15 Temmuz 2013 Pazartesi

gizli kamera fiyatları

Gömülü bir 32GB dahili flash bellek ile donatılmış, Sony HDR-CX580V High Definition Handycam Video Kamera (Siyah) HD LP video, gizli kamera fiyatları, görüntüleri 11.35 saate kadar kayıt yapabilirsiniz. Bu Full HD 1920 x 1080 60p/24p video kaydı yapabiliyor ve aynı zamanda fotoğraf 20.4 megapiksel alabilir. Düşük ışıklı ortamlarda için ideal bir arka aydınlatmalı Exmor R CMOS sensör bulunuyor. Ayrıca, 12x optik zoom ve 20x genişletilmiş zoom destekleyen bir Sony G Lens sahiptir. Kolay kayıt ve anında, güvenlik sistemi, zoom kamera bilgi, ip kamera nedir, oynatma için bir 3.0 "Xtra Fine LCD dokunmatik ekran da bulunuyor.

HDR-CX580V birkaç video geliştirme özellikleri ile donatılmış geliyor. Bu sinematik kalitede video için Golf Çekimi, Yüz Algılama, CinemaTone hazır ve 24p kayıt vardır. Kaydetmek olarak seçilen konularda takip eden bir izleme Odak fonksiyonu da var. Mikrofon, gizli kamera fiyatları, 5.1 kanal dinamik ve canlı surround ses için surround ses, gizli güvenlik kamera, özellikleri. Yerleşik bir GPS alıcısı ve NAVTEQ haritalar ile net ses kaydı ve Coğrafi sağlayan bir rüzgar gürültü azaltma fonksiyonu bile var. Profesyonel çekim için, kamera dahili izleme ve dış mikrofon kullanmak için bir mikrofon girişi için flaş, kulaklık girişi. Kamera da Clear Phase stereo hoparlörler destekler.

Sony de birkaç çalma ve bağlantı kolaylıklar ekledi. HDR-CX580V özellikleri Olay İnsanlar, otomatik olarak her bir kayıt oturumu, gizli kamera fiyatları, grup video ve fotoğraf. Ayrıca, profesyonel kamera fiyatları, geçişler ile film oluşturur, dijital kamera fiyatlari, ve sizin için otomatik olarak müzikleri bir Highlight Playback işlevi vardır. HDR-CX580V ile, hatta bir bilgisayar kullanmadan bir sabit disk doğrudan HD görüntüleri aktarmak için Doğrudan Kopyalama özelliğini kullanabilirsiniz. Ancak, eğer Facebook ve YouTube, video kamera dahili bir USB kablosu ile birlikte gelir, hem de düzenleme ve uygulama yazılımı üzerine video yüklemek istiyorum.


Canon Vixia HF R400 Full HD Video Kamera kayıtları Full HD 1920 doğrudan SD / SDHC / SDXC hafıza kartına x 1080p video. Bu da Full HD fotoğraf, kamera sistemleri perpa, çekimi destekler. Kamera bir 3.28 megapiksel Full HD CMOS görüntü sensörü ve DIGIC DV 4 görüntü işlemci bulunuyor. HF R400 de 53x Gelişmiş Zoom ile gerçek Canon HD video objektif istihdam ve geliştirilmiş Dinamik Görüntü Sabitleyici ile Optik Görüntü Sabitleme SuperRange. Kolay kayıt ve anlık oynatma için, sıra 3 "dokunmatik panelli LCD var.

Akılda kullanıcıların tüm düzeyleri ile tasarlanan, HF R400 MP4 ve AVCHD kayıt, yenilikçi Bebek Modu, Akıllı IS, Akıllı Otomatik, uzun çekim oturumları için daha yüksek kapasiteli pil ve daha fazlasını içeren özellik bir çamaşır listesi vardır. HDTV bağlantı için, gizli kamera fiyatları, kameranız bir mini-HDMI çıkışı ile donatılmıştır. Ayrıca, gelişmiş ses kaydı için, HF R400 bir kulaklık ve mikrofon girişi hem de vardır. Ayrıca entegre Sinema-bak Filtreler kullanarak sinema çeşitli efektler, kamera güvenlik sistemleri fiyat, elde edebilirsiniz.



Kamera genişletilmiş 38,5 mm (35mm eşdeğeri) geniş açı alanı ile Orijinal Canon HD Video Lens sahiptir. Bu kompakt boyutlar korurken yüksek çözünürlüklü, düşük renk sapması elde etmek için küresel olmayan lens teknolojisini kullanır. Süper spektrumları kaplama teknolojisi parlama ve yansımaları, araba kamera düşürür. Vixia HF R400, aynı zamanda tüm yol manuel modda 1723mm (35mm eşdeğeri) için kameranın telefoto güç alan bir 53x Gelişmiş Zoom özellikleri. Kamera kullanılabilir 15 seviyeleri ile, hem de sürekli değişken Zoom Hızı ayarları sunuyor.

Canon'un SuperRange Optik Görüntü Sabitleyici kamera, anında uzun odak uzunluklarında bile çekim el video sallamak düzeltir. Vixia HF R400 en DIGIC DV 4 Resim Processer gelişmiş Dinamik Görüntü Sabitleyici modu için izin verir. Geniş açılı odak, mobese kamera, uzunluklarında uygulanan ekstra tazminat ile, hareket geniş bir yelpazede düzeltmek için tüm zoom aralığında sürekli ayar sağlamanın yanı sıra, sistem aynı zamanda dönme kamera sarsıntısını dengeler. Yatay, dikey ve silindir ekseni - - dönme kamera sarsıntısını kontrol Eğer yürüyüş ve çekim yaparken bile, bozulma-free video teşvik.

Vixia HF R400 gerçek 1920 x 1080 çözünürlük için 3.28 megapiksel Full HD CMOS görüntü sensörü ile donatılmıştır. Canon'un yüksek çözünürlüklü HD CMOS görüntü sensörü düşük ışıkta bile, doğal renk ile canlı Full HD video için ekstra hassasiyet vardır. Orijinal on-chip gürültü, kamera kablo fiyatları, azaltma hem de her kareye parlak açıklık getirir, büyük bir HDTV oynatılırken bile, video açık ve detaylı bu yüzden.

Vixia HF R400 önceki modellerden bir önemli gelişme olduğunu Canon'un gelişmiş DIGIC DV 4 görüntü işlemci, birleştirir. DIGIC DV 4 görüntü işlemci bile karanlık sahnelerde parlak, gürültüsüz görüntüler için, daha, sahte alarm, fazla ışık yakalar. Artan işlemci gücü size AVCHD ve aynı anda kolay paylaşım MP4 formatlarında kayıt sağlar. Ve, bu gelişmiş görüntü, alarm firma, sabitleme destekler.


Canon Vixia HF M500 Full HD Video Kamera 64GB hafıza kartlarını destekleyen bir SD / SDHC / SDXC bellek kartı yuvası ile 1920 x 1080 yüksek, kamera sistemleri, çözünürlüklü kamerası. Bu kadar depolama alanı ile birkaç saat kaydetmek mümkündür. Ayrıca, kameranın 1/3 "HD CMOS Pro Sensör ve görüntü işlemcisi HDTV harika görünüyor şaşırtıcı ayrıntılı, canlı görüntüler sağlamak için birlikte çalışır Tabii ki, bu iki tek başına çalışmaz:. HF M500 aynı zamanda bir istihdam Orijinal Canon 10x HD video objektifi, diğer büyük özellikleri arasında optik görüntü sabitleme, otomatik, kamera, görüntü sabitleme ve 3.0 "geniş ekran dokunmatik ekran LCD ekran,.

Akılda ileri düzey kullanıcılar ile tasarlanan, kamera da kulaklık ve mikrofon girişleri ile birlikte gelir. Bu bağlantılar mümkün filmleri ile birlikte gitmek için yüksek kalitede, güvenlik sistemi, ses kaydı yapmak. Ses için harici bir mikrofon kullanarak ek olarak, HF M500 size mono, stereo, geniş, ya da zoom ile senkronize dahil olmak üzere 4 farklı, kamera fiyat, kayıt yön seçimi veren gelişmiş bir iç mikrofon bulunuyor. Bu özellik aynı zamanda düşük, orta ve yüksek frekanslar arasında uyum sağlar.


1 yorum:

  1. kamera sistemleri, alarm sistemleri intech guvenlik sistemleri

    YanıtlaSil