11 Temmuz 2013 Perşembe

kamera sistemleri hakkında bilgi

Süvari SW-D II Pro dijital destek için özel olarak tasarlanmış geniş açılı kameralar evriminin bir sonraki adımdır. Bu, güvenlik sistemleri, model doğrudan geri, kamera sistemleri fiyatları, teslim olarak Hasselblad V sistemine, gizli kamera sistemleri, kamera sistemleri hakkında bilgi, uyacak şekilde yapılan kabul, ama isteğe bağlı arka adaptör aracılığıyla da Hasselblad H sistem fotoğraf makineleri, Contax 645 kamera ve Mamiya 645 kameralar için destek, kablosuz kamera sistemleri, kullanabilirsiniz. Bu alanda en fotoğraf makinelerinin aksine, SW-D II Pro optik kaydırma hareketleri üreten alışılmadık bir yöntem sunmaktadır. Süvari arka adaptörü toplam ± yatay / dikey kamera konumlandırma ayarı 17mm vermek, 4 yönden herhangi birinde arka montaj plakası kabul yaptı. Bu basit ama etkili bir sistemdir. Dijital kamera sensörlerinin sıkı optik çözünürlük gereksinimleri için özel olarak tasarlanmış 4 geniş açı lens (ayrı satılır) ile, Süvari SW-D II Pro herhangi bir geniş açı uygulamada profesyonellerin taleplerini karşılayacak. Kompakt boyutları ve hafif manzara resimleri ya da konum çekimleri için ideal yaparken shift ve yükselme / düşme hareketleri, kapalı veya açık mimari fotoğrafçılık için uygun hale.


Bu   Lens olmadan TS-Pro Tilt / Shift Ön Birim sadece daha önce mevcut olan yaratıcı efektler için derinliği alan ve perspektif bozulma, güvenlik sistemleri, kontrol etmek sinemacılar için bir yol sunar Süvari TS-Pro Tilt / Shift Kit, bir parçasıdır hala fotoğrafçılar. Lens eğilme ve kayma, ve yatay ve dikey hareketlerini kullanarak, DP kalan, kamera sistemi nasıl kurulur, odak dışında olması izin verirken resmin küçük bir parçası seçici odaklanmak, perspektif bozulmaları abartmak ve minyatür etkiler yaratabilir. Tam bir birim, bir baz ve bir ön birimi oluşur. Bu lens (dahil değildir) tutar ön birimidir. TS-Pro kamera ve objektif arasına yerleştirilen bir lens montaj vardır. Kamera sistemleri fiyatları bağlar değiştirilebilir. Bir TS-Pro ünitesi özellikle fotoğraf makinesi gövdeleri için uygun farklı değiştirilebilir kamera bağlar kullanarak çeşitli fotoğraf makinelerinde, güvenlik sistemleri, kullanılabilir. Bu 35 mm DSLR, orta format kamera ve M39-adaptörlü objektif için lensler çeşitli destekler. Büyük bir görüntü daire ile bir fotoğraf makinesi objektifi ile birlikte kullanıldığında, video uygulamaları daha önce zoom kamera mümkün asla tilt / shift teknikleri kullanmak için kameraman sağlar. Tilt / shift hareketleri için kullanılan bir lens fotoğraf makinesinin box kamera görüntü algılayıcı boyutu kapsayan bir görüntü daire olmalıdır.


Bu   Lens olmadan TS-Pro Tilt / Shift Ön Birim sadece daha önce mevcut olan yaratıcı efektler için derinliği alan ve perspektif, güvenlik sistmeleri, bozulma kontrol etmek sinemacılar için bir yol sunar Süvari TS-Pro Tilt / Shift Kit, bir parçasıdır hala fotoğrafçılar. Lens eğilme ve kayma, ve yatay ve dikey hareketlerini kullanarak, DP kalan odak dışında, kamera sistemleri, olması izin verirken resmin küçük bir parçası seçici odaklanmak, perspektif bozulmaları abartmak ve minyatür etkiler yaratabilir. Tam bir birim, bir baz ve bir ön birimi oluşur. Bu lens (dahil değildir) tutar ön birimidir. TS-Pro kamera ve objektif arasına yerleştirilen bir lens montaj vardır. Kamera bağlar değiştirilebilir. Bir TS-Pro ünitesi özellikle fotoğraf makinesi, kamera sistemi, gövdeleri için uygun farklı değiştirilebilir kamera bağlar kullanarak çeşitli fotoğraf makinelerinde kullanılabilir. Bu 35 mm DSLR, orta format kamera ve M39-adaptörlü objektif için lensler çeşitli destekler. Büyük bir görüntü daire ile bir fotoğraf makinesi objektifi ile birlikte kullanıldığında, video uygulamaları daha önce mümkün asla tilt / shift teknikleri kullanmak için kameraman sağlar. Tilt / shift hareketleri için kullanılan, kamera fiyatları bilgi edinin, bir lens fotoğraf makinesinin görüntü algılayıcı boyutu kapsayan bir görüntü daire olmalıdır. TS-Pro ana birim TS-Pro çalışması için gereklidir. Dört adet isteğe bağlı mevcut kamera bağlar (; Micro Four Thirds Dağı; Canon EOS Dağı; PL Dağı ya da Nikon F Dağı) biri bu birim çalıştırmak için gereklidir. Altı opsiyonel lens bağlar (, Mamiya 645, Hasselblad, M39 (Rodagon için); Canon EOS, Pentax 645 veya Nikon F) biri gereklidir.


Linhof Techno Dijital Alan Kamera efsanevi alan sistem Technika ve evrensel stüdyo sistemi M 679 dijital fotoğrafçılık için optimize, güvenlik sistemleri, avantajları ideal birleşimidir. Techno uzun odak lens aşırı kısaca tüm pratik ayar imkanı sunan kompakt bir yüksek teknoloji kamera. Tüm mevcut dijital arkalık uyarlanabilir. Kullanıcı her zaman onun en sevdiği dijital sistem seçmek için ücretsizdir. Cömert ayar imkanı bile çip sırtlarına aşağıdaki nesiller kapsamaktadır. Bu yeni tasarım mimari fotoğrafçılık için özel bir vurgu ile fotoğrafçı ihtiyaçlarını ve deneyimlerini dayanmaktadır. Bu son derece kolay ayarlamalar için özel geniş açı körük bulunuyor. Kamera sistemi, uzun odak lens için bir ön koşuldur 240mm kadar büyük uzantıları sağlayan, merceğinden uzantısı değil, körük ile oynak odaklama işletilmektedir. Bu manzara için hem de yakın çekimler için bir kamera. Belki de iş büyüyor veya ihtiyaçları değişti. Belki de son derece ayrıntılı duvar resimleri oluşturmanız gerekir, ya da belki, sadece işinizi arıtma daha yüksek bir standart olmasını istiyorum. Ne olursa olsun motivasyonları, 80mm LS Lens ile Mamiya DM-Serisi 56Mp DSLR Kamera Seti size hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olmak için vardır. Kenara Geri onun olağanüstü Mamiya Yaprak Aptus-II 56Mp Digital, bu kit Mamiya 645DF Vücut Kamera ve Mamiya sekor 80mm içerir f/2.8 LS D Objektif, bir yaprak çekim ile çekim için. Ayrıca Bir Capture One DB (Dijital Geri) yazılım ve Leaf Capture yazılım Faz alırsınız. Andan vücuttan, geri, ve lens, gizli kamera sistemleri, hayatınızı sonsuza dek değişecektir, birlikte konur. Mamiya Yaprak Aptus-II 56 Dijital Geri daha önce hiç yaşamadığınız işinizi ayrıntılı ortaya çıkarmak için emrinde söz konusu olağanüstü piksel sayısı koyar. Dahil 645DF Vücut, Kamera sistemleri, ile uyumlu, Aptus-II geri 16 bit yüksek dinamik aralığı renk ve sıkıca kırpılmış bile, huşu uyandıran görüntüleri işlemek için yeteneği sağlar. 56 geri sağlar büyük 56 x 36mm de Yaprak Aptus-II serisi CCD sensör boyutu ve etkileyici bir 9334 x 6000 piksel koyar. Sıkıştırılmamış RAW dosya boyutu 115MB ve sıkıştırılmış RAW dosyalarını 78MB vardır. Dahil 80mm LS lens ile birlikte, kamera bilgi edin gövdesi de gerçekten çok yönlü bir sistem yapmak, odak düzlem lens çekebilirsiniz. Uyumlu objektif çeşitli şunlardır: Schneider yaprak çekim lens, Phase One Dijital odak, araba kamerası, düzlemi lensler, Hasselblad V lensler ve Mamiya 645 AFD lensler. 645DF vücut da güvenlik sistemleri nedir gelecekteki yükseltme veya takas-çıkışları bir olasılık yapma, dijital geri uyumluluk sunar.


Belki de iş büyüyor veya ihtiyaçları değişti. Belki de son derece ayrıntılı duvar resimleri oluşturmanız gerekir, ya da belki, güvenlik sistemi, sadece işinizi arıtma daha yüksek bir standart olmasını istiyorum. Ne olursa olsun motivasyonları, 80mm LS Lens ile Mamiya DM-Serisi 56Mp DSLR Kamera Seti size hedeflerinize ulaşmanıza, kamera sistemi, yardımcı olmak için vardır. Kenara Geri onun olağanüstü Mamiya Yaprak Aptus-II 56Mp Digital, bu kit Mamiya 645DF Vücut Kamera ve Mamiya sekor 80mm içerir f/2.8 LS D Objektif, bir yaprak çekim ile çekim için. Ayrıca Bir Capture One DB (Dijital Geri) yazılım ve Leaf Capture yazılım Faz alırsınız. Andan vücuttan, geri, ve lens hayatınızı sonsuza dek değişecektir, birlikte konur. Mamiya Yaprak Aptus-II 56 Dijtal Geri daha önce hiç yaşamadığınız işinizi ayrıntılı ortaya, güvenlik kamera fiyatları, çıkarmak için emrinde, güvenlik sistemleri, söz konusu olağanüstü, box kamera, zoom kamera, güvenlik kamera sistemleri, kamera piksel sayısı koyar. Dahil 645DF Vücut Kamera ile uyumlu, Aptus-II geri 16 bit yüksek, profosyonel kamera fiyatları, dinamik aralığı renk ve sıkıca kırpılmış bile, huşu uyandıran görüntüleri işlemek için yeteneği sağlar. 56 geri sağlar büyük 56 x 36mm, kablosuz kamera sistemleri, ucuz kamera sistemi, güvenlik sistemleri, de Yaprak Aptus-II serisi CCD sensör boyutu ve etkileyici bir 9334 x 6000 piksel araba kamerası koyar. Sıkıştırılmamış RAW alarm fiyatları, dosya boyutu 115MB ve sıkıştırılmış RAW dosyalarını, kamera sistemleri nasıl kurulur, 78MB alarm sistemi nedir vardır.

Dahil 80mm LS lens ile birlikte, kamera gövdesi de gerçekten çok yönlü bir sistem yapmak, odak düzlem lens çekebilirsiniz. Uyumlu, kamera sistemleri, objektif çeşitli şunlardır: Schneider yaprak çekim lens, Phase One Dijital odak düzlemi lensler, Hasselblad V lensler ve Mamiya 645 AFD lensler. 645DF vücut da gelecekteki yükseltme veya takas-çıkışları bir olasılık yapma, dijital geri uyumluluk sunar.

Sağlanan yazılım yere çalışan koyar. Bir dijital geri gergin zaman Phase One Capture One DB kullanım için tasarlanmıştır. Bu özelleştirilebilir bir grafik arayüzü ile birlikte, sezgisel kullanım için kredi, bir fotoğrafçı gibi düşünüyor sofistike bir araç sunmaktadır. Yaprak Yakalama ayrıca bu tür ticari moda ve katalog iş gibi yüksek hacimli kamera, güvenlik sistemleri, durumlarda, gergin kullanım için tasarlanmıştır. Ekteki yazılımın yanında, iPhone 4 ve iPod touch için indirilebilir Yaprak Remote Capture uygulaması da esneklik genişletir ve iş akışını düzenler.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder