı, APS-C yüksek çözünürlük, yüksek hassasiyet ve muhteşem, bulanık arka istisnai bir arada sunan, amatör ve profesyonel görünümlü video arasındaki fark
Sony Exmor Teknoloji
Geleneksel görüntü sensörleri sizi yavaşlatabilir analog-dijital (A / D) dönüştürücüler sadece bir avuç, kullanın. Exmor sensör fazla 5.600 kolon-paralel A / D dönüştürücüler sağlar. Bu saniyede 10 kareye kadar sürekli çekim sağlar yardımcı olur
11 Resim Efekti Modu
Resimlerinizi ve video pop yapmak için yenilikçi yollar keşfedin. Bu Posterleştirme (Renkli, S / B), Pop Renk, Retro Fotoğraf, Kısmi Renk (Kırmızı, Yeşil, Mavi, Sarı), Yumuşak Yüksek anahtar, Yüksek Kontrast Tek Renkli, Oyuncak Kamera, Yumuşak Odak, HDR Boyama, Zengin-ton dahil Tek renkli ve Minyatür
Yüz Algılama ve Kayıt
Kamera otomatik olarak sekiz ayrı yüze kadar algılayabilir ve odak, pozlama, beyaz dengesi ve insanların net, düzgün aydınlatılmış görüntüler elde yardımcı olmak için flaş ayarlayabilirsiniz. Çocuk veya yetişkin öncelik. Yüz Kayıt arkadaşlar ve aile üyeleri hatırlamak ve onlara öncelik olabilir.
Smile Shutter teknolojisi
Bir gülümseme olur an yakalar. Sadece Smile Shutter 1 speeddome modunu seçin ve fotoğraf makinesi otomatik olarak fotoğraf çeker. Bu çocuk veya yetişkin öncelik ve gülümseme hassasiyetini ayarlayabilirsiniz.









1 yorum:

  1. İç Savaşı'nın 150. yılı, Başkan Barack Obama tarafından bir giriş sahip Atlantik özel hatıra baskı, derginin arşivlerinden alarm sistemleri en çekici öyküler bazı sergiliyor. Katkıda Mark Twain, Henry James, Harriet Beecher Stowe, Frederick Douglass, Nathaniel Hawthorne ve Louisa May Alcott gibi alarm sistemleri ünlü Amerikalı yazar içerir. www.alarmsistemleri.web.tr

    Raporlama sayesinde, deneme, roman ve şiir, Atlantik savaşın bitiminden sonra toplumun yeniden şekillendirilmesi için, savaş dehşeti için, çatışmanın giden yıllarda ülkenin derinleşen bölünmeler ilk elden-gelen çatışma chronicled. Şimdi bu 148 sayfalık baskı bütün bunlar yakalar. Ta-Nehisi Coates ve Jeffrey Goldberg tarafından çağdaş denemeler ile, Ulusal Portre Galerisi unutulmaz görüntüleri ile birlikte, bu zengin koleksiyon Amerika'nın en dönüştürücü an dramatik hikayesi ile ilgilenen herkes için idealdir.

    Bu konu Dijital Baskı uygulaması, Nook ve Kindle: dijital Atlantic dergisinde iPad için formatında mevcuttur.

    YanıtlaSil