30 Eylül 2013 Pazartesi

Güvenlik Geleceği nedir?

Güvenlik sistemleri çipleri, yüz tanıma yazılımı, ve akıllı telefonlar ne ortak? Onlar güvenlik geleceği olan var, ve bugün bizi korumak için kullanılmaktadır.

Bilgisayar teknolojisi hayatımızın her alanında, sürekli değişiyor bizim ev güvenli tutmak için gerekli araçları işgal etti gibi. Güvenli bir kapı kilidi modası asla, ama akıllı telefonlar ve tablet PC'ler her yerde vardır. Taşınabilir cihazlar her yıl daha ucuz ve daha iyi olsun, ve güvenlik hareketlilik ve esneklik getirmek vardır. Fütüristin güvenlik teknolojisi örnekleri zaten kullanımda bugün şunlardır:


Çip kullanan öğrenciler izlemek için teknolojisi kullandığınız Brezilya'da okullar okul üniformaları gömülü
Dünyanın herhangi bir yerinde bir akıllı telefon, tablet veya web sitesinden takip ve silahlı edilebilir kablosuz ev güvenlik sistemleri geliştirmek LifeShield gibi alarm şirketleri
 bir fotoğraf ile gözetim video eşleştirerek bir berber çekim şüpheli tanımlamak için kullanılan yüz tanıma yazılımı
Güvenlik sorunları böyle bir güç olmadan yararsız işlenir tabletler ve akıllı telefonlar için sınırlı pil ömrü gibi yüksek teknoloji sistemleri ile ortaya çıkabilir. Her güvenlik sistemi için güvenli yedekleme çok düzeyde olan bu sorunu çözer. Yüksek teknoloji güvenlik de teknolojisindeki yeterli olan saat AT profesyonellerinden oluşan bir ekip, kamera sistemleri gerekiyor. Bu teknoloji söz konusu olduğunda her zaman bir tehdit, ama deneyimli mühendis iyice güvenlik sistemleri test ederken, güvenlik tedbirleri daha güçlü olur.

Güvenliğini artırmak için bu gibi teknoloji kullanarak büyük avantajları vardır. Bir teknoloji tabanlı güvenlik sistemi kullandığınızda, maliyetleri çok daha düşük ve daha iyi kapsama alanı sağlamaktadır. İnsan hatası en sık herhangi bir en zayıf noktası olarak çağırılır güvenlik sistemi , bu nedenle eklendi teknolojisi daha az insan ihtiyacınız var demektir. Büyük alanlarda video kameralar, senyörler ve gelişmiş yazılım ile daha güvenli. Sistem AT uzmanları dayandığından, bu dünyanın her yerinde çalışabilir. Bu hareketlilik ve her zaman önemlidir esneklik, sınırsız miktarda alacak.

Teknoloji geliştikçe, biz zaman içinde geliştirmek güvenlik ve suçla mücadele teknikleri gelişmeler hayran olmaya devam edecektir. Bizim veri internet üzerinden yayıldı ve biz online kimlikler de Akut, fiziksel ev ve sevdiklerini sadece korumak için ihtiyaç vardır. Biz teknoloji bağımlı olsa da, herhangi bir güvenlik sisteminin insan unsuru göz ardı edilmemelidir.

LifeShield Geçerli alarm şirket evinizin etrafında bir güvenlik kablosuz çevre oluşturmak için 7/24 akıllı izleme merkezleri ile birlikte teknoloji evinde en son sağlayan, fiziksel ve teknolojik açıdan gelişmiş güvenlik sistemleri arasındaki bağ olarak hizmet vermektedir. Biz güvenlik bundan 20 yıl içinde nasıl görüneceğini tahmin edemez, ama LifeShield olacaktır.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder