9 Temmuz 2013 Salı

camera alarm

Pembe Samsung NX2000 Aynasız dijital fotoğraf makinesi yüksek çözünürlüklü hala görüntü ve 30 fps'de tam HD 1080p video üretmek için 20.3 megapiksel APS-C boyutlu sensör ve DRIMe IV görüntü işlemcisi özellikleri kompakt değiştirilebilir objektifli fotoğraf makinesi. Sensör ve işlemci kombinasyonu ISO 25600, 8 fps hızlı tam çözünürlüklü sürekli çekim kadar yüksek hassasiyet sağlayan ve isteğe bağlı 45mm f/1.8 2D/3D objektif kullanırken tek lensli 3D görüntü üretimi oluşturulmasını desteklemektedir. Dahil 20-50mm f/3.5-5.6 ED II objektif 30.8-77mm bir 35mm eşdeğer odak uzaklığı aralığı sağlar ve kameranın birçok etkin ayarı için iFunction güvenlik sistemleri kontrolünü destekler çok yönlü için geniş açı portre uzunlukta zoom lens manuel ayarlar. canlı görüntü izleme, görüntü oynatma ve menü, büyük bir 3.7 "1.152 k-nokta dokunmatik LCD monitör için verimli, sezgisel kontrol ve parlak, net görüntü sağlamak için tasarım içine dahil edilmiştir. dokunmatik ekran arayüzü için kullanılabilir örneğin görüntülerinin görünümünü geliştirmek için 14 farklı sahne modu kadar istihdam için SMART modu olarak kamera ayarlarını bir dizi, kontrol. Ayrıca NX2000 tasarımı Samsung'un SMART KAMERA 2.0 teknolojisinin bir parçası olarak kablosuz bağlantı geliştirilmiştir. Bu kapsamlı kablosuz özellikleri entegre çevrimiçi paylaşım yanı sıra bir ev kamera sistemleri bilgisayarı doğrudan dosyaları yedeklemek veya kablosuz özellikli HDTV görüntülemek için iOS ve Android mobil cihazlar için görüntülerinin doğrudan, anlık paylaşımı. NX2000 kameraya ek olarak, 20-50mm f/3.5- 5.6 ED II objektif ve SEF-8A flaş, Adobe Photoshop Lightroom 4 bir kopyasını da post-processing ve dosya organizasyon için dahildir.


Entegre Wi-Fi bağlantısı (IEEE 802.11 b / g / n) görüntü dosyaları anlık paylaşımı için, bu iOS veya Android mobil cihazlar, ev bilgisayarları basıp HDTV gibi diğer kablosuz bağlantılı cihazlara NX2000 ile doğrudan bağlantı sağlar.
Samsung SMART KAMERA Uygulaması: Bu uygulama, Android ve iOS cihazlar için kullanılabilir, tek bir uygulama içinde AutoShare, MobileLink işlevselliği, ve Uzaktan Vizör birleştirir. Bu da, daha güvenli performans daha hızlı sağlamak için Yakın Alan İletişimi kullanır.
AutoShare: Bu mod otomatik olarak basitleştirilmiş anlık paylaşımı için Wi-Fi bağlantısı üzerinden cep telefonunuza doğrudan kayıt her görüntü göndereceğiz. Bu kamera mod da görüntü dosyalarının meta içine GPS bilgilerini gömmek için telefonun konumsal veri kullanacak.
MobileLink: Bu mod mobil cihazınız ile paylaşılacak özel görüntüleri seçmenize olanak sağlar. Görüntüler cihazınızda fotoğraf kamera sistemleri albümleri doğrudan aktarılır ve yapılan herhangi bir değişiklik otomatik olarak iki cihaz arasında kaydedilir.
Uzaktan Vizör: Bu özellik, bir uzaktan canlı görüntü mobil cihazınızda görüntü hem de fotoğraf makinesi ayarlarını, kontrol zoom ve önizleme görüntüleri görmenizi sağlar.
AllShare oyna: Bu özellik aygıtlar arasında tam, şeffaf paylaşımı için tüm diğer AllShare Play-özellikli cihazlara kamera sistemi bağlanmasını sağlar.
Cloud: Microsoft SkyDrive gibi bulut tabanlı hizmetleri, derz dolgu-up görüntüleri hafıza kartınızdaki boş alan için yardımcı olur ve her yerden dosyalarınıza daha evrensel erişim sağlar.
Sosyal Paylaşım ve E-posta: doğrudan NX2000 düz arkadaşlarınıza Blogger, Facebook, Picasa veya YouTube gibi sosyal ağ siteleri, ya da doğrudan e-posta dosyaları görüntüleri yükleyebilirsiniz.
Otomatik Yedekleme: Bu özellik, otomatik olarak bilgisayarın kablosuz ağ içinde olduğunda ev PC veya Mac için görüntü dosyalarınızı yedeklemeye başlayacaktır.
Yazılım Güncellemesi Notifier: Bir bildirim penceresi otomatik olarak yeni bir yazılım yükseltmesi mevcut olduğunda görünür ve güncelleştirmeyi yüklemek için bir kamerayı bilgisayara bağlamak için sizi uyaracaktır. 20-50mm f/3.5-5.6 ED II objektif
Ile birlikte NX2000 kamera gövdesinin durumlarda çeşitli çalışan uygun portre uzunlukları geniş açı kapsayan, 30.8-77mm bir 35mm eşdeğer odak uzaklığı aralığı veren 20-50mm f/3.5-5.6 ED II objektif vardır. Objektif inşaat bir asferik eleman ve renk sapmalarını en aza indirmek ve görüntü netliği geliştirmek için bir ekstra düşük dağılımlı elemanı alarm sistemi bütünleştirir. Ayrıca, bu lens enstantane hızı, diyafram ve diğer pozlama kontrolü ayarları üzerinde daha etkin kontrol sağlamak için bir iFunction düğmesi vardır.
Kamera Tasarım
Büyük, parlak 3.7 "1.125 k-nokta dokunmatik LCD monitör net izleme ve görüntü oynatma yanı sıra kamera ayarlarını kontrol ve çekim modları ve yaratıcı etkileri bir dizi uygulamak için etkin bir araç sağlamak için kamera tasarım içine dahil edilmiştir. Ayrıca katkıda Kameranın genel kullanılabilirlik. dokulu bir el tutuş ve geniş bir aksesuar dizi kullanımını kolaylaştırmak için sıcak bir ayakkabı içeren bir, kompakt ergonomik ve fonksiyonel tasarım SEF-8A harici flaş fotoğraf makinesiyle birlikte ve özellikleri ISO 100'de 8m sayısı rehberlik ve 28mm lens kapsar (35mm eşdeğeri). 

Diğer kamera özellikleri
SMART Modu: Bu mod, otomatik olarak en iyi fotoğrafı olan konu türünü kılmak için senin görüntüleri bazı maruziyet özellikleri geçerli olacaktır. Mevcut seçenekler Güzellik Yüz, Manzara, Makro, Aksiyon Freeze, Zengin Ton, Panorama, Şelale, Siluet, Günbatımı, Gece, Havai Fişek, Işık Trace, Yaratıcı Shot, ve En İyi Yüz içerir. Ayrıca, SMART Filtreler diğer alarm sistemleri resimler, görünümünü değiştirmek ve Minyatür Süsleme, Renkli Kalem, Suluboya, Yıkama Çizim, Petrol Kroki, Mürekkep Sketch, Akrilik, Negatif, Seçici Renk (R / G / B / Y) dahil etmek de mevcuttur.
Dinamik Rage Genişleme: Bu mod tam vurgu ve gölge ayrıntılarını korumak için aynı anda maruz değişen birkaç görüntü kaydetmek ve daha sonra tek bir çerçeve içine birleştirecek in-kamera HDR görüntülerinin oluşturulması, sağlar.
Dil Desteği: Korece, Yunanca İngilizce, İtalyanca, İspanyolca, İsveççe, Hollandaca, Almanca, Danca, Çekçe, Fransızca, Portekizce, Çince, Geleneksel Çince / Basitleştirilmiş, Norveç, Rusya, Fince, Lehçe, Arapça, Farsça, Türkçe, İbranice, Tay,, , Estonya, Macaristan Litvanya, Letonya, Sırbistan ve Hırvatistan.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder