23 Ekim 2013 Çarşamba

alarmfiyatlari alarm sistemleri

Göz kamaştırıcı görüntü kalitesi anlık fotoğraf paylaşımı ve uzaktan kamera kontrolü, artı coğrafi etiketleme için haritalama ve macera izleme ile dahili GPS için Wi-Fi dahili modern bağlantısı karşılar. Tüm şık ve kompakt bir tasarımda - Yeni 24.2 megapiksel görüntü sensörü UltraSharp, canlı fotoğraflar ve 1080p Full HD video ve parlak 3.2-inç döner Değişken açılı ekran her açıdan güzel manzarası sunar yakalar. 24.2 megapiksel CMOS sensör olağanüstü gerçekçi ve canlı görüntüler sunar
Bu yenilikçi sensör eşsiz keskinlik ve netlik ile en saf en gerçekçi görüntüler ve HD videolar için bir optik alçak geçiş filtresi olmadan tasarlanmıştır.
Stüdyo kalitesinde alarmfiyatlari alarm sistemleri görüntüler için ISO 100-12,800 (25,600 genişletilebilir) Hatta sadece şafaktan önce ve akşam harika fotoğraflar çekmek, ışık koşullarında geniş bir yelpazede üzerinde net, temiz görüntülerin keyfini, mevcut ışık güzel ama kıt olduğunda.
En fazla 5 fps (saniye başına kare) ile sürekli çekim ile hızlı aksiyon çekimler
Hızlı tempolu spor eylem için neşeli yüz ifadeleri itibaren, seri çekim modu sadece bir ikinci bir kısmını sürer bile vurulmaz sağlar.
Heyecan verici yeni açılar için 3.2 "Değişken açılı ultra yüksek çözünürlüklü LCD monitör dönebilen.

Ürün Özellikleri

Bir kalabalık üzerinde büyük çekimleri için kamera havai tutun, ya da hayvan eğlenceli bir yüz-yüze perspektif düşük tutun. Potansiyel neredeyse sınırsızdır.
Dahili Wi-Fi kablosuz olarak akıllı telefon, tablet veya PC'ye bağlanmasını sağlar
Sık İthalat ve anında e-posta, metin onları ya da çevrimiçi olarak gönderin.
Uzak bir monitör veya uzaktan kumanda olarak akıllı cihaz kullanın
Grup çekimleri ve kendini portreler için mükemmel - kamera akıllı telefon veya tablet ne gördüğünü ve hatta çekim ateş için Wi-Fi bağlantısı yararlanın.
Dahili GPS seyahat için sadece bilet
, Heyecan verici seyahat dergileri oluşturmak Civardaki Noktalar bulmak ve Facebook ya da Flickr fotoğraf gönderme zaman kolayca yer verileri paylaşmak için çekim tüm coğrafi etiket.
Göz seviyesi tek objektifli refleks vizör neredeyse gerçeğe yakın yaşam görüntü gösterimi sağlar
Yaklaşık% 95 yatay ve dikey çerçeve kapsamı ile, objektif görür hemen hemen aynı atış görerek atış oluşturabilirsiniz.
Istediğiniz tam olarak nerede Odak
Konu üzerine 3 boyutlu izleme kilitleri ile sabit görüntüler, yüksek hızlı eylem veya Full HD video kayıt, bir 39-nokta yüksek yoğunluklu otomatik odaklama sistemi çekim mükemmel odakta tutmak için olsun.



Onları gördüğünüz gibi Sahne Tanıma Sistemi açık bir şekilde çekim sağlar
Bu otomatik olarak en iyi otomatik pozlama, flaş pozlama, beyaz dengesi ve otomatik odaklama ayarlarını belirlemek için sahneleri onboard veritabanına karşılaştırarak, atış analiz eder.
Dahili HDR (High Dynamic Range) Eğer vurgular ve gölgeler kucaklamak sağlar
Otomatik olarak bir derece dinamik görüntü içine iki fotoğraf birleştirir ve yeni bir konu tabanlı Active D-Lighting otomatik konularda gölgeli alanları aydınlatır.
Sahne Modu bile zor çekim koşullarında alarm sistemleri mükemmel sonuçlar verir.
Sadece bu Portre, Yakın Çekim, Sis / Tan, Spor, Manzara, Sonbahar Renkleri ve daha fazlası gibi 16 ortak Sahne Modu seçin, daha sonra kamera ayarlarını optimize sağlar.
Görüntü Efektleri ile yaratıcı olun
Bir siyah beyaz fotoğraf tek bir canlı renk pop yapmak, resim ve daha fazla gibi portre ateş, bir oyuncak modeli bir manzara açın.
Kamera içinde çekim düzenleyin
Rötuş Menüsü fotoğrafları paylaşmak mükemmel sağlar. Kolayca kırpma, filtreler, efektler ve Kamera daha doğru uygulamak - hiçbir ek yazılım gerekli.
Kompakt, hafif, sağlam ve rahat
Ergonomi için tasarlanmıştır - her düğme ve arama dikkatli, rahat, kolay ve verimli çalışması için yerleştirildi.
Kırmızı göz olmadan uygun aydınlatma alarm sistemleri alarmfiyatlari için otomatik flaş Dahili
Özellikler otomatik, otomatik yavaş senkron, dolgu flaş, kırmızı göz azaltma, çeşitli koşullarda, optimum aydınlatma sağlamak için yavaş senkron modları ve daha fazlası.
Veri depolamak veya aktarmak için çok formatlı bellek kartı yuvası
Secure Digital, Secure Digital High Capacity ve alarm sistemleri kartları kabul eder. Hafıza kartları dahil değildir. alarmfiyatlari.net

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder