30 Eylül 2013 Pazartesi

Güvenli Mahalle Programı

Yaşadığınız yerde, nerede olursanız olun, yaptığınız ne kadar para, sizin ön kapı açık ve, olur "LÜTFEN ME ROB" diyor bir işareti ile evden asla?

Her birimiz ve her biri kişisel güvenlik ve öncelikli olarak ev güvenlik değerleri. Tabii ki ev içinde güvende hissetmek için kendi kapı ve pencere kilitleme hareketleri geçmesi, ama gerçekten, sizin mahallede ne kadar güvenli? Eğer kendiniz ve arkadaşlarınız ve aileniz için daha güvenli yapımında aktif rol oynayabileceği biliyor muydunuz? En Güvenli Mahalle Programı Amerika Birleşik Devletleri arasında toplumlarda sakinleri güvenlik ipuçları, güvenlik önerileri, ve katılmak sakinleri için özel teklifler sunarak kendi mahalle güvenli mahalle yapmak yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Hakkında bilgi edinin Milli suç istatistikleri de.


Eğer toplum daha güvenli ve daha güvenli hale getirmek için nasıl öğreneceksiniz, ve bölgenizdeki hırsız, araba hırsızlığı ve şiddet suçları azaltmak için. Ayrıca bütün mahalle ev güvenlik, sokak güvenliği ve yaşam genel kalitesini artırmak için nasıl çalıştığını hakkında önemli bilgiler alabilirsiniz. Bir kişi tek başına suç ortadan kaldırmaz, ancak komşuları birlikte çalışırken, toplumların büyük işler başarabilirsiniz. Hepimiz bizim için en önemli insanlar ve şeyler güvende tutmak için ortak bir arzusu paylaşın. Evlerimizin tüm, en küçük daire görkemli konak, özel, yeri doldurulamaz öğeleri içerir. Bir hırsızlık kalıcı duygusal hasara neden olabilir ve kamera bu ay sürebilir, hatta yıllar mali ondan kurtarmak için, ama bir ev alarm sistemi bir kurbanı olmaktan koruyabilir.

Çevrenizde bir güvenlik hareketi başlatmak ve en önemli şey korunmasına yardımcı olmak için bugün katılın.









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder