21 Eylül 2013 Cumartesi

intech güvenlik sistemleri

"Biz kafayı edildi," Mariela, eski amigo ve tenis ve voleybol oyuncusu diyor. Amerikalı çocuklar geçiş ritüeli bir tür olarak okul spor katılmak için bekliyoruz. "Biz geri bu yıl alamadım," diye söyledi. "Ben ışıkları altında kaptan intech güvenlik sistemleri olarak tezahürat deneyim elde etmek asla değilim."

Haber damlatılmaktadır gibi, Amerika her yerinden gazetecilere düşünülemez tanık geldi. Bir fotoğrafçı futbol, ​​oynamak değil onu fotoğraf çekmek, etrafında Nathan takip Corpus Christi Arayan-Times başlıklı bir fotoğraf kompozisyon koştu "Premont, futbol olmadan Cuma günü."

Birçok gözlemci Singleton deneyi felaketle sona ereceğini tahmin. Premont harita, bir saat ve Corpus Christi bir buçuk güneybatı bir leke oldu. Petrol yatakları kurudu beri şehrin nüfusu azaldı vardı ve kalan 282 lise öğrencilerinin intech güvenlik sistemleri çoğunluğu düşük gelirli İspanyol ailelerden vardı. Kaç futbolcu terk istiyorsunuz? Kaç cheerleaders sonraki kasaba okuluna transfer olur? Nasıl çocuklar kum, takım çalışması ve fair play hakkında bilgi istiyorsunuz?

Premont, geçen sonbaharda futbol olmadan ilk, sessiz-ürkütücü öyle oldu. Bekliyoruz Cuma-gece oyunları, açılış gecesi sahaya memnun hiçbir oyuncular ve aileleri, koridorda işaretleri yapmak hiç cheerleaders, hiçbir futbol uygulama 10 veya daha fazla saat bir hafta hiç vardı. Kendi turnuva programı azalmış olmasına rağmen sadece basketbol takımı, oynamak için izin verildi.

Bir düzineden fazla öğrenci dört voleybol oyuncu ve bir futbolcu da dahil olmak üzere, transfer. Bu spor oynayabilir nerede en, 10 kilometre uzakta bir okula gittim. Antrenörler olmuştu iki öğretmen de bıraktı. Moral için, Ana Ruiz her Cuma spor-ücretsiz moral yürüyüşler düzenleyen başladı. Sınıflar davul-off birbirlerine karşı yarıştı ve okul spor salonunda takım kurma çalışmaları.

Ama sessiz bir baş vardı. "Okulun ilk 12 hafta şimdiye kadar bir lisede tanık en huzurlu başında hafta vardı," Singleton diyor. "Bu sakindi. Okul sonrası ders için, planlama ve dersler için ayrılmış bir enerji düzeyi vardı. Böyle bir fark gördüm. "

Nathan spordan var alanı ve amaç duygusu üzerine çalışan adrenalin kaçırdı. Ama hafta sonları bir kulüp takımı için bayrak futbol oynamaya başladı, ve o hafta boyunca bir avantajı başvurdu: "Bu odak yaptın. Bütün bu ekstra zaman sadece intech güvenlik sistemleri vardı. Işinizi arkasında var hiç. "

Ilk dönem Yani, öğrencilerin yüzde 80'i yüzde 50, bir önceki düşüş ile karşılaştırıldığında, kendi sınıfları geçti. 160 kişi hakkında bir yıl önce altı ile karşılaştırıldığında, veli gece katıldı. Ana Ruiz o dışarı çıktı o kadar heyecanlı ve araba ile sıkışmış otopark fotoğraflarını aldı. Yeni liderlik, kapatma tehdidi ve akademisyenler yenilenmiş bir vurgu bazı kombinasyonu sayesinde, Premont kültürü değişti. "Aksaklığı belirgin bir düşüş var oldu," konuşma, tiyatro ve Premont yaratıcı yazma öğretir Desiree Valdez, diyor. "Ben kavga hatırlamak mücadele ediyorum. Önce, bir hafta her çift oldu. "

Askıya spor denklemin sadece bir parçası, ama Singleton çok önemli olduğunu düşünüyor. O öğretmen yükseltir vermek için tasarruf kullanılır. Bu arada, futbol iptal alarma Texas boyunca topluluklar, kuruluşları için finansman ve Singleton bilim laboratuarları yenilenmesi karşı koymak bağış-para ile Premont adına 400.000 $ kaldırdı.

Kimse devlet ilçe kapatmaya onun tehdit iyi olur olsun biliyordum. Ama yıllardır ilk kez, Premont sağlıklı bir çalışma denge ve hiçbir borcu vardı. Bu son bahar, okul takımları sadece bir seyahat turnuva sezon katılmak olabilir ihtar ile, beyzbol, parça ve tenis geri getirdi. "Öğrenme artık derslik yüzde 99 oluyor," Koç Russell "önce yüzde 2 ile karşılaştırıldığında.", Söyledi

Birçok okulda, spor böylece insanların hiç kimse-bile gerçek maliyet şarj fark eder yerleşmiş vardır. Marguerite Roza, yazarı zaman Eğitim Ekonomi , Pacific Northwest bir kamu lise mali analiz, o ve arkadaşları okul matematik eğitimi için 328 $ bir öğrenci harcama ve amigo-1348 $ için dört katından fazla bu kadar olduğunu bulundu bir amigo. "Ve hatta amigo ön planda tutan bir bölgesinde bir okul değil," Roza yazdı. "Son üç yıldır iddia için Aslında, bu ilçe 'stratejik plan' olan matematik odak noktası oldu. "


Birçok spor ve diğer seçmeli maliyet sürücüler matematik ve okuma dersleri, daha düşük öğrenci-öğretmen oranları sahip olma eğilimindedir. Ve çoğu insan düşündüğünün aksine, bilet ve imtiyaz satış lise (veya yüksekokul) büyük çoğunluğu spor maliyetini karşılamak başlar yok.

Futbol, ​​çok uzakta, en pahalı yüksek okul spor. Birçok futbol takımları genellikle bir maaş almak hepsi de yarım düzine veya daha fazla antrenör var. Bazı okullar tam maaş profesyonel antrenörler kiralama veya tam zamanlı atletik yönetmen olarak bir öğretmen tayin. Yeni tribünde suni çim ile aynı hakkında, yarım milyon dolara mal olabilir. Hatta bir çim alan bakımı fazla 20.000 $ bir yıl mal olabilir. Yenileme kask, birçok takım her yıl için ödeme bir ritüel, büyük bir takım için fazla 1500 $ mal olabilir. Bazı topluluklar özel bağış toplamak ya da yeni okul-spor tesisleri finanse etmek için özel bir vergi artırımı.

Maliyetleri çoğu sinsi olan, Roza buldu, "tanımlanamayan yerlerde gömülü." Örneğin, oyun gün boyunca öğretmen-antrenör seyahat, okul yerine öğretmen istihdam gerektiğinde. Ayrıca yolda yemek ve otel söz değil, takım, grup ve cheerleaders için otobüsler için ödemek zorunda. Ev oyunları için, okullar genellikle sahada çizgileri boyama, ve sonra temizlik, güvenlik sağlama, işe yetkilileri maliyetini karşılamak. "Lojistik büyük bir sorun olan," Jared Bigham, yakın zamana kadar Copperhill, Tennessee iki okulların denetlenmesi temel ve eski bir öğretmen, koç ve oyuncu diyor. Antrenörler bütçelerinin sorumlu olsa da ", ben hala onları denetlemek ve her harcama onaylamak zorunda. Eğer yönetmek zorunda 10 farklı bütçelere bakıyoruz. "

Sürekli, düşük seviyeli oyalama bu tür tüm en büyük maliyeti olabilir. Özellikle futbol sezonunda, Amerikan müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler odağı akademisyenler uzak acımasızca geçer. Tabii, lise futbolcu (bir beyin hasarı her sezon ve bir araştırmaya göre, yaklaşık yüzde 15 deneyim) pratik uzun, yorucu saatler boyunca, ancak taahhüt ayrıntılı gece yarısı bant uygulamalar, toplumun geri kalanı kadar uzanır anne ile toplantılara moral mitingleri. Atletizm hatta okul her gün başladığı zaman dikte: 8 Am önce İlerleyen zamanlarda öğrenci performansını artırmak başlangıç ​​olduğunu gösteren araştırmalara rağmen, pek çok lise spor uygulama için kısmen rezerv öğleden sonra gündüz saatlerinde için, başlar.


Amerikan ilkeleri, dünyada müdürlerinin büyük çoğunluğu aksine, her zaman öğrenciler için iyi bitmiyor zihin-bir hesabı kendi spor takımları ile birçok işe kararlar. "Tüm ülkede her okul bunu yaptı," Marcia Gregorio, kırsal Pennsylvania'da bir emektar öğretmen, söyledi. "Bir öğretmen işe ve bir antrenör gerekir çünkü bazen standartları düşük."

Ama burada bir şey var: Ben konuştum çoğu Amerikalı müdürleri okulda spor önceliği üzerinde hiçbir öfke dile getirdi. Aslında şiddetle savundu. "Bir sihirli değnek dalga olabilir, ben öğrenciler için daha atletik fırsat, az olurdu," Bigham, eski Tennessee temel, söyledi. Onun argümanı tanıdık biridir: spor başka okul umurumda olmayabilir öğrenciler için yem olabilir. "Ben öğrencilerin spor oynamaya başlar kez tamamen döndü okuldan kaçma sorunları gördüm," diyor. "Öğrencilerin aidiyet duygusu varsa, onlar okula bağlı hissediyorum, onlar sürecin daha parçası hissediyorum."

Premont yalnız değil. son birkaç yıl içinde, bütçe kesintileri spor programları geri ölçekli, Florida Illinois, daha fazla okul bölgesi zorlamıştır. Ancak bu yerlerin çoğunda, atletizm bile mütevazı kesim değil, yeni bir gerçeklik için gerekli uyarlamalar gibi, gibi geçici ve trajik-kurban görülmektedir. Birçok okul velilere atletizm maliyetinin daha ziyade program küçültmeyi değiştirdi. Diğerleri kendi spor programları sağlam tutmak için temel akademik maliyetlerini düşürmek var. Pasco County, Florida, yetkililer son altı yıldır her biri için atletik bütçeleri sıkma kabul var. Bugüne kadar yaklaşık 700 eğitim iş kesmek için kabul ettik, ve 2011 yılında kış sonu uzatılabilir, ama spor çok bakir bırakılmış.

Bu topluluklarda, baskın argüman spor okula öğrencilerin cazibesi ve Amerikan eğitimciler bir yüzyıldan fazla yaptık sorun-aynı argüman onları tutmak genellikle. Ve bazı öğrencilerin küçük bir kısmı için, hiç şüphesiz, ilgili kalır.

Ama tarih bu anda, şimdi 20'den fazla ülkede tehlikeli eski moda hissediyor bir eğitim almak içine çocuklar özendirmek için spor kullanarak, çoğunlukla anma atletik teklifleri ile, daha iyi bizden daha lise mezuniyet oranları çekerek olduğunu. Amerika önemli ölçüde son 50 yıl içinde çocuk akademik performansını artırmak için bir yol bulamadı, intech güvenlik sistemleri, ancak diğer ülkelerin-ve aldıkları ekonomik yarar başlıyor.

Andreas Schleicher, Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Örgütü bir Alman eğitim bilim adamı, tüm dünyada okul ziyaret ve eğitim için farklı bölgesel yaklaşımlar üzerinde bir otoritedir oldu. (Ben 2011 yılında bu dergi için Schleicher profilli.) O spor sürekli sınıf nişan teşvik olabilir teorisinin dikkatli olduğunu. "Bizim analizi öğrencilerin sunabilir en ilgi çekici bir ortam bireysel pedagojik desteği ile birlikte bilişsel meydan biri olduğunu göstermektedir" diye bir e-posta söyledi. "Sıkıcı ve kötü matematik öğretim sunmak ve ilginç spor aktiviteleri intech güvenlik sistemleri ile bu telafi etmek için çalışırsanız, spor yapmak isteyen öğrenciler alabilirsiniz ama okul ile nişan çok iyi yapacağız şüpheliyim."


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder