9 Temmuz 2013 Salı

camera shop

Siyah SeaLife DC1400 Sualtı Dijital Fotoğraf Makinesi -karada ve yüzeyin altında hem çalışan, bir kamera gerçek bir amfibi olduğunu. Kamera-karada kullanım için güvenlik sistemleri çıkarılabilir hangi, bir lastik overmolded polikarbonat su geçirmez muhafaza içinde geliyor. Sert kullanıma ve sert ortamlar için kauçuk zırhlı ve darbeye dayanıklı, DC1400 200 derinliğe rating '(60 m) sahiptir. O-ring yağlama gerekli değildir. Kamera Optik Görüntü Sabitleme (OIS), el hareketi kaynaklanan kamera sarsıntısını azaltan bir teknoloji ile donatılmış bir 14 megapiksel CCD sensör bulunuyor. Hiçbir şart altında 6 keskin vermek sualtı renk modları, renkli fotoğraf ve HD video seçin. Bile var 4 dahili yüzeyinin altında kaybolmak eğilimindedir. Renkler kamera sistemleri geri yardımcı dijital renk düzeltme filtreleri, 26 mm geniş açı objektif Hedefinize ve hala kare her şeyi sığdırmak yapmanıza olanak sağlıyor. "Sonsuza (2.5 cm). Siz 5x optik ve 5x dijital, 25x zoom bir genel toplam olsun. Geniş 3.0" 1.0 Super Makro Otomatik odak keyfini çıkarın (7,6 cm) LCD ekranda kamera ile izleme kolay sağlar. Sen 'kontrolleri uygun ve kullanımı kolay bulacaksınız: 5 yaygın "piyano tuşu" tarzı kontroller eldiven olan veya olmayan kolayca ulaşılabilir sualtı vardır. Büyük bir deklanşör düğmesi de mevcut, gibi kameradan kavrama bırakmadan menüler veya yakınlaştırma ve uzaklaştırma arasında geçiş yapabilmenizi sağlayan bir parmak ucu-kontrol kolu olduğunu. Ekran kılavuzunu üzerindeki basit tahmin kamera kurma işe alır. DC1400 nedenle, sizin için ağır kaldırma yapmak tüm bu büyük çekim oluyor kamera odaklanmalıyız. Izin ses ile sürekli Yüksek Çözünürlüklü video kaydedin. Manuel çekim ve Harici Flaş modunda diyafram kontrolü yararlanın. Manuel Beyaz Dengesi kontrolü hızlı ve kolay ayar için bir kısa yol tuşu üzerinden ulaşılabilir. Spy modunda, kamera otomatik olarak ayarlamak zaman aralıklarında aralıksız resimler vuruyor. Kolayca verilen sahne için en uygun ayarları ile kamera önceden ayarlanmış 27 Kara Sahne modları, seçim. Kamera, şarj edilebilir bir lityum pil ile çalışır. Ek seçenekler DC1400 için kullanılabilir: Bir veya iki SeaLife Digital Pro Flaşlar (SL961) ve Foto-Video Işıklar (SL980) (ayrıca satılır) ekleyin.



Vivitar ViviCam S137 Dijital Fotoğraf Makinesi işi alır ucuz bir fotoğraf makinesi arayanlar için nokta-ve-çek basit bir. Onun 16.1 Mp kamera sensörü, 4x dijital zoom, ve şarj edilebilir lityum-iyon batarya ile, S137 sadece bunu yapmak için tasarlanmıştır. Eğer bir doğum günü partisi, Otomatik Flaş ve Anti-de çocuk ya da torun kamera sistemi görüntülerini yakalamak için arıyorsanız Sarsıntı teknolojileri bile düşük iç aydınlatma değerli anları yakalamak için izin verir. Işığı çok loş çünkü onları mumlarını üfleyen bir çekim özledim. Tam 3.0 "dokunmatik ekran ile, fotoğraf çekmek ve menü seçeneklerini değiştirerek her zamankinden daha kolay. Sadece bunu istediğiniz güvenlik sistemi şekilde çerçeveli olduğunda bir fotoğraf çekmek için ekrana dokunun ve bir parmak basarak menüler değiştirin. olursa olsun Eğer çekim yaparken ne, tüm dosyaları çıkarılabilir SD hafıza kartı için saklanır ve kamera kolayca şarj edilebilir lityum-iyon pil ile çalışır, böylece her zaman AA veya AAA pil bir grup satın almak zorunda değilsiniz. zaman geldiğinde paylaşmak için, dahil Vivitar Deneyimi yazılım siz de düzenleme küçük fotoğraf ile, sadece bunu yardımcı olur.


Mor ViviCam 46 Dijital Fotoğraf Makinesi ile Vivitar kompakt ve basit bir cihaza birden çok özellik getiriyor son derece uygun bir nokta-ve-çek dijital fotoğraf makinesi. 4.1MP CMOS sensör hatta düşük ışıklı ortamlarda, fotoğraf ve 640x480 video hem de yakalar. Bu görüntü kalitesini elde yardımcı çerçeveleme ve 7.7mm f / 3 lens için 1.5 "TFT LCD ekran. Ayrıca Hedefinize yardımcı olmak için 4x dijital zoom var. kamera SD ve SDHC bellek kartlarını kabul eder kadar kapasite 32GB (dahil değildir). dahil Vivitar Deneyimi Yazılım ve USB kablosu ile bir bilgisayara fotoğraf ve video kaydedin. Kamera 2 adet AAA pil (dahil değildir) çalışır. bugün mevcut dijital kamera seçenekleri muazzam miktarı ile , ViviCam 46 herhangi bir acemi veya hobisi için çok basit ve ekonomik bir seçenektir.


4.1MP CMOS sensör hatta düşük ışıklı ortamlarda, güzel, net fotoğraf ve 640x480 VGA video yakalar. Ayrıca mevcut: 320x240 QVGA video
Bu görüntü kalitesi elde yardımcı çerçeveleme için 1.5 "TFT LCD ekran ve 7.7mm f / 3 lens
Ayrıca daha yakın konuya yardımcı olmak için 4x dijital zoom var
Kapasite 32GB (dahil değildir) kadar SD / SDHC bellek kartlarını kabul
Dahil Vivitar Deneyimi Yazılım ve USB kablosu ile bilgisayara fotoğraf ve videoları kaydetmek
2 adet AAA pil (dahil değildir) çalışır
Diller: İngilizce, Fransızca, İspanyolca, Portekizce, Almanca, Hollandaca, İtalyanca, Rusça, Türkçe



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder