3 Eylül 2013 Salı

cctv kamera güvenlik sistem

Kolayca olumlu sadeliği ile sürprizler ve mükemmel sonuçlar ile sevindirdi ki Nikon'un kompakt ve hafif D3100-zengin özelliklere sahip dijital SLR fotoğraf makinesi ile hayatın kısacık anların güzelliği yakalamak. D3100 Nikon'un daha iyi fotoğraf çekmek ve nefes alarm sistemi kesen Full 1080p HD film yakalamak yardımcı olmak için Kılavuzu Modu kolay kullanımlı ile donatılmış olarak geliyor. En iyisi, D3100 gitmek için hazır, bir de AF-S DX NIKKOR 18-55mm f/3.5-5.6G VR lens ile out-of-the-box. Rahat anlık, bir ince oluşan natürmort ya da Full HD film çekim olsun, D3100 her şeyi kamera sistemleri yapıyor hangi ile kolaylığı seveceksiniz. En kısa sürede bir AF-S DX NIKKOR 18-55mm f/3.5-5.6G VR lens eylem için hazır ile birlikte geliyor çünkü D3100 ev almak gibi olağanüstü fotoğraf çekim başlamak için hazır olacak! Efsanevi NIKKOR optik kalite ve canlı renkli, çarpıcı bir kontrast ve keskin detaylar için hızlı, hassas otomatik odaklama ile kolayca net görüntüler elde edin. Titreşim Azaltma (VR) görüntü sabitleme keskin el resimleri ve filmleri sağlar, ve yakın çekim yetenekleri 0.9 ft odak mesafesi fantastik ayrıntılı çekimler var.


Film çekerken dijital SLR yapar farkı keşfedin. NIKKOR lensler geniş bir seçimi D3100 gelişmiş görüntüleme sistemi üstün kalite garanti ederken güzel odak dışı arka farklı açılardan keşfetmek ve elde etmek için özgürlük verir. Ve aksiyon sahneleri için, yeni Konu-izleme AF konularda düzgün odaklı tutar. Çekimden sonra, geniş 3 inç LCD filmleri ve belirli bir noktadan önce veya sonra sahneleri kırpma gibi basit düzenleme görevleri gerçekleştirmek. HDMI uyumu En çok TV uzaktan kumandaları tarafından yönetilen çalma ile, isteğe bağlı bir HDMI kablosu ile HDTV'ye D3100 bağlanmanızı sağlar. Sadece yaklaşık de. 1 £ 1.8 oz. *, Nereye kompakt ve hafif D3100 gider. Ve yatay ve dikey pozisyonlarda hem de çekim işini kolaylaştırır ergonomik tutuş sayesinde kullanımı çok kolay. Live View, D-Sinema ve deklanşör modları gibi sık kullanılan işlevler için yeni özel denetimler kullanım kolaylığı sağlar. Bir yumuşak odak dışı arka plan, ya da parlak ışıklar ile çevrili parlak bir çift karşı büyüleyici bir portre. Bu kamera sistemleri gibi fotoğraf çekme kamera ayarlarını değiştirmek için nasıl adım adım gösteren D3100 Kılavuzu Modu-in-kamera rehberlik kolaydır. Sadece sahne sonra Kılavuzu Modu yardımcı izin eşleşen bir Kılavuzu Modu ayarı seçmek. Sadece istenen sonuçları elde edecek, bunları elde nasıl anlayacaksınız. Her ayarından ne olacağını bilebilirsiniz Kılavuzu Modu bile örnek fotoğrafları görüntüler.


Pentax K-5 II de Pentax'ın DR II toz temizleme sistemi, K-7 giriş yaptı başka bir özellik korur. Sistem, low-pass filtre titreşime bir piezo-seramik öğesi içerir ve öznel biz sadece sabitleme sistemi ile sensör sallayarak itimat daha belirgin daha iyi çalışması için benzer sistemler buldum. Bir toz uyarı sistemi, kullanıcının isteyen de, low-pass filtre üzerinde toz olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. D3100 dinamik hareket ve bir fotoğrafçı için bir meydan okumadır zor yüz ifadeleri yakalamak için ikinci büyük yaklaşık 3 kare çekebiliyor. Sadece serbest modu seçici döndürmek ve uzak ateş. Salise deklanşör tepki diğer kameralar özledim anları yakalamak, deklanşör gecikmesi hayal kırıklığı ortadan kaldırır. Ön panelinde, Pentax K-5 II K sahiptir AF2 Lens de K ile uyumlu montaj, AF3 , K AF , ve K A adaptörlü objektif. -Vücut hem de in-lens AF mekanizmaları desteklenir, gibi uyumlu lensler ile güçlü zum olduğunu. Kullanılan lens tipine bağlı kısıtlamalar olabilir rağmen 35mm screwmount ve 645/67 orta format lens, isteğe bağlı adaptörler kullanarak gibi Pentax K mount objektifler de, eklenebilir.

Lens distorsiyon düzeltme . Şirketin FA Limited lensler birkaç ile DA ve DFA lensler, hem de kullanırken Pentax K-5 II mercek deformasyonuna ve yan renk sapması in-kamera için düzeltebilirsiniz. Etkinleştirildiğinde, bu düzeltmelerin seri çekim hızı üzerinde önemli bir olumsuz etkisi var, ama RAW modunda çekim eğer aslında sonra düzeltme uygulamak için seçebilirsiniz, ve böylece düzeltmeleri öncesi yakalama etkinleştirme hakkında endişe gerek yok. 


3200 en fazla ISO (ISO 12,800 eşdeğeri genişletilebilir) Eğer loş ışıklı sahnelerde kamera sallanıyor bulanıklığı azaltır, hızlı deklanşör hızlarında çekim yapmanızı sağlar. Alacakaranlık ve iç mekan çekimleri tripod veya flaş gerek kalmadan bir canlandırıcı doğal bir görünüm ile canlanıyor. D3100 en hassas yüksek hızlı otofokus kısacık ifadeler ve hızlı hareket eden spor yakalamak için çakmak-Net odaklama, sahne ya da bileşiminde değişikliklere hemen yanıt verir. D3100 otomatik çekim durum ve konu eşleşen Sahne Modu seçer. Otomatik Mod Live View çekim sırasında, Sahne kamera güvenlik sistem Otomatik Seçici otomatik olarak Portre, Manzara, Yakın Çekim veya sahne bağlı olarak modları portre Gece harekete geçirir. Live View, hareket eğlenceli evcil hayvan ya da çocuk fotoğraf için sezgisel, tanıdık yol verir. Sadece anahtarı çevirmek ve gitmek için hazırsınız. Live View bir kompakt fotoğraf makinesi olarak kullanmak kolay D3100 yapar. Olağanüstü hız, görüntü kalitesi, yaratıcı özellikleri ve Nikon 1 sistem tasarımı ile yaşam için vizyon getirmek. Yeni yenilikler daha kolay olsun, sanatsal efektler uygulamak ve arkadaşlarınızla ve ailenizle kreasyonlar paylaştığımız anları yakalamak için yapmak. 14.2 megapiksel Nikon 1 J3 kamera kullanımı çok kolay, bunu gerçekten ne kadar gelişmiş unutursunuz.



1 yorum:

  1. House of Night is a thrillingly engaging book series that güvenlikk sistemleri follows 16-year-old Zoey Redbird, who gets “Marked” by a vampyre tracker and begins güvenlik kamerası to undergo the “Change” into an actual vampyre. She has to leave her cctv kamera family in Tulsa and move into the House of Night, a boarding school for other fledglings like her.

    It’s within the school’s walls that the heart of the action takes place as Zoey meets new friends, finds love, comes to terms with how her life will be different now alarm fiyatları and begins to realize her awesome new powers.

    Here’s the deal though: Yes, Zoey’s a vampyre now. But she’s still a teenager – with all the humor, angst and confusing feelings kamera sistemleri any other teenager has.

    YanıtlaSil