8 Temmuz 2013 Pazartesi

usa security


6D için opsiyonel olan Canon BG-E13 Battery Grip (gösterilmiştir yukarıda yüklü). Batarya grip neredeyse bu kameranın çekim başına şarj kapasitesi iki katına, 2 LP-E6 pil kabul eder. Daha da iyisi BG-E13 sağlayan dikey grip olduğunu. BG-E13 kullanarak için olumsuz ek boyut kamera sistemleri ve ağırlığı. Kavrama zamanda sizin için en iyi seçeneklerden seçim vererek, kolayca çıkarılabilir.

Ayrıca 6D için isteğe bağlı bir flaş. Canon'un tam kare organlarının geri kalanı gibi, hiçbir pop-up flaş sağlanır. Düşünün Canon Speedlite 90EX Cep Flash , temel dolgu flaş ihtiyacı yanı sıra uzaktan yanıp söner ana yeteneği.

Bir satın aldığınızda Canon DSLR fotoğraf makinesi , size lensler ve diğer aksesuarlar inanılmaz bir ailenin çocuğu olarak satın alıyorlar. Bir aksesuar küçük-olması gerekir Canon Uzaktan Kumanda RC-6 . Ve tabii ki, en önemli madde bir veya daha fazla lens olduğu-olması gerekir.

En fotoğrafçılar için, Canon EF 24-105mm f / 4 L USM Lens IS ile lens kiti ideal bir seçimdir 6D satın. Kiti ile sunulan indirim önemlidir. Ve objektif kamera usa security mükemmel - bu tanıtılan bu yana benim en çok kullanılan lens oldu.

Ben çok tavsiye başka bir genel amaçlı lens olan Canon EF 24-70mm f/2.8 L II USM Lens . Eğer düşük ışıkta eylemi durdurmak ya da 24-70mm aralığında mümkün olan sığ DOF almak gerekir gerekiyorsa, 24-70 L II lens harika. 24-70 L II incelemesi anda mevcut en net genel güvenlik sistemleri amaçlı zoom lens. Aksi takdirde, 24-105 daha küçük / hafif paketinde uzun bir odak uzaklığı aralığı sağlar - ve görüntü sabitleyici var.

Bir göz tutmak için bir daha objektif değil-henüz-uygun-at-yorum-zaman Canon EF 24-70mm f / 4 L USM Lens IS . Bu objektif güçlü güven var, ama ilk elden şu anda onunla deneyim yemedim.

Yaklaşık bir fotoğrafçı karşılaşabilirsiniz bütün ihtiyaçlarını karşılamak için mevcut diğer inanılmaz Canon lens seçenekleri büyük bir aralığı vardır.

Canon EOS 6D sizin için doğru DSLR mı?

Bir görüntü kalitesi açısından bakıldığında, 6D betters tüm ama belki, belki, bir veya iki Canon EOS DSLR fotoğraf makineleri bugüne güvenlik sistemi kadar tanıttı. Bu modelleri 5D III (çözünürlük için) ve 1D X (muhtemelen daha düşük gürültü seviyeleri için). Ve diğer birçok yönden en güçlü bir yükseltme - 6D APS-C Canon EOS modelleri herhangi birinden büyük bir görüntü kalitesi yükseltme.

Son APS-C modellerin bazıları tarafından tutulan bir avantajı sensör üzerinde piksel yoğunluğu. Daha yüksek piksel yoğunluğu size sınırlı odak uzaklığı çekim yaparken daha "ulaşmak" sağlar. EOS 7D çok daha hızlı çerçeve hızı ve kredi (muhtemelen) daha iyi çevresel AF nokta performansa sahiptir.

Bir 5D Mark II ile bu çekim yapmak için daha sert bir karar var. 6D daha yüksek ISO görüntü kalitesi vardır, ancak bu iki kamera konusunda görüntü kalitesi çok benzer.

Ben 5D Mark III 6D sağlam bir yükseltme kalır hissediyorum, ama 6D birçok için doğru seçim yapacak bazı özelliklere sahiptir - özellikle fiyat özelliği.

Aşağıda Canon EOS 6D, 5D Mark II ve 5D Mark III arasındaki maddi kamera sistemi farklılıkları kapsamlı bir listesini benim girişimdir. Beni burada yer verilmemiştir herhangi bir farklılığın bildirin. Henüz bu yorum belirtilmeyen birkaç 6D özellikleri aşağıdaki tabloda ortaya çıkar unutmayın:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder