10 Temmuz 2013 Çarşamba

güvenlik sistemi 1

Kırmızı Samsung WB2100 Dijital Fotoğraf Makinesi bir bir 1/2.3 "BSI (Arka Taraf Aydınlatmalı) 16.4MP çözünürlüğe sahip CMOS kamera sistemleri görüntü sensörü ile nokta-ve-ateş olduğunu. Onun 35x optik zoom lens kapsayan, çok büyük bir odak uzunluğu aralığına sahiptir 35mm formatında 25-875mm 4.6-152.5mm-eşdeğer. Bu geniş açıdan süper kamera sistemleri bilgi telefoto çekim için her şeyi yakalamak için sağlar. Optik görüntü sabitleme açık, bulanık olmayan çekim sağlayan, kamera sarsıntısını telafi eder. Şunları yapabilirsiniz Ayrıca hareket dondurmak güvenlik kamera sistemleri fiyatları ve bulanıklığı ortadan kaldırmak için, en fazla 1/4000 sn yüksek çekim hızı ile hızlı çekim. Kameranın CMOS sensör bile flaşsız, düşük ışıkta net, ayrıntılı görüntüler yakalamak yardımcı olur. bunu ihtiyacınız var kez olsa için , kamera dahili bir pop-up flaş bulunuyor. 460K piksel çözünürlüğe sahip 3.0 "hVGA LCD monitör eğim yeteneği alarm sistemi ve Akıllı 3.0 (5 yönlü) UI vardır. Eğim fonksiyonu kolay yüksek ve düşük açılı çekim yapar. Full HD 1080 stereo ses ile 60 fps (60i) de video ve ek bir hala fotoğraf çekme sırasında Çift Çekim Modu alarm sistemleri (2MP fotoğraf çözünürlük) olarak kayıt. Sessiz video Motor size video ile elde tek ses istediğiniz alarm sistemleri fiyatları ses olduğundan emin olun yardımcı olur. Motor kamera tarafından yakalandı olabilir herhangi bir yabancı gürültü oluşturmaz. HDMI çıkışı HDTV üzerinde yüksek tanımlı film görmenizi sağlar. 176 x 128 veya 384 de 240 fps x 288 çözünürlükte 360fps de Yüksek Hızlı Kayıt yararlanın. WB2100 aynı güvenlik sistemi bilgi görüntünün farklı poz yakalamak ve onları birleştiren tek kamera sağlayan High Dynamic Range (HDR), sahip fotoğraf daha iyi pozlanmış. Bu görüntülerin açık ve koyu alanlar arasındaki daha geniş kapsama alanı kamera sistemleri bilgi sağlar ve fotoğrafları daha doğru gerçek sahneleri temsil yapabilirsiniz. 2D Panorama ile süpürme pan çekim Yakalama, size geniş manzara, şehir silueti, ya da olur insanların büyük gruplar resimleri almak için izin aksi takdirde kameranın objektifi tarafından çekilecek çok geniş olması. Akıllı Otomatik otomatik olarak belirli bir sahne için en iyi ayarları seçerek fotoğraf dışında hesaplama ve kamera güvenlik sistemleri varsayımları alır. WB2100 bile Akıllı Film modu vardır. Yüz, Göz Kırpma ve Gülümseme Algılama sadece alarm doğru anlarda insanların fotoğraf çekin yardımcı olur. Kamera Opsiyonel SD / SDHC / SDXC bellek kartlarını kabul etmektedir.


Sigma SD15 14 Megapiksel SLR dijital fotoğraf makinesi (Sadece Gövde) yüksek çözünürlüklü güç sağlar ve derece ve 3D ayrıntılı olarak kamera sistemleri zengin HD görüntü yeniden üretimi bir "DOĞRU II" görüntü işleme motoru içeriyor. SD15 her piksel ve fotoğraf filmi gibi işlerde, kırmızı, yeşil ve mavi ışık algılama yeteneğine güvenlik sistemleri sahip olan yenilikçi Foveon X3 doğrudan görüntü sensörü kullanır. Hiçbir eksiklikler ile, sadık bir görüntü dönüşür optik veri kaybı veya bozulma kesinlikle var. SD15 Dijital SLR kamera özellikleri JPEG ve RAW dosya formatları,% 98 kapsama ile büyük ve parlak Penta vizör, dahili bir 11 bir Kılavuzu sayısı, bir 5-noktalı AF sistemi kamera güvenlik sistemleri ve geniş 3.0 ile pop-up flaş " LCD monitör hem de kullanıcı dostu bir tasarım. Ayrıca üstün pozlama hassasiyeti sağlayan bir 77-segment AE sensör bulunuyor. SD15 yardımcı olmak için 3200 için bir çift motorlu anti-kamera sarsıntısını sistemi ve ISO alarm sistemleri hassasiyeti (Genişletilmiş modunda) içerir bile zor ışık koşullarında net, keskin alarm fiyatları görüntüler sunar. SD15 RAW modunda 21 sürekli kareye kadar yakalayabilir ve verilen BP-21 Lityum-iyon pil ile, bu bir tam şarj ile yaklaşık 500 görüntü çekimi mümkündür. Onun dayanıklı perde mekanizması 100.000 'den fazla devir bir ömrü vardır ve profesyonel dijital fotoğrafçılık talepleri için idealdir. Ayrıca, SD15 hızlı ve kolayca tüm ham veri dönüştürür Sigma tescilli Photo Pro 4.0 alarm fiyatları yazılımı ile donatılmış olarak geliyor. Foveon X3 doğrudan görüntü sensörü tam ve eksiksiz renk yakalama sigortalanması, üç kat olarak düzenlenmiş her pikselde tüm ilköğretim RGB renk yakalayabilir. Farklı derinliklerde, kırmızı, yeşil ve mavi ışık emme silikon yeteneğini yararlanmak için yığılmış piksel sensör, üç silikon gömülü katmanlar kullanarak, verimli bir şekilde geleneksel daha, daha doğru renk üretir, ve piksel için keskin çözünürlük, piksel sunuyor görüntü sensörü. SD15 kamera 3.0 "TFT renkli LCD ekrana sahip. Geniş görüntüleme açısı Bu 460.000 piksel çözünürlüklü LCD monitör faydaları, kolay odaklama ve kompozisyon kontrol etmek için yapım. Bir İletişim Sayfalık Profili (dokuz ile çekilen görüntülerin yorumlayan mümkündür küçük resimler), Tek-Resim kamera sistemi görüntüleme veya Zoomed-İzleme (bu 4-yönlü kontrol) kullanarak büyütülmüş alanı seçmek mümkündür. Görüntüleri izlerken, kamera sistemleri, bu tür çekim hızı ve F gibi detaylı çekim bilgileri görüntülemek mümkündür INFO düğmesine basarak değeri.


Geliştirilmiş kullanıcı arayüzü kameranın daha hızlı ve daha rahat kullanım sağlar. Hızlı Ayar düğmesi, tek ekranda Renk modu, Beyaz Dengesi, Görüntü Kalitesi ve Resim Boyutu gibi en sık kullanılan kamera işlevlerinin ekran kamera sistemleri fiyat listesi etkinleştirir. 4-Way Kontrolör bu özelliklerin daha hızlı çalışmasını sağlar. FUNC butonu gibi Flaş modu ve Senkronize modu gibi fonksiyonlar sağlar. SD15 kolaylık için en kaliteli artı JPEG formatında kayıt ayrıntı çekimi kamera sistemleri bayilikler tam görüntü elde etmek için RAW kayıt modu içerir. RAW veri formatı daha kompakt, henüz ödün, veri dosyaları için kayıpsız sıkıştırma kullanır. SD15 ve RAW veri formatı interpolasyon dayanarak olmadan bir 1:1 oranında parlaklık ve renk verileri tutar. Her piksel kamera toptan konumu Sigma Photo Pro işlenen zaman, en iyi görüntü kalitesi ile en iyi fotoğraflar için doğal veri dengesini koruyacak, tam renkli RGB verisi yakalar. Dayanıklı kamera sistemleri bilgi montaj perde obtüratör mekanizması 100.000 'den fazla pozlama bir yaşam döngüsü vardır ve çarpıcı çekim mekanizması toz ve kir miktarını azaltır. Fotoğrafçı ya içeriden veya kamera dışında görüntü sensörü bağlı kalarak toz ve kir güvenlik sistemleri endişesi olmadan fotoğraf çekmeye keyfini çıkarabilirsiniz.


Çoğu dijital SLR fotoğraf makineleri vücuda giren toz açıktır. Toz ve kir görüntü sensörü uymak, bu fotoğraflarda görünebilir. SD 15 montaj bir toz koruyucusu ile donatılmıştır ve sızdırmazlık parçaları vücuda girmesini kamera sistemi engelleyen toz, montaj etrafında dahil edilmiştir. Görüntü algılayıcıya toz yapışır, toz koruyucusu sensör temizleme için kolayca çıkarılabilir bile. Otomatik odaklama sensörü sürekli hızlı ve hassas odaklama güvenlik sağlanması 5 odak noktaları (merkezi, sol, sağ, yukarı ve aşağı) sahiptir. AF ölçüm ekranın ortasında bir çapraz tip algılayıcı. AF noktası seçme fotoğrafçı tarafından otomatik veya manuel olarak yapılabilir. 77-segment Değerlendirmeli, Merkez Ağırlıklı Ortalama, Merkezi Alanı, ve Nokta: SD15 kamera sistemi dört ölçüm modu ile donatılmıştır. Bu değişken ışık koşulları nedeniyle poz ayarını belirlemek zordur, Otomatik çıkışı işlevi üç ya da beş farklı pozlama seviyesinde aynı konu fotoğraf bir dizi çekmek için kamera alarm bayilikleri fotoğrafçı sağlar. Değişim değeri ± 3EV (3 durak) veya ± 1.7EV (5 durak) için 1/3EV artışlarla ayarlanabilir. Ayna kilitleme mekanizması deklanşör serbest bırakıldığında titreşim önleme, ayna kamera sistmeleri bilgi yükseltir. Bu kamera sarsıntısını önler ve makro fotoğraf veya çok uzun telefoto lens güvenlik kamera sistemleri kullanmak için etkilidir. Özel Uzaktan Kumanda RS-31 (opsiyonel) kullanımı da kamera titremesinin olasılığını azaltır. Sigma SD15 kameranın dahili flaş 11 (ISO 100) bir kılavuz numarası ile 17mm kapsama bir açı (35mm Tam boy lens ile 28mm eşdeğeri) sunar ve 1/180 sn çekim hızı kadar senkronize edilebilir . Bu dahili flaş gelişmiş fotoğraf teknikleri basit, kolay kontrol sağlayan otomatik S-TTL çekim, sağlar. Üst LCD panel fotoğrafçı hızla bu çözünürlük ayarı, ölçüm modu, pil durumu ve SD kart kaydedilebilir görüntü sayısı olarak kamera sistemi bilgilerini kontrol etmenizi sağlar. Ayrıca kamera kolayca düşük ışık koşullarında kontrollü olarak güvenlik sistemleri bilgi sağlayan bir turuncu arkadan aydınlatma, birleştirir. Özel BP-21 Lityum-iyon pil SD15 ile standart olarak verilir. Bu bir tam şarj ile yaklaşık 500 görüntü çekimi mümkündür. Pil tam olarak verilen BC-21 Pil Şarj Cihazı ile şarj etmek için yaklaşık 120 dakika sürer. İsteğe bağlı AC Adaptör SAC-4 ana kaynağı güç elde etmek Sigma SD15 sağlar.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder