3 Temmuz 2013 Çarşamba

kamera ambalaj

Beyaz 10-30mm Lens ile 1 J3 Aynasız dijital fotoğraf makinesi gelen Nikon bir yüksek hızlı kompakt aynasız kamera ve portre mesafeli zoom lens geniş açılı bir araya getirir. Bir 13.2 x 8.8mm CMOS sensör ve yüksek hızlı hibrid otofokus ve sürekli çekim saniyede en fazla 15 kare sunan EXPEED 3A Görüntü İşlemci 1 J3 evler. 6400 için 14.2MP sensör ve 160 ISO aralığı bile düşük ışık koşullarında net, ayrıntılı, renk doğru görüntüleme için izin verir. JPEG ve 12-bit RAW fotoğraf çekimi hem de mevcuttur. Buna ek olarak, stereo ses ile saniyede 60 kare 1 J3 özellikleri Full HD 1080i görüntü. Eş zamanlı kamera sistemleri yakalama video kaydederken fotoğraf çekmek ve bir düğmeye dokunarak video geri dönmek kamera ambalaj için izin verir.

Bir 3.0 "921k-nokta çözünürlüklü TFT renkli LCD kompozisyon ve oynatma görüntü sağlar ve Canlı Görüntü Denetimi ile size ateş önce LCD ekranda ayarları doğru yaptığınız değişiklikleri görebilirsiniz. İyi Moment Capture Yavaş Görünümünde canlı aksiyon görüntülemenizi kamera ambalaj sağlar en iyi anı yakalamak ve Hareket Anlık Eğer bir an tam belgeler için ağır çekim video ile bir fotoğraf araya getirme imkanı veriyor için.

Bir, şık tasarımı, kullanımı kolay ve yardımcı özellikleri fotoğrafçı her seviye için 1 J3 büyük olun. Smart Photo Selector, örneğin, bir patlama 20 kare çekim ve görüntüleme için en iyi 5 görüntüleri seçecektir. 1 J3 de koşullar için çağrı otomatik olarak ışığın doğru miktarda katacak bir pop-up flaş içerir.

1 J3 tüm 1 NIKKOR lensler ile uyumlu ve bu kiti 27mm den 81mm çalıştırmak odak uzaklığına sahip portre yetenekleri geniş açı sağlar gibi büyük bir ilk lens 10-30mm f/3.5-5.6 VR zum objektifi, 35mm formatında. Kompakt ve iç odaklı yapı hafif, lens sapmaları azaltmak için 3 küresel olmayan elementlerden inşa edilmiştir ve unsurları gölgelenme ve parlamayı en aza indirmek için Süper Entegre Kaplama ile kaplanmıştır. Bu düşük ışıkta ve ne zaman telefoto çekim net görüntüler sağlamak için kamera sarsıntısını telafi Nikon'un Titreşim Azaltma sabitleme sistemine sahiptir.

İsteğe bağlı WU-1b Mobil Adaptörü Akıllı telefon ya da tablet için 1 J3 görüntüleri kolay kablosuz aktarımı sağlar ve hatta telefonunuzdan kamera uzaktan kontrol sağlar.

Hız
Yeni tasarlanmış EXPEED 3A görüntü işlemcisi sahip olan Nikon 1 J3 kadar otofokus ile 15 fps ve ilk kare kilitli otofokus ile en fazla 60 fps ateş sağlayan, yüksek hızlı performans sunar.
Kalite
160 ile 6400 bir 14.2MP AF CMOS sensör ve geniş ISO aralığı sahip, J3 bile düşük ışıkta, yüksek kaliteli görüntüler yakalama sağlar.
10-30mm f/3.5-5.6 Lens
Bu 1 J3 bu 35mm formatında 27mm den 81mm çalıştırmak odak uzaklığına sahip portre yetenekleri geniş açı sağlar gibi büyük bir ilk lens 10-30mm f/3.5-5.6 VR zoom lens ile birleştirilmiştir. Kompakt ve iç odaklı yapı hafif, lens sapmaları azaltmak için 3 küresel olmayan elementlerden inşa edilmiştir ve unsurları gölgelenme ve parlamayı en aza indirmek için Süper Entegre Kaplama ile kaplanmıştır. Bu düşük ışıkta ve ne zaman telefoto çekim net görüntüler sağlamak için kamera sarsıntısını telafi Nikon'un Titreşim Azaltma sabitleme sistemine sahiptir.
Full HD 1080i video
Saniyede ikinci veya 30 kare 60 kare ya da Full HD 1080 video vur. Saniyede 1200 kare süper ağır çekim çekim olduğu gibi diğer kararları mevcuttur.
3.0 "TFT renkli LCD
921k-nokta çözünürlük ve parlaklık ayarı ile parlak 3.0 "TFT renkli LCD monitör kompozisyon ve oynatma için kullanılabilir.
Hibrid Otomatik Odak Sistemi
Bir melez otomatik odaklama sistemi çok hızlı otomatik odaklama için aşama algılama ve kontrast algılama AF birleştirir ve 135 toplam odak alanları çerçeve boyunca doğruluk sağlar. Konu izleme ve yüz öncelikli AF 1 J3 tarafından desteklenmektedir.
RAW ve JPEG Yakalama
Üç ayrı JPEG görüntü kalitesi ya da aynı anda RAW ve JPEG yakalama ile, 12-bit NEF RAW hala fotoğraf çekmek.
Aynı Anda Fotoğraf ve Video Yakalama
Bir düğmeye dokunarak ile video kayıt başlayın ve büyük bir resim yapmak bir şey görürseniz, sadece bir tam çözünürlükte fotoğraf çekmek için deklanşöre basın.
Geliştirilmiş Arayüz
Gelişmiş bir kullanıcı arayüzü sahip olan 1 J3 mod kadranı ve fonksiyon düğmesi aracılığıyla çekim modu tüm basit bir navigasyon sağlar.
Canlı Görüntü Kontrol
Doğru mükemmel olduğundan emin olmak için bir resim çekmeden önce bazı ayarları yapın. Değişiklikler LCD ekranda görülebilir, böylece götürün önce görüntü nasıl görüneceğini emin olacaktır.
En iyi Moment Yakalama
Yavaş canlı aksiyon göster ve Yavaş Manzaralı en iyi atış almak gerekir gibi birçok kez olarak tekrar. Bunun yerine kamera çalışma yapacağını, bu deklanşöre tek bir tıklama ile alacak 1 J3 20 en iyi 5 görüntüleri seçin Smart Photo Seçici kullanın ve var.
Yaratıcı Modu
Yaratıcı modu resimlerinizi daha fazla sanatsal stil koymanızı sağlar. Vur manzaraları, minyatür efektleri, resim içinde belirli renkleri vurgulamak veya tamamen manuel kontrol ile ateş.
Objektif Uyumluluğu
1 J3 çok yönlülük ve yaratıcılık artırmak için 1 NIKKOR lensler her ile uyumludur.
Desteklenen Diller
Arapça
Bengalce
Çince (Basitleştirilmiş ve (Avrupa ve Brezilya) Romanya Rus İspanyolca İsveç Tamil Tay Türk Ukrayna Vietnam


Gümüş Nikon Coolpix bir dijital fotoğraf makinesi düşük ışıkta bile - bir net, ayrıntılı görüntüler için bir 16.2MP DX-format CMOS sensör ile donatılmış nokta-ve-ateş olduğunu. Optik alçak geçiş filtresi olmaması son derece keskin ayrıntılar için maksimize çözünürlük sağlar. Geniş açı çekim için: (28mm 35mm eşdeğeri), hem de hızlı f/2.8 maksimum diyafram açıklığı NIKKOR prime objektif 18.5mm bir odak uzaklığı vardır. 921k piksel çözünürlüğe sahip geniş 3.0-inç LCD ekran, kullanarak çerçeve çekim. Kayıt Full HD 1080p stereo ses ile video ve TV oynatmak için verilen EG-CP16 kablosunu bağlayın. Yaratıcı kontrol daha yüksek bir düzeyi için RAW (NEF) hareketsiz görüntüler yakalayın. odak halkası ayarı gibi Manuel seçenekleri kompozisyonlar üzerinde ellerinde hassas kontrol için izin. Işletim sistemi ve GUI çoğu Nikon DSLR ile uyumludur. U1 ve U2: Mod kadranı kolay, AUTO P (Program kaydırma ile), S, A ve M pozlama kontrolü modları, hem de kendi kişiselleştirilmiş ayar yapılandırmaları iki seçim yapar. Poz tarama manuel ve otomatik modlarında kullanılabilir. Active D-Lighting ile, kamera sistemleri otomatik olarak Otomatik seçerek veya güç birkaç derece seçerek ya, yüksek kontrastlı sahnelerde koyu ve açık her iki alanda da ayrıntıları ortaya çıkarmak mümkün olacaktır. Çeşitli in-kamera görüntü düzenleme fonksiyonları basit yaratıcı dokunuşlar için izin verir. Seçenekleri sadece bir veya birkaç renk kalan, Minyatür etkisi, Renk kroki, Filtre efektleri, RAW işleme ve daha fazlası. Siyah-ve-beyaz görüntüler için Seçici renk içeren isteğe bağlı WU-1a Kablosuz Mobil Adaptör ve uyumlu iOS veya Android akıllı telefon kullanarak veya kamera ambalaj tablet, kolay fotoğraf ve video paylaşımı için Wi-Fi özelliği yarar. Sadece indirin ve cihazınızda Wireless Mobile Programı uygulamasını yüklemek ve gitmek için iyi.


Beyaz Nikon Coolpix P330 dijital fotoğraf makinesi bir CMOS görüntü sensörü Işıklı bir 12.2MP 1/1.7 "Arka taraf ile donatılmış nokta-ve-ateş olduğunu. Onun 5x zoom-NIKKOR ED cam lens kamera hareketi telafi etmek ve yardımcı olmak için Titreşim Azaltma teknolojisi kullanır hatta kararsız elleriyle net çekimler. Bu 35mm ve f/1.8 hızlı bir maksimum diyafram açıklığı 24-120mm eşdeğer 5.1-25.5mm bir odak uzaklığı bulunmaktadır. birlikte, CMOS sensör, hızlı lens ve yüksek ISO hassasiyeti. düşük ışıkta net, ayrıntılı yakalar etkinleştirmek kamera yansıma önleyici kaplama ile geniş 3.0-inç TFT LCD ekran ve 921k piksel çözünürlüğe sahip. stereo ses ile kayıt Full HD 1080p video ve verilen EG-CP16 bağlamak TV'nizde oynatmak için kablo. yaratıcı kontrol, yüksek düzeyde için RAW (NRW) hareketsiz görüntü yakalama ve uyumlu monitörlerde gerçekçi oynatmak için kompozit 3D fotoğraf çekmek. isteğe bağlı WU-1a Kablosuz Mobil Adaptör ve uyumlu iOS veya Android akıllı telefon kullanarak veya tablet, kolay fotoğraf ve video paylaşımı. için Wi-Fi özelliği yarar Sadece indirin ve cihazınızda Wireless Mobile Programı uygulamasını yüklemek ve gitmek için iyi bir konum. GPS Dahili çektiğiniz yerini kaydeder.

Nikon Coolpix S01 Dijital Fotoğraf Makinesi (Beyaz) nokta-ve-çek tipik bir kompakt daha fazla değil, herkes usta bir uygun cep cam var. Örneğin, S01 en 2.5 "dokunmatik ekran kolayca fotoğraf ve video kaydı, oynatma ve fotoğraf makinesi üzerinde düzenleme ve yaratıcı fonksiyonları için tüm kameranın menü seçenekleri için size rehberlik 4 büyük simge tabanlı dokunmatik tuşlar bulunuyor.

Basit de olsa, kamera da çözünürlük 10.1 MP, bir NIKKOR lens (29-87mm 35mm eşdeğeri), 3x optik zoom ile iyi bir görüntü yapımcısı, ve bir dahili flaş. Bu ayrıntılı konularda yakın ve uzak yakalamak, ve gece ya da güvenle düşük ışıkta çekim anlamına gelir. S01 aynı zamanda 720p HD video kaydeder. Eğer anıları kaydetmek için tercih ne olursa olsun, ancak, kamera dahili 7.3GB bellek için tüm saklar.

S01 aynı zamanda dahili bir pil bulunuyor. Bu, yedek pil taşımak anlamına gelir ve kameranın güç kaynağı kaybetme konusunda endişelenmenize gerek asla. Kameranın Ek golleri yaratıcı filtreler gibi modları ve-kamera görüntüleri artırılması için özel efektler içerir. Ve özellikle tüm tahmin çekim işe alır Kolay Otomatik Mod yararlanacaktır. Sadece S01 işaret ve anı yakalamak!


Yeni bir dijital fotoğraf makinesi satın aldığınızda, kameranın dahil aksesuar paketi tamamlamak için gereken birkaç öğe genellikle vardır. Bunu göz önüne aldığımızda, B & H Photo Bu koydu Temel Aksesuar Kiti resminizi daha keyifli bir deneyim alarak yapmak. ile üretici tarafından dahil standart aksesuar paketi ek olarak bir 18-55mm VR Lens Nikon D3100 Dijital SLR Fotoğraf Makinesi , Temel Aksesuar Kiti bir 16GB hafıza kartı, taşıma ve depolama için bir kamera çantası, bir 52mm koruma filtresi, yedek bir batarya, bir kablolu uzaktan deklanşör, bir kap kaleci kamera sistemleri ve bir LCD ekran koruyucusu içerir.



Konuşma olan, E-P5 özellikleri anında depolama ve paylaşım için akıllı telefonunuza kameradan görüntü aktarmak için izin verir ve bu akıllı telefon ya da tablet uzaktan izleme, deklanşör ve dokunmatik AF Wi-Fi bağlantısı yerleşik. Görüntülerin GPS özelliği ve coğrafi etiketleme Wi-Fi bağlantısı ve QR Code bağlantısı bağlantısı basit kurulması yapar ile mümkündür.

EP-5 erişilebilir kontrolleri, sorunsuz bir yapı ve sağlam başparmak ve el kulpları ile cömertçe inşa, biraz retro görünümlü organlarının PEN geleneği devam ediyor. 1/320s senkron hızı ve kablosuz bağlantı özelliği ile dahili flaş sağlanan gibi bir aksesuar portu / sıcak ayakkabısı. Aksesuar bağlantı noktası, harici flaş, video ışığı, monitör veya isteğe bağlı VF-4 Elektronik Vizör tutabilir.

Atıcı her seviye için bir kamera, E-P5 in-kamera işleme, tam manuel pozlama kontrolü, otomatik zaman atlamalı video ve canlı ampul çekim ile aralıklı çekim ile RAW formatında çekim sunuyor. Ayrıca emin odaklanma kontrolü, fotoğraf ve videolarınıza yaratıcı dokunuşlar eklemek için ses geri sayım ve sanat filtreleri ile bir zamanlayıcı için zirve odak, noktası için otomatik modları ve çek tarzı kolaylığı sağlar.

16.1MP Live MOS sensör ve TruePic VI görüntü işlemci
16.1MP Live MOS sensör ve TruePic VI görüntü işlemci keskin, yüksek çözünürlüklü görüntüleme, doğru renk üretimi ve düşük ışık, düşük gürültü (ISO 25600 için) hem de ve Full HD video görüntüleme için yeteneği sağlar. Performans hızları hızlı otofokus, 9 kadar kamera ambalaj fps sürekli çekim ve çekim arasında kısa iyileşme süreleri de dahil olmak üzere, aynı zamanda etkileyici.
5-Eksen Görüntü Sabitleme
Yaw, perde, rulo, dikey geçiş ve yatay kaydırma: Dahili sensör kaydırmalı görüntü sabitleme tipi 5 ayrı eksende kamera sarsıntısını telafi eder. Sonuç daha yavaş deklanşör hızlarında çekilen görüntüler düşük ışıkta ya da uzun odak uzunluklarında çekim yaparken daha fazla esneklik sunmak, daha az bulanıklık olması. Dört modu mevcuttur IS ve Live View de destekleniyor için IS.
3.0 "Tilt dokunmatik LCD
Resim kompozisyon ve oynatma E-P5 parlak 3.0 "LCD monitör tarafından sağlanmaktadır. Yaklaşık 1037k-nokta çözünürlük ile, çalma açıktır ve kompozisyon doğru odaklama ve renk ile emindir. Parlaklık ve renk sıcaklığı kontrolü Yedi düzeyde desteklenir ve onun deklanşör, otomatik odaklama, çalma kullan, sanat içerir eğme yeteneği (80 ° yukarı ve 50 ° aşağı). garip açılı kompozisyon ve parlama kontrolü sağlar Dokunmatik kontrol LCD. Dokunmatik kumanda üzerinde sadece bir musluk veya tokatlamak ile kamera işlevlerini kontrol olanağı sunar filtre seçimi, sahne modu seçimi ve Wi-Fi bağlantısı.
Bir 16MP Live MOS sensör ve TruePic VI görüntü işlemci yüksek çözünürlüklü fotoğraf ve video ve hızlı performans sağlar. TruePic VI Görüntü İşlemci doğru renk üretimi ve gelişmiş derece Gerçek Renk Technology özelliğine sahiptir. 35 ayrı odak noktaları ile FAST Otofokus teknolojisi tüm sensör ve sürekli çekim saniyede 8 kare arasında doğru ve odak hızlı kamera sistemleri bu hızlı aksiyon sahneleri yakalamak için var onunla getiriyor.

Düşük ışıkta ya da uzun telefoto lensler ile çekim yaparken düşük ışık ve In-vücut Görüntü Sabitleme çekim yaparken 25600 tekliflere esneklik kadar aralıkları ISO hassasiyeti kamera hareketi etkilerini azaltır. In-vücut Görüntü Sabitleme ayrıca Full 1080i HD video ve e-PM2 yakalar video çalışır ve Doğrudan HD Film Düğmesi düğmeye tek dokunuşla hala gelen film modu için geçer.

3.0 "LCD otofokus noktaları ve deklanşör dokunmatik kontrolü ve sezgisel ayarları kontrol için duyarlı Dikey Bar Dokunmatik Navigasyon sistemi sunmaktadır. Canlı Kılavuzu sistem bunları ayarlamak gibi kameranın etkileri görüntülemenizi sağlar. Sadece Doğrudan Canlı Kılavuzu Button itin bunu almadan önce fotoğraf nasıl görüneceğini görmek.

iAuto ve 23 Sahne Seçimi Modu kolay otomatik çekim için kullanılabilir. iAuto Çektiğiniz sahnenin türünü tanımlar ve görüntü sonuçları ve Scene Select modu optimize etmek için ayarlarını bunu Havai Fişek, Gün Batımı, Çocuk ve hatta 3D olsun alacak çekim türünü için kamera ayarlamanızı sağlar. Göz Algılama Yüz Algılama güzel portreler için Hedefin gözlerinin üzerine odaklamayı otomatik olarak ayarlar. Ayrıca mevcut Pop Art, Yumuşak Odak ve Grenli Film gibi efektler ile resimlerinizi ayarlamak için izin in-kamera Sanat Filtreleri 12 vardır. Bu gibi HD video uygulanabilir. 


Siyah Lumix DMC-XS1 Dijital Kamera gelen Panasonic ultra geniş açı lens ile zarif ve çok kompakt fotoğraf makinesi. Onun 16.1MP CCD sensör ve Venus Engine görüntü işlemcisi net görüntüler, doğru renkler ve hızlı performans sağlamak ve 5X optik zoom lens ihtiyacınız olacak en herhangi bir atış yakalamak için telefoto uzunluğu ultra geniş açı uzanır. Bu Lumix DC Vario objektifi geniş açılı sonunda f/2.8 hızlı bir maksimum diyafram açıklığı ile 24-120mm bir 35mm eşdeğer odak uzaklığı sunuyor. Bu diyafram telefoto uzunluklarında çekim yaparken net fotoğraflar ve videolar sağlamak için sallamak herhangi bir kamera telafi edecek net bir düşük ışık fotoğraf ve kameranın MEGA OIS (Optik Görüntü Sabitleyici) için yeterlidir. Eğer daha da telefoto mesafesi ihtiyaç halinde, bir 8x Akıllı dijital zoom da mevcuttur.

720p HD video kaydı da XS1 tarafından desteklenen ve özel bir tek dokunuşlu düğme fotoğraf modundan video anında götürecektir. Eğer nesne hareket olarak odak kalmak bu yüzden sürekli otofokus video modunda desteklenir. 2,7 "Akıllı LCD ekran kompozisyon ve oynatma için sağlanan ve 11 adım otomatik parlaklık sağlar olduğunu aydınlatma koşulları değiştikçe değişir. 

XS1 hızlı otofokus sunuyor ve Akıllı Otomatik modu oluşturmak ve ateş ise Fotoğraf makinesi en uygun ayarları ayarlamanızı sağlar. Eğer ayarları, Portre gibi daha özel, 14 bireysel Sahne Modu, olmak istiyorsanız, Sunset ya da Spor Çekim yaparken olay yerine gelen önceden tanımlanmış ayarları sunar. Dört fotoğraf boy oranları, 4:3, 3:2, 16:9 mevcuttur ve kare şeklinde 1:1 ile Panorama Çekim Modu yatay ve dikey manzaraları vuruyor. Yaratıcı Kontrol ve Yaratıcı Rötuş modu ya kayıt sırasında ya da onları vurdu sonra resimlerinizi etkileyici efektler eklemek için izin verir. 

DMC-XS1 bellek kartı doldurur durumda dahili bellek 90MB sağlar ve USB girişi üzerinden hem de geleneksel bir AC şarj cihazı ile bilgisayarınızdan şarj edilebilir. Bu mikro SD ve micro SDHC bellek kartları ile uyumludur. PHOTOfunSTUDIO 9.0 görüntü kamera ambalaj yönetimi yazılımı kamera ile birlikte gelir. 


Beyaz Lumix DMC-XS1 Dijital Kamera gelen Panasonic ultra geniş açı lens ile zarif ve çok kompakt fotoğraf makinesi. Onun 16.1MP CCD sensör ve Venus Engine görüntü işlemcisi net görüntüler, doğru renkler ve hızlı performans sağlamak ve 5X optik zoom lens ihtiyacınız olacak en herhangi bir atış yakalamak için telefoto uzunluğu ultra geniş açı uzanır. Bu Lumix DC Vario objektifi geniş açılı sonunda f/2.8 hızlı bir maksimum diyafram açıklığı ile 24-120mm bir 35mm eşdeğer odak uzaklığı sunuyor. Bu diyafram telefoto uzunluklarında çekim yaparken net fotoğraflar ve videolar sağlamak için sallamak herhangi bir kamera telafi edecek net bir düşük ışık fotoğraf ve kameranın MEGA OIS (Optik Görüntü Sabitleyici) için yeterlidir. Eğer daha da telefoto mesafesi ihtiyaç halinde, bir 8x Akıllı dijital zoom da mevcuttur.

720p HD video kaydı da XS1 tarafından desteklenen ve özel bir tek dokunuşlu düğme fotoğraf modundan video anında götürecektir. Eğer nesne hareket olarak odak kalmak bu yüzden sürekli otofokus video modunda desteklenir. 2,7 "Akıllı LCD ekran kompozisyon ve oynatma için sağlanan ve 11 adım otomatik parlaklık sağlar olduğunu aydınlatma koşulları değiştikçe değişir. 

XS1 hızlı otofokus sunuyor ve Akıllı Otomatik modu oluşturmak ve ateş ise Fotoğraf makinesi en uygun ayarları ayarlamanızı sağlar. Eğer ayarları, Portre gibi daha özel, 14 bireysel Sahne Modu, olmak istiyorsanız, Sunset ya da Spor Çekim yaparken olay yerine gelen önceden tanımlanmış ayarları sunar. Dört fotoğraf boy oranları, 4:3, 3:2, 16:9 mevcuttur ve kare şeklinde 1:1 ile Panorama Çekim Modu yatay ve dikey manzaraları vuruyor. Yaratıcı Kontrol ve Yaratıcı Rötuş modu ya kayıt kamera sistemleri sırasında ya da onları vurdu sonra resimlerinizi etkileyici efektler eklemek için izin verir. 


Siyah EX2F Dijital Kamera gelen Samsung size ateş ve neredeyse her yerden fotoğraf göndermek için izin veren bir özellik-zengin dijital fotoğraf makinesi. Eğer düşük ışık koşullarında çekim yapabilirsiniz kendi f/1.4 diyafram ile, bir 3.3x zoom konuyu bozmadan manevra için oda verir, ve 3.0 "AMOLED döner ekran havai ateş veya zeminden için kullanılabilir. EX2F özellikleri Geleneksel sensörlerin daha doğru pozlama için daha az ışık gerektiren bir 12.4MP 1/1.7 "BSI (Arka Taraf Aydınlatmalı) CMOS sensör, - yıldız ışık koşullarında daha az daha iyi performans anlamına gelir. Bu fotoğraf çekimi yapıyor, ama o olur bunu da, sadece turistik değil yakalamak böylece saniyede 30 kare Full HD 1080p video alır, aynı zamanda sesleri. Sadece görüntüleri yakalanır sonra, kablosuz olarak çok herkes paylaşabilirsiniz sosyal daire saniye bunları görebilirsiniz. Uzaktan Vizör uygulaması ile, kamera dokunmak zorunda kalmadan, fotoğraf çekmek için akıllı kullanın. E-posta, sosyal medya veya TV Link yoluyla yüklemek ve paylaşmak -. Arkadaşlarınızla ve ailenizle çarpıcı HD onları görmek için bir Smart TV'ye göndermek için izin veren sağlam güvenilirlik için magnezyum alaşımlı yapılmış, hafif ama dayanıklı EX2F tutar Eğer ateş ederken ve yavaşlatmaz. Ön tekerlek tuşu çift üst arama kamera modları hızlı erişim sunarken kolayca, eylem eksik olmadan ayarlarını sağlar. Tutmak için yumuşacık ve rahat ergonomik yan tutuş da var.

Beyaz Samsung NX2000 Aynasız dijital fotoğraf makinesi yüksek çözünürlüklü hala görüntü ve 30 fps'de tam HD 1080p video üretmek için 20.3 megapiksel APS-C boyutlu sensör ve DRIMe IV görüntü işlemcisi özellikleri kompakt değiştirilebilir objektifli fotoğraf makinesi. Sensör ve işlemci kombinasyonu ISO 25600, 8 fps hızlı tam çözünürlüklü sürekli çekim kadar yüksek hassasiyet sağlayan ve isteğe bağlı 45mm f/1.8 2D/3D objektif kullanırken tek lensli 3D görüntü üretimi oluşturulmasını desteklemektedir. Dahil 20-50mm f/3.5-5.6 ED II objektif 30.8-77mm bir 35mm eşdeğer odak uzaklığı aralığı sağlar ve kameranın birçok etkin ayarı için iFunction kontrolünü destekler çok yönlü için geniş açı portre uzunlukta zoom lens manuel ayarlar. canlı görüntü izleme, görüntü oynatma ve menü, büyük bir 3.7 "1.152 k-nokta dokunmatik LCD monitör için verimli, sezgisel kontrol ve parlak, net görüntü sağlamak için tasarım içine dahil edilmiştir. dokunmatik ekran arayüzü için kullanılabilir örneğin görüntülerinin görünümünü geliştirmek için 14 farklı sahne modu kadar istihdam için SMART modu olarak kamera ayarlarını bir dizi, kontrol. Ayrıca NX2000 tasarımı Samsung'un SMART KAMERA 2.0 teknolojisinin bir parçası kamera sistemleri olarak kablosuz bağlantı geliştirilmiştir. Bu kapsamlı kablosuz özellikleri entegre çevrimiçi paylaşım yanı sıra bir ev bilgisayarı doğrudan dosyaları yedeklemek veya kablosuz özellikli HDTV görüntülemek için iOS ve Android mobil cihazlar için görüntülerinin doğrudan, anlık paylaşımı. NX2000 kameraya ek olarak, 20-50mm f/3.5- 5.6 ED II objektif ve SEF-8A flaş, Adobe Photoshop Lightroom 4 bir kopyasını da post-processing ve dosya organizasyon için dahildir.

Gerçekten zengin ve ayrıntılı görüntüler için, DP1 Merrill Kompakt Dijital Fotoğraf Makinesi gelen Sigma farklı derinliklerde ışık absorbe silikon eşsiz yeteneği yararlanmak için dikey yığılmış reseptör üç kat kullanır. Bu DP1 renkleri daha doğru ve herhangi bir kamera aynı boyutta daha, keskin çözünürlükte görüntü yakalama sağlar. DP2 Merrill Kompakt Dijital Fotoğraf Makinesi aksine, DP1. 28mm lens 35mm eşdeğeri ile, daha geniş bir 19mm odak uzaklığı lens kullanır Geniş 3.0 "ekran onlara ateş olarak daha iyi bu yüksek kaliteli görüntüleri sağlar ve yeteneği RAW, JPEG, ya da her ikisini aynı anda hangi dosyaların post-processing kullanmak için seçerken esneklik ekledi verir. etkin şekilde JPEG hemen paylaşmak ateş, ya da kayıpsız, sıkıştırılmamış dosya her şeyi yakalamak kamera ambalaj için RAW kullanabilirsiniz. ateş içindeki bu üç katman sensörü 4800 x 3200 piksel çözünürlükte, bir 46 megapiksel görüntü oluşturmak için birleştirir. Bu büyük aynı kalitede istediğiniz hobi için, küçük, ama yüksek kaliteli kamera gerek profesyonel bir fotoğraf herkes için harika bir kamera yapar hantal ağırlık olmadan-sensör DSLR.


 Canon EOS Rebel T3i Dijital Kamera Body Temel Kit gelen B & H Photo parmaklarınızın ucunda çok saygı değer ve Rebel DSLR esneklik koyar ve daha iyi fotoğraf ve video için yolda sizi elde etmek için kamera gövdesi ile bazı temel aksesuarlar içerir. B & H Temel Kiti bir üst yükleme kamera çantası, bir 16GB SDHC hafıza kartı, LCD koruma filmi, ek bir Lityum-İyon pil ve bir kızılötesi uzaktan kumanda içerir.
Bir 18MP CMOS (APS-C) sensör ve Canon'un DIGIC 4 görüntü işlemci ile T3i RAW güzel, yüksek çözünürlüklü JPEG, ve SD / SDHC / SDXC bellek kartları seçtiğiniz için RAW + JPEG görüntüleri yakalar.

Kamera aynı zamanda diğer kare hızı seçenekleri arasında, 1920 x 1080/30p/24p Full HD video kayıtları. Uyumlu lensler ve kameranın özel canlı görüntü geniş size harika HD DSLR filmleri oluşturmak için gereken esneklik sağlar.

Eğer kayıt konum ne olursa olsun - fotoğraf veya canlı videosu - T3i bir değişken açılı 3.0 "Clear View LCD monitör ile bu döndürür-out sağlar ve çekim ve konunun yorum için açıları çeşitli de ayarlanabilir. kamera da çekim daha hassas kompozisyon için bir göz düzeyi vizör bulunuyor.

PowerShot SX160 Dijital Fotoğraf Makinesi kamera sistemleri (Kırmızı) IS dan Canon fotoğraf ve odak uzunlukları tam spektrum kapsayacak video çekim sağlayan güçlü bir 16x optik zum objektife sahip. Toplanan arkadaş geniş açılı 28mm çekimleri 'manzara ve hatta hayvanların telefoto çekim, spor etkinlikleri ve yakın çekim portre standart uzunluk çekim için yemek masası yuvarlak, SX160 size kapalı bulunuyor. Ve Akıllı Optik Görüntü Sabitleme sistemi titrek, bulanık görüntü neden olabilir farklı koşullar tanır ve uzun zoom, hızlı hareket ve düşük ışık çekim keskin ve çarpıcı teslim edilir, böylece onları düzeltir.

PowerShot SX160 bir 16MP CCD sensör ve Canon'un ünlü DIGIC 4 görüntü işlemci ev sahipliği yapmaktadır. Bu kameranın beyin ve cesaret ve ürettikleri görüntü kalitesi müthiş. Ayrıca SX160 en hızlı otomatik odaklama sağlamak ve çekim hızlı LCD ekranda görülür garanti ve anında HDMI üzerinden HDTV aktarmak.

HDMI bahsetmişken, SX160 aynı zamanda 720p HD video yakalar ve onlara ateş sonra HDMI çıkışı ile, HDTV ve muhteşem HD anlarda ekran videoları kamera bağlayabilirsiniz. Sizinle etrafında HDTV taşımak yoksa, resimlerinizi oluşturmak ve görüntülemek için kameranın geniş 3.0 "LCD ekranı kullanın. İnsanlar etkileneceksiniz.

Canon PowerShot kendi görüntü kalitesi için değil, aynı zamanda kullanım kolaylığı ve SX160 yepyeni bir seviyeye kullanım kolaylığı alır ünlüdür. Akıllı AUTO çekim için en iyi ayarları seçin ve sadece gelin ve ateş sağlayacak. SX160 in Akıllı AUTO genel bir tulum değil, bu atış ile maç ve keskin, renkli, mükemmel pozlanmış görüntüler olursa olsun zorluk derecesi için kameranın ayarlarını özelleştirmek için 32 önceden tanımlanmış çekim durumları kullanır. Akıllı Görüntü Sabitleme ayrıca düşük ışık ve uzun zoom durumları ve geliştirilmiş Yüksek Hızlı Otofokus kamera titremesinden kaynaklanan bulanıklığı azaltarak kolay çevirir hokkabazlık olmadan istediğiniz atış oluşturmak için zaman bırakarak, acele odak atış alır zor çekim yapar ve menüler. Fotoğraf ve video hem de basit, güzel görüntü yakalama için, PowerShot SX160 sizin için kamera.

Fujifilm FinePix AX650 Dijital Fotoğraf Makinesi yüksek kaliteli görüntü ve HD 1280 için 16MP 1/2.3 "CCD sensör özelliğine sahip kompakt bas-çek fotoğraf makinesi x 720 Video. Dahili bir 5x optik zoom lens odak uzunlukları geniş bir yelpazede sunuyor En koşullarda çekim uygun ve hızlı otomatik odaklama sistemi hızlı ve sezgisel çalışma. Resim kompozisyon ve oynatma arka 2.7 "230 bin-nokta LCD monitör mevcuttur ve otomatik sahne tanıma modu (SR AUTO) bir sistem elde etmek için yardımcı olur izin verir Eğer fotoğraf edildiği durum için optimize edilmiş pozlama ayarları. AX650 kompakt form faktörü her gün çekim için AA pil kabul daha yüksek verimlilik sağlar, tüm zaman ve kolaylık da taşımak için idealdir.


Fujifilm FinePix HS35EXR Dijital Fotoğraf Makinesi "Arka taraf EXR CMOS sensör ve kamera sistemi boyunca yüksek kaliteli görüntü ve performans üretmek için EXR İşlemci Işıklı. bu iki teknoloji kombinasyonu, ISO 12800 için yüksek hassasiyet sağlayan 16 megapiksel 1/2 özellikleri hızlı sürekli 11fps için çekim kadar ve otomatik olarak fotoğraf edildiği sahne bağlı olarak en iyi çekim ayarları sağlamak için EXR Auto entegrasyonu. Full HD 1920 saniyede 30 kare kamera ambalaj x 1080p video da desteklenen ve ile, sürekli faz algılama otofokus kullanır edilir Kayıt kamera sistemleri sırasında yüz izleme seçeneği,. HS35EXR gibi daha önemli unsurlardan biri 24-720mm bir 35mm eşdeğer odak uzaklığı aralığı verir süper telefoto Fujinon 30x optik manuel zoom lens vardır. CMOS-kaydırmalı görüntü sabitleme faydaları bu uzun odak uzaklığına sahip objektifler ile çalışırken özellikle belirgin olabilir kamera titremesinin etkilerini karşı tarafından objektif. Küresel olmayan ve ED elemanları renk sapması ve lens elemanları en aza indirmek için objektif yapısı içine dahil edilmiştir için de bir Süper EBC (Elektron Işın Kaplama) özelliği lens parlama ve yansımaları azaltır. görüntü incelemesi ve izleme için, bir arka LCD monitör ve göz seviyesi elektronik vizör de vardır kullanılabilir. 3.0 "460k-dot LCD monitör özellikleri yüksek ve düşük açılardan çekim kolaylaştıran bir devirme tasarım. Elektronik vizör bir 920k-nokta çözünürlüğe sahip ve göz düzey görüntüleme yetenekleri kendinizi ve daha fazla çekim istikrar için kamera arasındaki temas ek bir noktası sağlar. Diğer özellikler arasında kullanılabilir, Film Simülasyon film üretme Fujifilm'in geniş bir geçmişi kullanır ve sağlar belirli Fujifilm ters filmlerin görünümünü taklit etmek senin görüntüleri bazı özellikleri uygulamak için. Ayrıca mevcut daha da fotoğrafların estetik görünümünü geliştirmek için sekiz farklı Gelişmiş Filtreler bulunmaktadır.



Fujifilm FinePix S4800 Dijital Fotoğraf Makinesi yüksek kaliteli görüntü ve saniyede 30 kare HD 1280 x 720 video üretmek için güçlü bir 16 megapiksel 1/2.3 "CCD algılayıcıya sahip. bir Fujinon 30x optik zoom lens de S4800 tasarım içine yerleştirilmiş, bir 35mm veren eşdeğer 24-720mm odak uzaklığı aralığı. Bu aralık, etkili dijital zoom aracılığıyla kombine 216x zoom uzatılmış ve bir sensör kaydırmalı görüntü sabitleme sistemi faydaları kamera titremesinin görünümünü azaltarak bu büyütme ateş olabilir. Ayrıca , süper makro modu 0.8 kadar yakın mesafelerden yakın çekim görüntüleri çekmek için kullanılabilir "/ 2 cm. Resim kompozisyon ve oynatma arka 3.0 mevcuttur "230 bin-nokta LCD monitör ve altı otomatik sahne tanıma modu bir sistemi (SR AUTO ) Eğer fotoğraf olduğu durum için optimize pozlama ayarları ulaşmak için yardımcı olur. katma kolaylık sağlamak için bu kamerayı kullanırken, dört adet AA pil güç sağlamak için kullanılır.


16MP 1/2.3 "CCD sensör ve HD Film Kayıt
Bir 16 megapiksel CCD sensör etkileyici görüntü kalitesi, ISO 6400 için düşük ışık hassasiyeti sağlar ve saniyede 30 kare 1280 x 720 formatında HD video kaydı destekler. Video kayıt özel bir düğme ile erişilebilir ve fotoğraf kayıt video sırasında yakalanabilir.


Fujifilm FinePix XP60 dijital fotoğraf makinesi bir 16.4 megapiksel 1/2.3 "CMOS sensörü ve su geçirmez, darbeye dayanıklı, donmaya ve kayıt için toz geçirmez inşaat hem de yüksek kaliteli geniş bir yelpazede hala görüntü ve Full HD 1080i görüntü özelliğine sahip kompakt, sağlam kamera koşulları. bir 5x optik zoom lens çoğu çekim durumları ve sensör kaydırmalı tip görüntü sabitleme uzun zoom büyütme veya düşük ışıklı ortamlarda çalışırken kamera titremesinin görünümünü azaltmaya yardımcı olur uygun odak uzunlukları geniş bir yelpazesi sunmaktadır. Parlak 2.7 "230 bin-nokta LCD monitör canlı görüntü izleme yanı sıra hem hareketsiz ve hareketli görüntüleri oynatma ve değerlendirme için olduğunu. XP60 kullanılabilir diğer özellikleri ve modlar arasında, SR AUTO (Otomatik Sahne Tanıma) otomatik sahne türünü belirleyebilirsiniz size çalışan ve sonuçları optimize etmek için risk profillerini altı önceden belirlenmiş setleri birini seçin vardır. Altı farklı Gelişmiş Filtreler daha da görünümünü geliştirmek ve fotoğraf hissetmek de mevcuttur.


Gümüş Nikon Coolpix P520 dijital fotoğraf makinesi bir 18.1MP CMOS sensör ve yüksek kaliteli fotoğraflar ve Full HD 1080/60i video yakalamak için bir 4.3-180mm f/3.0-5.9 NIKKOR objektife sahip. 42x optik zoom süper telefoto odak aralığı geniş bir sunar ve 2x dijital zoom da çok uzaklardan, eylem daha da yakın alır. Seyahatleriniz izlemek ve her atış yerini kaydeden dahili GPS ile ilgi noktaları keşfetmek. Ayrıca, isteğe bağlı WU-1a Kablosuz Mobil Adaptörü Eğer çekim paylaşmak veya uyumlu bir akıllı telefon veya tablet kamera kontrolü sağlar (ayrıca satılır) .

Arka taraf CMOS görüntü sensörü Işıklı
18.1 efektif megapiksel yüksek çözünürlüklü görüntüler sunmak için bol miktarda güç sağlar ve arka CMOS görüntü sensörü teknolojisini birleştirerek üst üste atış kullanarak Gece manzara modunda fotoğraf çekmek, özellikle yüksek kaliteli görüntüler kaydetmek kamera sistemleri için geleneksel sensörler daha fazla ışık alır aydınlatılmış.
Lens-VR ile 42x High Power Zum
42x yakınlaştırma olanakları ve keşfetmek için çekim bakış açıları bir dizi açılır. Görüntü netliği artırmak için, lens kaydırmalı VR (Titreşim Azaltma) güvenilir 42x yakınlaştırma ayarında veya çevresinde çekim yaparken ortaya olasılığı daha yüksektir kamera sarsıntısını, telafi eder. AKTİF modu hem yakalanan ve vizör görüntüleri stabilize hareket eden bir araç ya da başka bir geçici konum, gelen çekerken görüntü bulanıklığını en aza indirmek için kullanılabilir.
3.2 "Değişken Açılı LCD Ekran
3.2 "LCD ekran 921K-nokta çözünürlüğe sahip, ve Değişken açılı tasarım çeşitli çekim pozisyonlardan rahat çekim izlemek ve oluşturmanızı sağlar.
Stereo Ses Full HD 1080/60i video
Yüksek kaliteli hareketsiz fotoğrafları ek olarak, Coolpix P520 saniyede 60 interlaced kare Full HD 1920 x 1080 çözünürlüklü video yakalayabilir. Ayrıca, dahili mikrofon stereo ses kayıtları sağlar.
GPS Kayıt Dahili
İlgi milyon 1.86 yaklaşık Puan, bir onboard veritabanı ile dahili GPS hızlı bir şekilde, kayıt saklamak ve fotoğraf çekmek çekim yerlerin isimlerini onaylamak için kapsamlı yeteneği verir. . Kaydedilen GPS bilgileri "NIKON GÖRÜNTÜ SPACE" harita görünümü veya ViewNX 2 görüntülenebilir Not: Bazı satış alanlarında, POI fonksiyonu kullanılamaz.
WU-1a Kablosuz Mobil Adaptörü desteği
Coolpix P520 WU-1a Kablosuz Mobil Adaptörü ile uyumludur (ayrı satılır) . WU-1a kullanarak online çekim paylaşmak veya uyumlu bir akıllı telefon veya tablet kamera kontrolü sağlar.
Optimal Kontrol ve İşletilebilirlik için tasarlanmıştır
Hızlı tek tuşla erişim için Fonksiyon düğmesi sık kullanılan fonksiyonları atayın. Ergonomik grip gibi yan yakınlaştırma kontrol olarak işleme istikrarı sağlamak diğer özellikleri tamamlayan, konfor ve en aza indirir kamera sarsıntısını en üst kamera ambalaj düzeye nasıl hissediyorum.
Otomatik ve Manuel Kontroller
COOLPIX P520 Coolpix Görüntü Kumandası, sahne otomatik vites ve 19 optimize sahne modları da dahil olmak üzere, otomatik ve manuel kontroller bir arada kullanır. Pozlama modları Otomatik, Deklanşör Önceliği, Diyafram Önceliği ve Manuel içerir. Manuel fokus da mevcuttur.


Nikon Coolpix S01 Dijital Fotoğraf Makinesi (Kırmızı) nokta-ve-çek tipik bir kompakt daha fazla değil, herkes usta bir uygun cep cam var. Örneğin, S01 en 2.5 "dokunmatik ekran kolayca fotoğraf ve video kaydı, oynatma ve fotoğraf makinesi üzerinde düzenleme ve yaratıcı fonksiyonları için tüm kameranın menü seçenekleri için size rehberlik 4 büyük simge tabanlı dokunmatik tuşlar bulunuyor.

Basit de olsa, kamera da çözünürlük 10.1 MP, bir NIKKOR lens (29-87mm 35mm eşdeğeri), 3x optik zoom ile iyi bir görüntü yapımcısı, ve bir dahili flaş. Bu ayrıntılı konularda yakın ve uzak yakalamak, ve gece ya da güvenle düşük ışıkta çekim anlamına gelir. S01 aynı zamanda 720p HD video kaydeder. Eğer anıları kaydetmek için tercih ne olursa olsun, ancak, kamera dahili 7.3GB bellek için tüm saklar.

S01 aynı zamanda dahili bir pil bulunuyor. Bu, yedek pil taşımak anlamına gelir ve kameranın güç kaynağı kaybetme konusunda endişelenmenize gerek asla. Kameranın Ek golleri yaratıcı filtreler gibi modları ve-kamera görüntüleri artırılması için özel efektler içerir. Ve özellikle tüm tahmin çekim işe alır Kolay Otomatik Mod yararlanacaktır. Sadece S01 işaret ve anı yakalamak!


Kırmızı Nikon Coolpix S6500 Dijital Fotoğraf Makinesi a flaşsız düşük ışıklı çekimler sağlayan bir 16MP CMOS görüntü sensörü ile nokta-ve-ateş olduğunu. Işık sadece çok düşük olduğunda, dahili flaş ekstra aydınlatma sağlamak için vardır. Kamera ayrıca HVGA çözünürlüğe sahip bir 3.0 "LCD ekran bulunuyor. 12x zum NIKKOR cam lens 35mm formatında 25-300mm eşdeğer, 4.5-54.0mm bir telefoto etkili odak uzaklığı aralığı için bir geniş açı kapsar. Bu grup için büyük yapar çekim, yakın çekim portre, ve her şey. mercek kaydırmalı Titreşim Azaltma arada ellerinizi kamera titremesini telafi tarafından, olmasa bile, her atış sabit tutmak yardımcı olur. Maksimum ISO hassasiyeti 3200. Dahili Wi-Fi sağlar Eğer internet üzerinden hızlı ve kolay fotoğraf ve video paylaşmak için. anında favori sosyal medya ya da fotoğraf albümü sitelere, Sonra. uyumlu akıllı telefon, tablet veya diğer Wi-Fi özellikli cihaza e-posta fotoğraf ve video gönderebilir veya yükleyin. tutun . bulanıklık olmadan hareket dondurmak için 7fps kadar sürekli modunda çekmek için deklanşör düğmesini basılı -. hızlı-aksiyon sahneleri gelenler çekim kaçırmayın stereo ses ile Full HD 1080p video çekin, mevzuatın yanı sıra Konu İzleme otomatik olarak kilitlenir Hareketli bir nesneyi üzerine ve çekim. Hareket Algılama almaya hazır oluncaya kadar odakta tutar kamera sistemleri otomatik olarak daha hızlı bir deklanşör hızı ve hedefin hareket etmesinden veya kamera sarsıntısını telafi etmek için ayarı yüksek ISO (ışık hassasiyeti) seçerek keskin sonuçlar üretmesine yardımcı olur. Akıllı Portre Sistemi ideal bir portre için Yüz Önceliği AF, Cilt Yumuşatıcı, Blink Uyarı ve daha aktive gibi Sahil, Kar, Gece Portre ve Sunset gibi 20 Sahne Modu, bir katalog anında gitmek için hazır:. sadece birini seçin istediğiniz ve kamera otomatik olarak en iyi atış almak için uygun ayarları kullanacaktır. Ayrıca Sahne Otomatik Seçici seçin ve kamera sizin için doğru modu seçmek sağlayabilirsiniz.


Siyah SH-50 iHS Dijital Fotoğraf Makinesi gelen Olympus bir 16MP sensör, güçlü 24x optik zoom lens, dokunmatik ekran LCD, Full HD video ve yardımcı ve yaratıcı özellikleri bir dizi ile kompakt bir nokta-ve-çek dijital fotoğraf makinesi. 16MP Arka Taraf TruePic VI görüntü işlemci ile birlikte CMOS sensör zengin, ayrıntılı, renkli görüntüler ve hızlı transferi ve performans hızı sağlar Işıklı. Özel bir tek tuşla düğmesi ve HDMI çıkışı ile Full HD 1080p video yakalama SH-50 iHS tarafından desteklenen ve 3.0 "LCD ekran resim kompozisyon ve oynatma sunmakla kalmaz ama dokunuşla kontrol,, otofokus noktaları seçin renkleri ayarlamak ve izin verir deklanşörü serbest. SH-50 iHS üzerinde objektif 35mm formatında 25-600mm odak uzaklığı denklik sağlayan 24x geniş açı optik zum. 25mm kısmında, geniş çekebilirsiniz gerçek bir geniş açı lens var manzaralar, iç ve kapsayıcı grup çekimleri ve 600mm bir dijital zoom fonksiyonu gerekirse daha da ulaşmak için de kullanılabilir. uzaktaki nesneleri büyütmek ya da yaratıcı yakın çekimler çekebilirsiniz bir süper-telefoto uzunluğudur. Ve 3-Eksen Görüntü Sabitleyici net görüntüler sunuyor uzun telefoto boylarda ve düşük ışık koşullarında çekim yaparken kameranın bulanıklık etkilerini sallayın. azaltarak Video modunda 5-Eksen sabitleme sistemi yürürken çekmenizi sağlar ve hala düzgün, bulanık olmayan videolar var. tam manuel pozlama kontrolü SH-50 iHS ve çok sayıda yardımcı özellikleri mevcuttur kolay mümkün olan en iyi atış almak için yapmak. Akıllı otomatik size olan sahne için kamera ayarlarını maç için izin en uygun ayarları ve Sahne Modu ile çekim tüm kamera ayarlarını yapar çekim, bu spor olsun, Gün Batımı, Gece Portre. Tek tuşla Panorama desteklenen ve El Starlight modu tek bir net görüntü içine bir dizi çekimden birlikte harmanlayarak bir tripod olmadan net gece ve düşük ışık görüntüler oluşturur. Creative Sanat Filtreleri , gibi Suluboya gibi, Balık Gözü ve Minyatür görüntüleri ve Güzellik Modu, kırışıklıkları düzeltmek dişleri beyazlatmak ve mükemmel portre için rötuşlar ekleriz özel efektler eklemek için kullanılabilir.


Beyaz  SZ-16 iHS Dijital Fotoğraf Makinesi gelen Olympus bir 16MP sensör, güçlü 24x optik zoom lens ve yardımcı ve yaratıcı özellikleri bir dizi ile kompakt bir nokta-ve-çek dijital fotoğraf makinesi. 16MP Arka Taraf TruePic V görüntü işlemci ile birlikte CMOS sensör zengin, ayrıntılı, renkli görüntüler ve hızlı transferi ve performans hızı sağlar Işıklı. Özel bir tek tuşla düğmesi ve HDMI çıkışı ile Full HD 1080p video çekimi de SZ-16 iHS tarafından desteklenmektedir. SZ-16 iHS üzerinde objektif 25 odak uzaklığı denklik sağlayan 24x geniş açı optik zoom - 35mm formatında 600mm. 25mm kısmında, geniş manzaralar, iç ve kapsayıcı grup çekimleri ve 600mm uzak nesneleri büyütmek ya da yaratıcı yakın çekimler çekebilirsiniz bir süper-telefoto uzunluğu çekebilirsiniz gerçek bir geniş açı lens var. Dijital zoom fonksiyonu gerekirse daha da ulaşmak için de kullanılabilir. Ve Çift Görüntü Sabitleme. Uzun telefoto boylarda ve düşük ışık koşullarında çekim yaparken kameranın bulanıklık etkilerini sallamak azaltarak daha net görüntüler sunuyor parlama önleyici teknolojisi ile bir 3.0 "LCD ekran kompozisyon ve oynatma görüntüleme ve çok sayıda yardımcı özellikleri sağlar kolaylaştırır en iyi atış almak mümkün. Akıllı Otomatik Gün Batımı, Gece Portre, bu spor olsun, size çekim sahne için kamera ayarlarını maç için izin en uygun ayarları ve Sahne Modu ile çekim tüm kamera ayarlarını yapar. Tek dokunuşla Panorama desteklenen ve El Starlight modu tek bir net görüntü içine bir dizi çekimden birlikte harmanlayarak bir tripod olmadan net gece ve düşük ışık görüntüler oluşturur. gibi Suluboya, Balık Gözü ve Minyatür gibi yaratıcı Sanat Filtreleri, özel efektler eklemek için kullanılabilir olduğunu görüntü ve Güzellik Modu, kırışıklıkları kamera ambalaj düzeltmek dişleri beyazlatmak ve mükemmel portre için rötuşlar eklemenizi sağlar.



Mavi TG-630 iHS Dijital Fotoğraf Makinesi gelen Olympus bir 12MP sensör ile "sert" nokta-ve-çek dijital fotoğraf makinesi, 5x optik zoom lens, yardımcı özellikleri ve su geçirmez, darbeye dayanıklı ve donma geçirmez yetenekleri bir ev sahipliği yapmaktadır. 12MP Arka Taraf güçlü TruePic VI görüntü işlemci ile birlikte CMOS sensör ayrıntılı, renkli görüntüler ve hızlı performans hızları sağlar Işıklı. Özel bir tek tuşla düğmesi ve HDMI çıkışı ile Full HD 1080p video yakalama TG-630 iHS ve yüksek hızlı 720p HD kayıt tarafından desteklenmektedir yavaş hareket oynatma ile saniyede 120 kare mevcuttur.

Olympus TG-630 iHS elemanları dayanacak zor inşa ve başka bir kompakt fotoğraf makinesi zarar olabilir bayıltır edilir. Bu 16 derinliğe kadar sualtı çekim yapabilirsiniz '(5 m) ve iki koruyucu çerçeve ile 5 bir damla için darbeye dayanıklı' (1.5 m). Bu 14 gibi düşük sıcaklıklarda tüm fonksiyonları ateş ve korumak yapabilen ° F (-10 ° C) ve koruyucu bir mühür kum ve toz geçirmez tutar. Yağmur ve yoğunlaşması görünümü kadar sis olmayacak şekilde objektif ve LCD ekran hem su itici kaplama var.

TG-630 iHS üzerindeki lens 35mm formatında 28-140mm bir odak uzaklığı denklik sağlayan 5x optik zum. 28mm kısmında, geniş manzaralar ve kapsayıcı bir grup çekimleri ateş ve 140mm uzak nesneleri büyütmek ya da yaratıcı yakın çekimler çekebilirsiniz bir telefoto uzunluğu bir kamera sistemleri geniş açı lens var. Süper Çözünürlük Zoom fonksiyonu da gerekirse o ulaşmak çift için kullanılabilir. Çift Görüntü Sabitleme telefoto boylarda ve düşük ışık koşullarında çekim yaparken kameranın bulanıklık etkilerini sallamak azaltarak daha net görüntüler sunuyor. Ve hızlı patlama çekim düşük çözünürlüklerde kadar 60fps tam çözünürlükte ve 5fps (saniye başına kare) de desteklenmektedir.

Eğer izin bir su itici kaplama ile 3.0 "LCD ekran kompozisyon ve oynatma görüntüleme sağlar ve çok sayıda yardımcı özellikleri kolay en iyi atış almak mümkün yapmak. Akıllı Otomatik en iyi ayarları ve Sahne Modu ile çekim tüm kamera ayarlarını yapar bu spor olsun, sen çekim sahne için kamera ayarlarını maç, Günbatımı, Gece Portre. Tek tuşla Panorama desteklenen ve Yüz Algılama insanların çekim zaman tanır ve keskin, iyi aydınlatılmış portreler için yüzlerinde poz optimize edilir. Bu Suluboya, Balık Gözü ve Minyatür gibi yaratıcı Sanat Filtreleri, resimlerinizi ve Güzellik Modu, kırışıklıkları düzeltmek dişleri beyazlatmak ve dokunuşlar makyaj ekleriz özel efektler eklemek için kullanılabilir.

12MP 1/2.3 "BSI CMOS Sensör
TG-630 iHS in 12MP sensör ince düşük ışık performansı ve hızlı otomatik odaklama yeteneği ile zengin renkli, ayrıntılı görüntüler sağlar.
TruePic VI Görüntü İşlemcisi
TG-630 iHS görüntü işleme motoru hızlı aktarım ve performans hızları sunuyor ve kamera doğru renkler ve minimum gürültü ile yüksek çözünürlüklü fotoğraflar ve Full HD video hem de çekmenizi sağlar.
5x Optik Zoom Lens
35mm formatında 28-140mm çalışan bir odak aralığı ile, TG-630 iHS üzerinde objektif geniş açıdan telefotoya kadar çekim uzunlukları sağlar. Geniş açılı geniş manzaralar ve telefoto uzunlukları için yakın çekimler için de uzaktaki nesnelerin getirebilir sağlar. Bu kamera her türlü hava koşullarında kullanılmak üzere tasarlanmıştır, çünkü lens görünümü karıştırdığın yağmur damlaları ve yoğunlaşma tutmak için su itici kaplama ile sağlanır.
10x Süper Çözünürlük Yakınlaştırma ve 4x dijital zoom
Süper Çözünürlük Yakınlaştırma fonksiyonu aşırı yakın çekimler ve 4x dijital zoom için 10x için zoom aralığı iki katına sağlar hatta yaklaştıracaktır.
Özel Düğme ile 1080p Full HD Video
Bir tek tuşla düğmesi Full HD 1080p video inanılmaz netlikte video kaydetmenize olanak verir. TG-630 iHS Çok Motion Movie Video çekerken kamera hareketi kamera sistemleri yarattığı bulanıklığı azaltmaya yardımcı olur yeni geliştirilmiş görüntü sabitleme tekniği olan, IS sunuyor. Mikro HDMI (Tip D) çıkış HDTV basit videoları oynatırken yapar. 720p HD çözünürlükte yavaş hareket yakalama için saniyede 120 kare video çekebiliyor.
3.0 "HyperCrystal III LCD Ekran
460k piksel çözünürlüğe sahip bu 3.0 "LCD daha kolay doğrudan güneş ışığı beste ve çekim için geniş açılı görüntüleme ve parlama önleyici teknolojisine sahiptir. Ayrıca ekran kapalı yağmur ve yoğuşma tutmak için su itici kaplama vardır.


Kırmızı Lumix DMC-XS1 Dijital Kamera gelen Panasonic ultra geniş açı lens ile zarif ve çok kompakt fotoğraf makinesi. Onun 16.1MP CCD sensör ve Venus Engine görüntü işlemcisi net görüntüler, doğru renkler ve hızlı performans sağlamak ve 5X optik zoom lens ihtiyacınız olacak en herhangi bir atış yakalamak için telefoto uzunluğu ultra geniş açı uzanır. Bu Lumix DC Vario objektifi geniş açılı sonunda f/2.8 hızlı bir maksimum diyafram açıklığı ile 24-120mm bir 35mm eşdeğer odak uzaklığı sunuyor. Bu diyafram telefoto uzunluklarında çekim yaparken net fotoğraflar ve videolar kamera ambalaj sağlamak için sallamak herhangi bir kamera telafi edecek net bir düşük ışık fotoğraf ve kameranın MEGA OIS (Optik Görüntü Sabitleyici) için yeterlidir. Eğer daha da telefoto mesafesi ihtiyaç halinde, bir 8x Akıllı dijital zoom da mevcuttur.

720p HD video kaydı da XS1 tarafından desteklenen ve özel bir tek dokunuşlu düğme fotoğraf modundan video anında götürecektir. Eğer nesne hareket olarak odak kalmak bu yüzden sürekli otofokus video modunda desteklenir. 2,7 "Akıllı LCD ekran kompozisyon ve oynatma için sağlanan ve 11 adım otomatik parlaklık sağlar olduğunu aydınlatma koşulları değiştikçe değişir. 

XS1 hızlı otofokus sunuyor ve Akıllı Otomatik modu oluşturmak ve ateş ise Fotoğraf makinesi en uygun ayarları ayarlamanızı sağlar. Eğer ayarları, Portre gibi daha özel, 14 bireysel Sahne Modu, olmak istiyorsanız, Sunset ya da Spor Çekim yaparken olay yerine gelen önceden tanımlanmış ayarları sunar. Dört fotoğraf boy oranları, 4:3, 3:2, 16:9 mevcuttur ve kare şeklinde 1:1 ile Panorama Çekim Modu yatay ve dikey manzaraları vuruyor. Yaratıcı Kontrol ve Yaratıcı Rötuş modu ya kayıt sırasında ya da onları vurdu sonra resimlerinizi etkileyici efektler eklemek için izin verir. 

DMC-XS1 bellek kartı doldurur durumda dahili bellek 90MB sağlar ve USB girişi üzerinden hem de geleneksel bir AC şarj cihazı ile bilgisayarınızdan şarj edilebilir. Bu mikro SD ve micro SDHC bellek kartları ile uyumludur. PHOTOfunSTUDIO 9.0 görüntü yönetimi yazılımı kamera ile birlikte gelir. 


18-55mm ve 50-200mm Lens (Sarı) ile K-01 Dijital Fotoğraf Makinesi gelen Pentax büyük APS-C boyutlu CMOS sensör ile bu gelişmiş 16MP kamera ile aynasız kamera yürüyüşü katıldı. Yüksek çözünürlüklü (920K nokta) 3 ile çok kompakt gövdesinde "LCD, Pentax gelişmiş özellikleri geniş bir yelpazede sağlamıştır. Dahil 18-55mm ve 50-200mm lens her şeyi sağlayarak, karşılaşabileceğiniz hemen hemen her fotoğraf fırsat kapak ultra telefotoya kadar geniş açı.

Tam kontrol mümkün bulunan bir tam otomatik fonksiyonu ile, PASM modlarında kullanıyor. 100 25,600, ISO aralığı ve bir sensör kaydırmalı görüntü sabitleme sistemi neredeyse sonsuza kadar bulanık, titrek resim yok. 30 fps Full HD 1080p video parmaklarınızın ucunda. Büyük APS-C sensörü JPG veya RAW dosyaları ve yaratıcı filtreler, otomatik modları ve sonlandırma seçenekleri sizin yaratıcı dürtüleri hitap kullanarak mükemmel çözünürlük sunuyor. Kadar 1/4000 ile 30 saniye arasında çekim hızı size ihtiyacınız olan tüm pozlama seçenekleri sunar, ve en fazla 6 fps-You'Ll için harekete çekebilirsiniz sizinle yakalamak için kamera bekleyen bir fotoğraf fırsatı kaçırmak gerek kalmaz.

Dahili bir pop-up flaş ve hotshoe aydınlatma olanaklarını genişletmek. Gelişmiş fonksiyonları yerleşik şunlardır: tek, mükemmel harmanlanmış fotoğraf birden çok parantez kullanıcı tarafından belirlenen pozlama birleştiren bir odak zirve kritik odak uygulamalar için odaklama hızlı ve doğru manuel sağlar modu ve in-kamera HDR. K-01 Pentax K-mount lensler ile uyumludur.


X-5 dijital fotoğraf makinesi (Gümüş) den Pentax portre gelen aşırı yakın çekimler için geniş manzara stilleri eşit derecede çok çeşitli konularda geniş bir yelpazede, çekmek istediğiniz fotoğrafçılar için şık bir 26x megazum dijital fotoğraf makinesi. Ultra geniş açıdan süper telefotoya (22.3-580mm eşdeğeri) arasında olabilir güçlü zoom lens ile, yakalanamayan bir şey yoktur. X-5 bile (1 cm) "0,4 olarak yakın keskin odak sağlayan bir kamera ambalaj makro modu sunuyor!

Süper telefoto veya düşük ışık koşullarında çekim yaparken, kameranın üç sarsıntı azaltma teknolojisi el hareketi ya da titreşimi telafi ve fotoğrafçı bir net, bulanık olmayan görüntü sağlar. Melez üçlü sarsıntı azaltma teknolojisi mekanik sensör kaydırmalı tip SR (azaltma sallamak) dijital yüksek ISO ile hala birleştirerek toplam görüntü sabitleme doğru fazladan bir adım gider ve Video sarsıntı azaltma. X-5 geniş zoom aralığı olan üç sarsıntı azaltma ile birlikte ne kadar zor çekim, olursa olsun sizin için almak ve kristal netliğinde alacak.

Süper Çözünürlük teknolojisi ve 16MP sensör ile bir state-of-the-art görüntü işlemcisi tarafından desteklenen, X-5 garanti yüksek çözünürlüklü görüntüler ve performans hızları maç. Hatta 6400'e kadar ISO değerlerinde, kamera iyi tanımlanmış, düşük gürültülü fotoğraflar üretir. Ve video açısından, saniyede 30 kare hızında H.264 sıkıştırma ile Full HD 1080p kayıt X-5 özellikleri. Filmler cihazlar ve HDTV'de film tarama gibi yavaş hareket ve hızlı ileri oynatma gibi ve mikro-HDMI çıkışı kamera sistemleri ile yaratıcı dokunuşlar ile oynanan bir kablo bağlamak kadar basit olabilir.  


Eğer çocuklar, hazır mısınız? Bir var Sünger Bob Sualtı Dijital Fotoğraf Makinesi gelen Sakar ! Bu da ortalama Kitty, Dora veya Carly karikatür tie-in değil - büyük var sualtı onun ile, tüm zamanların animasyon karakteri kendi sualtı kamera! Sünger Bob büyük bir resim ile bu güzel mavi kamera kuru toprak, hem de aşağı 30 'su (veya küvet) altında çalışır ve 152 dijital fotoğraf kadar saklayabilirsiniz. Bir USB kablosu fotoğraflarınızı kolayca indirmek için dahildir. Dahil olan Sünger Bob fotoğraf yazılımı küçük bir (ya da), beş oyun oynamak albümleri oluşturmak ya da bir hikaye yazmak anlamına gelir. Dahil değildir 2x AAA pil, çalışır.


Siyah Wi-Fi özellikli Samsung GC110 Galaxy Dijital Fotoğraf Makinesi popüler Android mobil cihaz işletim sistemi aşinalık ile yeteneği alarak gelişmiş görüntü sunar. Kullanıcılar, kamera özelleştirmek ve Google Play edinilebilir 700.000 + Android uygulamaları seçebilirsiniz. Kamera 802.11 a / ​​b / g / n Wi-Fi bağlantısı mevcuttur. Bu bir 16.3MP 1/2.3 "BSI CMOS görüntü sensörü ve 23-483mm (35mm eşdeğeri) odak uzaklığı ve f/2.8-5.9 diyafram ile bir 21x optik zoom lens ile donatılmıştır. Kamera optik görüntü sabitleme, Full HD 1080p özellikleri 30 fps video yakalama ve çerçeveleme ve oynatma ile size yardımcı olur entegre bir 4.8 "HD Super Clear Dokunmatik LCD monitör.

GC110 üzerinde Wi-Fi bağlantısı kolay dünya ile resimlerinizi paylaşmanızı kolaylaştırır. Ayrıca, tümleşik Android 4.1 Jelly Bean işletim sistemi ile, kamera daha bir dijital fotoğraf makinesi daha bir akıllı telefon gibi çalışır. Bir resim çekildikten sonra, e-posta yoluyla paylaşmak veya bir Wi-Fi hotspot online gönderebilirsiniz. Ayrıca bulut depolama kullanarak otomatik olarak fotoğraf ve video yedekleyebilirsiniz. Diğer özellikler Bluetooth 4.0 kablosuz teknolojisi, bir mini-HDMI çıkışı, 120 fps ağır çekim video yakalama ve çekim modları geniş bir yelpazede yer alıyor.

Wi-Fi Kamera Plus Android platformu Bağlı
Galaxy Kamera Android platformu ve Wi-Fi internet bağlantısı ile yüksek performanslı fotoğraf birleştirir. Sonuç güçlü noktası ve tanıdık, sezgisel kullanıcı arayüzü ile çekim kamera. Bu Wi-Fi sesli komutları, paylaşmak görüntüleri ve video kullanımı ve Android 4.1 Jelly Bean platformu tam olarak yararlanmak sağlar.
Profesyonel Özellikler
Galaxy bir 21x optik zoom ve optik görüntü sabitleme veren bir 23mm geniş açı objektife sahip. Sen tam otomatik gidin, tamamen manuel veya bir ayar (diyafram veya obtüratör önceliği gibi) seçin ve geri kalanı kamera rakam sağlayabilirsiniz. Samsung S Ses ile, aynı zamanda kamera ne yapacağını söyleyebilirim. Bu içeri gülümseme, video kaydetmek ve zoom gibi komutlara cevap verecektir
Sağ Kamera Fotoğraflar ve Videolar Düzenle
Foto Sihirbazı ile, sağ kamera fotoğraflarınızı düzenleyebilirsiniz - parlaklık ve renk ayarı, efektler, kırpma ve daha ekleyin. Ve Video Editor ile, silmek ve sahneleri kamera ambalaj yeniden düzenlemek, müzik eklemek ve metin ekleyebilirsiniz. Bu araçlar fotoğraflarınızı ve videolarınızı tam olarak bunları istiyorum nasıl bakmak emin olun. Ayrıca, iş ve kurulum çekim kontrol etmek için 4.8 "HD Super Clear Dokunmatik LCD kullanabilirsiniz.
Kolay Fotoğraflar ve Videolar Paylaş
Galaxy Kamera ile 4.8 "HD Super Clear Dokunmatik LCD üzerinde fotoğraf ve video paylaşabilirsiniz. Siz de fotoğraf ve video paylaşmak için Android ve Wi-Fi özellikleri kullanabilirsiniz. Buddy Foto paylaşın fonksiyonu en sevdiğiniz doğrudan paylaşmanızı sağlar sosyal ağlar, Hisse Shot diğer cihazlarla paylaşmanızı sağlar iken. Ayrıca herhangi bir AllShare Çal cihazından fotoğraflarınızı erişmek mümkün olacak.
Akıllı Fonksiyonlar ve Dahili Medya oynatıcılar
Her zaman aradığınızı bulabilirsiniz böylece Samsung'un Akıllı İçerik Yöneticisi otomatik olarak fotoğraflarınızı düzenlemektedir. Zaman, yer, sık veya daha fazla kamera sistemleri albümlerinizi görüntüleyebilirsiniz. Video oynatıcı ile - ya da hemen hemen tüm diğer multimedya içeriğini - Sen videolarınızı izleyebilirsiniz. Bir müzik çalar da bulunuyor. Ve, Galaxy Kamera her şey zevk için tam bir web tarayıcısı verir. Ayrıca, Akıllı Hareketleri size Zoom Tilt gibi ve daha Gözat Pan, sezgisel yollarla içeriği ile etkileşim sağlar.


Beyaz 18-55mm f/3.5-5.6 OIS Lens ile NX300 aynasız dijital fotoğraf makinesi gelen Samsung doğru renklerle keskin, düşük parazitli görüntüler için bir 20.3MP APS-C CMOS sensör ve DRIMe IV görüntü işleme motoru sunar ve bir ile birleştirilir kompakt 18-55mm zoom lens ve sıcak bir ayakkabı montaj flaş ünitesi. DRIMe IV görüntü işlemcisi hızlı performans sağlar ve kameranın Full HD 1080p 60 fps video yakalama ve 100-25.600 geniş ISO aralığı için destek sağlar. Buna ek olarak, DRIMe IV sayesinde, NX300 isteğe bağlı 45mm f/1.8 2D/3D lens kullanılan 3 boyutlu fotoğraf ve video yakalama yeteneğine sahiptir. NX300 özellikleri ile aşama algılama AF birleştiren hızlı Hybrid Otomatik odaklama sistemi AF kontrast tespit. Bu kadar 8,6 fps ve saniyenin 1/6000 kadar hızlı bir enstantane hızı için sürekli seri çekim yeteneğine sahip bulunuyor. Büyük, eğilebilir 3.31 "dokunmatik ekran OLED monitör canlı görüntü kompozisyon ve oynatma için doğru ve iyi tanımlanmış 800 x 480 çözünürlüklü görüntüler sağlar ve dokunmatik menü kontrolü ve dokunmatik otomatik odaklama kontrolü yapabilir. NX300 RAW formatı yeteneği ve tam manuel kontrol sağlar ama aynı zamanda suluboya, minyatür etkisi ve vinyet olarak Filtre Efektleri sunmaktadır.  hızlı çift kanallı Wi-Fi ile anlık görüntü paylaşım Samsung SMART KAMERA Uygulaması ile mümkündür. Sadece akıllı telefon veya tablet için uygulama indirmek ve NX300 otomatik olarak algılar da Cihaz ve anında paylaşım için telefon ya da tablet için görüntü aktarmak. SMART KAMERA Uygulaması da Facebook gibi sosyal sitelere kamera fotoğrafları doğrudan göndermek Direkt Linki, ve siz smartphone kullanmanızı sağlar Uzaktan Vizör gibi işlevler için izin kameranın vizör ve uzaktan kumanda. bir retro vizör form faktörü Bu kamera farklı bir görünüm verir ve çukurlu, ergonomik olarak tasarlanmış tutuş konfor ve kontrollere kolay erişim imkanı sunmaktadır. NX300 NX montaj lensler tam bir çizgi ile uyumludur. Bu kit 18 içerir kameranın bulanıklık etkilerini telafi sallamak ve hatta düşük ışık ayarlarında net görüntüler sağlamak için Optik Görüntü Sabitleme (OIS) ile kompakt zoom lens. -55 f/3.5-5.6 OIS objektif lens 35mm odak uzaklığı denklik vardır 28-85mm olan kısa telefoto yeteneği geniş açı ile günlük çekim için ideal bir aralıktır. sezgisel i-Function objektif olarak, size objektif bir halka aracılığıyla kameranın manuel ayarlar kontrol etmenizi sağlar ve gerçek zamanlı görüntü önizleme sunuyor . Ayrıca 8 bir Kılavuzu sayısı Bu kompakt flaş, kamera sıcak ayakkabı bağlar SEF-8A flaş birimidir. NX300 ile birlikte, açmak kadar döndürür ve kapatmak için geri döndürür. Adobe Lightroom yazılımı da NX300 ve 18-55mm f/3.5-5.6 lens ile birlikte.


Sony Cyber-shot DSC-TF1 Dijital Kamera yüksek çözünürlüklü hala görüntü ve HD 720p video üretmek için bir 16.1MP 1/2.3 "Super HAD CCD görüntü algılayıcı sahip son derece dayanıklı kompakt bas-çek fotoğraf makinesi. Bu sensör tarafından faydalanmış kamera ambalaj olduğu 25-100mm bir 35mm eşdeğer odak uzaklığı aralığı vererek bir 4x optik zoom lens dahil,. düşük ışıklı koşullarda çekim ve uzun zoom büyütme çalışırken, Optik SteadyShot görüntü sabitleme kamera titremesinin etkilerini karşı yardımcı olur. Bu kamera gerçekten üstünlük nerede soğuk veya ıslak koşullarda, ya da damla ve sert elemanları dayanacak dayanıklılığı gerçekleştirmek için yeteneğini geçer TF1 33 '/ 10.1m derinlikte rating su geçirmez,. kadar düşer makineyi korumak için darbeye dayanıklı 5 '/ yüksek 1.5m;. 14 ° F / -10 ° C kadar düşük sıcaklıklara donmaya ve iç-bileşenleri genellikle zor koşullarda tam fonksiyonlu kalmasını sağlamak için toz geçirmez görüntülerin izleme ve oynatma için, ve gezinmek için Menü sistemi, 2.7 "460k-nokta Clear Photo LCD mevcuttur ve parlak koşullarda görüntüleme yardımcı olmak için beş parlaklık adım sunuyor. Daha fazla Resim Efektleri, Güzellik Etkileri, Yüz Algılama ve Smile Shutter, 360 ° Panoramik Çekim, iAuto ve Gelişmiş Flaş dahil olmak kamera sistemleri üzere görüntülerinin görünümünü iyileştirmek için kamera efektleri bir dizi vardır.




















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder