2 Temmuz 2013 Salı

2 dome kamera

Kırmızı Nikon Coolpix L28 Dijital Fotoğraf Makinesi 20.1 megapiksel 1/2.3 "CCD görüntü sensörü ve yüksek kaliteli üretmek için EXPEED C2 görüntü işlemcisi, iyi ayrıntılı görüntü özellikleri kompakt bas-çek fotoğraf makinesi. görüntü sensörü ve işlemci Yardımcı hemen hemen her duruma uyum sağlamak için telefoto uzunlukları (26-130mm 35mm eşdeğeri) geniş açıdan 2 dome kamera yayılan bir NIKKOR 5x optik zoom lens. Elektronik Titreşim Azaltma görüntü sabitleme düşük ışık koşullarında veya daha uzun sonunda çalışırken görüntü netliği korumaya yardımcı olur zoom aralığı. yüksek çözünürlüklü fotoğraf ek olarak, aynı zamanda kolayca özel film düğmesi ile erişilebilir, HD 720p video kaydı yapabilirsiniz. Resim yorum, kompozisyon, ve menü 3.0 "230 bin-noktalı LCD ile yapılır monitör. bu kamera gerçekten parlıyor yerine farklı kamera ayarları endişesi daha an içinde fotoğraf odaklanmak için izin için 20 Sahne Modu, Sahne Otomatik Seçici ve Kolay Otomatik Mod birleştirerek, kullanım kolaylığı geçer. Ayrıca L28 erişilebilirlik katkıda, güç son derece uygun bir kaynak olarak AA pil kabul eder.


20.1MP Görüntü Algılayıcı ve HD 720p video
20.1 megapiksel 1/2.3 "CCD sensör hem çevrimiçi paylaşım hem de baskı için uygundur yüksek çözünürlüklü görüntü kayıt yeteneğine sahiptir. Ayrıca, sensör, EXPEED C2 görüntü işlemcisi ile birlikte, HD 720p video üretmek için oldukça rahat önemli netliği ile 30fps. film kaydı özel bir film düğmesi ve yüksek sadakat ses erişilebilir dahili mikrofon yoluyla film ile birlikte kaydedilir.
NIKKOR 5x Optik Zoom Lens ve VR Görüntü Sabitleme
Gerçek bir cam NIKKOR lens entegrasyonu görüntüleme sensörü sağladığı kalite üzerine inşa. 5x optik zoom kolaylıkla sahnenin hemen hemen her tür yakalamak için bu kamera uygun hale, 26-130mm bir 35mm eşdeğer odak uzaklığı aralığı sağlar. Bu lens düşük ışık koşullarında veya zum aralığının telefoto ucunda çekim sırasında giderek önemli olabilir kamera sarsıntısından ve bulanıklık görünümünü azaltmak için çalışır elektronik Titreşim Azaltma, dahil edilmesi ile yararlandılar edilir.
Sahne Modu ve Kolay Otomatik Mod
L28 özel olarak anda olmak ve fotoğraf yerine sadece an fotoğraf nasıl konsantre odaklanmak için izin vermek için tasarlanmıştır. Kolay Otomatik Mod otomatik olarak gerçekten nokta-ve-çek işlevselliği için tüm kamera ayarlarını kontrol edecek. Yaklaşım daha özel, Sahne Otomatik Seçici otomatik olarak belirli kamera ayarlarını en uygun Sen de yapabilirsiniz içeri fotoğraf olan sahne türüne optimize etmek için, diğerleri arasında, Plaj dahil olmak üzere 20 farklı Sahne Modu,, Kar, Gece Portre, Günbatımı biri atar senin görüntüleri bir daha yaratıcı bir görünüm vermek için, kendi bu Modu seçin.
Diğer kamera özellikleri
Son derece kullanışlı ve kolayca kullanılabilir AA pil güç L28 için kullanılır.
Hareket Algılama konunun hareketleri analiz eder ve otomatik olarak daha iyi hareket eden nesneleri işlemek için daha hızlı çekim hızları ve yüksek ISO seçecektir.
Akıllı Portre Sistemi Kamera içinde kırmızı göz ayarı, Yüz Önceliği AF, Yüz Önceliği AE, Gülümseme Modu, Blink Uyarı, Cilt Yumuşatıcı ve D-Lighting, üretmek için iyi pozlanmış, net ve ayrıntılı görüntüler de dahil olmak üzere otomatik fonksiyonları, bir dizi kullanır insan.
In-kamera görüntü düzenleme fonksiyonları: Bitki, D-Lighting, Cilt Yumuşatıcı ve Küçük Resim.
Desteklenen Diller: Arapça, Bengalce, Çince 2 dome kamera (Basitleştirilmiş ve Geleneksel), Çekçe, Danca, Hollandaca, İngilizce, Fince, Fransızca, Almanca, Yunanca, Hintçe, Macarca, Endonezyaca, İtalyanca, Japonca, Korece, Marathi, Norveççe, Farsça, Lehçe, Portekizce (Avrupa ve Brezilya), Rumence, Ukraynaca ve kamera sistemleri Vietnamca Rusça, İspanyolca, İsveççe, Tamil, Telugu, Tayland,.


Siyah Canon PowerShot ELPH 115 Dijital Fotoğraf Makinesi yüksek kaliteli, iyi ayrıntılı görüntü üretmek için 16.0 megapiksel görüntü sensörü ve DIGIC 4 görüntü işlemcisi içeren kompakt nokta-ve-çek kamera. Hala görüntüleri ek olarak, bu iki teknoloji özel bir film düğmesi ile erişilebilir açık 720p HD video kaydı sağlamak için birlikte çalışır. Hala hem de kalitesini artırma 2 dome kamera ve hareketli görüntüler, Akıllı AUTO size en fotoğraf edildiği sahneye göre doğru pozlama vermek için, 32 önceden tanımlanmış çekim durumlara dayalı, mevcuttur ve akıllıca kamera ayarları seçecektir. Düşük ışıklı ortamlarda çekim yararlanmak için, Akıllı otomatik olarak altı farklı çekim durumları tanır ve en iyi şekilde size çekim edildiği şekilde bağlı olarak kamera titremesinin görünümünü düzeltmek için görüntü sabitleme teknikleri uygulanır IS. Bu görüntüleme teknolojilerinin tüm konu hemen hemen her tür için uygun olduğunu telefoto aralığı için bir geniş açı veren, 28-224mm bir 35mm eşdeğer odak uzaklığı aralığı verir 8x optik zum objektife, tarafından desteklenmektedir.

16.0MP Görüntü Algılayıcı ve DIGIC 4 görüntü işlemci
16,0 megapiksel görüntü sensörü ve DIGIC 4 görüntü işlemcisi yüksek görüntü kalitesi ve hızlı kamera performans sağlar.
8x Optik Zoom Lens
8x optik zum objektife çoğu çekim durumlara uygun telefoto kapsama geniş açı veren 28-224mm bir 35mm eşdeğer odak uzaklığı aralığı sağlar.
2.7 "LCD Monitör
Bir LCD monitör fotoğraf veya video gözden yanı sıra görüntü oluşturmak ve menü sisteminde gezinmek için kullanılabilir 2.7 ".
Akıllı AUTO
Akıllı AUTO modunda 32 önceden tanımlanmış çekim koşullarında bir sistem kullanır ve doğru sahneleri için kamera ayarlarını optimize etmek için çalışır.
HD Video Kayıt
1280 x 720p HD video kayıt destekli ve özel bir film kayıt düğmesi ile kolayca erişilebilir.
Akıllı IS
Akıllı görüntü sabitleme sistemi iyi çekim koşulları çeşitli uygun kamera sistemleri altı farklı mod istihdam IS.
ECO Mode
ECO Mode uzun çekim oturumları için daha fazla pil ömrü sağlamak için kameranın güç tüketimini azaltmaya yardımcı olur.
Fotoğraf Efektleri
Renklerim Kapalı, Canlı, Nötr Sepya, Siyah & Beyaz, Pozitif Film, Açık Cilt Tonu, Koyu Cilt Tonu, Canlı Mavi, Canlı Yeşil, Canlı Kırmızı, Özel Renk
Yine Çalma Modları
Tek Otomatik Döndürme, Döndürme, Arama, Dizin (4-100 Küçük), Büyütme (Yaklaşık 2x-10x), Bilgiler Görüntü (Histogram, Aşırı Uyarı), Devam Oynatma, Geçiş, Kırmızı Göz Düzeltme, i-Contrast, yeniden boyutlandırma , Photobook Kurulum
Video Oynatma Modu
Otomatik Döndürme, Döndürme, arama, Normal Oynatma, duraklatma, Ağır Çekim,, Geri Önceki Çerçeve, Sonraki Çerçeve geç, İleri Atla.


Profesyonel düzeyde ekipman, doğru başlamak için, B & H Photo Bu yarattı Temel Aksesuar Kiti ile D7000 dijital SLR fotoğraf makinesi ve 18-105mm DX VR Lens 18-105mm DX VR kit lens, hem de ek bir uyumlu içerir SD hafıza kartı, şarj edilebilir pil, kablosuz 2 dome kamera uzaktan, tüm taşımak için UV lens filtresi, LCD ekran koruyucusu, lens temizlik malzemeleri, ve kamera çantası. Nikon D7000 DSLR fotoğraf makinesi Nikon ile birlikte çalışan bir 16.2MP DX-format CMOS sensör bulunuyor zengin tonlar ve yumuşak geçişler ile son derece ayrıntılı görüntüler üretmek için 2 görüntü işlemcisi EXPEED. EXPEED 2 görüntü, düşük güç tüketimi, geliştirilmiş gürültü azaltma ve daha iyi renk üretimi işlenmesi daha hızlı sağlar. Hızlı hareket eden nesnelerin daha doğru ve daha az bulanıklık ile yakalanabilir ise ISO 25600, ISO hassasiyet aralığı kadar genişleterek, düşük ışık fotoğrafçılığı, aynı zamanda daha ayrıntılı. Bu kit Nikon'un NIKKOR ile olsun-go ayarlar AF- S DX 18-105mm f/3.5-5.6G ED VR lens. 18-105mm bir zoom aralığı ile çoğu çekim durumlar için hazırlıklı olacaksınız. Size kendinizi bulmak sıkı bir boşluk var ya da yakalamak istediğiniz bir biraz uzak konu var olsun, 18-105mm lens bunu yapmak için kamera sistemleri esneklik sağlar. Bu 18-105mm lens diğer olayları hızlı ve sessiz otomatik odaklama performansı için AF-S Silent Wave Motor yanı olarak normalde mümkün olacağını daha yavaş üç durak için hızlarda elde çekimler için VR Görüntü Sabitleyici içerir. D7000 özelleştirilebilir sunuyor tüm sensör genelinde doğru ve son derece hızlı otomatik odaklama için dokuz merkezi çapraz tip sensör ile 39 noktalı AF sistemi. Bir 3D renk matrix ile 2016-piksel RGB sensör bir konu şekil ve konum gelişmiş AF izleme hem de daha iyi pozlama, beyaz dengesi ve iTTL flaş kontrol optimize edilmiş Sahne Tanıma Sistemi tanıyabilmektedir. bir açılış süresi ile İşin ilginç yanı 0.13 saniye, 50 milisaniyelik gecikme kamera sistemleri süresi ve 100 çekim çekim ikinci patlama başına 6 kare, kolayca eylem yakalayabilir. 170 ° ekranlı 3.0 "921k-dot LCD net görüntü oynatma ve Film çekimi. Pentaprizma optik vizör parlak ve çerçevenin% 100 kapsayan hassas Live View sunuyor. Onun yanlısı gibi dayanıklılık hava ve toz sızdırmazlık içeren, magnezyum- alaşımlı üst ve arka kapakları ve 150.000 'den fazla döngüsüne puan olmuştur bir deklanşör sistemi. Ayrıca, yerleşik iTTL ve Kablosuz Komutanı ile Flaş flaş mümkün D7000 kullanarak 8 off-kamera flaşları kadar tetiklemek için yapar. video veya ile bir yer ile fotoğraf, güvenilir ve kolay kullanımlı SD / SDHC / SDXC hafıza kartları, ve bu kit için D7000 kayıtları sağlar kamera çift bellek kartı yuvaları vardır -. medya orta-çek değiştirmeye gerek yoktur anlamına Sadece. kesintisiz ikinci bir kart üzerine hareket veya başka üzerinde bir kart ve fotoğraf üzerine videolarınızı düzenlemek.


Mavi Lumix DMC-TS5 Dijital Kamera gelen Panasonic toprak ve su altı fotoğraf ve Full HD video hem de çekebiliyor bir Wi-Fi etkinleştirmek "sert" kompakt kamera. Bir 16.1MP Yüksek Hassasiyet MOS sensörü yüksek kaliteli görüntüleme ve hızlı otomatik odaklama sağlar. Bir Leica DC Vario-Elmar objektifi 35mm formatında 28-128mm de geniş açıdan telefotoya kadar odak sunuyor. Full HD 1080p özel bir tek tuşla düğmesi ve dahili stereo mikrofon ile saniyede 60 veya 30 kare mevcuttur. Power OIS (Optik Görüntü Sabitleyici) kamera sarsıntısını telafi ve düşük ışık veya telefoto çekim net görüntüler sunuyor. Akıllı Otomatik (iA) modu basit bir nokta içinl kullanılabilir ve yetenek ve Sahne Modu ateş ideal kamera ayarları ile sahneleri belirli türleri (Sunset, Panorama, Gece Manzara, vb) çekmek için önceden tanımlanmış ayarları sağlar. Kamera aynı zamanda manuel pozlama kontrolü, zaman atlamalı çekim ve tam çözünürlükte saniyede 10 kareye kadar çekim sürekli patlama sahiptir.

Bir 3.0 "460k-nokta çözünürlük ve yansıma önleyici kaplama ile TFT LCD ekran kompozisyon ve oynatma görüntüleme sağlar. TS5 kompakt ve" yükseltilmiş düğmeleri ile kavranabilir "tasarım bir yandan çekim ve kolayca ayarlayabilme. Tek dokunuşla video Wi-Fi ve oynatma düğmeleri bu kamera belgelemek içindir faaliyet türü için idealdir.

Dahili Wi-Fi bir dokunuşla akıllı telefon ya da tablet görüntüleri göndermenizi sağlar. TS5 da sadece birlikte iki dokunarak uyumlu bir Wi-Fi cihaza bağlanmaya Alan İletişimi (NFC) Yakın sunmaktadır. Lumix Uzaktan uygulaması akıllı telefon ya da kablosuz TS5 ile bağlanmak için tablet indirilen, ancak uygulama aynı zamanda telefonunuz kamera için bir uzaktan kumanda olarak kullanılmasına olanak sağlayan ve önemli olabilir görüntüler için bulut depolama sunuyor gerekir bilgisayarınıza almak nerede yerlerde çekim yaparken zor olabilir. Dahili GPS işlevi, görüntüleri geo-tagging sağlar.

TS5 en zor özellikleri hemen hemen her yerde macera sizi gitmek için izin. Bu (2 m) '6.5 bir damla yükseklikten darbeye dayanıklı (12 m),' 39 derinliğe kadar su geçirmez, 14 º F (-10 º C) ve 220 lbs dayanıklı basınç bir sıcaklığa dayanıklı dondurma. Bu aynı zamanda objektif için anti-sis koruma sağlar.

16.1MP sensör ve Venus Engine görüntü işlemci
Yeni 16.1MP yüksek hassasiyetli MOS sensör düşük ışık koşullarında bile ve Venus Engine görüntü işlemci aşırı koşullarda hızlı performans sağlayan yüksek kaliteli görüntüleme sunar.
Leica DC Vario-Elmar Lens
Bir 4.6x optik zoom lens geniş açıdan telefotoya kadar aralıkları 28-128mm 35mm odak uzaklığı eşdeğer sağlar. Bu çoğu çekim durumları içerir ve gerekirse bir 9.3x Akıllı zoom daha da ulaşacak. Geniş açı sonunda maksimum diyafram f/3.3 olduğunu. Objektif 8 grup içinde 10 element dizayn ve keskin görüntüler ve daha az sapmaları için 5 asferik lensler ve 1 ekstra düşük dağılımlı lens içerir.
Su geçirmez ve güçlü Özellikleri
TS5 (2 m) '6.5 bir damla yükseklikten darbeye dayanıklı (12 m),' 39 derinliğe kadar su geçirmez, 14 º F (-10 º C) ve 220 lbs dayanıklı basınç bir sıcaklığa dayanıklı dondurma. Bu aynı zamanda objektif kum / toz geçirmez ve özellikleri anti-sis camdır.
Özel Düğme ile Full HD 1080 video
AVCHD formatında ve bir stereo mikrofon girişi saniyede 60 veya 30 kare Full HD 1080 video kaydı kara veya su üzerinde yüksek kaliteli filmler çekmek için izin. Özel bir düğme Video moduna hemen geçer ve Akıllı Otomatik (iA) ve GÜÇ Optik Görüntü Sabitleme (OIS) her iki video için kullanılabilir.
Wi-Fi Bağlantısı
Lumix Uzaktan uygulaması akıllı telefon ya da cihaz, TS5provides Yakın Alan İletişimi (NFC) ile Wi-Fi tek tuşla bağlantı> yüklü Bu uzaktan fotoğraf çekme, hızlı yükleme, bulut depolama ve kolay paylaşım sağlar.
3.0 "LCD Ekran
Kompozisyon ve oynatma 460.000 piksel çözünürlüğe sahip bir 3.0 "TFT Ekran LCD ekran ile izlenir. Bu görüş% 100 alan sağlar ve Güç Monitör Modu ve AUTO Güç Monitör Modu sunmaktadır. Bir yansıma önleyici kaplama daha kolay görüntüleme için ekran uygulanır kayak yaparken ya da sahilde kamera kullanırken doğrudan güneş ışığına, bu yararlıdır.
Optik Görüntü Sabitleme
Yüksek güçlü zoom kullanırken bile POWER OIS, hem fotoğraf ve video modlarında, el sıkışma etkilerini dengeler. Bu telefoto uzunlukları ateş düşük ışık koşullarında ve net görüntüler sağlayacaktır.
Boy Oranları
TS5 dört ayrı boy oranları, çeşitli çözünürlük seviyeleri ile her çekebilirsiniz. Yerli oranı 4:3, ama aynı zamanda 3:2 16:9 ve 1:1 vuruyor.
Sualtı Modu
Yeni sualtı kırmızı renk özelliği genellikle su altı resimleri ile ilişkili donuk, gri renkler ortadan kaldırarak, Görüldüğü gibi, size sualtı dünyasının renklerini yakalamak için izin verir.
GPS Dahili
Gelişmiş GPS özelliği otomatik olarak konumunuzu kayıt ve kamera üzerinde harita ve ilgili fotoğrafları görüntülemek için izin verir.
Time Lapse ve Seri Çekim
Saniyede 10 kareye kadar tam çözünürlüklü sürekli çekim olduğu gibi zaman atlamalı çekim mümkündür. Düşük çözünürlüklerde Eğer patlama saniyede 60 kareye kadar çekim yapabilirsiniz. AF flaş 5fps ve seri çekim de patlama izleme de desteklenmektedir.
Yaratıcı Kontrol ve Sahne Modu
Yaratıcı Kontrol / Rötuş özelliği, yumuşak odak gibi modları, oyuncak etkisi ve retro fotoğraf içerir. Sahne çekim modu sahneleri çekim belirli türde kolaylaştırmak için önceden tanımlanmış ayarları sunar sağlar. Sahne modları: Portre, Yumuşak ten, manzara, Panorama Çekim, sayesinde Gece Portre, Gece Manzara, El Night Shot Held, Gıda, Bebek1, Bebek2, Evcil Hayvan, Günbatımı, Yüksek Hassasiyet, Cam, Sualtı.

Siyah 1 NIKKOR 10-100mm Lens ile 1 V2 Aynasız dijital fotoğraf makinesi gelen Nikon eşit yönlü 10-100mm f/4.0-5.6 VR zoom lens ile çok yönlü, kompakt değiştirilebilir lens 1 V2 aynasız kamera birleştirir. Bu kit birden fazla fotoğraf ve video uygulamaları ve teklifler Nikon 1 serisi için giriş olarak, onun amiral gemisi kamera DSLR-benzeri performans ve kompakt fotoğraf makinesi taşıma sahip bir kamera / lens kombinasyonu 2 dome kamera ile sağlar. 

V2 evler yüksek çözünürlüklü 14.2MP 13.2 keskin, düşük gürültü görüntüleme için x 8.8mm CMOS sensör. Onun Gelişmiş Hibrid Otomatik Odak Sistemi çok daha hızlı saniyede 60 kare (AF kilitli ile) kadar odaklama ve çekim için faz (73 nokta) ve kontrast algılama (135 noktalı) otofokus hem de sağlar. AF kilitli olmadan, maksimum sürekli çekim hızı 15fps olduğunu.

H.264/MPEG-4 sıkıştırma V2 yakalar JPEG ve RAW formatta fotoğraf ve MOV formatında video. Entegre özellikleri bir 3.0 "LCD ekran ve 100% açı-of-görünümü ve diyoptri ayarı ile bir elektronik vizör içerir. Ergonomik yerleştirilmiş komut ve özellik düğmeleri kamera sistemleri kullanmak için V2 çok kolay. 

Hareket Anlık modu sadece tek bir tıklama ile resimlerin ard arda yakalar. V2 160-6.400 geniş bir ISO aralığı ile etkileyici düşük ışık yetenekleri vardır. Smart Photo Seçici o zaman için en iyi beş seçer, deklanşöre bir kez basıldığında 20 çekim yakalar.

İsteğe bağlı WU-1b Kablosuz Adaptör ile, kablosuz olarak akıllı telefon, tablet veya diğer uyumlu Wi-Fi özellikli cihaza fotoğraf aktarabilirsiniz. Lütfen anında internete resim yüklemek veya arkadaşlarınıza e-posta akıllı telefon ve aile kullanın. Kamera ne gördüğünü ve akıllı cihaz sağa çekim kapalı ateş - uzaktan Nikon 1 V2 kontrol etme yeteneği kazanmak için Nikon'un ücretsiz Kablosuz Mobil Adaptör Programı Android veya iOS ile çalışan uygulama yükleyin.

F/4-5.6 1 NIKKOR VR 10-100mm 35mm formatında ise 27 270 mm odak uzaklığına eşdeğer geniş açıdan telefotoya kadar geniş bir odak uzaklığı aralığı kapsayan güçlü bir zoom lens vardır. Nikon'un Titreşim Azaltma (VR) görüntü sabitleme bu lens tarafından desteklenen ve kamera için tazminat düşük ışıkta ya da uzun odak uzunluklarında çekim yaparken daha net görüntüler vermek için sallamak sağlar. Onun metalik kovan dayanıklı ve şık ve geniş zoom halkası düzgün hareket sağlar.

CMOS görüntü sensörü
Bu kompakt aynasız fotoğraf makinesi 14.2MP CMOS sensör hatta düşük ışıklı ortamlarda, net, ayrıntılı görüntüler yakalar. Sensör TTL pozlama ölçüm yapar.
EXPEED 3A İşlemci
Süreçler görüntü ve daha hızlı video, ileri faz algılama otofokus sağlar ve hızlı veri aktarım hızları sağlar.
Değiştirilebilir Lensler
Kameranın Nikon 1 lens 1 NIKKOR lensler çeşitli kabul eder.
1 NIKKOR VR 10-100mm f/4-5.6 Lens
F/4-5.6 1 NIKKOR VR 10-100mm 35mm formatında ise 27 270 mm odak uzaklığına eşdeğer geniş açıdan telefotoya kadar geniş bir odak uzaklığı aralığı kapsayan güçlü bir zoom lens vardır. Nikon'un Titreşim Azaltma (VR) görüntü sabitleme bu lens tarafından desteklenen ve kamera için tazminat düşük ışıkta ya da uzun odak uzunluklarında çekim yaparken daha net görüntüler vermek için sallamak sağlar. Onun metalik kovan dayanıklı ve şık ve geniş zoom halkası düzgün hareket sağlar. Üç asferik lens elemanları, iki Ekstra Düşük Dağıtma elemanları ve iki Yüksek Kırılma Endeksli lensler 2 dome kamera zoom aralığında keskin görüntüleme için sapmaları ve bozulmaları en aza indirmek.
LCD Monitör
Oluşturun ve büyük, keskin 3.0 "LCD renkli ekran görüntülerinizi izlemek. VGA ekran 921,000 noktalar var. Bir parlama önleyici kaplama parlak güneş ışığında bile açık havada, fotoğraf ve HD filmleri kolay görüntüleme sağlar.
P / S / Sağ Mod Kadranı A / M Modları
Sağ Mod Kadranı sizin maruz kalma kontrol altına almak - hatta vizör kapalı göz almak zorunda kalmazsınız. Tam manuel kontrol P / S / kameranın üst plaka üzerinde A / M modları erişilebilir hakkı sizindir.
Geliştirilmiş Hareket Anlık
Blend hareket, fotoğraf ve bir an özünü yakalamak için ses. Deklanşör tek basarak, V2 kolayca. Mov veya. Nms dosya formatlarında paylaşabilirsiniz benzersiz bir 10 saniyelik belgeye bu unsurların birleştirir sonra, kısa bir yavaş çekim film dizisi artı bir tek durgun bir resim çeker. Hatta ruh haline fon müziği eklemek.
En Moment Çekim Modu - Yavaş Profil
Vizörden yavaş dünya görmek, daha sonra tam olarak yeni Yavaş Manzaralı istediğiniz çekim kapmak. Sadece deklanşöre yarım basın ve yavaş hareket canlı aksiyon (en fazla 40 kare 1.33 den 6.67 saniye yavaşladı) izleyin.
En Moment Çekim Modu - Smart Photo Seçici
Deklanşöre tek bir basın ile 20 çekim yakalar, o zaman için en iyi beş seçer.
Canlı Görüntü Kontrol
Canlı Görüntü Denetimi ile çekim yapmadan önce bir son-sonuç fotoğraf nasıl görüneceğini görmek. Bu özellik, mevcut kamera ayarlarını dayalı görüntünün gerçek zamanlı önizleme verir. Farklı efektler, filtreler, pozlama ve derinliği alanı ile oynayın ve değişiklikler görüntü nasıl etkileyeceğini bir önizlemesini görebilirsiniz. Hazır olduğunuzda, sadece deklanşöre basın ve tam istediğiniz atış var.
Yaratıcılığınızı uzatın: Aynı zamanda Full HD (1080p) Filmler ve Fotoğraflar Yakalama
Hayata daha yaratıcı ifade getirmek için yüksek çözünürlüklü fotoğraflar ve Full HD (1080p) film hem çalışmak. Bir düğmeye dokunarak kayda başlayın. Bir hala istiyorum bir an görüyor musunuz? Deklanşör vurdu. Film ve fotoğraf fotoğraf kaydetmek için çifte görev çalışırken bile otofokus, odak her şeyi tutar. 30/60/400/1200fps içinde çeşitli kare hızları ilavesi ile üretim yükseltmek. Sadece bir modda çalışarak engel olmayın - Nikon 1 esneklik daha fazla verir. Gelişmiş Film modu bu 1080 HD video kaydederken PSAM pozlama kontrolü bakımını sağlar. Homojen aydınlatma değişiklikleri gibi, kolaylıkla konuları takip edin. Ayarlanabilir hassasiyet ile dahili stereo mikrofon ile video eşlik edecek stereo ses yakalayın. Ayrıca AS-N1000 Çok Aksesuar Liman Adaptörü (dahil değildir) ile isteğe bağlı harici ME-1 stereo mikrofon ekleyebilirsiniz.
Hızlı Sürekli Çekim Hız
Elektronik obtüratör ile, tam çözünürlükte hızlı 60fps kadar yakalayabilir. Diğer uygun hız 5, 15 ya da 30 fps içerir. Tek AF veya manuel odaklama, S Enstantene öncelikli otomatik veya M Manuel pozlama modu, 1/250 sn veya daha hızlı bir çekim hızı ve varsayılan değerler de diğer ayarları kullanarak, 5fps kadar ateş olabilir.
Elektronik Vizör
Bir vizör ile resimlerinizi çerçeve alışık? Nikon 1 fotoğraf esnek çalışma seçeneği sunar - ya 1.440.000-nokta (SVGA) elektronik vizör (EVF) veya büyük yüksek çözünürlüklü, 921,000-nokta (VGA) LCD panel yüzde 100 kapsama kullanmak. Kreasyonlar yüksek kamera sistemleri kontrastlı vizörde net hale bakın. Kameranın gözü sensörü EVF için göz koyarak EVF ve LCD görünümleri arasında geçiş yapmak için izin verir. Bir diyoptri ayarı da, kullanılabilir.
Flaş
Montaj harici flaş üniteleri için i-TTL flaş yuvası tam boy olarak bir dahili flaş hazır göstergesi ile pop-up flaş kurulmuştur
Odak Modu
Otomatik (AF), Otomatik AF-S/AF-C seçimi (AF-A), Tek-servo AF (AF-S), (AF-C) Sürekli-servo, Tam zamanlı servo (AF-F), Manuel Focus (MF). Tek nokta kontrast algılama AF 135 puan, AF 73 Puanlar kullanır aşama algılama ve AF 41 istihdam Otomatik alan kullanır. Konu izleme ve Yüz öncelikli AF mevcuttur.
Deklanşör Modu
Tek kare [S], sürekli Mekanik, Elektronik, Elektronik [Merhaba], Zamanlayıcı, Gecikmeli uzaktan (2 sn), Hızlı Tepkili Uzaktan, Zaman aralıklı çekim.
Wi-Fi Yeteneği
Kablosuz olarak akıllı telefon, tablet veya diğer uyumlu Wi-Fi özellikli cihaza fotoğrafları aktarmak için kameraya isteğe bağlı WU-1b Kablosuz Adaptör bağlayın. Cihazınızı kullanarak, anında web resim yüklemek veya arkadaşlarınız, aileniz ve iş arkadaşlarınızla onlara e-posta. Nikon'un ücretsiz Kablosuz Mobil Adaptör Programı Android veya iOS ile çalışan uygulaması uzaktan cihazınızdan kamera kontrol etmek için güç verir.
Opsiyonel GPS
GP-N100 GPS ünitesi, fotoğrafları yer verileri eklemek için izin, ayrı ayrı kullanılabilir.
PictBridge Uyumlu
Bir bilgisayar olmadan doğrudan fotoğraf makinesinden fotoğraf yazdırın.
Tripod Dağı
A 1/4 "montaj istikrar için bir tripod için kamera takmak için sağlar.
Desteklenen Diller
Arapça, Çince (Basitleştirilmiş ve Geleneksel), Çekçe, Danca, Hollandaca, İngilizce, Fince, Fransızca, Almanca, Yunanca Hintçe, Macarca, Endonezyaca, İtalyanca, Japonca, Korece, Norveççe, Lehçe Portekizce (Avrupa ve Brezilya), Romence, Vietnamca, Ukraynaca, Türkçe, Tayca, Rusça, İspanyolca, İsveççe.



Kırmızı Canon PowerShot A2500 Dijital Fotoğraf Makinesi yüksek kaliteli, iyi ayrıntılı görüntü üretmek için 16.0 megapiksel görüntü sensörü ve DIGIC 4 görüntü işlemcisi içeren kompakt nokta-ve-çek kamera. Hala görüntüleri ek olarak, bu iki teknoloji özel bir film düğmesi ile erişilebilir açık 720p HD video kaydı sağlamak için birlikte çalışır. Hala hem de kalitesini artırma ve kamera sistemleri hareketli görüntüler, Akıllı AUTO size en fotoğraf edildiği sahneye göre doğru pozlama vermek için, 32 önceden tanımlanmış çekim durumlara dayalı, mevcuttur ve akıllıca kamera ayarları seçecektir. Düşük ışıklı ortamlarda çekim yararlanmak için, dijital fotoğraf makinesi ortaya keskin görünümlü görüntüler oluşturmak için sallamak azaltmaya yardımcı olur IS. Bu görüntüleme teknolojilerinin tüm konu hemen hemen her tür için uygun olduğunu telefoto aralığı için bir geniş açı veren, 28-140mm bir 35mm eşdeğer odak uzaklığı aralığı verir 5x optik zoom lensi, tarafından desteklenmektedir.

16.0MP Görüntü Algılayıcı ve DIGIC 4 görüntü işlemci
16,0 megapiksel görüntü sensörü ve DIGIC 4 görüntü işlemcisi yüksek görüntü kalitesi ve hızlı kamera performans sağlar.
5x Optik Zoom Lens
5x optik zum objektifi çoğu çekim durumlara uygun telefoto kapsama geniş açı veren 28-140mm bir 35mm eşdeğer odak uzaklığı aralığı sağlar.
2.7 "LCD Monitör
Bir LCD monitör fotoğraf veya video gözden yanı sıra görüntü oluşturmak ve menü sisteminde gezinmek için kullanılabilir 2.7 ".
Akıllı AUTO
Akıllı AUTO modunda 32 önceden tanımlanmış çekim koşullarında bir sistem kullanır ve doğru sahneleri için kamera ayarlarını optimize etmek için çalışır.
HD Video Kayıt
1280 x 720p HD video kayıt destekli ve özel bir film 2 dome kamera kayıt düğmesi ile kolayca erişilebilir.
Çekim Modu
Çeşitli çekim modları konu daha fazla yaratıcı tasvirleri sağlamak için kullanılabilir. Bu modlar Balık Gözü Efekti, Oyuncak Kamera Etkisi, Siyah-beyaz, ve daha fazlasını içerir.
Dijital IS
Dijital görüntü sabitleme düşük ışık koşullarında çalışırken özellikle yararlıdır keskin görünümlü görüntü üretmek için yardımcı, kamera titremesinin görünümünü etkili azaltmak için çalışır IS.
Düğme Yardım
A Yardım Düğme mastering kamera kullanımı yardımcı olmak için farklı kamera işlevlerinin basit, kolay anlaşılır açıklamalar sağlamak için kullanılabilir.
ECO Mode
ECO Mode uzun çekim oturumları için daha fazla pil ömrü sağlamak için kameranın güç tüketimini azaltmaya yardımcı olur.
Yine Çalma Modları
Tek, Endeksi (4-100 Küçük), Büyütme (Yaklaşık 2x-10x), Bilgiler Görüntü (Histogram, Aşırı Uyarı), Playback, Geçiş, Kırmızı Göz Düzeltme, i-Contrast, yeniden boyutlandırma Devam Photobook Kurulum, Otomatik Arama, Döndür, döndür
Video Oynatma Modu
Normal Çalma, duraklatma, Ağır Çekim,, Geri Önceki Çerçeve, Sonraki Çerçeve Skip, İleri Otomatik Döndürme, Döndürme, Aranacak kelime.

18-55mm f/3.5-5.6 E-montaj Zoom Lens (Gümüş) ile Alpha NEX-5R Aynasız dijital fotoğraf makinesi gelen Sony Sony'nin en yeni kompakt değiştirilebilir lens "aynasız" kamera. Bir DSLR yükseltme düşünüyor, ama emin değilseniz bu tür büyük bir kamera (ya da büyük bir masraf) taşımak istiyorsanız veya şu anda bir DSLR ile çekim yaparken ve kompakt bir formda benzer kalite isteyen, göz önünde Sony NEX-5R. Yeni başlayanlar için, 16MP APS-C boyutlu sensör, hızlı Hybrid otofokus, saniyede 10 kareye kadar çekim patlama ve fotoğraf makinesi üzerinde operasyonel çevirir bir DSLR kalitesi ve tasarım öğeleri birkaç sunuyoruz. Tabii ki, aynı zamanda lens çeşitli, DSLR fotoğraf damgasını kullanmak için yeteneği var. Ancak, NEX-5R onunla DSLR bir DSLR yarısı büyüklüğünde kompakt gövdesi ile başlayan, sunamıyoruz avantaj getiriyor. Bu Wi-Fi ve dokunmatik ekran (deklanşör dahil!) Ile kamera sistemleri bir tilt-mümkün LCD ekran dahili eklemek ve NEX-5R her iki dünyanın en iyi getirmek özel bir kamera olduğunu fark başlar.

Bu NEX-5R çıkmak ve çekim için ideal bir ilk objektif Sony E-mount 18-55mm f/3.5-5.6 Zoom lens, içerir. 27-82.5mm bir 35mm odak uzaklığı denklik ile gerçek geniş açı yeteneğine sahip ve yakın uzak nesneleri çizmek için standart telefoto uzunluğa kadar uzanabilir. Eleven optik elemanlar (4 asferik elemanları dahil) minimum distorsiyon ve sensör bile ışık geçirgenliği anlamına gelir. Gerektiğinde sessiz otomatik netleme video ve manuel odaklama yeteneği çekim için büyük yapmak kontrol sunuyor. Optik SteadyShot görüntü sabitleme daha kolay düşük ışık veya uzaktaki nesnelerin üzerinde yakınlaştırma içinde net, istikrarlı görüntü ve video elde etmek için yapar.   

16.1MP APS-C boyutlu Exmor HD CMOSNEX-5R ev sahipliği görüntü sensörü Sony, DSLR fotoğraf makineleri içine koyar ve ince ayrıntıları ve ipeksi dokular ile şişmiş-up muhteşem baskılar için olabilir çarpıcı, yüksek çözünürlüklü görüntüler sağlar aynı sensörü biçimidir. Aynı zamanda düşük ışıklı ortamlarda işleyebilir son derece hassas bir sensördür. Sony'nin BIONZ görüntü işleme Motoru gelişmiş renk üretimi, zengin ton mezuniyet ve detay inanılmaz bir netlik veren, renk ve parlaklık gürültüsünü bastırır. Ayrıca hızlı performans ve işleme hızı sağlar.

NEX-5R iki odaklanan teknoloji son derece hızlı ve doğru otomatik odaklama sağlamak için kullanan, Hızlı Hibrit AF ile Sony'nin ilk E-mount kamera. Faz algılamalı AF ikiye Gelen görüntüler böler ve odaklanmak için ışık yoğunluğu için onları karşılaştırır, bu hareket eden nesnelerin takip zaman 0.3 saniye ve özellikle yararlıdır odak mümkün hızlı bir sistemdir. Kontrast AF yüksek kontrast olan piksel arasında kontrast farkı, "odak" olan piksel ölçmek için görüntü sensörü kullanır. Bu 2 dome kamera çok doğru odaklama sistemi olarak kabul edilir ve Faz algılama AF ile birleştirilir, NEX-5R böyle bir kayda değer DSLR-benzeri otomatik odaklama yeteneği kazandırır 'Hybrid' sistemi sağlar.

Hybrid otomatik odaklama da NEX-5R ile Full HD video çekim yaparken kullanılan ve video çekerken otomatik odaklama sürekli sağlar, bir şey çok az kamera yok. Sürekli AF ev filmleri verir size sağlanan HDMI çıkışı üzerinden HDTV onları ekran zaman dikkat komuta edecek ekstra izlenebilir dokunmatik. Saniyede 60 kare veya saniyede daha sinematik 24 kare çekim yapabiliyor, NEX-5R da daha kaliteli AVCHD codec ve yükleme dostu MP4 codec ile vuruyor.

Wi-Fi NEX-5R için başka bir ilk. Bu akıllı telefonlar ve tablet doğrudan Wi-Fi bağlantısı sunan ilk Sony Alpha fotoğraf makinesi. PlayMemories Camera App Android, iPhone ya da doğrudan akıllı telefon ve oradan bekleyen arkadaşlarının dünyaya NEX-5R gelen tek bir tuşla herhangi bir görüntü olabilir tablete yüklenmiş. Bu yüksek kaliteli görüntüler paylaşmak için harika bir yoldur ama aynı zamanda hafıza kartı çıkarmadan görüntüleri kaydetmek ve geri-up için bir yol olarak hizmet vermektedir. PlayMemories Apps da kameraya fonksiyonları ve güncellemeler eklemek için kolay bir yol sağlar.

Fiziksel olarak, NEX-5R size e-montaj doğrultusunda tüm lens kullanmanızı sağlayacak Sony E-mount ile ultra kompakt fotoğraf makinesi. Bu da büyük ölçüde operasyonel hız ve büyük bir eğim-mümkün 3.0 "LCD ekran geliştirir deklanşöre yanında bir kontrol kadranı ekledi. 180 º kadar çevirmek için Able, bu LCD süper kolay otoportre çekim yapar ama aynı zamanda bir yol sunar hazine duygusal, un-yarattığı anlar sağlayacaktır sağduyulu bir şekilde sokak fotoğrafçılığı ve fotoğraf çekmek. LCD ekran aynı zamanda dokunmatik deklanşör de dahil olmak üzere, fonksiyonel dokunmatik olduğunu. Sony'nin ultra sezgisel arayüzü ile kontrol kadranı ve dokunmatik ekran birleştiren anlamına gelir Aceleniz istediğiniz ayarları almak ve bu nedenle yerine eylem geçip giderken bir menü aracılığıyla beceriksiz yakalanma istediğiniz vurulmaz.

Artan kontrolü ve yıldız fotoğraf makinesinin görüntü kalitesi bir görkemli sınıfa NEX-5R koymak, ancak otomatik, yardımcı ve yaratıcı fonksiyonları fotoğrafçı herhangi bir düzeyine erişilebilir hale. Otomatik HDR kolay bir mükemmel dengeli fotoğraf içine iyi vurgulamak ve iki kare gölge yönlerini birleştirerek zor yüksek kontrastlı çekimler yapan büyük bir fonksiyonudur. 6-görüntü katman benzer bir an altı görüntüleri yakalar ve bir harika bir görüntü oluşturmak için altı en iyi yönlerini bir araya getiriyor. Kamera titremesinin bir görüntü 'netlik etkileyebilir nerede düşük ışık veya diğer kamera sistemleri durumlarda çekim yaparken bu harika. Otomatik Portre Çerçeveleme bir portre çekerken tanımak ve bir ideal olarak kırpılmış çerçeve ile fotoğraf ikinci bir görüntü oluşturur. Orijinal ve yeni çerçeveli görüntü kaydedilir de. Yüz Algılama ve Smile Shutter teknolojisi mükemmel portre ve grup çekimleri ve Gelişmiş İzleme Odak en iyi kompozisyon konsantre ise odak hareketli nesnelerin tutar için yapmak. Örneğin, konu uzakta kamera (düşünüyorum, her çocuk!) Den dönerse Şaşırtıcı, Takip Odak ve Yüz Algılama, birlikte çalışabilir. NEX-5R konuyu durur ve kameraya doğru tekrar bakıldığında tekrar Takip Odak ve Yüz Algılama otomatik olarak geçecektir.

NEX-5R harika bir kamera yapmak diğer yönleri ile Yaratıcı ve ince ayar ayarları, Panoramik Çekim modu, isteğe bağlı çoklu arayüz terminali, anti-toz teknolojisi ve kullanışlı USB şarj bulunmaktadır. Bir nokta-ve-çek dan adım-ararken ya da zaten DSLR en aşina ve bir daha kompakt, ama yine de yüksek kaliteli fotoğraf makinesi isteyen olun, Sony Alpha NEX-5R yeni girmek için ideal bir kamera kompakt değiştirilebilir lens aynasız fotoğraf makineleri dünya.

16.1MP APS-C boyutlu HD Görüntü Algılayıcı
Sony tam boyutlu Alpha DSLR içine inşa aynı sensörü biçimi. Tipik nokta-ve-çek görüntü sensörü 13 kez alana sahip, APS-C sensör boyutu yüksek çözünürlüklü, yüksek hassasiyet ve muhteşem, bulanık arka istisnai bir arada sunan, anlık ve fotoğraflar arasındaki fark yaratıyor.
Hızlı Hibrit AF
Katma hassasiyet için hızlı hareket eden nesnelerin ve kontrast algılama otomatik odaklama izleme zaman idealdir hızlı tepki için Faz algılama otomatik odaklama: Sony'nin gelişmiş Hızlı Hibrit AF üstün performans için iki teknoloji birleştirir. Herhangi bir sahnede hızlı, keskin odaklama için en uygun Otomatik Odaklama sunar Mükemmel bir maç.
60p/60i/24p Full HD Filmler
Süper pürüzsüz 60p, 60i standart ya da sinema 24p, Full HD 1920x1080 çözünürlükte tüm seçtiğiniz HD Filmler yakalayın. AVCHD kodek çarpıcı görüntü kalitesi ve MP4 codec web daha kolay yükleme için küçük dosyalar sunuyor sunar.
Wi-Fi Paylaşım
Wi-Fi özelliği - Alpha serisi için bir ilk - PlayMemories Mobile uygulaması ile akıllı telefonlar ve tablet kullanıcıları doğrudan transferi fotoğraflar sağlar. Wi-Fi özelliği genişletilmiş fotoğraf çekim keyfi için fotoğraf, paylaşım görüntüleme ve kaydetmek için izin verir. Fotoğraflar kolayca büyük ekran TV'lerde görüntülenebilir veya bilgisayarlar kaydedilir, akıllı telefonlar ve tablet aktarılabilir.
PlayMemories Kamera Uygulamaları
Destekler PlayMemories Kamera Apps, gerektiği gibi kullanıcılar yeni kamera işlevleri yüklemenize olanak tanıyan dünyanın ilk uygulama indirme hizmeti.
180 derece Tilt-mümkün 3.0 "Dokunmatik LCD
NEX-5R 5 serisi ünlü olduğu için kompakt ödün vermeden 180 º kadar döndürür bir tilt-mümkün LCD ekran ile donatılmıştır. Bu daha tatmin edici sonuçlar için çerçeve insanların veya nesneleri dahil etmek seçerek, kullanıcıların tam çekim oluşturabilirsiniz beri inanılmaz derecede kolay büyük kendi resimlerinizi çekmek yapar.
Arama ve Dokunmatik Ekran Kontrol
Kontrol kadranı, Fn (fonksiyon) düğmesi ve dokunmatik ekran (dokunmatik deklanşör fonksiyonu da dahil olmak üzere) büyük ölçüde çalışma kolaylaştırmak ve çok daha kolay çekim almak.
Resim Efekti Modu
Posterleştirme (Renkli), Posterleştirme (S / B), Pop Renk, Retro Fotoğraf, Kısmi Renk (R), Kısmi Renk (G), Kısmi Renk (B): seçim için resim efektleri 7 tip (11 varyasyonlar) vardır , Kısmi Renk (Y), Yüksek anahtar, Yüksek Kontrast, Oyuncak Kamera Monochrome. Her benzersiz 2 dome kamera ve her size görüntü ve video pop yapmak için yeni ve heyecan verici bir şekilde vermek.
6-görüntü Katmanlama
Kamera büyük, APS-C görüntü sensörü kullanır ve bir ikinci bir kısmını altı görüntüleri yakalar. Kamera daha sonra tek bir görüntü oluşturmak için ISO 25600 için 6 farklı görüntülerden verileri birleştirir. Bu yöntem, Anti-Motion Blur modunda bulanıklık kontrol etmek veya Elde Alacakaranlık modunda temiz, daha net gece fotoğraf almak için kullanılır.
Sony E-mount lensler kabul
E-montaj serisi Alpha NEX kompakt değiştirilebilir lens fotoğraf makineleri için özel olarak tasarlanmış küçük, daha hafif lens Sony'nin geniş bir seçim ile uyumludur. Aynasız değiştirilebilir lensli fotoğraf makineleri hakkında çok şey büyümeye devam eder ama uyumlu kalacak lens tam bir çizgi tarafından sunulan yaratıcı seçenekleri bulunur.
Foto Yaratıcılık Touch Arayüzü
Foto Yaratıcılık dokunmatik arayüzü kolayca karmaşık ayarlar olmadan SLR kalitesinde dijital görüntüleme yaratıcı ifade keyfini çıkarmanızı sağlar. Değişiklikleri kolayca LCD ekranda gerçek zamanlı olarak görülen sonuçları ile kontrol kadranı kullanılarak yapılabilir. Ayarlar şunlardır: Arka plan Odakdışı, Parlaklık, Renk, canlılık ve en Resim Efektleri.
Otomatik Portre Çerçeveleme
Sadece bir kişi fotoğraf ve Oto Portre Çerçeveleme dikey veya yatay bir ek, en iyi çerçeveli görüntü kazandıracak. Yüz Algılama birleştiren ve üçte üstünlüğü ile Piksel Süper Çözünürlük teknolojileri olarak, Otomatik Portre Çerçeve güzel oluşan sağlar ve appealingly dengeli tam çözünürlük portreler.
Açık Image Zoom
Piksel Süper Çözünürlük Teknolojisi ile Sony'nin özel kullanan, Clear Image Zoom dijital neredeyse algılanamaz bozulması ile görüntünün merkezinde büyüterek 2x için lensin etkin odak uzaklığı kadar artar. Bu hemen hemen size daha fazla çekim esneklik sağlayan kullanıyorsanız ne olursa olsun lens etkin odak uzaklığı iki katına çıkar.
Kullanışlı USB şarj
Kolayca USB şarj ile kamera şarj edin. Sadece AC prizine veya PC bağlantısı ile ya kameradan çıkarmadan birlikte USB kablosunu ve şarj edin.
Otomatik HDR
High Dynamic Range (HDR) fotoğraf bir tek maruz kalma inanılmaz bir çekim için bir atış ve başka en iyi gölge ayrıntısının en iyi vurgu ayrıntıları birleştirerek işleyebilir daha fazla sahne kontrast yakalar. Ağır arka ve diğer yüksek kontrastlı sahnelerde Kolları. Bir an yakalar.
Pozlama Ayarları
NEX-5R gelişmiş atıcı ve kamera karar vermesini tercih edenler için otomatik ayarlar için tam pozlama kontrolü sunuyor. Pozlama ayarları şunlardır: iAUTO, Süper Otomatik, Programlı AE (P), Diyafram Öncelikli (A), Deklanşör Hızı Öncelikli (S), Manuel (M), Panoramik Çekim ve Sahne Seçimi.
Panoramik Teknoloji
Otomatik olarak geniş manzara yakalayın. Deklanşöre basın, dikey veya yatay süpürme. Kamera sürekli görüntü çekimi ve onları bir arada dikiş, geri kalanı yok. En fazla 23 MP görüntü boyutu ve en fazla 202 derece 18mm odak uzaklığı maksimum süpürme açısı.
Hızlı Otomatik Odaklama
Bu sınıftaki bazı kameralar odaklanmak için yavaş. Bu sizin evcil hayvan ve bebekler gibi spor ve öngörülemeyen konular gibi hızlı hareket eden konularda anı kaçırmayın yapabilirsiniz. Sony'nin hızlı Kontrast Otomatik Odaklama sistemi genellikle az 0,3 saniye sürer ve film çekerken de sürekli Otomatik Odaklama sunuyor.
Manuel Odaklama
Manuel Odak bunu kolay keskin görüntüler almak için yapım, odak halkası dokunduğunuzda büyük vizör görüntü büyütür Yrd. Ve AF ekran Peaking üç renk (beyaz, kırmızı veya sarı) seçtiğiniz odak olan kenarları vurgulayarak çok daha kolay odaklama hassas manuel yapar. Bu makro veya odak düzlemi atış yapmak veya zarar verebilir portre fotoğrafçılığı sırasında özellikle yararlıdır. E-mount lensler sadece ile çalışır.
Gelişmiş İzleme Odak
Odak Takip sürekli bir kullanıcı tahsis edilmiş konu izler ve şimdi izleme insanlara daha etkilidir. Konu kameradan uzakta dönerse, yüz algılama izleme kamera sistemleri otomatik nesne takibi geçer ve izleme devam ediyor.
Yüz Tespiti Teknolojisi
Kamera otomatik olarak sekiz ayrı yüze kadar algılayabilir ve odak, pozlama, beyaz dengesi ve aile ve arkadaş net, düzgün aydınlatılmış görüntüler elde yardımcı olmak için flaş ayarlayabilirsiniz. Çocuk veya yetişkin öncelik.
Smile Shutter teknolojisi
Bir gülümseme olur an yakalar. Sadece Smile Shutter modunu seçin ve fotoğraf makinesi otomatik olarak fotoğraf çeker. Bu çocuk veya yetişkin öncelik ve gülümseme hassasiyetini ayarlayabilirsiniz.
Altı Yaratıcı Stil Ayarları
Standart, Canlı, Portre, Manzara, Gün batımı ve B & W: Kameranın altı terbiye tarzı ile resimlerinizi nasıl işlediğini kontrol Kişisel zevkinize bile ince ayar kontrast, renk doygunluğu ve keskinlik yapabilirsiniz.
PhotoTV HD Uyumluluk
Gerekli HDMI kablosu ile dijital fotoğraf muhteşem ekran uyumlu BRAVIA televizyon optimize eder.
Çift format medya Kart Yuvası
Maliyet-etkin, uygun depolama ve görüntü paylaşımı için, kamera Memory Stick PRO Duo / Memory Stick PRO-HG Duo ve SD / SDHC medya (Sınıf 4 veya üstü önerilir), kabul
Anti-Dust Teknoloji
Görüntü sensörü üzerindeki toz resimde lekeleri yol açar. Sensör korumak için, Sony etkili sensör yüzeyinden toz sallar gelişmiş bir ultrasonik sistemi içeriyor.
Sony E-mount 18-55mm f/3.5-5.6 Zoom Lens
Bu NEX-5R çıkmak ve çekim için ideal bir ilk objektif Sony E-mount 18-55mm f/3.5-5.6 Zoom lens, içerir. 27-82.5mm bir 35mm odak uzaklığı denklik ile gerçek geniş açı yeteneğine sahip ve yakın uzak nesneleri çizmek için standart telefoto uzunluğa kadar uzanabilir. Eleven optik elemanlar (4 asferik elemanları dahil) minimum distorsiyon ve sensör bile ışık geçirgenliği anlamına gelir. Sessiz otomatik netleme çekim video ve manuel odaklama yeteneği gerektiğinde kontrol sunuyor 2 dome kamera için büyük yapar. Ve Optik SteadyShot görüntü sabitleme daha kolay düşük ışık veya uzaktaki nesnelerin üzerinde yakınlaştırma içinde net, istikrarlı görüntü ve video elde etmek için yapar.


Sarı Coolpix S31 Dijital Fotoğraf Makinesi gelen Nikon bir bir 10.1 MP CCD görüntü algılayıcı ile nokta-ve-ateş olduğunu. Bu bir 2.7 "LCD, hem de 35mm formatında 29-87mm eşdeğerdir 4.1-12.3mm etkili odak uzaklığı, bir 3x NIKKOR zum lens kamera sistemleri ile donatılmıştır. Objektif bir f/3.3-5.9 diyafram aralığı sunuyor. özel film düğmesi ile ses ile geniş ekran formatında kayıt HD 720p video. size kreasyonlar paylaşmaya hazır olduğunuzda, sadece bir HDTV Coolpix S31 bağlayın. Kameranın 3.9 için darbeye dayanıklı, 've toz geçirmez 16.4 için su geçirmezdir. maksimum nokta-ve-çek kolaylığı için, kamera düşünme yapalım Kolay Otomatik Mod seçin -. böylece sadece, durumu anında gözden geçirmek ve ile günün resimleri ve film keyfini olursa olsun istediğiniz çekim alma odaklanabilirsiniz Arkadaşlarınız ve aileniz, kolay slayt gösterisi modu sayesinde. oynatma efektleri seçin 2 dome kamera ve müzik dahili içinde göstermek. TV'nizde slayt oynamak için isteğe bağlı EG-CP14 ses video kablosu kullanın eşlik edecek.

10.1 MP Çözünürlük
Kameranın kalbinde bir 10.1 MP CCD görüntü sensörü
2.7 "LCD
5-kademeli parlaklık ayarı ile bir 2.7 "TFT LCD ekrana sahip. Monitör çerçeve kaplama oynatma modunda yaklaşık 97% yatay ve dikey çekim modunda veya% 100
3x NIKKOR Zoom Lens
Ve f/3.3-5.9 bir diyafram aralığı: Lens 4.1-12.3mm etkili bir odak uzunluğu (29-87mm 35mm eşdeğeri) vardır
HD Video Capture
Özel film düğmesi ile ses ile geniş ekran formatında kayıt HD 720p video. Sadece daha büyük bir ekranda kreasyonlar görüntülemek için isteğe bağlı EG-CP14 kablosu ile uyumlu bir TV'ye COOLPIX S31 bağlamak
Dayanıklılık
Ve toz geçirmez 'kadar 3.9 için darbeye dayanıklı 60 dakika, için' 16.4 için su geçirmez. IEC / JIS su geçirmez sınıf 8 (IPX8) ve 6. sınıf IEC / JIS toz geçirmez (IP6X). Şok - MIL-STD 810F Yöntemi 516.5 ile puan uyumlu
In-Kamera Slayt
Anında arkadaşlar ve aile, kolay slayt gösterisi moduna sayesinde günün resimleri ve filmleri gözden ve keyfini çıkarın. Oynatma efektleri seçin ve müzik kamera sistemleri dahili içinde göstermek eşlik edecek. TV'nizde slayt oynamak için isteğe bağlı EG-CP14 ses video kablosu kullanın
Görüntü Sabitleme
Elektronik Titreşim Azaltma fotoğraflarınızı ve videolarınızı bulanıklık ve sallamak serbest, ellerinizi kararsız bile tutmak için kamera hareketi telafi yardımcı olur
Motion Blur Reduction
Eğer Hareket Algılama etkinleştirildiğinde hareketli nesnelerin açık, bulanık olmayan çekim yardımcı olur
Kolay Otomatik Mod
Maksimum nokta-ve-çek kolaylığı için, kamera düşünme yapalım için bu modu seçin - atış almak odaklanmak için serbest bırakarak, ne olursa olsun durum
Sahne Otomatik Seçici
Kamera durum tanır ve otomatik olarak Gece Portre ve Arka dahil olmak üzere altı sık kullanılan sahne modları arasından seçim, mod-ayar prosedürü ortadan kaldırarak ve çekim süreci düzene olacaktır
Akıllı Portre Sistemi
Kamera içinde kırmızı göz ayarı, gelişmiş Yüz öncelikli AF, Yüz Önceliği AE, Gülümseme Modu, Blink Uyarı, Cilt Yumuşatıcı ve D-Lighting dahil olmak üzere daha iyi portre çekimi sağlayan otomatik fonksiyonları, bir dizi oluşur
Odak
Otomatik odaklama AF Kontrast algılayıcı. AF-alan seçimi: Merkezi ve kullanılabilir Yüz algılama. Odak seçilebilir da Kilit
Etkileri
Kolayca ilginç sonuçlar elde etmek için eğlenceli ve yaratıcı Görüntü efektleri uygulamak. Vurgu renkleri, resim ve daha yumuşatmak, bir diorama efekti ekleme - tamam kameradan, ek fotoğraf veya video düzenleme yazılımı için gerek olmadan
In-Kamera Görüntü Düzenleme
Parlaklık, Değişim renk, süsleyin, Vurgu renk ve canlılık mevcuttur
Ek Özellikler
Gülümseme Zamanlayıcı 
Programlı otomatik pozlama (enstantane hızı, ND filtre seçimi ve ISO hassasiyeti) 
monitör ön flaşlar ile TTL otomatik flaş 
Diyafram: Elektronik kontrollü ND filtre (-3 AV) seçim 
Depolama Dosya Sistemi: DCF, EXIF 2.3, DPOF uyumlu 
Arayüz Veri transfer protokolü: MTP, PTP 
Pil şarj süresi: MH-65 şarj cihazı kullanırken 2 saat 30 dakika 
Has ¼ "-20 tripod soketi.


Lumix G Vario 14-42mm f/3.5-5.6 II Lens ile Lumix DMC-G6 Aynasız Micro Four Thirds Dijital Kamera gelen Panasonic bir 16.05MP Live MOS sensör ve Venus Engine görüntü işlemcisi ile yüksek performanslı bir Micro Four Thirds formatı aynasız fotoğraf makinesi . Birlikte yüksek çözünürlüklü, düşük parazitli görüntüler ve hızlı otofokus ve etkileyici düşük ışık kapasitesi ile Full HD 1080p video sağlar. Düşük ışık Otofokus hızlı bir şekilde hatta loş ışıkta ve geniş ISO aralığı, düşük ışık koşullarında 25600 sunan keskin görüntüleme uzanan olarak odağı ayarlamak için izin kamera sistemleri verir. DMC-G6 35mm ve optik görüntü sabitleme bir 28-84mm eşdeğeri ile bir Lumix 14-42mm f/3.5-5.6 II ASPH / MEGA OIS lens ile birlikte gelmektedir.

Bir 3,0 "Dokunmatik Tilt LCD monitör ve parlak 1.440 k-nokta OLED Elektronik Vizör hem de kendi tarzınızı veya çekim durum uygun bir şekilde resimlerinizi oluşturabilirsiniz. EVF 100 görüş% alanında, doğru renk üretimi ve minimum gecikme süresi sunuyor. Eğim ekran LCD geniş görüş alanı ve çeşitli açılardan çekim oluşturmak olanağı sunar. Onun dokunmatik yeteneği deklanşör kontrolü ve dokunmatik otofokus ve sadece LCD dokunarak otomatik pozlama sağlar. Bir göz sensörü Vizör ve otomatik olarak EVF ve LCD arasında geçiş için göz vermiş olduğunu kabul eder. Sensör hatalı anahtarlama önlemek için üç hassasiyet düzeyi sağlar.

60 fps Full HD 1080p video dönüştürme olmadan oynatımı için AVCHD formatında hem de MP4 formatında sağlanır. Dokunmatik AF video modunda desteklenen ve LCD ekranda sadece bir musluk ile kaydederken odağı ayarlamak için izin verir. Ayrıca video kaydedilebilir ve 24 fps sinema benzeri ve P / A / S / M manuel kontrol ile güzelleşmek profesyonel videoları oluşturabilirsiniz.

Yakın Alan İletişimi (NFC) ile Dahili Wi-Fi bağlantısı, bir bilgisayar, akıllı telefon ya da tablet için görüntülerin anlık aktarımı sağlar. NFC Eğer kamera için akıllı telefon bağlamak sadece önemli oynatma, sürecini kolaylaştırır ve serbest Panasonic Görüntü Uygulaması ile sosyal medya siteleri doğrudan yüklemek, bir uzaktan kumanda ve monitör olarak kullanabilirsiniz edebiliyoruz hangi kablosuz bir araya getirmek sağlar uyumlu TV ve senkronize ve bulut içinde görüntü saklamak.

DMC-G6 tam manuel kontrol ve iA (Akıllı Otomatik) modu çok sayıda yardımcı özellikleri sağlar ve, Yaratıcı Panorama filtre efektleri kamera sistemleri 2 dome kamera eklemek için bu Yaratıcı Kontrol modu gibi birçok yaratıcı araçlar içeriyor, Motion Animasyon, Zaman gecikmeli modu, ve Clear Rötuş Durdur, hangi fotoğraflarınızı istenmeyen yönlerini silinmesini sağlar.

Lumix G Vario 14-42mm f/3.5-5.6 II ASPH. G6 ile birlikte / MEGA OIS lens 35mm formatında 24-84mm eşdeğer bir zoom aralığı ile ideal bir gün için günlük lens. MEGA Optik Görüntü Sabitleme ile motoru, düzgün sessiz ve hassas otomatik odaklama sağlar adım bile düşük ışık koşullarında ve iç odak sistemi bulanık olmayan görüntüler çekebilirsiniz. Bir küresel olmayan lens elemanı sapmaları en aza indirir ve lens çok kaplama gölgelenme ve işaret fişekleri neden olabilir yansımaları azaltır.

16.05MP Digital Live MOS sensör ve Venus Engine
16.05MP sensörü ve Venus Engine görüntü işlemcisi kombinasyonu onunla gelişmiş gürültü azaltma, pürüzsüz keskin görüntüleme ve ayrıntılı üreme getiriyor. Gelişmiş Akıllı D-aralık Kontrol geniş dinamik aralık ile güzel derece sağlar.
OLED Canlı Vizör
4:3 en-boy bakış yaklaşık% 100 alan ile büyük, parlak 1.440 k-nokta OLED (Organik Işık Yayan Diyot) LVF (Live View Finder) çok iyi renk üretimi ve üstün görünürlük için yüksek kontrastlı sahiptir. Ekranda zaman farkı az ve LVF ve arka monitör arasındaki görüntü çıktı hassasiyet seçenekleri özellikleri LVF üzerinde göz sensörü, otomatik olarak açılır - yüksek, düşük ve kapalı - arka monitörün dokunmadan sırasında yanlış çalışma azaltmak için .
3.0 "1.036 k-nokta Devirme dokunmatik LCD
DMC-G6 üzerindeki LCD monitör, parlak görüş% 100 alan kapsar ve doygunluk, parlaklık ve kontrast ayarı sunuyor. Tilt ve döner Able, LCD her açıdan oluşturmak ve parlama için ayarlamanızı sağlar. Dokunmatik ekran özelliği ile, odak pozlama kurmak, deklanşör 2 dome kamera serbest ve basit musluklar ve hareketleri ile menüler arasında gezinmek için edebiliyoruz.
AVCHD ve MP4 1080p Full HD Video Kayıt
DMC-G6 kayıtları düzgün, yüksek çözünürlüklü Full HD 1920 AVCHD Progressive içinde x 1080 60p video (MPEG-4 / H.264) formatında. DMC-G6 da AVCHD formatında 24 Mbps görüntüleri etkileyici görüntü izi getiren 1080/24p yerli modunu destekler. Full HD 1080 60p video da dönüştürme ihtiyacı olmadan bilgisayarınıza veya diğer taşınabilir elektronik cihaz doğrudan geri çalmak için, 28 Mbps MP4 kaydedilebilir. Özel bir Video düğmesine hemen video kesmeden video kaydı sırasında alınabilir herhangi bir modu ve fotoğraf (12MP at) den çekim videoyu başlatmak için sağlanır.
Yüksek Kaliteli Stereo Ses
Yüksek kaliteli ses Dolby Digital iki kanallı 19 adım ayarlanabilir ses giriş seviyeleri ve arka plan rüzgar gürültü çoğunu engellemek için bir rüzgar Cut fonksiyonu dahil olmak üzere formatında kaydedilir. Ek olarak dahili stereo mikrofon, DMC-G6 harici mikrofon için 3.5mm terminali ile donatılmıştır.
NFC ile Dahili Wi-Fi
NFC (Yakın Alan İletişimi) teknolojisi ile, sadece onları bir araya getirerek bir akıllı telefon veya tablet ile kamera bağlayabilirsiniz. Wi-Fi kurulumu izin bilgi girişi Bağlantı prosedürü olmadan doğrudan cihaza kamera eşleştirmek mümkün hale birkaç saniye içinde son derece kolay ve bitirir olduğunu. Wi-Fi bağlantısı ile anında ücretsiz Panasonic Görüntü Uygulaması uzaktan çekim dahil olmak üzere ve sosyal medya siteleri, coğrafi etiketleme, gerçek zamanlı yayın ve Cloud Sync depolama için akıllı telefon, doğrudan paylaşımı görüntüleme birden fazla kablosuz görevleri gerçekleştirmek sağlayan akıllı telefonunuza aktarabilirsiniz uyumlu cihazlar arasında görüntü.
Uyumlu Lensler
DMC-G6 Lumix G ve Leica DG lensler çekim ihtiyaçlarına uygun bir lens sunmak tam çizgi ile uyumludur. Geniş açı asal gelen telefoto zoom lens ve hatta yeni Lumix G 12.5mm f/12 3D lens, size G6 ve Lumix lens sistemi etrafında özel tüm kiti yapabilirsiniz.
Kontrast AF Sistemi
Kontrast Otofokus hızlı ve doğru otomatik odaklama ile DMC-G6 sağlar ve Pinpoint AF, 1-alan AF (Esnek Ölçeği), Çoklu alan AF (23 alan), AF İzleme ve Yüz Tanıma AF dahil olmak üzere AF modu sunar. Deklanşöre yarım basılı olduğunda AFF (AF Esnek) modu 2 dome kamera odak kilitler, ancak, konu hareket ederse, odaklama doğru sonuçlar elde etmek için sıfırlanır. Odak manuel veya otomatik kamera sistemleri odaklama modları Fonksiyon çalışmaları Peaking ve odak bu konuda bir mavi vurgulamak görüntüler.
Düşük Işık Otofokus
DMC-G6 Düşük Işık AF bile AF yardımcı ışığı olmadan, düşük ışık koşullarında hassas ve hızlı bir şekilde odağı ayarlar. Tam alan Dokunmatik AF ile birlikte, bu görüş alanında herhangi bir noktaya odaklanmak ayarlamak mümkündür.
Işık Hızı AF ve Seri Çekim
DMC-G6 mümkün açıkça hızlı hareket eden nesnelerin çekimi için yapım, yüksek hızlı Işık Hızı AF sahiptir. Bu 7 16.05MP tam çözünürlükte fps ve elektronik deklanşör kullanarak 40 fps maksimum yüksek hızlı seri çekim sağlar. Ayrıca, AF İzleme bir alan mod, odaklama 5 fps keskin odak hareket eden nesneleri yakalamak için ardışık çekim sağlar.
Dokunmatik AF ve Dokunmatik AE
Tam alan dokunmatik AF ile, LCD ekranda basit bir dokunuşla görüş alanında herhangi bir noktaya odak ayarlamak mümkündür. Video modunda, hassas bir dokunuş ile kayıt sırasında odak ayarlayabilirsiniz raf tarzı odak var. Buna ek olarak, yeni kabul edilen Dokunmatik AE (Otomatik Pozlama) fonksiyonu monitörde görüntülenen bu konuda tek bir dokunuşla odaklama ve pozlama ayarı sağlar.
Geniş ISO aralığı ve Genişletilmiş ISO
Live MOS sensör ve Venus Engine kombinasyonu ISO 12800 (Otomatik) ve Genişletilmiş Mod ISO 25600 maksimum sağlar. Düşük ışıklı ortamlarda çekilen görüntüleri keskin çözünürlük ve minimum gürültü ile açıktır.
Akıllı Otomatik Mod ve iA Artı Modu
iA (Akıllı Otomatik) modu AF Takibi, Akıllı D-aralık Kontrolü, Akıllı Sahne Seçici, Yüz Tanıma ve Akıllı ISO Kontrolü gibi fonksiyonları yardımcı çeşitli güzel fotoğraf çekmeye olanak sağlar. Akıllı Sahne Seçici şimdi Gıda Tanıma modu bütünleştirir. Bu çanak gıda algılar ve lezzetli bakmak yakalar. IA Plus modu arka plan, pozlama telafisi ve daha esnek kontrolü için beyaz dengesi, alan odağın bozulması ayarlamak sağlar.
Sahne Kılavuzu
Sahne Kılavuzu profesyonel fotoğrafçılar tarafından çekilen 23 örnek görüntüler sunar. Eğer sahne otomatik olarak ayarlanır bu çekim için ateş ve optimum kamera ayarlarını olacak duruma yakın birini seçebilirsiniz. Ayrıca, bu sahne için çekim işlemi, teknik danışmanlık ve tavsiye kamera sistemleri değiştirilebilir lens öğrenmenize yardımcı gösterilebilir. Sahne Rehberleri Açık Portre, İpeksi Cilt, aydınlatmalı Yumuşaklık, Arka Clear, rahatlatıcı Ton, Sweet Child Yüz, Farklı Sahnesi, Parlak Mavi Gökyüzü, Romantik Sunset Glow, Canlı Sunset Glow, Glistening Su, Clear Nightscape, Soğuk Gece Sky, Sıcak olan Parlayan Nightscape, Sanatsal Nightscape, Işıltılı Aydınlatma, Clear Gece Portre, bir Çiçek Yumuşak Görüntü, iştah açıcı yiyecek, şirin Tatlı, Dondurma Hayvan Hareket, Shot Açık Spor, Monochrome
Manuel Pozlama Kontrolü
DMC-G6 Program, Diyafram öncelikli, Enstantene öncelikli ve Tam Manuel modlarında tam manuel pozlama kontrolü sunuyor.
Sofistike Tasarım
DMC-G6 yakışıklı, kompakt tasarımı kontrol düğmeleri ve aramalar için kolay erişim ile rahat bir kavrama sağlar. Bir yeni eklenen fonksiyon kolu sağlar seçilen fonksiyonların doğrudan ayarı (güçlü zoom lens ve pozlama veya manuel modda diyafram kontrolü ile zoom), menüde çalma modu ve sayfa çevirme içinde büyütme. Onlara sık kullandığınız bir işlev tahsis tarafından yedi fonksiyon tuşları toplam özelleştirebilirsiniz. Özel Modunda, dört özel ayar desen toplam kameraya hafızaya alınabilir.
HDR (High Dynamic Range)
HDR ile arka arkaya farklı pozlama seviyelerinde çekilen birkaç fotoğraf aşırı maruz kalma veya az maruz kalmadan tek dengeli bir kompozit görüntü üretmek için üst üste.
Flaş Dahili
DMC-G6 dahili flaş GN 8.3 (ISO 100) / GN 10.5 (ISO 160) eşdeğer bir ışık yoğunluğu vardır ve 1/3 EV adımlarla ± EV 2 aralığında yoğunluğunu ayarlayabilirsiniz. Ayrıca 1. perde senkron kullanmanızı sağlar. flaş ve 2. perde senk. ışık doğal akışı ile nightscapes yakalamak için yanıp söner.
Toz Önleme Sistemi
Saniyede 80.000 kez etrafında dikey titreşimli, bir Süpersonik Dalga Filtresi toz ve diğer parçacıklar iter ve görüntü sensörü korur.
Yaratıcı Kontrol ve Yaratıcı Panorama
Yaratıcı Kontrol modu-kamera yaratıcı post-processing efektleri eklemenizi sağlar ve Old Days, Sunshine, Bleach Bypass, Oyuncak Pop ve Fantezi modu dahil olmak üzere 19 filtre seçenekleri içerecek şekilde yükseltildi. Her modun etkisi parametreleri ayarlanabilir. Yeni Creative Panorama fonksiyonu ile, bir yatay veya dikey panoramik görüntüsü çekmek ve 2 dome kamera Yaratıcı Kontrol 15 filtre efektleri kullanarak ayarlamak mümkündür. Hareketsiz modda Yaratıcı Kontrolü Filtreler Anlamlı, Retro, Old Days, Yüksek Key, Low Key, Sepya, Dinamik Siyah Beyaz, Etkileyici Sanat, Yüksek Dinamik, Çapraz İşlem, Oyuncak Etkisi, Oyuncak Pop, Bleach Bypass, Minyatür Efekti, Yumuşak Odak, olan fantezi, Yıldız Filtre, Bir Nokta Renk, Sunshine
Açık Rötuş
Açık Rötuş mümkün sadece parmak ile monitörü onlar üzerinde takip ederek bir görüntü istenmeyen nesneleri veya şekiller silmek için yapar. Onlar görüntü zarar vermeden yok.
Time Lapse Çekim
Time Lapse modu gibi çiçek ya da yaklaşan bir fırtına bulutu gelen çiçek gibi kamera sabit ve kayıt konuları koymasına izin verir. Görüntü serisi bir zaman atlamalı video üretmek için-kamera kombine edilebilir.
Motion Animasyon Durdur
Yeni Stop Motion Canlandırma fonksiyonu bir stop motion (durdur kare) hafifçe konularda hareket ederken sıralı çekim çekilmiş fotoğraf video üreten sağlar. Bu etki tek başına hareket ediyormuş gibi nesne görünmesini sağlar.
Çalma Modları
Normal oynatma, 30-küçük resimler, 12-küçük resimler, Takvim ekran, Zoomed çalma (Maks. 16x), Slayt (süre & etki seçilebilir), Çalma Modu (Oynat / Kategori Picture/Video/3D / Normal / Favori), Yer Günlüğü, Açık Rötuş, Başlık Düzenleme, Metin Damga, Video Bölme, Time Lapse video, Hareketli Video, yeniden boyutlandırma, kırpma, döndürme, Favori, Baskı Seti, Koruma, Yüz Tanıma Düzen Durdur
Desteklenen Diller
Japon, Fince, Danca, İsveççe, İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Lehçe, Çekçe, Macarca, Rusça, Çince (Geleneksel), Çince (Basitleştirilmiş), Flemenkçe, Tayland, Kore, Türkçe, Portekizce, Arapça, Farsça, Vietnamca, Yunanca
Lumix G Vario 14-42mm f/3.5 -5.6 II ASPH. / MEGA OIS Lens
DMC-G6 ile birlikte Lumix G 14-42mm f/3.5-5.6 II lens. 28-84mm bir 35mm odak uzaklığı eşdeğeri ile, bu lens kısa telefoto kapsama geniş açı sağlar ve günlük çekim için ideal bir objektif. MEGA OIS (Optik Görüntü Sabitleyici) kamera sarsıntısını telafi ve hatta düşük ışık ve diğer yavaş deklanşör hızı durumlarda açık, bulanık olmayan görüntüler sağlar. Bir iç odaklama sistemi ve step motor objektif fotoğraf ve video hem modlarında sürekli odak destekler ve otomatik odaklama kamera sistemleri sırasında düzgün ve sessiz kalır ile. Lens çok kaplama işaret fişekleri ve gölgelenme neden yansımaları en aza indirir, biri küresel olmayan lens elemanı sapmaları en aza indirir.


SLT-A99 Dijital Fotoğraf Makinesi gelen Sony Sony'nin saydam ayna teknolojisi ile donatılmış bir 35mm full frame dijital fotoğraf makinesi organıdır. Bu sürekli izlemek ve gerçek zamanlı olarak odağını değiştirmek için bir refleks ayna, ve Çift Otofokus Sistemi gecikmeden kamera sistemleri ateş sağlar. Sürekli çekim modunda 6fps de görüntü kaydetmek için saydam ayna ve BIONZ görüntü işlemci hızını kullanırken bir 24.3MP çözünürlüklü Exmor CMOS sensör üzerinde kayıt, A99, harika bir görüntü kalitesi ve düşük ışık hassasiyeti vardır. bir 24.3MP dolu çekim -frame Exmor CMOS sensör ek düşük ışık hassasiyeti yararları ile yüksek kalitede görüntü yakalamak anlamına gelir. Alan-özel gürültü azaltma o hassasiyet aralığının üst sonunda çekmenizi sağlar ise bu sensör 100-25600 bir ISO sunmaktadır. Bu kameranın hız, hassasiyet ve düşük gürültü kombinasyonu eylem hem kapalı yakalamak için veya düşük ışık koşullarında büyük yapmak. Sony'nin Geçirgen Hareketsiz Ayna teknolojisi kullanarak, otomatik odaklama sistemi sürekli olarak görüntü izler ve gerçek zamanlı olarak otofokus değiştirebilirsiniz. İki faz kontrast sensörleri, büyük ölçüde konu izleme performansı artırmak ve otomatik odaklama hassas geliştirmek için saydam ayna üzerinde bir 19-nokta sensörü ve tandem bir 102 puanlık odak düzlemli faz algılama sensörü çalışma. yansımaları, daha yüksek bir netlik ve direnç için, arka 3.0 " LCD Sony'nin TruBlack teknolojisine sahiptir. bunları Live View kullanarak çerçeveleme zaman görüntüleri gözden, ya da zaman keskin, canlı görüntüler için 1.228.000-nokta çözünürlüğe sahip. monitör de Shot Sonucu Önizleme özellikleri, pozlama önce kamera ayarlarını etkilerini önizleme için bile ele geçirdi. Ayrıca 180 ° dikey kadar yatırmak için ve yatay 270 ° 'ye kadar döndürebilirsiniz yapabiliyor. full frame sensör tarafından oluşturulan büyük 14-bit veri kolayca hızlı hızları sunmak için, gelişmiş BIONZ görüntü işlemcisi tarafından işlenir ve performans. Bu işlemci sağladığı artan güç sensörün tüm dinamik aralığı boyunca artan gürültü azaltma için izin verirken, önemli ölçüde azaltılmış yazma süreleri sağlar. sensör kaydırmalı görüntü sabitleme kullanarak, Sony'nin SteadyShot teknolojisi yerine daha kamera içinde yer alır lensler Eklemek. Bu yakalamak her görüntü olursa olsun, kullanılan lens, uygulanan görüntü sabitleme sahip olduğu anlamına gelir. kamera içinde kamera sarsıntısını azaltarak size 2,5-4,5 durağa kadar azaltılması sallamak elde edebilirsiniz, böylece deklanşör hızı istikrar olmadan olduğu gibi düşük olarak ayarlanması gerekmez. Eklemek Sony lensler bağlı olarak, kamera da tespit ve görüntü kalitesinde kendine özgü sapmaları ve degradations telafi edecektir. objektif neden Gölgelendirme veya vinyet düzeltilecektir , ve lens bozulma veya renk sapmalarını 2 dome kamera gibi sapmaları telafi edilecektir. bağlı her benzersiz objektif bir diğerine ideal bir uyumluluk sağlar. SLT-A99 en Tru-Finder Elektronik Vizör bir 2.359 K-nokta çözünürlüklü, görüş% 100 alan bulunuyor ve geniş 31.9 ° görüş açısı. This Is It pozlama ayarları ve modları ile ilgili bilgileri görüntüler. parlak güneş ışığı da dahil olmak üzere hemen her türlü aydınlatma durumda parlak, net bir görüntü, teslim sağlar ve Shot Sonucu Önizleme pozlama kontrolü etkilerini görüntülemenizi sağlar fotoğraf çekmeden önce. Eğer EVF da ayarlarınızı görülebilir ve görüntüleri, yansımaları, daha yüksek bir netlik ve direnç için arka 3.0 "LCD özellikleri Sony'nin TruBlack teknolojisi ele sonra. Monitör aynı zamanda Shot Sonucu Önizleme, EVF aynı özellikleri. A99 tarafından kullanılan yenilikçi gürültü azaltma sistemi kenarları, dokular ve degradeler örgülerine göre görüntülerin belirli bölümlerine ayarları optimize geçerlidir. Bu görüntü kalitesini optimize ve gürültüyü azaltmak için en iyi ve en uygun ayarları kullanarak bu alanlarda işler. Bu kamera tarafından kullanılan geleneksel gürültü azaltma teknikleri ek olarak tüm ve geniş ISO aralığı boyunca düşük gürültü ile görüntüler üretmek için yardımcı olur. Kameranın önündeki eşsiz Çoklu Kontrol Kadranı, fotoğraf, video veya ses ayarlamanızı sağlar kayıt sırasında duyulabilir sesli tıklama veya titreşim üretmeden ayarları. Full HD 1080p video bu kamera ile desteklenen ve çekim izlemek için Live View kullanırken bile, sürekli otomatik odaklama için yüksek hızlı Geçirgen Hareketsiz Ayna teknoloji kullanımı yapar. 24p kare hızı bir daha sinema hissi ile film oluşturmanıza olanak sağlar, ve hatta daha fazla kontrol ISO hassasiyeti için, P / A / S / M manuel çekim modu ve Resim Efektleri mevcuttur.


Gümüş Canon PowerShot ELPH 115 Dijital Fotoğraf Makinesi yüksek kaliteli, iyi ayrıntılı görüntü üretmek için 16.0 megapiksel görüntü sensörü ve DIGIC 4 görüntü işlemcisi içeren kompakt nokta-ve-çek kamera. Hala görüntüleri ek olarak, bu iki teknoloji özel bir film düğmesi ile erişilebilir açık 720p HD video kaydı sağlamak için birlikte çalışır. Hala hem de kalitesini kamera sistemleri artırma ve hareketli görüntüler, Akıllı AUTO size en fotoğraf edildiği sahneye göre doğru pozlama vermek için, 32 önceden tanımlanmış çekim durumlara dayalı, mevcuttur ve akıllıca kamera ayarları seçecektir. Düşük ışıklı ortamlarda çekim yararlanmak için, Akıllı otomatik olarak altı farklı çekim durumları tanır ve en iyi şekilde size çekim edildiği şekilde bağlı olarak kamera titremesinin görünümünü düzeltmek için görüntü sabitleme teknikleri uygulanır IS. Bu görüntüleme teknolojilerinin tüm konu hemen hemen her tür 2 dome kamera için uygun olduğunu telefoto aralığı için bir geniş açı veren, 28-224mm bir 35mm eşdeğer odak uzaklığı aralığı verir 8x optik zum objektife, tarafından desteklenmektedir.

16.0MP Görüntü Algılayıcı ve DIGIC 4 görüntü işlemci
16,0 megapiksel görüntü sensörü ve DIGIC 4 görüntü işlemcisi yüksek görüntü kalitesi ve hızlı kamera performans sağlar.
8x Optik Zoom Lens
8x optik zum objektife çoğu çekim durumlara uygun telefoto kapsama geniş açı veren 28-224mm bir 35mm eşdeğer odak uzaklığı aralığı sağlar.
2.7 "LCD Monitör
Bir LCD monitör fotoğraf veya video gözden yanı sıra görüntü oluşturmak ve menü sisteminde gezinmek için kullanılabilir 2.7 ".
Akıllı AUTO
Akıllı AUTO modunda 32 önceden tanımlanmış çekim koşullarında bir sistem kullanır ve doğru sahneleri için kamera ayarlarını optimize etmek için çalışır.
HD Video Kayıt
1280 x 720p HD video kayıt destekli ve özel bir film kayıt düğmesi ile kolayca erişilebilir.
Akıllı IS
Akıllı görüntü sabitleme sistemi iyi çekim koşulları kamera sistemleri çeşitli uygun altı farklı mod istihdam IS.
ECO Mode
ECO Mode uzun çekim oturumları için daha fazla pil ömrü sağlamak için kameranın güç tüketimini azaltmaya yardımcı olur.
Fotoğraf Efektleri
Renklerim Kapalı, Canlı, Nötr Sepya, Siyah & Beyaz, Pozitif Film, Açık Cilt Tonu, Koyu Cilt Tonu, Canlı Mavi, Canlı Yeşil, Canlı Kırmızı, Özel Renk
Yine Çalma Modları
Tek Otomatik Döndürme, Döndürme, Arama, Dizin (4-100 Küçük), Büyütme (Yaklaşık 2x-10x), Bilgiler Görüntü (Histogram, Aşırı Uyarı), Devam Oynatma, Geçiş, Kırmızı Göz Düzeltme, i-Contrast, yeniden boyutlandırma , Photobook Kurulum.


AF-S DX NIKKOR 18-55mm 1:3.5-5.6 G VR Lens (Kırmızı) B & H Photo gelen Temel Kit ile Nikon D3200 dijital SLR fotoğraf makinesi AF-S DX NIKKOR 18-55mm lens ve bir seçim ile Nikon D3200 DSLR birleştirir çıkmak ve hemen çekim olacak. aksesuar D3200 tam anlamıyla profesyonel bir görüntüleme makinedir. Onun 24.2 MP DX-format CMOS sensör ile çarpıcı yüksek çözünürlüklü JPEG ve RAW fotoğraf ve HD 1080p video yakalar. Üstün renk kamera sistemleri ve keskinlik keyfini çıkarın, muhteşem ayarlamalar yapmak ve netlik herhangi bir kayıp olmadan yaratıcı kırpma gerçekleştirin. Kameranın EXPEED III görüntü işlemcisi ince ton geçişleri ve olağanüstü renk tutarlılığı üreten, 24.2 MP sensör en iyi şekilde kullanır. Geniş 3.0 "(7,6 cm) 921K-nokta LCD sağlar parlak, net çerçeveleme, oynatma, menü ve Kılavuzu Modu ayarları. dahil AF-S NIKKOR 18-55mm Titreşim Azaltma ile 1:3.5-5.6 G objektif (VR) için bulanık olmayan fotoğraflar orta telefoto çekimi için geniş açı için idealdir. Kamera hem de diğer NIKKOR lensler, bir dizi ile uyumludur. kamera bulucu içinde aşama algılamalı AF ile D3200 en hızlı, doğru 11 noktalı otomatik netleme sistemi çalışır Eğer çok iyi bir vuruş kapmak için bir fırsat kaçırmayın. sağlamak için kamera 12800 gibi yüksek artırılabilir 100-6400 geniş bir ISO hassasiyet aralığı bulunuyor. düşük gürültü ile farklı ışık koşullarında harika fotoğraflar ve klipler alın. Yakalama tam, yayın kalitesinde 1080p HD 30, 25 veya 24fps video ve 60 veya 50fps de 720p video. İsteğe bağlı ME-1 Stereo Mikrofon (dahil değildir) için net görüntü eşlik edecek kristal netliğinde stereo ses sağlar. Bu kadar çekebilirsiniz diğer kameralar tarafından cevapsız o değerli anları yakalamak için tam çözünürlükte 4fps. D3200 bir profesyonel seviyede kamera olsa da, kesinlikle profesyonel olmayanlar tarafından erişilebilir daha fazla. In-kamera rehberlik adım adım, gösterir, Kamera ayarlarını değiştirmek 2 dome kamera ve yol kolay anlama için örnek fotoğraflar sağlar. isteğe bağlı WU-1a kablosuz mobil adaptörü ile, otomatik olarak akıllı telefonunuza mükemmel görüntü göndermek için yeteneği var - hatta uzaktan kamera kontrol etmek ve almak için telefonunuzu kullanabilirsiniz resim veya video kaydetmek! kolay kullanımlı uygulama mümkün tüm markalar. Şimdi, bu büyük çekim olsun sadece paylaşmak için sabırsızlanıyorum ...


Siyah 17mm f/1.8 lens ve VF-4 Vizör ile E-P5 PEN Aynasız dijital fotoğraf makinesi gelen Olympus bir 34mm eşdeğer geniş açılı lens ve yeni VF-4 Elektronik ile yüksek performanslı Micro Four Thirds formatı E-P5 dijital kamera birleştirir istikrarlı ve net bir görüntü kompozisyon için vizör.

E-P5 evler net, yüksek çözünürlüklü fotoğraflar ve Full HD 1080p video çekimi için bir 16.1MP Live MOS sensör ve TruePic VI görüntü işlemci. Kadar 25600 ve 5 eksenli Görüntü Sabitleme ISO duyarlılığı ile, düşük ışık görüntüleme açık ve kamera titremesinin bulanıklık kamera sistemleri etkilerinden ücretsizdir. 9 fps çekim 1/8000 saniye ve patlama kadar hızlı obtüratör hızlarıyla, hızlı nesneleri ve hızlı otofokus kamera eylem ayak uydurmak sağlar hareket yakalamak yardımcı olacaktır. Bir 3.0 "Tilt dokunmatik LCD. Resim kompozisyon ve oynatma sağlar Devirme 80 º yukarı ve aşağı 50 º, LCD monitör sert parlak önlemek ve garip açılardan çekim yapmanıza olanak sağlar. Ayrıca otofokus dokunmatik kontrol, deklanşör, menü, Sanat Filtresi sağlar ve Sahne Modu seçimi, oynatma ve Wi-Fi bağlantısı. 

Konuşma olan, E-P5 özellikleri anında depolama ve paylaşım için akıllı telefonunuza kameradan görüntü aktarmak için izin verir ve bu akıllı telefon ya da tablet uzaktan izleme, deklanşör ve dokunmatik AF Wi-Fi bağlantısı yerleşik. Görüntülerin GPS özelliği ve coğrafi etiketleme Wi-Fi bağlantısı ve QR Code bağlantısı bağlantısı basit kurulması yapar ile mümkündür.

Atıcı her seviye için bir kamera, E-P5 in-kamera işleme, tam manuel pozlama kontrolü, otomatik zaman atlamalı video ve canlı ampul çekim ile aralıklı çekim ile RAW formatında çekim sunuyor. Ayrıca emin odaklanma kontrolü, fotoğraf ve videolarınıza yaratıcı dokunuşlar eklemek için ses geri sayım ve sanat filtreleri ile bir zamanlayıcı için zirve odak, noktası için otomatik modları ve çek tarzı kolaylığı sağlar.

EP-5 erişilebilir kontrolleri, sorunsuz bir yapı ve sağlam başparmak ve el kulpları ile cömertçe inşa, biraz retro görünümlü organlarının PEN geleneği devam ediyor. 1/320s senkron hızı ve kablosuz bağlantı özelliği ile dahili flaş sağlanan gibi bir aksesuar portu / sıcak ayakkabısı. Aksesuar bağlantı noktası, harici flaş, video ışığı, monitör veya dahil VF-4 Elektronik Vizör tutabilir.

VF-4 sabit göz düzeyi kompozisyon ve 2.360 k-nokta LCD çözünürlüğü, 1.48x büyütme ve ayarlanabilir parlaklık kontrolü ile net, parlak görünüm sağlar. Ayarlanabilir diyoptri kontrolü normal gözlük ve 90 º garip açısı kompozisyon ve bel düzey çekim sunmaktadır kadar yatırmak için yeteneğini giymek bu atıcılar için keskin bir görünüm sağlar. Bir göz sensörü bir göz vizöre yerleştirilir ve otomatik olarak vizör açılır ve LCD ekran kapanır edildiğinde tanır.

E-P5 herhangi bir Micro Four Thirds formatı lens ile uyumludur ancak metal M.ZUIKO Dijital 17mm f/1.8 lens tüm burada birlikte gelmektedir. Bu sabit odak lens gün için günlük çekim için ideal bir geniş açı objektif yapma 34mm ve 35mm eşdeğeri vardır. Onun hızlı f/1.8 maksimum diyafram açıklığı düşük ışık koşullarında ve alan görüntüleme derinliği için geçerlidir. Bu kadar yakın 9.84 olarak odaklanabilir "ve üç asferik lens elemanları ve Yüksek Kırılma indeksi elemanı keskin çekim için sapmaları en aza indirir. SIFIR (ZUIKO Ekstra-düşük Yansıma Optik Kaplama) lens kaplama yansımaları kontrol ve yansımaları en aza indirmek ve her lens elemanı uygulanır parlama. bir iç odaklama sistemi ile onun MSC otomatik odaklama motoru HD video çekimi için idealdir doğru ve sessiz otomatik odaklama,. sağlar ve manuel odaklama zaman, odak halkası mesafe ve derinliği alan ölçekler ortaya çıkarmak için geri çekilir.

16.1MP Live MOS sensör ve TruePic VI görüntü işlemci
16.1MP Live MOS sensör ve TruePic VI görüntü işlemci keskin, yüksek çözünürlüklü görüntüleme, hızlı otomatik odaklama ve düşük ışık, düşük gürültü (ISO 25600 için) hem de ve Full HD video görüntüleme için yeteneği sağlar. Performans hızları 9 kare sürekli çekim kadar da dahil olmak üzere, aynı zamanda etkileyici.
5-Eksen Görüntü Sabitleme
Yaw, perde, rulo, dikey geçiş ve yatay kaydırma: Dahili sensör kaydırmalı görüntü sabitleme tipi 5 ayrı eksende kamera sarsıntısını telafi eder. Sonuç daha yavaş deklanşör hızlarında çekilen görüntüler düşük ışıkta ya da uzun odak uzunluklarında çekim yaparken daha fazla esneklik sunmak, daha az bulanıklık olması. Dört modu mevcuttur IS ve Live View de destekleniyor için IS.
3.0 "Tilt dokunmatik LCD
Resim kompozisyon ve oynatma E-P5 parlak 3.0 "LCD monitör tarafından sağlanmaktadır. Yaklaşık 1037k-nokta çözünürlük ile, çalma açıktır ve kompozisyon doğru odaklama ve renk ile emindir. Parlaklık ve renk sıcaklığı kontrolü Yedi düzeyde desteklenir ve onun deklanşör, otomatik odaklama, çalma kullan, sanat içerir eğme yeteneği (80 ° yukarı ve 50 ° aşağı). garip açılı kompozisyon ve parlama kontrolü sağlar Dokunmatik kontrol LCD. Dokunmatik kumanda üzerinde sadece bir musluk veya tokatlamak ile kamera işlevlerini kontrol olanağı sunar filtre seçimi, sahne modu seçimi ve Wi-Fi bağlantısı.
Tam FD 1080p Video Yakalama
Video çekimi MOV (MPEG-4AVC/H.264) ve AVI (Motion JPEG) formatlarında desteklenir. MOV formatında, Full HD 1080p ve HD 720p 30 fps sunulmaktadır. AVI formatında HD ve SD hem de 30 fps yer almaktadır. Film modunda Görüntü Sabitleyici desteklenen ve Film Etkisi Sanat Filtreleri, Sanat Belirme ve diğer fonksiyonları sağlar. Manuel pozlama kontrolü de Film modu ve dahili stereo mikrofon kayıtları kaliteli ses desteklenir.
Dahili Wi-Fi ve GPS
Dahili Wi-Fi bağlantısı dört ayrı cihazlara aynı anda bağlantı için izin, resimlerinizin akıllı telefonunuza veya tablet anında transferi sağlar. Olympus IO Hisse Smartphone Uygulaması kullanarak kolayca paylaşabilirsiniz ve uzaktan izleme, odak ve akıllı telefon veya cihazdan E-P5 uzaktan deklanşör sunuyor. QR Code bağlantısı ile hızlı bir şekilde Wi-Fi ağına kamera bağlayabilirsiniz. GPS verileri akıllı telefonunuza bağlantısı üzerinden de mevcuttur.
1/8000s Mekanik Perde
E-P5, bulanıklığı olmadan hareketi dondurmak için izin veren bir 1/8000 saniye yüksek hızlı mekanik obtüratör ile donatılmıştır. Hatta çok parlak gün ışığında çekici bokeh ile alan görüntüler derinliği yakalamak için izin maksimum diyafram açıklığında prime lensler kullanın.
HIZLI Otofokus ve Manuel Odaklama Yrd
Frekans İvme Sensörü Teknolojisi (FAST) Tek, Sürekli ve İzleme modlarında AF yüksek hızlı otomatik odaklama için kullanılabilir. 35-alan odaklama alanları çerçeve boyunca hassas odak sağlar ve dört farklı AF alanı boyutları seçilebilir. Odaklama Yüz Algılama ve Göz Algılama de desteklenir ve gerekirse bir AF Aydınlatıcı kullanılabilir. Odak beyaz veya siyah kenarları Peaking garanti çekim için sağlanmıştır. Iki isteğe bağlı odaklama yöntemleri yardımcı ile manuel fokus da mevcuttur: bir Büyütülmüş Focus (MF) Fonksiyon ve Büyütme Ekran Yrd. MF sadece lensin önündeki odak halkasını çevirerek görüntünün bir kısmı yakınlaştırmak için izin vererek kritik odaklı özelliği yardımcıları Yrd. Büyütme Ekran seçici bir düğmeye dokunarak LCD ekranda büyütmek sağlar.
Kablosuz Kontrol ile 2 dome kamera Dahili Flaş
7 (ISO 100) bir GN ile Dahili flaş çeşitli modları ve + / -3 tazminat ile sağlanır. Maksimum flaş senkron obtüratör hızı 1/320 saniyedir. Ve dahili flaş üç harici flaş kadar kontrol dört kanal ile bir kablosuz flaş komutanı olarak kullanılabilir.
Özel Kol ile 2 x 2 Arama Kontrol
Doğrudan arama ile - E-P5 2 x 2 arama kontrolü diyafram / çekim hızı, pozlama telafisi, ISO ayarları ve beyaz dengesi hızlı ve doğrudan erişim sağlayan, iki çevirir ve bir fonksiyon kolu sağlar.
42 Çekim Modu ile i-AUTO
i-AUTO modu en iyi otomatik olarak en uygun fotoğraf üretmek için konu eşleşen bir 42 farklı fotoğraf çekim modları arasından seçer. Otomatik olarak Portre + Arka ve Canlı Renkler veya Spotlight gibi ayarları arasından alır ve gerekli başka bir ayar ile fotoğraf çeker. E-P5 da bir fotoğraf çekmeden önce öznenin hareketlerini tespit etmek ve anında konunun herhangi bir bulanıklık azaltma, ISO ve çekim hızını ayarlar olabilir.
Sahne Seçimi AE
Sahne Seçimi AE Eğer kameranın çekim olacak sahnenin türüne göre kendi ayarlarını izin avantaj sağlar. Seçilebilir sahneleri şunlardır: Portre, e-Portre, Manzara, Peyzaj + Portre, Spor, Gece, Gece + Portre, Çocuk, Yüksek Key, Low Key, DIS modu, Makro, Doğa Makro, Mum, Sunset, Belgeler, Panorama, Havai Fişek, Plaj ve Kar, Balık Gözü Converter, geniş Converter, Makro Converter ve 3D.
Sıralı Çekim ve Zamanlayıcı
Yüksek Hızlı modunda, en fazla 9 fps JPEG RAW ve 19 kare 15 kare maksimum çözünürlükte çekilebilir. Kendi kendine çekim 2 saniye, 12 saniye ateş ayarlanabilir veya kontrol aralıkları ve maksimum çekim ile 1-30 saniye arasında oranlarda ateş özelleştirilebilir.
Sanat Filtreleri ve Fotoğraf Hikaye
Sanat Filtreleri böyle WaterColor, Çapraz İşlem ya da Pop Art gibi özel efektler ile onlara dokunmadan, resimlerinizi yaratıcı geliştiği eklemenize olanak sağlar. On iki kamera sistemleri Sanat Filtresi tüm mevcuttur. Photo Story birkaç fotoğraf bir resim kompozisyon oluşturma dahil olmak üzere, fotoğraflarınıza çerçeve ve özel pencere eklemenizi sağlar.
HDR ve çıkışı
E-P5 hızlı bir şekilde çeşitli ayarlamalar ile aynı çekimin 2-5 kare çekmek için izin birkaç parantez fonksiyonları sunuyor. Yukarıdaki Sanat Filtreleri için parantez olarak pozlama, ISO, Beyaz Dengesi ve Flash parantez desteklenir. Kadar 7 çekim bir yüksek kontrast sahnenin bir güzel dengeli görüntü oluşturmak için daha sonra HDR post-processing kullanılmak üzere alınabilir.
Aralığı Modu, Çoklu Pozlama ve Canlı Ampul
Zaman atlamalı video yapmak için, aralık modu çekim 1 saniye ile 24 saat belirlenen gecikme süresi ile 99 kare maksimum desteklenmektedir. İki kare birden fazla maruz kalma çekim E-P5 ile alınabilir ve pozlama en ilerlemesini izlerken, Live View uzun pozlama Ampul çekim yapabilirsiniz.
Seviye Göstergesi
İki eksenli seviye göstergesi görüntüleri hizalamak yardımcı olmak için sağlanmıştır.
Çalma Modları
Çok sayıda Oynatma seçenekleri verilmektedir: Tek kare, Bilgi ekranı, Ana ekran (4/9/25/100 kare), Takvim, Genişleme (2x - 14x), Sinema (ses, FF / REW / Pause), Resim döndürme ( otomatik), Slayt (BGM, iki seçilebilir slayt gösterisi efektleri, değiştirilebilir BGM) ve Işıklı Ekran da dahil olmak üzere ses ile. Bilgi ekranı içerir: Histogram (bağımsız parlaklık kullanılabilir / RGB), Vurgu / Gölge nokta uyarı, AF çerçeve, Fotoğraf bilgi ve KAPALI.
Desteklenen Diller
, Almanca, İspanyolca, İtalyanca, Japonca, Korece, Geleneksel Çince, Basitleştirilmiş Çince, Rusça, Çekçe, Hollandaca, Danimarkaca, Lehçe, Portekizce, Türkçe, Slovakça, Yunanca, Macarca, Slovence, Hırvatça, Fince, Norveççe, İsveççe, İngilizce, Fransızca, Bulgar, Estonya, Letonya Litvanya, Ukrayna, Sırbistan,, Romence, Endonezya, Malay, Thai
M.ZUIKO 17mm f/1.8 Lens dahil
E-P5 siyah M.ZUIKO Dijital 17mm f/1.8 lens ile birlikte gelmektedir. Bu sabit odak lens gün için günlük çekim için ideal bir geniş açı objektif yapma 34mm ve 35mm eşdeğeri vardır. Onun hızlı f/1.8 maksimum diyafram açıklığı düşük ışık koşullarında ve alan görüntüleme derinliği için geçerlidir. Bu kadar yakın 9.84 olarak odaklanabilir "ve üç asferik lens elemanları ve Yüksek Kırılma indeksi elemanı keskin çekim için sapmaları en aza indirir. SIFIR (ZUIKO Ekstra-düşük Yansıma Optik Kaplama) lens kaplama yansımaları kontrol ve yansımaları en aza indirmek ve her lens elemanı uygulanır parlama. bir iç odaklama sistemi ile onun MSC otomatik odaklama motoru HD video çekimi için idealdir doğru ve sessiz otomatik odaklama sağlar. elle odaklama, odak halkası onun tüm metal varil üzerinde mesafe ve derinliği alan ölçekler ortaya çıkarmak için geri çekilir.
Dahil VF-4 Elektronik Vizör
VF-4 sabit göz düzeyi kompozisyon ve 2.360 k-nokta LCD çözünürlüğü, 1.48x büyütme ve ayarlanabilir parlaklık kontrolü ile net, parlak görünüm sağlar. Ayarlanabilir diyoptri kontrolü normal gözlük ve 90 º düşük açılı kompozisyon ve bel düzey çekim sunmaktadır kadar yatırmak için yeteneğini giymek bu atıcılar için keskin bir görünüm sağlar. Bir göz sensörü bir göz vizöre yerleştirilir ve otomatik olarak vizör açılır ve LCD ekran kapanır edildiğinde tanır.


Mavi TG-830 iHS Dijital Fotoğraf Makinesi gelen Olympus bir 16MP sensör ile "sert" nokta-ve-çek dijital fotoğraf makinesi, 5x optik zoom lens, yardımcı özellikleri ve su geçirmez, darbeye dayanıklı, ezmek geçirmez ve donma geçirmez yetenekleri bir ev sahibi . 16MP Arka Taraf güçlü TruePic VI görüntü işlemci ile birlikte CMOS sensör ayrıntılı, gerçek renkli görüntüler ve hızlı performans hızları sağlar Işıklı. Özel bir tek tuşla düğmesi ve HDMI çıkışı ile Full HD 1080p video kamera sistemleri yakalama TG-830 iHS ve yüksek hızlı 720p HD kayıt tarafından desteklenmektedir yavaş hareket oynatma ile saniyede 120 kare mevcuttur. Eğer video kayıt yaparken aynı anda fotoğraf çekebilirsiniz.

Olympus TG-830 iHS unsurları ve başka bir kompakt fotoğraf makinesi zarar verebilecek darbelere karşı zor inşa edilmiştir. Bu 33 derinliğe kadar sualtı çekim yapabilirsiniz '(10 m) ve iki koruyucu çerçeve ile bir 6.9 düşüş darbeye dayanıklı olan' kadar 220 lbf (100 kgf) için (2.1 m) ve ezmek geçirmez. Bu 14 gibi düşük sıcaklıklarda tüm fonksiyonları ateş ve korumak yapabilen ° F (-10 ° C) ve koruyucu bir mühür kum ve toz geçirmez tutar. Yağmur ve yoğunlaşması görünümü kadar kamera sistemleri sis olmaz ve çift kilit pil kapağı yanlışlıkla açıklıklar engeller böylece objektif ve LCD ekran hem su itici kaplama var.

TG-830 iHS üzerindeki lens 35mm formatında 28-140mm bir odak uzaklığı denklik sağlayan 5x optik zum. 28mm kısmında, geniş manzaralar ve kapsayıcı bir grup çekimleri ateş ve 140mm uzak nesneleri büyütmek ya da yaratıcı yakın çekimler çekebilirsiniz bir telefoto uzunluğu bir geniş açı lens var. Süper Çözünürlük Zoom fonksiyonu da gerekirse o ulaşmak çift için kullanılabilir. Çift Görüntü Sabitleme telefoto boylarda ve düşük ışık koşullarında çekim yaparken kameranın bulanıklık etkilerini sallamak azaltarak daha net görüntüler sunuyor. Ve hızlı patlama çekim düşük çözünürlüklerde kadar 60.3fps tam çözünürlükte ve 11.5fps (saniye başına kare) de desteklenmektedir.

Bir su itici kaplama ile 3.0 "LCD ekran kompozisyon ve oynatma ve çok sayıda yardımcı özellikleri kolay en iyi atış almak mümkün hale sağlar. Gelişmiş Akıllı Otomatik izin en iyi ayarları ve Sahne Modu ile çekim tüm kamera ayarlarını yapacak o Spor, Kar, veya Gece Portre olsun, sen çekim sahne için kamera ayarlarını maç. Tek tuşla Panorama desteklenen ve insanların keskin, iyi aydınlatılmış için yüzlerinde maruz optimize etmek için çekim yaparken Yüz Algılama tanır portreler. gibi Suluboya, Balık Gözü ve Minyatür gibi yaratıcı Sanat Filtreleri, resimlerinizi ve Güzellik Modu, kırışıklıkları düzeltmek dişleri beyazlatmak ve dokunuşlar makyaj ekleriz özel efektler eklemek için kullanılabilir.

TG-830 iHS da GPS özellikleri ve çekim sırasında alınan yol oturum ve uyumlu görüntü ile birlikte kaydedilebilir konum ve yer işareti bilgilerini sağlamak için fonksiyonları e.compass.

16MP 1/2.3 "BSI CMOS Sensör
TG-830 iHS in 16MP sensör ince düşük ışık performansı ve hızlı otomatik odaklama yeteneği ile zengin renkli, ayrıntılı görüntüler sağlar.
TruePic VI Görüntü İşlemcisi
TG-830 iHS görüntü işleme motoru hızlı aktarım ve performans hızları sunuyor ve kamera doğru renkler ve minimum gürültü ile yüksek çözünürlüklü fotoğraflar ve Full HD video hem de çekmenizi sağlar.
5x Optik Zoom Lens
35mm formatında 28-140mm çalışan bir odak aralığı ile, TG-830 iHS üzerinde objektif geniş açıdan telefotoya kadar çekim uzunlukları sağlar. Geniş açılı geniş 2 dome kamera manzaralar ve telefoto uzunlukları için yakın uzaktaki nesnelerin getirebilir sağlar. Bu kamera her türlü hava koşullarında kullanılmak üzere tasarlanmıştır olduğundan, objektif görüntü karaltı-up yağmur damlaları ve yoğunlaşma tutmak için su itici kaplama ile sağlanır.
10x Süper Çözünürlük Yakınlaştırma ve 4x dijital zoom
Süper Çözünürlük Yakınlaştırma fonksiyonu aşırı yakın çekimler ve 4x dijital zoom için 10x için zoom aralığı iki katına sağlar hatta yaklaştıracaktır.
Özel Button ve Gelişmiş Film modu ile 1080p Full HD Video
Bir tek tuşla düğmesi Foto-In-Movie, 60i Sinema ve Yüksek Hızlı Film gibi farklı kayıt fonksiyonları kolay aktivasyonu için izin Full HD 1080p video ve Gelişmiş Film Modunda inanılmaz netlikte video kaydetmenize olanak verir. Siz, kare hızı kontrol beyaz dengesi ayarlamaları yapmak ve hatta kolay erişim menüler sağa otomatik zamanlayıcı ayarlayabilirsiniz. TG-830 iHS Çok Motion Movie Video çekerken kamera hareketi yarattığı bulanıklığı azaltmaya yardımcı olur yeni geliştirilmiş görüntü 2 dome kamera sabitleme tekniği olan, IS sunuyor. Mikro HDMI (Tip D) çıkış HDTV basit videoları oynatırken yapar ve 720p HD çözünürlükte yavaş hareket yakalama için saniyede 120 kare video çekebiliyor.
3.0 "HyperCrystal III LCD Ekran
460k piksel çözünürlüğe sahip bu 3.0 "LCD daha kolay doğrudan güneş ışığı beste ve çekim için geniş açılı görüntüleme ve parlama önleyici teknolojisine sahiptir. Ayrıca ekran kapalı yağmur ve yoğuşma tutmak için su itici kaplama vardır.
Su geçirmez ve Hasar Dayanıklı
TG-830 iHS sert havalarda kullanılmak üzere tasarlanmış ve sualtı ateş ve darbe ve damla dayanacak şekilde yapabiliyor, diğer kameralar yapamam. Bu 33 '(10 m), darbeye dayanıklı 6.9' (2.1 m) kadar su geçirmez, ezmek geçirmez 220 lbf (100 kgf) için, donma dayanıklı 14 ° F (-10 ° C) ve toz geçirmez .
Çift Kilit Dayanıklılık
Bir çok yönlü, çift kilit mekanizması açılmasını kameranın pil kapağını tutar ve su altında yanlışlıkla açıklıklar adresinin kamera korur.
Çift Görüntü Sabitleme
Çift Görüntü Sabitleme hatta düşük ışıklı ortamlarda net ve canlı görüntüler yakalamak için yüksek ISO hassasiyeti ve hızlı çekim hızı ile Sensör-Shift Görüntü Sabitleme birleştirir.
ISO aralığı 125-6400
ISO aralığı kadar 6400 hatta düşük ışık koşullarında doğru renk üretimi ve düşük gürültü görüntüleme sunuyor.
Yüksek Hızlı Sürekli Çekim
Yukarı tam çözünürlükte 17 resimlere tam çözünürlükte veya 11.5fps 200 görüntülere 2.5fps (saniye başına kare) vur. Düşük çözünürlükte bu 60.3fps kadar çekim mümkündür.
Otofokus İzleme
AF İzleme otomatik olarak bu çocuklar, evcil hayvan ve spor etkinlikleri gibi hızlı hareket eden nesnelerin izler ve kolaylıkla bu anları yakalamak böylece sürekli kamera sistemleri odak ve parlaklığını ayarlar.
Çekim Modu
Çekim Modu Akıllı Otomatik, Program Otomatik, Güzellik Modu Makyaj ile, Panorama ve Arka Işık HDR içerir.
Akıllı Otomatik ve Sahne Modu
IAuto modunda, kamera otomatik olarak çekim konum ve ideal sonuç için ayarları sahne belirlemek için konu, aydınlatma ve durumu tespit eder. Otomatik Program Modu Portre, Güzellik, Manzara, Gece, Gece + Portre, Spor, Kapalı, Self Portrait, Günbatımı, Havai Fişek, Mutfağı, Plaj ve Kar, Belgeler, Evcil Hayvan (kedi) ve Pet (Köpek), Sualtı Çekimi, Sualtı Geniş 1 içerir , Sualtı, 2 Geniş Sualtı Makro, ve S makro.
Çok Kayıt
Aynı zamanda kayıt video ve fotoğraflarda bu nedenle diğer için bir ödün vermek zorunda kalmayacaksınız. Basitçe video kaydetmeye başlamak ve kayıt boyunca fotoğraf yakalamak için deklanşöre basın.
El-Held Starlight Modu
Gece ve görüntü bulanıklığını oluşma olasılığı daha yüksektir, düşük ışıklı ortamlarda, El Starlight modu birden fazla görüntü yakalar ve tek, net bir fotoğraf halinde birbirine ekler.
Yüz Algılama
Yüz Algılama otomatik olarak deneklerin yüzleri tanır ve keskin, dengeli portre ve grup çekimleri için poz optimize.
Gölge Ayarlama Teknolojisi (HDR)
HDR modu, görüntü üzerinde daha düzgün maruz kalma ile sonuçlanan vurgulamak farklılıklar ve gölgeli alanları en aza indirmek için gölgeli alanlar için dengeler. IAuto veya Yüz Algılama ile birlikte kullanıldığında, öznenin yüzü karşısında bile güçlü arka ışık koşullarında net bir kamera sistemleri şekilde görülebilir, böylece optimum pozlama ayarları ile vurulur.
Panorama Modu
Sadece sahne üzerinde kamera kaydırma tarafından, tek bir düğmeye dokunarak bir kare tüm panoramik manzaralar yakalayın.
Magic Filtre - Fotoğraf ve video
Sihirli Sanat Filtreleri fotoğraf yaratıcı rötuşlar ve bazı sıra video için geçerlidir. , Pop Art İğne Deliği, Balık Gözü, Yumuşak Odak, Punk, Sparkle, Suluboya, Minyatür, Yansıma, Dramatik ve Parçalanmış seçin.
AF Aydınlatıcı
Kameranın önündeki bir LED Aydınlatması odak ve makro çekim için poz artırmak için hareket eder. Ayrıca düşük ışık koşullarında konuyu aydınlatmak için flaş ile birlikte çalışır.
Asist Fonksiyonlar çekim
Histogram, Çerçeve Yardımı, El Starlight, Ses Kayıt
Oynatma Düzenleme Etkileri
Onlar vuruldu sonra çeşitli kontroller ve efektler görüntüleri ayarlamalar yapabilirsiniz. Etkileri şunlardır: Yeniden boyutlandırma, kırpma, kırmızı göz ayarı ve Gölge Ayarlama.
GPS ve E.Compass
GPS ve işlevleri, yer ve yer işareti bilgilerini e.compass görüntülenir ve görüntü ile birlikte kaydedilecektir. Eğer Google Earth gibi uygulamaları kullanarak kaydedilmiş 2 dome kamera görüntüleri alınan rota izleyebilmeniz için TG-830 iHS da bir giriş fonksiyonu ile donatılmıştır.












1 yorum:

  1. Ben ulusal sağlık karşı neden Biliyorum, çoğunuz zaten anladım. Özetle, alarm sistemleri ben kötü nefret ve tüm zengin arkadaşlar kendi elmas çiftlikler için malç olarak vücutlarını kullanabilmeniz için alarm sistemi ölmek istiyorum. Ama hepiniz sormaya devam, bu nedenle burada uzun açıklama gider. Temel olarak, benim için, tüm aşağı kaynar kamu tercihi teorisi için. Bir kez kapsamlı bir ulusal sağlık planı var, hükümetin teşvikler nelerdir? Ben aynı nedenle TSA kötü, onlar kötü olduğunu düşünüyorum. Bunun yerine Güvenlik Tiyatrosu, biz hükümet biz aslında vermeden, mümkün olan en iyi sağlık alıyoruz bizi ikna etmek için uzunlukları ayrıntılı gider Sağlık Tiyatrosu, alırsınız korkuyorum. sadece sözlü yapmacık değil bu. İngiltere'nin alarm sistemleri GÜZEL gibi Ajansları noktasında bir durumdur. Sürece insanlar elde değil kanser tedavileri olduğunu bilmiyorum, onlar mutluyuz. Onlar bulmak kez, memnuniyet daldırır. Ama İngiltere'de insanlar erken evre meme kanseri için herceptin gibi şeyler hakkında bilmek bu nedenle bu tür bir şey ile deneyler. Olduğu ABD'de güçlü bir özel pazar Yani sağlam bir özel ABD pazarının yokluğunda, benim varsayım hükümet zor-tedbir pahasına belirgin odaklanacaktır. İnovasyon artık oy değildir gelecekteki bileşenleri yararlanır. Bunu üretmek çok pahalıdır. Öte yandan, maliyetleri azaltmayı seçmenler bu anlık memnun. Bu, temelde, ne ilaç şirketleri ile "hükümetin müzakere gücünü kullanmak" için ağlıyor ilgilidir. Böyle bir politikanın savunucuları ilaç firmaları yapmak konusunda tartışmaya çok fazla zaman harcamak, ya da, pazarlama çok fazla harcamak yok. Bu nokta dışında olduğunu. Hükümet ilaç pazar gücünün bazı bilinmeyen sosyal olarak optimal miktarda fiyat için gitmiyor. Bu artık mümkün doğru olduğu kadar az harcamak olan, seçmenlerin istediklerini fiyat gidiyor. Ben özel şirketlerin yenilik kesmek istemez düşünüyorum bu değil. Ama ilkel rekabet varlığında, bunu yapamazlar. Tekel kamu ya da özel olsun, yenilikçi değildir. Bu politikanın savunucuları NIH fon yenilik bir çok sorumludur özellikle bu, bu sert karşılıktır bir dizi var. Bu doğrudur, ama teorik yenilik ürün yeniliği ile aynı şey değildir. Biz deli bir bilim adamı bir konuda alarm sistemleri bir yere Brilliant Discovery gibi yenilik düşünmek eğilimindedir! ama aslında, yenilik daha sık http://www.alarmsistemleri.web.tr/ mükemmele doğru küçük adımlar meselesidir.

    YanıtlaSil