20 Eylül 2013 Cuma

speeddome kamera sistemleri

Dün eşim belirtilen uçak içi ritüelin parçası, bir aletli uçuş planı üzerinde seyahat veya denetleyicileri "uçuş aşağıdaki" alıyorsanız, işitme ve bir sonraki bir hava sahası sektörden hareket olarak doğru altimetre ayarı kabul olduğunu. Eğer speeddome kamera sistemleri radyoda duymak gibi ya da "iki dokuz dokuz iki," - "Standart" basıncı 29.92 okunması olarak tanımlanır. En bu ifade eder ne ayrıntıları atlamak izin. En basit pratik açıdan, düşük olursa, cloudier ve yağışlı hava etrafında olması muhtemeldir. Rakam yükseldikçe, daha net ve kurutucu - Eğer, bir yüksek basınç sistemi, çünkü hangi net hava, üst rakımlarda aşağı iterek altındaki atmosfer basıncı artırmak ve bulutlar ve her şey dışarı hareket ediyor, soğuk, kuru onun yolundan. Bir hava haritada (yüksek basınçlı için) dev H görünce bu yüzden, yukarıdaki gibi, size açık gökyüzü ve çevresi etrafında saat yönünde takip rüzgarlar speeddome kamera sistemi bekliyoruz. Açıkçası bu konularda söylenecek çok fazla, ama şimdilik noktası kuzeydoğusundaki bir büyük büyük H olduğunu bugün değil, uzak olan, yol boyunca bizim kalkış ve çoğu noktalarda 30.46 bir altimetre ayarı yol açtı speeddome kamera sistemleri Bir kaydından ama genellikle görmek daha yüksektir ve oluşturulduğu vista-to-ufuk biz Kuzey Vermont geri DC bölgesinden seyahat gibi koşullar. Birkaç örnek - onlar uçağın parlama eğilimli plastik pencerelerden alınan ama size gezi bu tür havada yüzmek gibi neye benzediğini bir fikir vermek hangi çünkü snapshottish vardır. Maryland tarım arazileri sadece iki dakika DC take-off kuzey sonra değil, nasıl göründüğü. Uzaktan mavi çizgi Chesapeake olduğunu. Ben zoom kamera Amerikan peyzaj üç parçaları daha önce söz ettik yolu taş ocakları, hapishaneler ve (son on yıl boyunca) yel değirmenleri ve rüzgar türbinleri: küçük bir uçak alarm sistemi zemin seviyesinden daha uçuşlarında daha belirgin. Üç dışında iki kuzeydoğu Pennsylvania tek bir resim, bu öğleden sonra için kötü değil. Ön planda, maksimum güvenlikli bir erkek cezaevi. Bu, rüzgar türbinleri arkasındaki sırt hattı üzerinde. Bir dakika önce ocakların birkaç geçmişti.


İki hafta önce bugün, Başkan Obama Suriye'ye grev başlamadan önce Kongre onay aramak için onun şaşırtıcı ve çok hoş karar speeddome kamera sistemi hemen sonra, ben haberi çok uzun bir analiz tarafından William R. Polk kazık, fırsatlar, riskler, ve ile ilgili alternatifler Suriye. Uzunluğu rağmen günlerce seçimler Kongre, başkan hakkında en sık okumak madde oldu ve halk karşı karşıya.

İlk için Irak hakkında yazdı Polk, Atlantik daha sonra 1950'lerde ve 1960'ların başında Kennedy yönetimi sırasında Dışişleri Bakanlığı Politika Planlama kadrosunda görev yapan, sadece önde seçimler ve çelişkilerin başka bir uzun analizi yazmıştır. Bir önceki gibi, sorular ve cevaplar bir dizi olarak düzenlenmiştir. Ayrıca daha önceki taksit gibi, hepiniz geçmesi zaman zaman okuma değer.

Biçimlendirme bir kelime: Polk için kaynak ayrıntıları sağlanan ya da yapıyordu noktaları ayrıntılarıyla alt-of-the-sayfa referans notları kamera sistemleri çok sayıda, bu yazdı. Bir web sitesinde alt-of-sayfa etkisi üretmek için kolay bir yolu yok. Yani şimdi ben (Polk izniyle) var kesinlikle kaynağı referanslarında olan notları ihmal, ve son-of-paragraf parantez * yorumlarına önemli açıklayıcı notlar dönüştürülür. Daha sonra kamera sistemi onun speeddome kamera sistemleri kaynaklarının bir listesini çıkarmak mümkün olabilir. Şimdi William Polk için aşırı. Suriye çatışmada silah rakam üç türlü: ilk "geleneksel" hafif ve ağır silah vardır:. Tüfekler, makineli, el bombaları ve topçu * Onlar iç savaşta öldürme en yapmış. Yaklaşık 100.000 kayıp, her 100 99 üzerinde öldürdü. Belki de kayıplar kim en iyi tahmin Londra, İnsan Hakları Suriye Gözlemevi merkezli bir Sivil Toplum Kuruluşu geliyor. Bu 21.850 isyancılar savaşçıları, 27,654 düzenli ordu askerleri, 17.824 milis savaşçılar ve yaklaşık 40.000 sivil bu yıl Eylül ayı itibarıyla öldürüldü bulur.

Onlar Suriye çatışmalarda kullanılmıştır görünmüyor gibi [* Ben kenara kara mayınları bırakın. Bunlardan, sözde patlayıcı doğaçlama (IED) ilk olarak 19 Afgan kabilesi tarafından kullanılan bildirildi inci  yüzyıl ve gerilla savaşı yaygındır. Daha gelişmiş versiyonu diğer konvansiyonel silahların aksine, İkinci Dünya Savaşı sırasında İngiliz ve Alman orduları tarafından atılmıştır, bu "pasif;" olduğunu, bu yıl için bir ayak sesi için "pusuya yatmak" olabilir. . Sadece Kuzey Afrika'da bu 20.000 insanı öldürüp olduğuna inanılırdı.]

Şimdiye kadar herhangi bir siyasi hesaplanmasında kullanılmayan ama önemli kitle imha silahları (KİS) olarak bilinen nükleer silahlardır. Bugüne kadar tek ülke Suriye savaş olan İsrail tarafından ele vardır. Ayrıca KİS olarak silah Üçüncü kategori, kimyasal silahlardır. Onlar Suriye ve İsrail de dahil olmak üzere birçok devletlerin envanter rakam. Bu silahlar gaz çeşitli şekillerde (hardal, ciddi yanıklara neden olur, ve sinir gazları, Sarin, VX ve belki diğerleri) yapılmıştır.

Kitle imha silahları çeşitli ortak özellikleri ile karakterizedir. Ilk önce korunma etkin bir araç olmasıdır. En sonunda, roket ya da jet uçak hedefine ulaşmadan önce tespit veya güvenilir devre dışı edilemez bir nükleer silah teslim. Bazı kimyasal silah bile teslim edilmesi gerekmez: Onlar rüzgarla (onlar Birinci Dünya Savaşı'nda olduğu gibi) taşınan ya da etkili olması nerede sadece kaçmak için izin verilebilir. Gaz maskeleri speeddome kamera sistemleri bir asır önce onlara karşı korumak için fabrikasyon, ancak sadece sınırlı koruma sağlar edildi. Bazı gaz bileşikleri, özellikle Sarin, giyim kontamine ve kişinin maske kaldırır süre sonra ölümcül kalabilir. Kişinin açık ise beyaz fosfor karşı, napalm * bir özellikle korkunç formu, savunma etkin bir araç yoktur. [* Amerikan ordusu Vietnam ve Irak'ta yoğun napalm ve beyaz fosfor hem de kullanılmaktadır. Yolda çalışan bir hala yanan genç kızın fotoğraf Suriye'de gaz verilerek çocukların görme bu yıl, tiksinti hissi olarak 1960 ve 1970'lerde Amerikalılar üzerinde aynı etkiye sahip. Devlet John Kerry ABD Dışişleri Bakanı bu "müstehcen." Adı] 


Kitle imha kimyasal silahların ikinci ortak özelliği etkileri dramatik olmasıdır. Hatta bunların kullanımı tehdidi amaçlanan hedefleri arasında değil geniş alanların nüfus arasında sadece terör yayılır. Bu özellik, istenmeyen kurbanları genellikle uyarı olduğu gerçeği ile artan. Kitle imha Tüm silahlar korkunç, ancak maliyet ve etkinliği büyük ölçüde değişmektedir. Nükleer silahlar en pahalı ve belirli bir alanda tüm yaşamı öldürmek değil, aynı zamanda on ya da daha fazla ilk saldırı hayatta olanlar öldürmek ya da sakatlamak olabilir kirlenme geride bırakmak değil sadece. Bu seyreltilmiş uranyum kabuk gövde gibi bile "daha az" nükleer silah kanseri büyük ölçüde artmıştır vakalarına neden inanılıyor. Şimdiye kadar bulmak mümkün olduğu gibi, tükenmiş uranyum henüz Suriye'de kullanılmamış, ancak kabukları ordularının bazı envanter olduğu bilinmektedir.

Kimyasal silah olarak tarif edilmiştir "kitle imha yoksul ülkelerin silah." Gaz nispeten ucuza üretilen ve nispeten ilkel laboratuvarlar konuşma ne olabilir. Bir Rus araştırmaya göre, sadece kamuya açık soruşturma, gaz Suriye savaşta birkaç kez kullanılmıştır, bir kez, Ruslar Aleppo bölgesi veya yakınındaki isyancılar tarafından, iddia. Henüz değil, bu yazı yazılırken, Şam yakınında gaz saldırıların resmi BM çalışma var. Gerçekten de, henüz öldürüldü tam olarak kaç kişi bilmiyorum. Sayılar değişik bildirilmektedir: Médecins Sans Frontières (355), Fransız istihbarat (281), İngiliz İstihbarat (350), isyancı "Suriye Ulusal Koalisyonu" (650) ve Amerikan hükümeti (1.429) tarafından. 

Gaz neden Suriye kayıp nispeten az sayıda Mansiyon kullanımı bahane değil, aksine, Batılı devlet kongre silahlarla eylem için bir neden öldüren yaklaşık 100.000 ölümü kabul etmedi neden sorgulamaktır. Ama en azından gaz sorunu bize kitle imha silahlarının Ortadoğu ridding başlatmak için bir yer verir.

Kimyasal silahlar Suriye İç Savaşı'nda nispeten önemsiz ise, neden Suriye Hükümeti üretimi ve onları tutmak mı? Bu sorunun cevabı, tabii ki, bir iç savaşta kullanılmak üzere tasarlanmamıştır olmasıdır, onun yerine, bir İsrail saldırısı caydırmak kamera sistemleri için ve nükleer ve kimyasal silahların İsrail'in kendi envanter karşı dengelemek amaçlanmıştır * gibi nükleer silah, bu devletler. hala zehirli gaz bir caydırıcılık vasıtasıyla yerine suç olarak kabul var. Bu, tabii ki, zehirli gaz ABD'nin konumunu oldu. Bu Amerikalı yetkililer tarafından ifadeleri Amerikan eylemleri ışığında diğer ülkeler tarafından kabul edilmiştir çünkü bu noktada duraklatma değer belki de.  

[* Rağmen "bildirilmemiş," İsrail sadece yukarı 400 nükleer silah ama kimyasal ve biyolojik savaş üretim ve eğitim sağlam bir programı olduğu bilinmektedir. Bu Amerika Birleşik Devletleri Sarin sinir gazı için kullanılan ithal kimyasal olduğu bilinmektedir.]

[** Bu oldukça yakın zamana kadar doğru değildi. İngiliz hükümeti İkinci Dünya Savaşı sırasında Alman sivillere zehirli gaz kullanarak kabul ve en devletlerin zehirli gaz stokları yok başlatmak için kabul ettiği 15 yıl sonra kadar değildi.]

speeddome.net








2 yorum:

  1. paylaşım için teşekkür ederiz

    YanıtlaSil
  2. Kamera Alarm sistemleri intech güvenlik şirketi güvencesi altında tüm türkiye de hizmet vermekte ve hızla büyüyen bir şirket olmaktadır

    YanıtlaSil