21 Eylül 2013 Cumartesi

intech güvenlik

Öğrenci sporcular üzerinde araştırma karışık olmasına rağmen, genellikle spor oyuncular kendileri için zarar daha iyi yapmak olduğunu göstermektedir. Sonra Üniversitesi'nde Betsek Stevensin,, tarafından 2010 de çalışma kamera sistemleri belirli bir durumda, yüksek okul spor oynama kızların sayısında artış tarihsel kadınlar arasında daha alarm güvenlik yüksek üniversite-katılım ve istihdam oranları yarattı, bulundu. Columbia Largo Gardner tarafından yapılan bir başka çalışma, ek ders katılan gençler bile etnik köken, ebeveyn eğitim, ve diğer faktörler kontrol edildikten sonra, yüksek üniversite mezuniyet ve oy oranları vardı bulundu.

Ama yaşlılar sadece yüzde 40 lise atletizm katılmak ve ne ölçmek için daha zor spor öncelikli vurgu çalmıyor herkesi etkiler nasıl. Oregon Üniversitesi'nde 30.000 öğrenci bir çalışma futbol takımının performansı geliştirilmiş olarak spor oynamadı erkeklerin sınıflarda indi bulundu. Erkekler hem de kadınlar daha iyi futbol takımı, daha az onlar okudu ki rapor ve daha da partide.

Hiç şüphesiz, egzersiz, öğrenme ve yaşam için iyidir. Ancak bu faydalar azınlıkta olan sporcular, tahakkuk. Herkes ne olacak?

Sp elman College, Atlanta bir tarihsel siyah, tüm kadınların üniversite, bazı 530 öğrenci geçen yıl gelen sınıfın yarısı obez ya da yüksek tansiyon, Tip 2 diyabet, veya egzersiz ile geliştirilebilir diğer bazı kronik sağlık durumu vardı . Her yıl, Sp elman öğrenciler için atletizm-değil yaklaşık 1 milyon dolar harcama, ama spor oynadı öğrenci vücudun yüzde 4 için oldu.


Sperman başkanı, Beverly Daniel Tatum, haklı dengesizlik zor buldum. Bir Selman basketbol maçı izlerken O, erken geçen yıl bana, "onlar mezun olduktan sonra bu kadınların hiçbiri basketbol oynamak için gittiğini aklıma geldi. Bununla kamera sistemleri Ben oynamak profesyonel olarak ben bile recreationally anlamına anlamına gelmez. Ben biliyordum güvenlik tüm siyah kadınların düşünce, ve basketbol oynayarak eğlence zaman harcama eğilimi yoktu. Kafamda küçük bir ses dedi ki, Evet, o da çevirmek izin . "

Nisan onu yönetim kurulu ve fakülte onay aldıktan sonra, o bir oditoryum Sp elman en sporcu ve antrenörler toplanan ve o bir kampüs çapında üzerinde 1 milyon dolara harcama 2013 baharında sonra üniversiteler arası spor iptal ve başlamak için gittiğini duyurdu sağlık- ve-fitness programı.

Spelman, 80 sporcuların çoğu harap söylemeye gerek yok, ve bu yeni yüzme, aerobik ve diğer teklifleri arasında Zumba dersleri, kampüste sağlıklı öğrencilere yol olup olmadığını söylemek için çok erken olduğunu edildi. Ama Tatum sinyal açıktı: yaşam boyu sağlık alışkanlıkları rakip okullarla pahalı, elit spor yarışmaları daha önemli. Bir öncelik gerçek ve kalıcı faydaları vardır, diğer bir fantezi.

, Bir an için, hayal Amerikalılar lise hakkındaki obsesif yoğunluğu transfer eğer spor sıralaması, kupa, törenler, gurur-yüksek-okul akademisyenler. Biz Güney Kore veya Japonya veya hypercompetitive, basınç-ocak yaklaşım birçok yönden akademisyenler için spor Amerikan yaklaşımı yansıtır Asya ülkelerinin bir avuç herhangi birinden çok farklı değil görünecektir. Her iki yaklaşım işlevsiz olabilir, alarm sistemleri her iki seti çocuklar kadar intech güvenlik stres ve hayal kırıklığı. Aradaki fark üniversiteye atletik burs almak Amerikalı öğrenciler sadece yaklaşık yüzde 2 kişiden sadece yüzde 77 ile karşılaştırıldığında liseden mezun Güney Koreli öğrencilerin yüzde 93,.

Bu dünyada çocuklar bildiklerini karşılaştırmak daha kolay ve daha acil hale gelir ve yapmak gibi, daha fazla okul Premont adına takip edebilirsiniz. Dayanak kamu imtiyaz Arizona, Teksas bulunan okullar, ve Washington, DC, sıkı uluslararası kamera sistemleri standartlara modellenmiştir. Onlar mücadele futbol sunmuyoruz, kurucuları çok pahalı ve her şeyi tüketen sayılır. Yine de, Dayanak okul basketbol ve futbol dahil olmak üzere diğer, daha ucuz spor, sunuyoruz. Oynamak isteyen herkes oynayabilir; kimse denemek zorundadır. Arizona ana lig katılmak pahalı, bu yüzden Dayanak Tucson Kuzey daha az maliyeti alternatif lig aittir ve öğrenciler nadiren oyunlar için sınıf özledim yani, hiçbir uzun mesafe seyahat gerektirir. Elit düzeyde oynamak intech güvenlik istiyorum Sporcular kulüp ile takım-değil okul aracılığıyla, kendi bunu.

Dayanak öğretmenler genellikle akademik kazanımlarını içine futbol sahası bulunan coşku kanal. "Eye of the Tiger," için sınıfa İleri Yerleştirme sınavları, Dayanak Tucson Kuzey dosyasına öğrencilerin gününde Rocky III tema şarkısı. 2012 yılında, iki Arizona Dayanak okullarda 15 yaşındaki dünyanın her yerinden okulları bu bireysel okulların performansını karşılaştırmak için tasarlanmış yeni bir test aldı. Ortalama Dayanak öğrenci okuma ve fen yaklaşık üç yıl ve matematik dört yıl tipik Amerikan öğrenci üzerinde bir performans değil, aynı zamanda Finlandiya, Kore ve Polonya'da ortalama bir öğrenci outscored sadece. Temel çocuk bile Şangay, Çin, dünyanın 1 numaralı sırada yer alıyor bölgeden ortalama bir öğrenci daha iyi yaptı.

"Aslında spor son derece önemli olduğuna inanıyoruz," Olga Blok, bir Temel kurucularından, söyledi. "Sorun bir kez spor okula önemli hale olmasıdır, onlar akademisyenler ile çarpışan başlar."

1927 yılında yayınlanan bir sütununda, Roy Henderson, Üniversite okullar arası Ligi, Teksas bir kamu-okul spor organizasyonun atletik yönetmen, dengede tutmak spor ve akademisyenlerin meydan ifade: "Futbol lisede savundu olamaz bu alarm sistemleri sürece , sermaye benzeri kontrollü ve eğitim yolunda kesin bir şey katkıda yapılır. "


Teksas Eyaleti Premont Bağımsız Okul Bölgesi açık kalmak olabilir Mayıs ayında duyurdu. Bölge, öğrencilerine bir kez kendi spor takımları içinde intech güvenlik hissettim akademisyenler gurur tür hissediyorum önce yapılacak bir sürü iş vardır. Ama Ernest Singleton, Enrique Ruiz, öğretmenler ve öğrencilerin uyum sağlama yeteneğini kanıtlamıştır. Mariela, amigo-ve, bu çıkıyor gibi, okul birincisi olduğu gibi Nathan, bir defalık oyun kurucu, bu sonbaharda üniversiteye başladı. Bu sonbaharda, Premont basketbol, ​​beyzbol, parça ve tenis ek olarak, bir voleybol takımı ve bir kros takımı geri getirdi. Ama şimdi, hala hiçbir futbol. Manhattan Projesi ", savaşın en iyi korunmuş tek gizli", Sansür Dairesi kez dedi müdürü olduğu gibi New York Times 9 Ağustos 1945 tarihinde koştu bir parça koyun , bombalama gün Nagasaki.

Ve bu gizlilik nasıl dikkat çekiciydi! Bomba katılan bazı 130.000 kişi ile, nasıl mümkündür bu hikayeyi dışarı sızıntı değil mi? 

Evet, sık sık onun değerli yerinde nükleer tarihçi Alex Wellerstein belgeler Sınırlı veriler , Manhattan Projesi gizlilik olması kadar kırık tüm değildi. Wellerstein "gerçeği söylüyor Ordu tutulan atom enerjisi yeni bir süper silah üzerinde intech güvenlik çalışıyordu " Washington'da bir "açık bir sır" bir şey oldu önce bomba kullanımı için, ve, dahası, kamera sistemleri bilgi verdi çok sayıda basın haberleri vardı Proje hakkında. 

Ama orada göze çarpan bir, Wellerstein yazar ve bu bir rapor  Cleveland Basın bombalar Japonya üzerinde düşeceği önce Los Alamos, bir yıl ve bir buçuk gizli şehir üzerine oldu yazarı John W. Raper, tarafından,. 

Başlık ilan "Yasak Şehir". Bu devam etti: "'2 d Einstein Yönetmen Sam Amca'nın Gizem Şehir '."

Hikaye kısa bir editör notu tarafından tanıtıldı: "Jack Raper, Basın köşe yazarı, o aşağıdaki hikaye bulundu New Mexico, bir tatil kamera sistemleri sonrasında Cleveland geri döndü."


9 yorum:

  1. intech guvenlik kamera sistemleri, alarm sistemleri ve kamera fiyatlari

    YanıtlaSil
  2. Çok beğendiğim bir blog, başarılarınızın devamını dileriz intech güvenlik

    YanıtlaSil
  3. Çok beğendiğim bir blog, başarılarınızın devamını dileriz intech güvenlik

    YanıtlaSil
  4. güzel web sitesi intech güvenlik

    YanıtlaSil
  5. Çok uygun fiyatlarınız

    YanıtlaSil
  6. almayı düşünüyorum bende

    YanıtlaSil
  7. Güzel çalışma gerçekten arkadaşm

    YanıtlaSil