5 Temmuz 2013 Cuma

cctv kamera

Lens ile Lumix DMC-GF6 Aynasız Micro Four Thirds Dijital Kamera gelen Panasonic  keskin, yüksek çözünürlüklü, düşük gürültü görüntüleme için yeni 16MP Live MOS sensör ve yeni geliştirilen Venus Engine görüntü işlemcisi içeriyor yüksek performanslı sinyal işleme ve start-up hızı. Onun çok işlem gürültü azaltma sistemi ve geniş dinamik aralık geliştirilmiş görüntü cctv kamera işlemcisinin ürünleri ve 25600 genişletilmiş ISO çalışan bile cctv camera net, ince dokulu fotoğrafları sağlar.

DMC-GF6 aynasız fotoğraf makinesi tam zamanlı AF ve izleme AF hızlı hareket eden nesnelere odaklanma sağlayan ile doğru odaklama ve Işık Hızı AF sistemi için bir Kontrast Otomatik Odaklama sistemi kullanır. Yeni entegre Düşük Işık AF düşük ışıklı ortamlarda bile konu odaklanarak doğru sağlar.

Bir 3.0 "Dokunmatik Ekran LCD Dokunmatik Odak, Dokunma AE (otomatik pozlama) ve monitörde basit bir musluk ile deklanşör sağlar. LCD ekran aynı zamanda kolay kendini portre veya diğer tek açı kompozisyonlar için 180 º eğilebilir. Dış ışık yansıma cctv kamera sistemleri minimize edilmektedir çünkü Dokunmatik panel, aralarında bir hava tabakası olmadan LCD bağlanır. Onun 100% çerçeve kaplama renk doğruluğu ve yüksek çözünürlüğü sağlar.

DMC-GF6 Full HD 1080 video kaydı destekler ve hemen başlatmak video moduna bir tek dokunuşla özel düğme sağlar. AVCHD ve MP4 formatlarını ihtiyacınız kalite düzeyine bağlı olarak sunulmaktadır, Dahili stereo ses kayıt AVCHD formatında kullanılabilir olarak P / A / S / M manuel pozlama kontrolü.

Dahili Wi-Fi bağlantısı anında bilgisayarınıza veya kolay paylaşım için akıllı telefon ve tablet görüntü aktarımı sağlar. Ve Yakın Alan İletişimi (NFC) teknolojisi ile akıllı cihaz için kamera bağlamak için yapmanız gereken tek şey birbirlerine temas etmektir. Panasonic'in ücretsiz Resim Uygulaması ile sadece kolayca görüntü aktarımı olamaz ama kameranın uzaktan kumanda ve vizör olarak kullanmak, görüntü oynatma için DLNA-uyumlu HDTV kullanmak ve doğrudan seçilmiş bilgisayar veya aygıt için deklanşör anında görüntü aktarımı var.

Atıcı her seviye için bir kamera, GF6 tam manuel pozlama kontrolü sağlar aynı zamanda çekim sahne analiz ederken kamera, çok sayıda asist işlevleri kullanmak için izin Akıllı Auto Plus modu sunuyor. Bir Sahne Kılavuzu çekim ve kamera uygun ayarları için kendini ayarlamak zorunda sahneye maç için 23 örnek görüntü sunuyor. Panorama modu, stop-motion animasyon, kendi kamera sistemleri kendine çekim veya Yaratıcı Kontrol filtreler veya Clear Rötuş ile resimlerinizi geliştirmek: ek olarak, birçok in-kamera işlevleri üslup görüntüler oluşturmak için izin verir.

DMC-GF6 Lumix Micro Four Thirds lensleri tam yelpazesi ile uyumluluk sağlayan ve Lumix G Vario 14-42mm f/3.5-5.6 II ASPH burada birlikte gelmektedir. / MEGA OIS lens. Bu lens 28-84mm ve 35mm odak uzaklığı denklik vardır ve düşük ışıkta bile bulanık olmayan görüntüleme için optik görüntü sabitleme, özellikleri. Bir step motor ile tahrik bir iç odaklama sistemi düzgün ve sessiz otomatik odaklama ve iki asferik lens kamera sistemleri elemanı, tüm odak aralığı boyunca az saçak ve güvenlik sistemleri renk bozulması ile son derece keskin görüntü sağlamak sağlar.


 Fotoğraf Makinesi (Body Only) gelen Pentax bir ilk kez DSLR, ya da daha sağlam yapı ve daha büyük sensörlü yeni bir kamera gerekir fotoğrafçılar satın almak cctv kamera isteyen meraklıları için büyük bir giriştir. Ikinci ve dahili sensör kaydırmalı görüntü sabitleme başına hızlı 6 kare ile, kolayca çocuklar için besleyici ziyaret bu büyük oyun oynayan, ya da sinek kuşu yakalayacak. Ayrıca nedeniyle 14 ° F! Aşağıda-dondurucu soğuklar da dahil olmak üzere her türlü hava koşulunda kullanım için izin K-30 tam hava sızdırmazlık için sorunsuz çekim mümkün olacak 16 kamera sistemleri megapiksel ve en fazla çözünürlüğü ile 4928 x 3264, aynı zamanda oturma odası ya da ev ofis asmak için, kolayca 11 x 14 "ve ötesinde, büyütme yazdırmak için ücretsiz saltanatı olacak. tek bir görüntü tam olarak anı yakalamak için mümkün olmamalı, yapabilirsiniz hatta canlı görüntüsü, video moduna geçmek ve her ayrıntı çarpıcı 1080p Full HD klip çekmek -. tekrar yaşamayı istediğiniz zaman, hatta büyük ekran TV'de yaratıcı özgürlük biraz için, birkaç farklı çekim modları vardır dahil olmak üzere, bir fotoğrafçı olarak benzersiz tarzı tanımlamak için kullanılabilir:. bile Özü Renk, Oyuncak Kamera, Retro, Yüksek Kontrast, Gölgelendirme, Renk, Renk Ters ve HDR (High Dynamic Range) sadece üç pozlama ile kamera yakalama ve olabilir kolaylıkla HDR görüntüler oluşturmak için piksel görüntüleri hizalamak. bunu şarj güvenlik sistemleri edilebilir lityum-iyon pil, veya isteğe bağlı AA Pil Tutucu (ayrı satılır) kullanarak yeterli güç olduğundan emin olabilir size K-30 almak olursa olsun. ile AA Pil Tutucu güç için bir çıkış hiçbir yerde görünürde olan kamera herhangi bir AA pil kullanabilirsiniz. dahil şarj edilebilir lithium0ion pil ile her iki dünyanın en iyi alın, ya da son gerektiğinde AA pil kapmak için herhangi bir market çalıştırmak dakika güç kaynağı.


Pentax MX-1 Dijital Fotoğraf Makinesi (Siyah) , 12 megapiksel 1/1.7 "arka-aydınlatmalı CMOS sensör özelliğine sahip kompakt noktası ve kamera sistemleri çekimi olduğunu. Bu sensör ISO önemli düşük ışık hassasiyeti ile, ayrıntılı görüntü kaliteli üretme kapasitesine sahiptir 12800 Pentax gövde tabanlı sensör-Shift ve Pixel Track Azaltma sistemleri Sarsıntı daha da kamera titremesinin etkilerini dengeleyerek zor ışık çekim yararlanmak için istihdam edilebilir.. dahili lens 28 bir 35mm eşdeğer odak uzaklığı aralığı özellikleri - 112mm, çekim olanakları geniş bir genişlik sağlar. en fazla f/1.8-2.5 diyafram olduğu loş ışıklı çekim için ideal uygundur hem de çekim yaparken alan sizin derinliği üzerinde daha fazla kontrol sağlar. objektif yapısı için dört küresel olmayan elemanlar içeriyor . daha fazla açıklık ve kalitesi ile görüntü yol veren, zoom aralığında renk sapmalarını azaltmak görüntü oynatma, yorum ve izleme için, 3.0 "920k-dot LCD mevcuttur ve gelen kolay kullanımı kolaylaştırmak için bir devirme tasarıma cctv kamera sahip yüksek ve düşük görüş açısı. Daha genel bir başarılı bir tasarım için katkıda daha fazla dayanıklılık yanı sıra bir film kamera daha estetik bir görünüm hatırlatan için gerçek pirinç alt ve üst plakalar dahil edilmesi. MX-1 saniyede 30 kare tam HD 1920 x 1080 video kayıt yeteneğine sahip, 60fps veya 30fps ya da yanı sıra standart HD 1280 x 720 Video. HDMI güvenlik sistemleri bağlantı noktası üzerinden bağlandığında Oynatma LCD monitör ya da HDTV ya yapılabilir.


Kırmızı Samsung ST150F Akıllı Dijital Fotoğraf Makinesi bir bir 16.2MP CCD görüntü algılayıcı ile nokta-ve-ateş olduğunu. Bu 230 bin piksel ve Akıllı 3.0 (5-yönlü) UI bir çözünürlüğe sahip 3.0 "LCD monitör ile donatılmıştır. Kameranın 5x optik zoom lens 35mm formatında bir odak uzaklığı 4,5-22.5mm aralığı, veya 25-125mm vardır ve hareket bulanıklığı en aza indirmek ve 100-12800 den düşük ışık çekim için. saniyede 30 kare kayıt HD 720p video. ISO hassasiyeti hızlı deklanşör hızları kullanmak için f/2.5 hızlı bir diyafram da düşük ışıkta net, ayrıntılı çekim yardımcı olur durumlar. 2D Panorama ile süpürme panorama çekimleri yakalayın. Akıllı Otomatik otomatik olarak belirli bir sahne için en iyi ayarları seçerek fotoğraf hesaplama ve varsayımları dışarı alır. ST150F aynı zamanda Akıllı Film modu bulunuyor. Yüz, Göz Kırpma ve Gülümseme Algılama fotoğraf çekin yardımcı sadece doğru anlarda cctv kamera insan. Akıllı Kamera özellikleri hızlı bir şekilde Wi-Fi ağlarına bağlanmak için Wi-Fi Direct ve E-posta, yanı sıra Doğrudan LINK kısayol tuşu yer alıyor. Uzaktan, Mobil Bağlantı almak için Samsung Akıllı Kamera Uygulaması İndir Vizör ve oldukça tek tek her indirme daha, AutoShare. Bunun yerine akıllı bir anda apps bir başlatma, bir parmak dokunuşuyla ile aynı anda üç açabilirsiniz. Mobil Bağlantı bir doğrudan bir görüntü veya albüm seçin ve göndermenizi sağlar Android akıllı telefon, iPhone veya tablet, hatta bir kısa mesaj olarak veya e-posta olarak göndermek gerekmez telefonunuzda albüm güncellemeleri yapın ve değişiklikleri de, kamera kaydedilecektir.. Uzaktan Vizör fonksiyonu sağlar vizör (belirli akıllı telefonlar için kullanılabilir) olarak akıllı telefon kullanarak kamerayı kontrol. Her sahne içinde ve dışında ve çerçeve, kamera ayarlarını, yakınlaştırma görüntüleri önizleme yapabilirsiniz. AutoShare aynı anda sizin cep telefonunuza almak her resim göndermek için izin verir aracılığıyla Wi-Fi. Sadece bir kere kurmak ve kamera varsayılan ayar olarak kaydeder. AutoShare da GPS etiketleri fotoğraflarınızı smartphone ile. MS SkyDrive dosya paylaşımı ve depolama için bulut erişim sağlar. sosyal medya için fotoğraf ve video yükleme Facebook, Picasa ve YouTube ve PC veya Mac Otomatik Yedekleme ile fotoğraf ve videoları kolayca kablosuz transferleri tadını çıkarın. gibi siteler de bunu destekleyen tüm cihazlara bağlanmanızı sağlar AllShare Play, tadını çıkarın. kameranızdan kablosuz olarak akış fotoğraf ve video aynı anda arkadaşlarınızla ve ailenizle paylaşmak, ya da sadece kolay yönetimi anında web depolama yüklemek için yakındaki aygıtları. için ST150F da Aile Öykü ve Yazılım Güncelleme Notifier vardır. Seçtiğiniz sağlar Güzellik Palet ile ideal sosyal ağ profil fotoğrafı, oluşturma yedi farklı makyaj anında düzenleme arar. Kamera bir lityum-iyon pil ile çalışır ve bir microSD / microSDHC hafıza kartı yuvası ile donatılmıştır.


Samsung WB250F Akıllı Dijital Fotoğraf Makinesi bir bir 14.2MP ile nokta-ve-ateş olan Işıklı Arka taraf CMOS görüntü sensörü. . Bu 460K piksel ile bir 3.0 "TFT LCD ekran ile donatılmış 18x optik zoom geniş açı objektif karesine daha fazla montaj yaparken konuya yakın yapmanıza olanak sağlıyor Bu (35mm eşdeğeri 4.0-72mm etkili odak uzaklığı vardır:. 24 -432mm). 30fps Full HD 1080p video çekin. tam yaratıcı kontrol için Diyafram Öncelikli ve Enstantane Öncelikli tam Manuel modundan yararlanın. Kameranın CMOS sensör bile flaşsız, düşük ışıkta net, ayrıntılı görüntüler yakalamak yardımcı olur. zamanlar için İhtiyacınız ne zaman olsa da, kamera dahili bir pop-up flaş. Smart Modu her koşulda en iyi çekim sağlamak için yardımcı, farklı durumlar için seçim için çeşitli güvenlik sistemleri özel çekim modları verir sahiptir. Akıllı Kamera özellikleri şunlardır Wi-Fi, e-posta ve özel bir Doğrudan LINK kısayol tuşu hızlı bir şekilde Wi-Fi ağlarına bağlanmak için. Mobil Bağlantı, Uzaktan Vizör ve AutoShare yerine, tek tek her indirme için Samsung Akıllı Kamera Uygulaması indir. yerine başlatma uygulamalar Akıllı telefonunuzda bir defada bir, bir parmak dokunuşuyla ile aynı anda üç açabilirsiniz. Mobil Bağlantı seçip doğrudan bir Android akıllı telefon, iPhone veya tablet bir resim ya da albüm göndermenizi sağlar, hatta görüntü göndermek gerek Telefonunuzda albümü güncellemeleri yapın ve değişiklikleri de, kamera kaydedilir bir kısa mesaj olarak veya e-posta olarak.. Uzaktan Vizör fonksiyonu (seçme için kullanılabilir vizör olarak akıllı telefon kullanarak kamerayı kontrol etmenizi sağlar akıllı telefonlar). Siz, kamera ayarlarını, zoom görüntüleri önizleme ve dışında ve her sahnenin çerçeve olabilir. AutoShare aynı anda Wi-Fi üzerinden cep telefonunuza attığınız her resim göndermek için izin verir. Sadece bir kere kurmak ve kamera kaydeder varsayılan ayar olarak da. AutoShare smartphone ile GPS etiketleri fotoğraflarınızı. MS SkyDrive kamera sistemleri dosya paylaşımı ve depolama için bulut erişim sağlar. Facebook, Picasa ve YouTube için fotoğraf ve video yükleme ve fotoğraf ve videoları kolay kablosuz transferleri keyfini Otomatik Yedekleme ile PC veya Mac. Ayrıca bunu destekleyen tüm cihazlara bağlantı sağlar. yakın cihazlara kameradan kablosuz akışı fotoğraf ve video aynı anda arkadaşlarınızla ve ailenizle paylaşmak, ya da sadece web depolama yüklemek için AllShare Play, zevk anında kolay yönetimi.



SeaLife 's Mini II Dijital Sualtı Fotoğraf Makinesi hiçbir şart hemen altında çekim fotoğraf ya da video için bir kauçuk-zırhlı küçük kamera. Bu 130 derinlik-test '(40 m) ve darbeye dayanıklı 6 bir damla için test' (2 m) var. Yüksek çözünürlüklü 9MP fotoğraf veya VGA 640 ses x 480 video çekimi yapın. Hiçbir karmaşık menüler - Büyük kontrolleri ve kolay kurulum Mini II kullanmak için bir esinti yapmak. Dahili bir SPY modunda zor-bir yaklaşım konuların çekimi için, ayarladığınız zaman aralıklarında sürekli fotoğraf çekebilirsiniz. Mini II isteğe bağlı flaş veya isteğe bağlı geniş açı lens ile yaratıcı olanaklarını genişletebilirsiniz.
Pembe Cyber-shot DSC-TX30 Dijital Fotoğraf Makinesi gelen Sony bir bir 18.2MP CMOS sensör ile "sert" nokta-ve-çek kamera, 5x optik zoom lens ve 33 su geçirmez olması için yeteneği '(10 m), şok- 5 bir damla '(1.5 m), 14 º F (-10 º C) ve toz geçirmez için dondurma geçirmez ispat. Kameranın BIONZ görüntü işlemcisi ile birlikte 18.2MP Exmor R CMOS sensör, düşük gürültü, yüksek çözünürlüklü fotoğraflar ve kadar tam çözünürlükte saniyede 10 kareye kadar sürekli çekim dahil olmak üzere hızlı performans hızı ile Full HD 1080i video, yakalar. Bir Carl Zeiss Vario-Tessar 5x optik zoom lens keskin görüntüleme ve 26-130mm eşdeğer odak aralığı, telefoto çekim geniş açı için etkili sağlar. Optik SteadyShot görüntü sabitleme düşük ışıklı ortamlarda ve daha uzun odak uzunluklarında çekim yaparken daha az bulanıklık görüntüleri neden kamera sarsıntılarına karşı tazminat sunuyor. Hareket ederken çekilen videoları yumuşak sonuçlar olacak bu yüzden 2 yönlü Aktif Modu video modunda görüntü sabitleme sağlar. Büyüteç Plus özelliği ayrıntılı yakın çekimleri için bir 2x makro lens fonksiyonu sunuyor yakın olarak 1/3 "(1 cm) ve entegre LED parlar bu karmaşık yakın çekim konuları aydınlatmak için gerekli ışık. 3,3 "1229K-nokta OLED dokunmatik ekran görüntüleri ve 5 düzeyinde parlaklık ayarı açık oynatma çekim oluştururken ekranın görmek hiçbir sorun olacak. Dokunmatik ekran navigasyon sezgisel ve hızlı bir şekilde yanıt verdiği anlamına gelir sağlar. Panoramik 360 özelliği sadece kadar 360 º, sahne boyunca kaydırmak deklanşöre bir kez dokunarak. panorama çekimleri basit alarak yapar ve kamera bir yüksek çözünürlüklü panoramik çekim bir araya görüntü birleştirir. Geliştirilmiş Süper Otomatik en iyi için kendini ayarlamak için kamera sağlar Yaratıcı özel efektler ile vurdu sonra atış ve Resim ve Güzellik Etkileri görüntüleri rötuş sağlar. 


Sony Cyber-shot DSC-WX80 Dijital Fotoğraf Makinesi önemli düşük ışık performansı ile yüksek çözünürlüklü görüntüleri üretmek için CMOS sensör Işıklı bir 16.2MP 1/2.3 "Exmor R Arka Taraf sahip nokta-ve-çek bir kompakt. sensörü büyük ölçüde faydalanmış olduğu Bir 10fps sürekli çekim hızı ve genişletilebilir ISO 12800 etkileyici düşük ışık hassasiyeti. Full HD 1080i video kaydı da yüksek 60fps kadar desteklenir dahil olmak üzere, kamera sistemleri boyunca hızlı performans sağlar BIONZ görüntü işlemcisi, sermayeye ilave edilmesi suretiyle kaliteli AVCHD formatında. Bu görüntüleme yetenekleri 25-200mm bir 35mm eşdeğer odak uzaklığı aralığı vererek, bir 8x optik zoom Carl Zeiss Vario-Tessar objektif dahil kullananları vardır. Bu zoom aralığı etkili Temiz görüntü kullanarak, çok, iki katına olabilir düşük ışıklı ortamlarda çekim için minimum görüntü kalitesi kaybı ile zoom büyütme. artırmak ve daha uzun zoom büyütmelerde çalışırken, Optik SteadyShot görüntü sabitleme kamera titremesinin etkilerini karşı yardımcı olur akıllı bir interpolasyon algoritma kullanır Yakınlaştırma. WX80 da inşa özellikleri -görüntü ve kamera ve PlayMemories uygulaması ile bir Android veya iOS cihaz arasında video aktarımı. için Wi-Fi bağlantısı Bu anında ev bilgisayarı için sitelerin yanı sıra yedek barındırma sosyal ağ ya da görüntü üzerinde başkalarıyla görüntüleri paylaşmanızı sağlar veya bulut hizmetleri. görüntülerin izleme ve oynatma için, ve menü sistemi gezinmek için, bir 2.7 "230 bin-nokta Clear Photo LCD mevcuttur ve cctv kamera parlak koşullarda görüntüleme yardımcı olmak için beş parlaklık adım sunuyor. Daha Üstün Otomatik Mod, Resim Efektleri, Güzellik Etkileri, Yüz ve Göz Kırpma Algılama ve Akıllı Panoramik dahil olmak üzere görüntülerinin görünümünü iyileştirmek için kamera efektleri bir dizi vardır.


Vivitar ViviCam F 127 Dijital Fotoğraf Makinesi basit ve kullanışlı size başka türlü olmazdı anları yakalamak yardımcı olur ucuz bir kamera isteyen herkes için nokta-ve-çek. Onun 14.1 Mp kamera sensörü, 4x dijital zoom, ve şarj edilebilir lityum-iyon batarya ile, F 127 tüm fazla pil için saklamak için çalıştırmak zorunda kalmadan, daha detaylar, yakın çekim yardımcı kamera sistemleri olur. Sadece verilen AC duvar şarj cihazı ile herhangi bir prizden şarj ve gitmek için iyi bir konum. Eğer bir doğum günü partisinde çocuklar veya torun görüntülerini yakalamak için arıyorsanız, Otomatik Flaş ve Anti-Shake teknolojileri yakalamak sağlayacak hatta düşük iç aydınlatma değerli anları. Işığı çok loş çünkü onları mumlarını üfleyen bir çekim özledim. Bu gülümseyen yüzleri - Yüz algılama arama ve sayar nerede doğru odaklanarak burada da yardımcı olur. Hatta, kamera kurmak gruba katılmak, ve hatta merceğin arkasında olmadan büyük bir çekim yakalama sağlar Otomatik zamanlayıcı ile grup çekimleri yakalayabilir. Eğer çekim yaparken ne olursa olsun, tüm dosyaları çıkarılabilir SD saklanır hafıza kartları ve cctv kamera kolayca şarj edilebilir lityum-iyon pil ile çalışır, böylece her zaman AA veya AAA pil bir grup satın almak zorunda değilsiniz. Bu paylaşmak için zamanı geldiğinde, dahil Vivitar Deneyimi yazılım siz de düzenleme küçük fotoğraf ile, sadece bunu yardımcı olur.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder