29 Ekim 2013 Salı

Cctv Kamera Sistemleri

Bir çöl ya da yağmur ormanlarında fotoğraf artık tüm zevk ve merak etmeyin olacak. Lowepro Toploader Yakınlaştırma 45 AW bir all-hava kamera çantası DSLR fotoğraf makineleri içindir. 200 gr ağırlığında, Lowepro Yakınlaştırma 45 AW 7.3 tedbirler x 6,3 x 8,9 dışarıdan inç ve 6.3 x 4.1 iç x 6.4 inç.
Yakınlaştırma 45 AW bağlı cctv kamera sistemleri bir lens ile bir DSLR fotoğraf makinesi tutabilir , aynı zamanda diğer küçük aksesuarlar ile hafif bir metre veya flaş ünitesi temin ederken,. Ayarlanabilir ve çıkarılabilir askı kayışı vücudunuza yakın çanta güvence, omzunda kuytu uyuyor. Toploader Yakınlaştırma 45 AW bir DSLR fotoğraf makinesi gövdesi şeklinde izler bu profesyonel fotoğraf dişli için mükemmel bir uyum yapma,.
Dış gövde elemanları, vücudu korur ve hava senaryoları her türlü dijital araçlar koruyan 190T naylon tafta AW kapaklı naylon Dobby 600D cctv kamera sistemleri polyester yapılmıştır. Bu Lowepro Toploader çanta içindedir tamamen yastıklı ve özelleştirilebilir farklı boyutlarda fotoğraf makinelerine uyacak şekilde. Ana bölme kamera sistemleri ve ön cep fermuarlı, hangi yılının ikinci olan küçük aksesuarlar taşıyan acil durumlar için bir bellek kartı veya pil gibi.
Ek tüm hava kapağı bu Lowepro AW kamera çantası bir çift cctv kamera sistemleri katmanlı koruma, kamera kapsayan, hafif yağmura kamera sistemleri üzerinde çekilebilir. Entegre kemer halkası bu Toploader Yakınlaştırma 45 AW taşıyan şekilde bir seçim sağlar. Lowepro Toploader Yakınlaştırma 45 AW da olduğu bir havayolu olarak kabul çantası-devam size uzun mesafelerde seyahat zaman şık bir şekilde kamera dişli taşımak için izin verir. speeddome.net/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder