15 Temmuz 2013 Pazartesi

kablosuz kamera sistemleri

Gümüş Sony 16 GB DCR-SX85, Kamera Sistemleri, da mevcuttur Memory Stick PRO Duo, Pro-HG Duo ve SD / SDHC / SDXC ortam kartları kabul dahili flash bellek 16GB ile standart def cam vardır. 16GB dahili bellek LP modunda kayıt süresi yaklaşık 12 saat sağlar. Ortam kartları kullanarak. Ayrıca tam hale geldikçe kartları takas ve dahili hafıza indirmek zorunda kalmadan çekim tutmak mümkün olurken, çekim süresini uzatmak için izin SX85 kalbinde bir 1/8 "Gelişmiş Hyper var HAD var 60x optik zoom Carl Zeiss Vario-Tessar. 3.0 "dokunmatik panelli LCD viewscreen için birleştiğinde CCD görüntüleyici, görüntüyü, Araba Kamera, görüntülemek ve kamera hem de kontrol etmenizi sağlar. Kamera odaklama ve görüntü sabitleme, hem de en iyi görüntü yakalama yardımcı olmak için seçilebilir beyaz denge modu ve sahne modları için Yüz Algılama, kamera lens, sahiptir. Kamera Güvenlik, otomatik olarak otomatik fonksiyonları ve modlar en, kablosuz kamera sistemleri, uygun kombinasyonu seçer bir Akıllı Otomatik modu bulunuyor. Dahili video ışığı uzağa kadar 6 metre konularda aydınlatma sağlar. İşiniz bittiğinde dahil Picture Motion Browser yazılımı çekim size görüntüleri düzenlemek ve düzenlemenize yardımcı olur. PMB de dünya ile paylaşma, ya da bir diske yazmak için sosyal medya sitelerine görüntüleri yükleyerek bir el verir.


Panasonic HC-V720 Live Stream HD Video Kamera AVCHD formatında Full HD 1080/60p video kaydı için 1/2.33 "MOS sensör bulunuyor. 21x zoom lens hızlı f/1.8 maksimum diyafram ve 28-729,6 bir 35mm eşdeğeri vardır mm ve optik zum bir 50x Akıllı Zoom ile tamamlanmaktadır. Dahili Wi-Fi ustream üzerinden gerçek zamanlı yayın sağlar ve Yakın Alan İletişimi teknolojisi, kullanıcıların tek dokunuşla bir akıllı telefon veya tablet bağlanmasını sağlar. Diğer bir özellik ise 3 içerir " LCD dokunmatik ekranı, beş Eksen Hybrid OIS, 5.1 kanallı surround ses ve iA Artı Modu.

Bütçe dostu SonyHDR-CX210 High Definition Handycam Video Kamera (Siyah) Full HD 1920 x 1080/60i video kaydı yapabiliyor ve aynı zamanda fotoğraf 5.3 megapiksel yakalayabilir. Bu kayıt üç saate kadar sağlar gömülü flash bellek, 8GB sahiptir. Kamera düşük ışık durumlar için ideal bir arka aydınlatmalı Exmor CMOS sensör ile donatılmıştır. Ayrıca, 25x, optik zoom kamera, ve 30x genişletilmiş zoom destekleyen bir geniş açı Carl Zeiss Vario-Tessar objektife sahip. Kolay kayıt ve anında oynatma için bir 2.7 "dokunmatik ekran Clear Photo LCD ekran, parmak izi sistemi, da bulunuyor.

HDR-CX210 birkaç video geliştirme özellikleri ile donatılmış geliyor. Bu kayıt olarak seçilen konularda takip eden bir izleme Odak işlevi, parmak izi okuyucu sistemleri, vardır. Mikrofon 5.1 kanal dinamik ve canlı surround ses için surround ses özellikleri. Kamera ayrıca 60 farklı sahne, araç kamera sistemleri, kombinasyonuna destekler Akıllı Otomatik, vardır. Bu aynı, güvenlik dome kamera, zamanda Aktif Modu ile Sony'nin SteadyShot görüntü sabitleme vardır.

Sony de birkaç çalma ve bağlantı kolaylıklar ekledi. HDR-CX210 özellikleri Olay İnsanlar, otomatik olarak her bir kayıt oturumu grup video ve fotoğraf. Ayrıca geçişler ile film oluşturur ve sizin için otomatik olarak müzikleri bir Highlight Playback işlevi vardır. HDR-CX210 ile, hatta bir bilgisayar kullanmadan bir sabit disk, araba kamera takip, doğrudan HD görüntüleri aktarmak için Doğrudan Kopyalama özelliğini kullanabilirsiniz. Ancak, eğer Facebook ve YouTube, video kamera dahili bir USB kablosu ile birlikte gelir, hem de düzenleme ve uygulama yazılımı, kablosuz kamera sistemleri, üzerine video yüklemek istiyorum.


Canon Vixia HF G30 Full HD Video Kamera AVCHD veya web dostu MP4 formatında ya da 60 fps'de sürgünler 1920 x 1080p Full HD video. Ayrıca görüntüleri daha sinematik bir görünüm vermek hangi, Yerli 24p Aşamalı Modu kayıt destekler. Sen Filtreler de bu "filmi" görünümünü, dvr kayıt cihazı, geliştirmek için Sinema-Tipler yerleşik kullanabilirsiniz. HF G30 daha profesyonel görünümlü video ve fotoğraf için bir 8-Blade Dairesel Diyafram ile Orijinal Canon 20x HD Video Lens ile donatılmıştır. 576mm (35mm eşdeğeri) odak uzaklığı ve kolayca yerine yakınlaştırmayı denetlemek için ayarlanabilir manuel odak halkası - lens 26.8 sağlar. Kamera sistemi nasıl kurulur, aynı zamanda bir 2.91MP Canon HD CMOS Pro Görüntü Algılayıcı ve geniş dinamik aralık, kamera güvenlik perpa, ve gelişmiş düşük ışık performansı için DIGIC DV 4 görüntü işlemci sağlar.

Doğrudan çift SD / SDHC / SDXC bellek kartı yuvaları için HF G30 kayıtları. Sadece bir ya da aynı anda farklı biçimlerde kullanarak hem de kaydedebilirsiniz. Çift kart yuvası da ilk depolama alanı bittiğinde otomatik olarak ikinci hafıza kartına video kayıt, araba kamerası perpa, geçer Aktarmalı Kayıt, destekler. Koşulları çeşitli istikrarlı çekim için, kamera Dinamik Görüntü Sabitleme ile Optik Görüntü Sabitleyici SuperRange sunuyor. Bu özellik, hareket dizi, kayıt cihazı, boyunca kamera sarsıntısını düzeltmek için beş eksenli düzeltme sağlar. Çekim önizleme ve görüntü oynatma için, HF G30, 3.5 "OLED kapasitif dokunmatik ekran ve 0.24" eğilebilir, dvr kartlar, renkli LCD vizör ile donatılmış.


Eğer çekim ve düzenlemek, lg güvenlik, için hazır bittiğinde, HC-V100 HD Writer LE 1.1 (yalnızca Windows), düzenleme arşivleme ve görüntüleri paylaşımı için yazılım ile birlikte gelir. Bu YouTube ve Facebook gibi sosyal medya sitelerine yüklemek için yardım sunmaktadır. Ayrıca, hazır olduğunuzda, mini-HDMI bağlantı noktası sıkıştırılmamış, Full HD video ve HDTV ses bağlantı sağlar. HDMI arabirimi kullanmak da kameralar iki kanallı AAC veya Dolby Digital ses ev sinema aktarılır sağlar HD görüntüyü eşleştirmek için, yüksek tanımlı ses veren, surround ses. Hatta doğru DVD veya Blu-ray Disc yazıcı satın alarak DVD veya Blu-ray için görüntüleri yakabilir.



2 yorum:

  1. Nokta Yukarıdaki 4, bir anıtsal ve tamamen görülmemiş olay alarm sistemleri üzerinden hızlı yağsız: SPLC tarihinde ilk kez ... sayısı Mark Potok tarafından belirlenen "gruplar nefret" ... aslında DÜŞMÜŞTÜR!

    Evet. Bu millet, ilk kez burada duydum. Biz görmek istiyorum hiç düşünmemiştim bir şey geçmek gelip Bay Potok ana para toplama aracı gün, onun çok överek ve sık sık alıntı Haritası Nefret, sayılı olduğunu çok güçlü bir gösterge verir sahiptir.

    Sayın Potok "nefret grubu" etiketi tek hakem olduğu gibi olaylar bu da, tam bir sürpriz olarak gelir, ve o zamandan beri o kadar o sadece ped vermedi neden onun sayıları hiç kimse kontrol, sayıları biraz daha her zaman geçmişte yaptı?

    Mart Her, Bay Potok yılında yeni "nefret grubu" numaraları bültenleri kamera sistemleri onun amiral gemisi "İstihbarat Raporu" yayın Bahar baskı . Bay Potok onun numaraları aslında tarihte ilk kez aşağı indi gerçeği göz ardı, "... nefret grup sayısı geçen yıl aslında değişmeden kaldı ...," onun yeni pazarlama taktiği, kötü "milis" gruplarına odaklanmak tercih. Bir dakika içinde bu numaraları bir göz olacak.

    Potok sayısı 2000 alarm yılından bu yana% 67 arttı "gruplar nefret" olduğu iddiasını göstermek için bir çubuk grafik sağlar.

    YanıtlaSil
  2. Eğer bira dünyanın takip varsa, adlı bir şirketten, Heady Topper gibi garip adıyla bir demlemek hakkında iki şey kamera sistemleri biliyorum Simyacı Vermont. Bir de inanılmaz olumlu bir üne sahip olmasıdır. Her iki Bira Avukatı ve kuru Bira son zamanlarda tüm olası bira en iyi olarak taç var. BA okuyucuları arasında, 1. genel http://guvenliksistemleriistanbul.com bira, RB de, mükemmel bir 100 puan var. İşte BA RB en aşağı altında ile,

    YanıtlaSil