30 Eylül 2013 Pazartesi

Başka Alarm Şirketleri, kapınıza geliyor Olabilir

Zaman zaman kapıdan-kapıya satıcı alma banliyö yaşamının bir parçası olabilir, ancak ülke genelinde pek çok ev sahibi kapıyı cevap doğru çalmak için dolandırıcılar için çim değerli eşyalarını koyarak kadar tehlikeli olabilir keşfettiler. Etik alarm şirketleri bu ev sahibi basınçlı ve rahatsız eden bir durum, çünkü, gibi, kapıdan kapıya satış temsilcileri kullanmayın. Ev güvenlik seçimi her zaman özel ve rahat bir karar olmalıdır.

Gerçek şu ki, kapıdan kapıya satış kendi hareket güvenlik sistemi yapmadan önce evinize durumda istediğiniz hırsızları-olurdu büyük bir kapak yapabilirsiniz. Burada temel aldatmaca çalışır:

Popüler bir alarm şirket olduğunu iddia eden bir kişi sizin kapıda gösterir. Çoğu durumda, onlar logosu gömlek ya da ev sahibi rahat hissettiren kimlik çeşit var.
Ziyaretçi kendini tanıtır, orada neden açıklar ve daha sonra hakkında bir satış adım verir ev güvenlik sistemleri veya diğer hizmetler.
Yaptığı hizmetleri tanıttıktan sonra, o ücretsiz bir değerlendirme alarm sistemleri vermek için eve girmek isteyebilir.
İlerleyen haftalarda, ev size verdiği bilgiler kullanılarak ayrılır "güvenlik profesyonel."


Alarm şirketleri bu dolandırıcılığı için en sık kullanılan kapak şirketlerinden biri olmasına rağmen, tüketiciler hem de diğer sanayi farkında olmak gerekir. Bazıları şunlardır:

Müteahhitler - bu aldatmaca ile, çatı çalışma gerektiriyor ve bir ücretsiz muayene sunabileceği söyledi konum. Bu aldatmaca bir başka varyasyonu da oluklar temizlemek ya da ağaç kesmek için bir tekliftir. Çalışma tamamlandıktan sonra, evinizin tam bir düzen var ve en iyisi girmeye biliyorum.
Pest kontrol firmaları - Bu aldatmaca alarm şirketleri aldatmaca benzer şekilde çalışır. Orada mahallede istilası bir son serisi olan ve termit (veya başka bir) zarar için ev incelemek istiyorum ki bir haşere kontrol "uzman" raporları. Muayene evinize girmek için nereye mükemmel bir harita ile sağlamaktadır.
Farkında ve uyanık olun. böyle evleri ziyaret kamera sistemleri suçlular alışkanlıklarınızı bilmek için iyi bir fırsat, evinizin düzenini, kaç kişi orada bulunan ve daha başarılı kendi mola yapabilirsiniz diğer önemli bilgi verebilir. Ama sadece onları izin verirsen!

Kapıdan kapıya "satıcı" ve "müfettişleri" Durdurma dikkatli olmak ile başlar. Her zaman açık kimlik görmek istiyoruz ve şirket adı tanımaz, sen daha fazla onlarla konuşmak için hiçbir yükümlülük konum. Buna ek olarak, birçok ilde kapıdan kapıya satıcı özel lisans taşımak gerektirir. Yerel bölgenin kurallarına tanımak ve dikkat için biliyorum.

Bir satıcı okunaklı gibi görünüyor olsa bile, evinizin içinde onlara izin gerekmez. Aslında, bu veteriner ve araştırma belirli bir şirkete bir fırsat var ki başka bir zaman için ücretsiz bir randevu daha iyidir.

Hırsızlık kendinizi korumak bir kapıdan-kapıya aldatmaca nokta için bilerek daha fazlasını gerektirir. Ayrıca güvenilir bir kablosuz ev güvenlik sistemi gerekir ve sadece yardımcı olmak için burada her zaman. Bizim müşteri hizmetleri ekibimiz video kameralar, ile ev korunmasına yardımcı olabilir güvenlik sen sörleri , tuş takımı ve ihtiyacınız aksesuarları, ve istediğiniz zaman, gereken yere yükleyebilirsiniz ve gizlilik ile ev korumak.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder