6 Temmuz 2013 Cumartesi

cctv camera video

Bir süredir video profesyonellerinin merakla beklediği Black Magic Cinema Camera, henüz satışa bazı aksaklıklardan ötürü başlayamamış cctv camera video olsa da, elinde Black Magic Cinema Camera olan Marco Solorio adlı yönetmen, sahip olduğu Canon 5D Mark III ile video çekim konusu üzerine mükemmel cctv camera video bir karşılaştırma yapıyor. Videoyu izlerken mutlaka tam ekran yapın. İlk çıktığından bu yana tüm çekimlerinde nereydese 5D Mark II kullanan yönetmen, artık Black Magic Cinema Camera’ya geçiş yapmış. BMCC (Black Magic Cinema Camera)’nin fiyatı 5D Mark III’den daha az: 2999$


Black Magic Cinema Camera’nın en önemli özelliği, 2.5K çözünürlükte RAW kayıt yapabilmesi. RAW video kayıt çıktıları doğrudan kullanılabilecek gibi değiller ancak, ISO ve beyaz ayarının RAW kayıtta önemi olmadığı için, sahneyi tekrar çekmek yerine post prodüksiyonda istenen işlem çok rahatça uygulanabiliyor. Ve tabii ki 2432 x 1366 boyutunda kayıt ile de daha kamera sistemleri yüksek kalite sunabiliyor. Tabii ki isteyenlere ProRes ve DNxHD formatında 1920 x 1080 çözünürlükte kayıt yapabiliyor. Tüm bu kayıtlar, RAW kayıt da dahil, kamera üzerindeki çıkartılabilir SSD’ye yapılıyor.


EOS 70D meraklısı fotoğrafçılar olduğu belli Canon'un orta sınıf SLR olduğunu. Dışta selefi 60D için biraz farklı görünüyor, ama içi tamamen farklı bir cctv camera video fotoğraf makinesi. Bu canlı görünümde ve film kaydı sırasında büyük ölçüde gelişmiş otofokus umut verici, yenilikçi bir 20.2MP 'Çift Piksel CMOS AF' sensöre sahiptir. Ayrıca akıllı telefon, 7 fps sürekli çekim, ve 100-12800 (25600 genişletilmiş) bir ISO dizi görüntü paylaşımı ve uzaktan kamera kontrolü için tam dokunmatik ekran kontrolü, Wi-Fi dahili dahil olmak üzere, Canon'un en kamera, güvenlik sistemleri son teknoloji tam doludur. Optik vizör ile çekim için EOS 7D ödünç bir 19-noktalı AF modülü vardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder