29 Haziran 2013 Cumartesi

kamera-1

Yağlı kırmızı güneş nemli akşam yoluyla ve bir demiryolu parça yanında çim küçük bir kalabalık üzerinde son, bal-tatlı ışık atma, ufuk karşı kendini yerleşir ötesinde pamuk alanları ile keser. Bir çeyrek ay yükselir ve ağustos böcekleri kamera sistemleri Serenatlardaki şimdi grubun sesi ile yapışık yakın alacakaranlık, bir koro, davulcu backbeat yakalar ve compere duyurdu: "hakkında bir Indianola memleketi biri-ve-sadece Kral için hoş alarm sistemleri geldiniz nasıl Blues: BB KING "!

Ve üzerinde o iyi onu biliyorum ve kendi gibi onu iddia insanlardan alkış için, gelir - onun 87. doğum günü birkaç hafta kısa bir blues ustaların son. Diyor "akşam Güzel, bu? Değil", ve saksafon üzerine yeğeni tanıttı. Vesilesiyle altında dokunaklı bir riptide - BB annesi olduğu gibi onun kızlarından biri, diyabet son zamanlarda öldü ama onun 15 çocuk (farklı anne tarafından) ve sayısız torun bazıları, seyirci bulunmaktadır. "Bana bakabilirsiniz sanırım," diye, sahneden "diyor ve ben yaşlı bir adamım söyle. Benim adım BB King. "

Batı gökyüzünde bir lila parlaklık ile artık desteklenen - ve o doğdu Itta Bena, köyüne doğru doğu görünümlü - BB oturur ve gösteri başlar. O "Highway Anahtar" ulaşır ve orada: bir uzun ve titreme not, sadece BB King gibi, barbekü duman wafts orada asılı bu oynayabilirsiniz. Gözlerini rulo kalabalığın içine sonra kaşlarını, bakar kamera yükseltir - ve bir toplu gasp, alkış bir dalgalanma ve sevgi karşılıklı bir bağ var.

Bu gerçekten, bir araya toplamak, bir kalabalık. - Ailelerde, piknik birçok - artı ponytails, ZZ Top sakal veya uygunsuzluğun diğer jestleri ile birkaç beyaz çoğunlukla siyah insanlar: Kasaba ünlü oğlu duymak geldi. Kendi sekiz (ve 21 torun) ile 11 çocuk biri - - Orada burada Alfred Knox gibi insanlar o 19 yaşındayken Milwaukee için Mississippi sol, onun kulak çınlaması Juke eklem oynama Honeyboy Edwards sesi, ve şimdi geldi geri yeğeni ile blues, konuşma kamera sistemleri siyaset duymak ve konuşmak için, BB duymak Gervis. Her zamanki sporcular ve takım elbise Memphis BB King kendi imtiyaz gibi turistik kulüplerinde Bud ve bağırmak dalga şişe bu yıl eve dönüş konseri için buraya değil - garip bir şekilde, ama şükür.

Ne de, gerçekten, Indianola en iyi vatandaş bazılarıdır. Latunya ve arkadaşı önceki postane vardı ve Gerçek heyecanlı BB geliyor döndük nasıl "dedi. Gee, onu oynamak görmek gitmek için lo-o-ove ediyorum. Ama Cuma dışarı çıkmak. Ben Çarşamba dışarı çıkmayın, sadece "Cuma günleri dışarı çıkmak. Bu aynı zamanda Beyaz Vatandaşlar Konseyi kuruldu hangi şehir, Ku Klux Klan siyasi kanadı olan ve kurucularının mirasçıları muhtemelen başka bir yerde bu gece.

Gitar maestro en ses dolgunluğu her zamanki gibi taklit edilemez biçimde mükemmel. "?! Ne dersin": sırasında bir uzun, yakıcı not sonra söylemek sanki, BB King dart, ön sıralardaki bir palyaço hakkın bakıyorum "Thrill is Gone" Ama bu sıcak esinti BB sesi olan blues özünü kelime arkasında ve arasında bu duygu - bir kalp atışı durur.

Bu 35. Homecoming konser, ilk Medgar Evers, sivil hakları savunucusu ve BB Beyaz Yurttaşlar Konseyi üyesi tarafından öldürülen oluyor arkadaşı anısına sahnelenen bir olaydır. Orada BB King görünümünü hakkında önemli bir şey yine de bir 90-bir şey olarak turne olsa bile, bu çok daha fazla var olmayacak basit bir nedenle, olduğunu, ne de bu büyük adam yansıyacağı bunun üzerine kez olacak o, bir kulübede tek başına yaşayan annesi outlived kamera sistemleri olan ve daha sonra büyükannesi, pamuk tarlaları üzerinde orada çalışıyordu zaman başladı olağanüstü hayat,.

Film anlattı olması dikkat çekicidir yaşam için bir sebep daha. Jon Brewer var Riley Hayatı birçok İngiliz müzisyen dahil olmak üzere - - onu örnek takip edenler onun etrafında büyümüş olanlar, ve bu ile, BB King ile konuşurken saat sonra yapıldı önümüzdeki ay piyasaya,,. Bu son büyük bluesman kesin filme kanıtıdır.

Eric Clapton, Keith Richards, Bono ve arkadaşları - - yıldızlardan haraç bile daha önemli gün hatırlamak evlerinin verandasında oturup John Fuar ve Clemmie Trevellaine, gibi insanların hatıraları olduğunu dokuz yaşındaki Riley B Kral bir katır dizginleri tutan, bir pulluk arkasında çalışan, pamuk alanlar arasında yaşamak için ev sağlanıncaya. "Ben bunların hiçbiri biliyordu," Brewer diyor. "Ben bu BB King hayatını olmuştu hiç bir fikrim yoktu. Onun ölmüş annesinin ve büyükannesinin borçlarını ödemek için dört yıl çalıştıktan, yaş dokuz yılda, orada bir kulübede tek başına yaşadığını. Ben tavşan, onun tek arkadaşınızla konuşurken, o kadar yalnız olduğunu kamera sistemleri bilmiyordum. Ve bana bu söylüyor zaman, ben gözyaşları içinde değilim. "

Bu yüzden de için iyi bir zaman Gözlemci onun otobüs gerçekleştirmeden önce, hayatının söyleyecektir taşları ile birlikte yeni bir kaldırım için zemin kırdı, BB King Street, çekti hemen sonra, memleketi ana doğrudan konuşmak için hikaye. O şimdi bir Pekan ağacın gölgesinde otururken bahsediyor hikayesi :: "Ben bunu yapma," diye gülümsüyor, "ama İngiltere'den tüm yol kat duydum". , Dedim, "iki saat uyku - ve ben 16 yaşımdayken, gün görmek istedim ve bu aldım hiç" - "kısa bir süre önce burada var" onun albümü, Indianola Mississippi Tohumlar bir kopyası. BB gülüyor ve kayıt imzalar, İngiltere için onun sevgi duygusal değil, müzikal.

Itta Bena için alçak alanları ile yol kasabaya ana yoldan bir dönüş var. Sezon artık bitmek üzere: Clarksdale, blues başkenti buralarda hemen kuzeyinde, pamuk küçük bulutlar "patlamış mısır gibi" ileri patlama var, John Steinbeck kez söylediği gibi, burada beyaz ponponları kendi bakla kapalı kalır. O bir çocukken, BB King Blues başladı neyin, kamera sistemleri amcası Jack, ön, "bağırmak", köle ilahiler ve yanıtların soyundan söylenen ise bu alanlar ile onun katır sürmek için kullanılır.

"Ben bağırışını hatırlıyorum," BB diyor. "Onları pamuk alanları ile bir çapa çekerek bir katır dizginleri Holding." Alanı holler, diye açıklıyor, tek bir ses ile küçük bir ölçekte söylenen bir ağıt oldu. Bir iletişim patron geliyordu, ya da suyun gerekli olduğu alanda diğerleri uyarmak için olarak da görev. Her şey orada başladı "Evet, seslen olduğunu. Ben hepimizin içinde olduğunu düşünüyorum. "

Riley B King 16 Eylül 1925, bir köle büyük torunu doğdu. Bir farmhand olarak çalışmaya ve halasının Blind Lemon Jefferson kayıtları dinlemek kamera sistemleri için, Hill Country içinde, Kilmichael yakında annesi ile sonra taşındı. Amcası, büyük bluesman Bukka Beyaz, Memphis ziyaret edeceğini - oynamak ve şarkı.

İlk BB annesi olan bakım o konulmuştu en büyükanne sonra, öldü. "Blues," daha sonra yazmak, "benimle aynı kan kanıyordu." 75 sent bir gün için pamuk Toplama, BB, yerel vaizin gitar açgözlü vardı ve hatta "o öğretti birkaç akorları" için izin verildi. Daha sonra kendi yaptı, diyor: "Biz tel, bir pamuk kefalet yapmak için kullanabileceğiniz tür yapmak ve bir süpürge sapı için bağlamak için kullanılır. Aşağı kelepçe, ses değişti, ve ben müzik çalan ediyorum. "Daha sonra, işvereni, Yonga Cartledge adlı bir beyaz adam, onu ileri o gerçek bir için gerekli 15 $.

Lexington babasının aile şekilde güney ile mutsuz bir süre izledi. Orada, BB beyaz bir çete tarafından genç bir siyah adamın linç ve kamera sistemleri kastrasyon tanık - onun suç beyaz bir kıza kurt-düdük olmuştu. Riley Kral Lexington kaçtı ve babasının yeni aile, Itta Bena geri, "dönmemek üzere, cehennem bir yarasa dışında gibi" tek başına bisiklet.

O alanlar görev yaptı Dokuz yaşındaki Riley Kral, Delta geri şimdi oldu. "Delta Pinelet". "toplama Pamuk doğanın bir güç oldu. Bir şiir pamuk çapalama ve büyüyen, bu kadar, "diye daha sonra yazdı. Pekan ağacı altında, diye ekliyor: "benim alarm sistemleri insanların hiçbiri zengin vermedi rağmen. Ben tüm bu saatler ve günler ve haftalar bir katır arkasında, dünyada yürüdü gerektiğini anladım "Onun biyografisini Charles Sawyer kez Kral sordu:".? Nasıl bir 3 parçalı takım 90 derece ısı oynayabilir " hangi BB cevap verdi: ". Ben Mississippi sıcak güneşin altında bütün gün çalışmak için kullanılan" Sawyer başını iki yana salladı ve kumaş tüm bu katmanları altında oynamaya çalıştı eğer o dışarı çıkmak söyledi. BB cevap verdi: "Evet, Charlie, beyaz konum".

Cumartesi geceleri, işçiler şehir için alanlar bıraktı. Ve tüm bu güzel kadınlar sıkı elbiseler Jivin yürüme gördüğünüz - "Ben bu gece de Club Ebony aramak sonra oynuyorum bir yerde kaburgalar ile gözetleme oldu," BB çok Count Basie oyun, Charlie Parker, duymak ", hatırlıyor. "Genç Riley Kral bu şehrin sokak köşelerinde gospel seslendirdi ve bu kısa sürede öğrendim" diğer millet ben şehrin diğer tarafına kaldırım değişti yaptım ve benim gibi kamera sistemleri şarkı sevdim kilise millet çok bana bir kuruş kayma yoktu erken blues Kral bir başka köşe öğrendim bir bayan ", öven için Rab öven değişti: bir şarkının sadece sözlerini değil, ruh hali bu aracı olarak, gırtlak tarafından convoyed konularda,. Bu tanımlanmış ne olduğunu ve BB olağanüstü sesi tanımlar. Daha sonra cihazın kendisi, gitar vardır.

Birkaç macera sonra, BB oynamak için Memphis ulaşma hayalini yerine getirdi. Sadece tek bir nota sonra BB King'in olarak hemen tanınabilir vibrato - onun ve onun tek başına oldu gitar stili tarihinin çok önemli bir an hatırlıyor. O Bukka Beyaz kaldığını ve "Bukka bir darboğaz kullanarak slayt oynardık, veya boru sadece bir parça. Bunu yapmak istedim, ve denedim ve o nasıl bana gösterdi - ama, aptal parmak var görmek ve sadece bunu yapamadık "Ancak:" Bukka yapılan ses hepsi bana geçti, ve benim kendi geliştirmiştir. slayt olmadan tremolo üretmek için teknik. kelebek "O onu çağırır". Ben ileri geri, benim dirsek benim bilek döner, ve bu yetiştirme ve ritmik notun perde düşürücü, dize uzanır. Benim diğer parmak uzattı ile, benim bütün el bir kamera sistemleri çırpınan jest, kanatlarını çırparak bir kelebek gibi biraz yapar. "

Böylece BB King ses doğdu - ruh, duygu, mavi ya da başka ifade eden bir ses. Bira Filmde, kendi kuşaklarının büyük gitaristlerinden en çok kabul olduğu bir montaj ve tanımak olanağı yoktur. Kral kendisi başka bir şekilde diyor ki: "Ben gitar benim şarkı sesi bağlanmaya çalıştı bir 'benim gitar benim şarkı sesi için. . İki birbirine konuşuyordu gibi "Jon Brewer farklı ses ve gitar arasındaki diyalog açıklayan bir detay doğruluyor:". BB gizli o aynı zamanda şarkı ve kamera çalamaz olmasıdır "

BB King ısıtma sistemi olan gazyağı bir kap üzerinde çaldı bir Juke eklem başkasının kavga sonrasında onun gitar Lucille çağırdı. Yer alev aldı, kalabalık kaçtı, ama BB onun gitar içinde bırakmıştı fark ve bunu elde etmek için koştu. Onun dikkatsizlik için azarladı, o mücadele Lucille adında bir kız üzerinde olduğunu keşfetti. "Ben gitar Lucille adlı," o diyor Riley Yaşam "Tekrar böyle bir şey yapmak için değil kendimi hatırlatmak için, ve ben değil.",

Blues büyük şehirlerde iş peşinde, mekanize pamuk tarlalarından büyük göç ile, kuzey gitti. Çoğunlukla onlar Chicago gelişen megalopolis için siyah göç çoğunluğu eşlik etti. Bu Windy City elektrikli ses içinde - Elmore James, Muddy Waters, Howlin 'Wolf - kendi kamera sistemleri stil oluşturmak için Delta ses mutasyona uğramış blues altın çağı oldu ne her müzisyen. Ama BB King Mississippi ulaşır kadar eve yakın Memphis Beale Street farklı bir sahne,, seçti. O pirinç ve ritim bölümleri de dahil olmak üzere daha büyük bir grup ile, Muddy veya Kurt daha yuvarlak, daha az vahşi tını oluşturmak için geldi.

Blues Boy Kral - BB kısaltılmış - WDIA, Memphis Blues istasyonunda bir radyo yıldız oldu. O kendi grubu inşa, o bir otobüse tur, o hayat boyu alarm sistemleri arkadaşlar edindim sağlamıştır, onun ilk eşi terk ve kadınların sevgisini indulged - ve ilk hit, "Üç O'Clock Blues" yayınladı.

In Riley Yaşam orijinal BB King bantta trompetçi - -, Calvin Owens ayrılmış Chitlin 'siyah insanlar yeme keyfini söyleniyor olduğunu hayvan sakatatları adını Devre, ama beyazlar denilen ne o günlerde hatırlıyor - "olmama rağmen Ben herhangi bir Chitlin 'Devre denilen asla, "BB King diyor. "Yol," Owens diyor, "ev", ve hayatının geri kalanı için BB evinde kaldı. Bazen, bir yıl 350 performansları yaptı - "Ben işimi seviyorum," diye Pekan ağacın altında, diyor. 1907 yılında kurulan - - BB dikizlemek ve daha sonra oynardık BB King Carol Hill, kulüp Ebony sahibinin kızı Sue, ikinci kez evlendi. Onların evlilik, Iken sürdü, yolda yaşadı. Ayrılmış siyah lokantalarda yemek, ayrılmış siyah oteller, tabii ki, kalmak.

"Ben hatırlamak bakım daha fazla aşağılanma ile koyduk," Kral otobiyografisinde yazdı Tüm Around Me Blues . "Bir ayrılmış Amerika Touring - sonsuza kadar size zarar fark yoktur çoğu çünkü zarar beyaz polisler tarafından durduruldu ve taciz ediliyor. Birisi kamera sistemleri ulaştı ve bağırsaklar çıkardı gibi, boş hissediyorum içeri tutun. Daha az bir kişi daha, zarar ve kirli hissediyorum. Onlar yer bombalandı "bir gece BB King Dr Martin Luther King, aynı zamanda kaldığınız Birmingham, Alabama, Gaston Hotel'de vardı". Bomba odama sarsıldı. "Şimdi BB King Beyaz Yurttaşlar Konseyi kuruldu şehirde onur geri döndü.

Bu alanda son kez, Clarksdale etrafında, bu yoksulluk rapor oldu - ve Mississippi, bu siyah yoksulluk anlamına gelir. Bu Al Gore ve George W. Bush arasındaki seçim yılı oldu, ve ben onun etrafında oynayan onu 22 kedi çoğu onu verandaya eski Ruby Walker ile oturdu. Onlar Ruby torunu, Sandra Handy 19. doğum günü işaretlenmiş olması bu yana önümüzdeki birkaç gün, Walker ailesi için özellikle zor olurdu. Ancak, farklı bir yıldönümü vardı: "ateş etmeye başladı ve bir kurşun kafasına onu sağ vurduğunda Sadece geçen yıl onu eve bu kez demiryolu hattı geçen edildi." Cinayet için ürkütücü bir samimiyet vardır. Ruby onun arkasında eve doğru işaret etti, ve millet bunaltıcı sıcağında kurumaya kendi çamaşır asılı: "Onların çocuk çekim bitti. O sadece 10 yıl kamera sistemleri var ve her gün onlara bakmak zor çete biri "O, diye ekliyor, oldu" -. Bölge için mücadele ".

BB King'in gibi, Ruby'nin büyük dedesi bu pamuk tarlalarında çalışan köle idi. "Ve bu yüzden bir moda sonra oldu," diye yansıtıyordu. "Biz batımında için güneş kadar çalıştı ve para ucuz." Diye yerel bir okulda iş bulana kadar kızı Mary beşinci pamuk toplama nesil oldu. Ancak, Ruby eklendi, onu kaş arasında derinleşen oluklar: "Ben bazen hiç gerçekten yaptım, kölelik ortadan merak ediyorum. Ben burada daha yuvarlak oluyor bilmiyorum. Tek bildiğim bu şimdi daha 40'lı yaşlarda daha iyi oldu "dedi.

Bira filmi - - Aynı ziyaret Ben genç BB King, ve kim bir komplo paylaşılan Fuarı ailesinin bir akrabası, bir araya geldi Lexington bir çocuk bisiklet ev olarak onu hatırlıyor. Shirley Fuarı 1999 onun Yoksulluk Tour patladı zaman bir toplantı Başkanı Bill Clinton ile düzenlenmiştir Yani Pretty Çiçekler, Ooh adlı Clarksdale bir çiçek mağaza sahibi oldu. Ama, Bayan Fuarı hiçbir şey daha iyi ele geçirmiş bulunmaktadır "dedi. Için kavramak burada bir şey yok. Demiryolu kapalı, fabrikalar gitti. Iyi millet hareket ve çete sokaklarda ele ve işletmelerin hayatta kalmak için kamera sistemleri daha zor hale getirir. Başkan bana bir hibe başvurusunda ve 10 kişi istihdam söyleyerek bir mektup yazdı. Ama hiçbir şey anlayamadım pek çok kurallar ve düzenlemeler vardı. Her zaman bir şey yavaş ve durdurmak için. Bu yüzden durdurmak. "

Gece BB King şehirde değil zaman farklıdır burada yuvarlak. Aşağı Jonestown kulüp Şeker de - bir köhne tuğla kabin demiryolu hattının yanında - Q gibi bayanlar, onun mavi bandana ile, rap müziğin baraj kendi acılarını ve düşüncelerini bastırmak için gelen ise arkadaşı Icy Adam, her ne kadar ortada bir konuşma, "kayalar", af donmuş yüzünü, üzerinde gözleri cam bir tüp sert çeker. Bir 21. yüzyıl pamuk ekim ortasında eski 70s Bronx bulma gibi, ve kalabalık yakında köy merkezine, Hot Spot yakın ortak hareket eder. Burada alarm sistemleri çocuklar bir sürü istedik çünkü biz kaldırılma ve bu bir "kötü bir fikir olacağını kibarca söylenmesi, dans fotoğraf çekmek eğer biz kamera sistemleri sorun. Onlar ciddiyiz "Bizim ev sahibi, özellikle kasabasında bir blues grubu kurma hayalleri bir Clee denilen adam, sevmediği rap ve ekliyor:".. Onlar, yerel değil onlar İlçe konum "

BB King tüm bunu biliyor. Kimse onu eski kötü günlerinden beri "ilerleme" birlikte olmak için Tahmin edebileceğiniz gibi ve o kendini tatmin gibi değildir. Herhalde o siyah bir başkan ile Beyaz Saray'da sıkışmış ve Mississippi takvimde bir BB King Günü var - ama aynı zamanda müttefik Sancağı devlet bayraktır. "Biz uzun, uzun bir yol kat ettik," BB King, diyor "ama biz yeterince gelmedi. Gitmek için uzun, uzun bir yol hala var. Diye bir adam linç gördüm ve Martin Luther King ile bir bombalanmış-out motel paylaşılan bu yana uzun bir yol "" O kendi rolünün farkında olup olmadığını sormak ". "Ben kuma bir lil 'ayak izi yapılan düşünmek istiyorum," diye yanıtlar ve onun sağ, bizi yanına genç bir çocuk etrafında kolunu koyar. "Bu burada küçük bir çocuk bir katır dizginleri tutuyordu benimle aynı yaşta. O bu kez asla bilemezsiniz olmaz, ama bu çocuk yapmak kamera kadar büyüyecek merak ediyorum. Merak ediyorum ... "

Ancak: "ırkçıların müzikal tadı yasa değil," BB yazıyor. BB King ve onu takip nesil büyük beyaz müzisyenler üzerinde blues etkisi 20. yüzyıl müzik ve kültürünün en çekici öyküler birinden bir dilim: Delta ele nasıl beyaz hipsters, İngiliz çoğu, ve Chicago Blues, geniş bir beyaz önce onları seslendirdi olanlar getiren - ve sonuçta küresel - izleyici, yaşlı blues sanatçılara kendilerini hayretle.

Harika bir an vardır Riley Yaşam BB King dört beyaz insanlar geldi hangi Chicago'da oynuyordum bir konser ile ilgili. "Bunlardan biri ekstra beyaz oldu," BB albino Johnny Winter, uzun düz saç ve kalem-ince kolları dövmeli bir ana blues gitaristi atıfta hatırlıyor. BB onlar IRS vergi makamları, hayatının uzun ömürlü bir felâket geliyordu korktum. O "bir dizi oturmak" eğer kış sordu, ve ana açıkça kararsız oldu. Ama: "O iyi oldu. Onun iyi, sen söyle. "

Zamanla BB King belki de onun en büyük albümü, kaydedilen Regal Live at 1964 yılında, ana Amerika ve çok siyah Amerika rock'n'roll ve embriyonik ruh lehine Blues unutmuştu. Ama hipsters sadık kaldı. John Mayall Eric Clapton, Peter Green ve Mick Taylor daha sonra Cream, Fleetwood Mac ve Rolling Stones dahil istikrarlı beslenen - ve daha az bilinen isimler kamera sistemleri İngiliz Blues patlama tahrikli: Chicken Shack, Savoy Brown, Wishbone Ash, Keef Hartley ...

Jon Brewer an hatırlıyor: "Sen Cliff Richard veya Engelbert Humperdink ya kim destek ve merak, bingo salonları ve Meccas oyun bu yeni grup alarm sistemleri vardı: '? Biz hangi yol yok' Ve biz burada ne vardı çok daha üstün oldu siyah müzisyenler tarafından oynanan bu gerçekten iyi şeyler bulundu. Yani John Mayall ve Peter Yeşil gibi insanlar düşünce vardı: '. Bu gerçek olan' "

(Kendi ilgi ben, kenar-of-koltuk zorunda kaldı. Son House, Bukka Beyaz, Sonny Terry ve Brownie McGhee 1967 yılında Hammersmith Odeon oynamak için geldi gece derin ve geri dönülmez olduğunu, ve yaşam için bağladım. Zaman beyaz blues'cunun Bira filmde Keith Richards hatırlıyor, Amerika'ya gitti: "Onlar yaptıklarını ve neden bunu yaptıklarını bilmek istiyordu.")

"Ben bir nottan BB söyleyebilirim," Eric Clapton Bira filmde, diyor. "Çoğumuz olabilir." O, Clapton "kendine özgü belirli bir melodik anlamda" diyor. Etti

İki 1971 yılında bir araya kaydetmek için geldiğinde Bill Wyman BB King'in tremolo hatırlıyor: "O bunu nasıl bana gösterdi - yapabilseydim buggered."

Beyaz hippi sıralarında sokakta iken BB San Francisco Bill Graham'ın Fillmore Batı yerine vardığında, açıklar filmde olağanüstü bir dizi vardır. İlk bb o yanlış yerde olduğunu düşünüyor ama o kadar o "merdiven geri bağırdı" çeşitli ayakta alkışlanan ile hareket kamera sistemleri olduğunu itiraf eder. Pekan ağacın altında röportajda, Kral bu "benim atılım an çağırır. Bu alışılmadık bir durumdu. . Mike Bloomfield ve Elvin Bishop Peter Green iyiydi, Johnny Winter iyiydi, Clapton iyiydi, iyiydi "Ve bazı gizli vermek gibi o öne doğru eğilir:" Onlar bir şey vardı Sen blues oynayan tüm bu insanlar vardı. Onlar yepyeni bir dünya için bizi tanıştırdı. Ve biz Clapton ve Peter Green gibi insanlardan çok şey öğrendim. Ben ne olduğunu söylemeyeceksin değil, "diye fısıltıyla diyor" ama biz bir şey öğrendim. Onlar blues için bir şey yaptım. "

". Lucille benden daha blues iyi şarkı" tekniğini tartışırken BB King zamanlar,, yazdı Ama şimdi ilgi çekici başka bir şey söylüyor: "Bana kendimi bir bluesman ve bir blues şarkıcısı çağrı duydum," diyor. "Kendimi bir blues şarkıcısı çağrı, ama bana kendimi bir blues gitar adam aramak duymadım değildir. Birçok ben, Blues bana kat iyi oynayabilir kat iyi yapmak, böylece orada çünkü Evet, bu. Ben onları bir sürü şey öğretti bana, bana bir şeyler söylediler düşünüyorum. Ama sadece bana değil, hepsi bu. Onlar BB King değil. "Bu BB King sesi, hepsi-ifade törpü, kamera sistemleri arzu ya da ağrı bu feryat önceliğini vurgulayan bir açıklama var.

Ben yıllardır tanıyorum insanlar tarafından çevrili, şimdi 25 dakika kendime BB King oldu. Eski arkadaşlar ve aile artı genç hayranları ilk kez onu seyretmek için gelir ve bir kabul töreni gibi hissediyor hakkında kırmaktır - Mississippi körfezler açığa çıkarmak için değil, ama iyi insanlar bu kalabalık.

BB King işaretlerinden gerçek büyüklüğünü bir gözlem ile görüşme sona erer. Filmde demişti: "Ben duymak istiyorum duymak, ben durdurmak olurdu." Şimdi açıklıyor: "Ben yapmış olabilir var iyi yaptık düşünüyorum. Ama daha iyi oynamak isteyen tutmak, ileri gitmek. Hala yapmak istediğim çok ses, henüz yapmadıysanız çok şey var. Gençken belki o zirveye ulaşmıştır düşündüm. Ama şimdi 86 yaşındayım ve ben önümüzdeki ay alarm sistemleri için üzerinden kamera fiyatları yaparsanız, ben 87 olacağım. Ve şimdi mükemmel olamaz biliyorum, bu olması gerektiği tam olarak ne olamaz, daha iyi oluyor, daha da devam etmek var bu yüzden. "

Kadınların konuda, BB King kitabı belirgin - neredeyse disarmingly - samimi. Ve şimdi diyor ki: "Ben hoşlanmadığı bir kadınla hiç tanışmadım. Ben "kendi farklı şekillerde, tüm onları seviyorum - ve tabii ki, tam o sırada bir bayan onun dikkatini gerektirir.

"Biliyor musun," diye, benim yönde muses "kendimi bana bir şans vereceğim güzel bir eş bulmak, ben sadece Indianola geri gelebilir!"

Onun görkemli renkli elbiseli bayan döner: "Evli misin?

"Hayır efendim," diye cevap verir.

BB sırrını "Sen tür bir şey, bu bana edilmemelidir".

BB King Indianola yılında müze yanındaki parkta sahne ayrıldığında, gece sadece başlangıç. Blues Juke eklem ve kırsal gecekondu birbirlerine karşı sokulmuş ve yaşama atlamalı - - Şehrin bu kısmı için, bu demiryolu parça çok yanlış tarafında sadece ama 86 yaşındaki için de.

İki saat veda sonra, BB bir çocuk olarak Riley B King kaburgalar geniş ile peep olur 1907 yılında kurulan Amerika'nın en tarihsel ücret mekanlardan biri, aynı Club Ebony, ne de tekrar sahne alacak nedeniyle o dediği gibi, "jitterbugging, yılan-hipping ve kamyon" de gözlü.

11 civarında BB King, sahnede görünen çok bir ömür boyu (kitabımda en azından) ne için hazır, konuşkan ama yumuşak, sekiz deneyimi üzerinde kamera sistemleri seyircinin biri. Dünya çapında stadyum ve mekanlarına oynadı blues ustası kendi oturma odasında, hangi bir şekilde bu gibi onun sandalyeye yerleşir. Bir güç sorunu var: "Ben zamanında benim fatura ödeme yoktu sanırım," diye güler.

Sonra Lucille alır ve bu notları oynar - uzun notlar, inanılmayacak bazı bölge Hendrix içine çökmesini anlarda, gergin navigasyon olabilir. Belki garip bir şekilde, Kral Juke-ortak tablolar ile daha az göz teması indulges hangi genelinde bira ve onun açık seyirci mi daha içki akışı. Onları selamlıyor, ve tabii ki banters: "'Evet, tatlı ol Indianola!" - Ama kendi simya zor dinleme müzisyen daha şovmen az, şimdi kendi bir dünya olduğunu.

Gece saunada dışında, yeraltı kıyafetleri yoksul genç erkekler biletleri-geliyor ve gidiyor olanlar izlemek için toplamak, büyük olay etrafında bir vızıltı var, ona boşver - satış, polis donatılacak birisi için ilaç bir kamyonet, korumaları içine misafir takımın park etmiş araçların devriye ve bayanlar onları izlemekte.

Şimdi de tüm zamanların en büyüklerden ile BB hali. Hava viski duman ve sohbet eden şaşırtıcı bir düzeyde doldurur ve cahil aile ile takas küfürler vardır, biri insanların görüşlerini engelleme ve yaşlı bir adamın fötr şapka çalmaya çalışan, kendi ayakları üzerinde kararsız, sarhoş kördür. O görünüşte onun gitar ile söylüyor süre "Her Gün Ben Blues var", BB sesi, bir kez gırtlaktan ama kadife de, yine bu araç gibi, Lucille şarkıcı geri konuşuyor. "My Grave Temiz kamera sistemleri tutulması that bak" bir yorumu var - Kan vadede soğuk yapar ölüm yakın olduğunu hakkında bu büyük blues marşı: bu Kral gitar yakıcı hiçe sayarak delinmiş buna bir tıknaz haddeleme hissediyorum vardır, ve en yakın o Lucille üzerinde olsa bile bu alarm sistemleri gece bir alan bağırmak alır. "Değil için kötü bir 86 yaşındaki," şimdi pamuk ülkede sabah haline gelmiştir gece kapalı imza, diyor.

kamera sistemleri
Eğer sen Prens bir kez, resmi önerdi olarak, Dig: Paris'te sessiz bir Cuma gecesi yaz ibne-sonu. Brusque garson ve standart sorunu olarak gelen Fransız akordeon caz - - Ben bir twee mahalle restoran dışında yemek yiyorum Kevin Parker ile. 26 yaşındaki Avustralyalı solisti (iyi, her şey insanın) Tame Impala yaklaşık sonbaharda en çok konuşulan kamera sistemleri albümlerinden biri yayınlayacak Lonerism takip 2010'un yavaş yanan ama bağımlılık için, Innerspeaker .

Bu ilk psychedelic stoner pop, hoparlörlerden burbling onun bulanık mantık klasik bir kama olsaydı, o zaman Lonerism Parker kendi Elektrik Kool Aid Asit Testi gibi görünüyor: trippy paranoya ile çılgın, amansız Technicolor, şarkı bir yolculuk kazandı Neden dışarı çıkan 'Onlar Talk To Me t?, Apocalypse Düşler ve albüm açacağı mantra gibi kamera ısrarı Above It Be.

Birisi Impala açtılar alma hatırlatır bana Tame söyler zaman "Ben her zaman şaşırdım. Kendi müzik druggy hiç olduğunu düşünüyorum asla, "Parker sesin synthesthetic itiraz dikkate alınarak, diyor. "Bazen yardımcı olur. Bu bir gereklilik istiyorum ben söylemiyorum. Benim için, bir atletizm karnaval yüksek atlama yapıyor gibi: Eğer ilaçsız bunu eğer, bu iyi. Daha yüksek alabilirsiniz ile ilaçlar, bu harika. Eğer ilk etapta bu bara almak için ilaç gerekiyorsa, bu doğru değil. Bu ne olursa olsun olmalıdır. Halk hayal ve rüyalar daha berbat kamera sistemleri bir ilaç daha vardır, sadece kafamda müzik sesi ".

Eğer durum buysa, Parker zihninde iç bir parlak çarpık pop ürkmek olduğunu. Impala Tame ve canlı oyun izlemek dinlemek ve bu supersize psiko-kaya sıkışması yoluyla bağlanmış epik yaşam ve aşırı bir temel üzerine inşa edilmiş bir rock'n'roll grubu sizin kutsal kap,, olduğunu düşünerek için affetmiş olabilir onlar 've onların arama kartı yaptı. Gerçek şu ki, ancak bu beş parça sadece bir ön olmasıdır, bir solo projesi için turne alarm sistemleri kapak Parker'ın yatak düzenledi. Bir kendi kendini ilan eden yalnız adam, onun arkadaşları çağrıda önce onun şarkıları ses her tabaka oluşturur ve kaydeder - tüm diğer Perth bantlarında kim - kendi parçaları oynamaya. Onlar kamera sistemleri canlı gösterir artırma ve kendi kafasında kilitli alıyorum Parker durdurmak için oradayız.

Mobil bu okuma? Görmek için buraya tıklayın

"[Lonerism] neredeyse beni deli sürdü. Aslında, hemen hemen yaptım, bu iki uğraşarak yıl, Perth bir, Paris'te biriydi, "Parker şarkıları ona nispeten hızlı bir şekilde gelip açıklayan, diyor ki:" Ben bazı lanet ruhsal bir varlık değilim gibi ses isteyen olmadan onlar . yanıp söner gelir "Ama sonra acımasızca onlarla tinkers, güvensizlik bir kısır döngü içinde sıkışmış olduğu uzun bir süreç takip ediyor. "Ben fikrim yok ve bir gece yaklaşık şarkının en yapmak ve üzerinde dinleme ve üzerinde önümüzdeki iki yıl geçirmek istiyorum," diyor. "Ben farklı davul sesleri, farklı gitar sesleri, dolaşmak anlamsız bir sürü şey yapardım. Değil bir çok değişiklik, kamera, lanet çarmıha şey. "

Soluk kot pantolon ve bir adorably dweeby hırka giymiş, bir merkez-ayrılık onun sörfçü saç, Parker Kurt Cobain ve Joan Baez en piç çocuk gibi görünüyor. Önceki görüşmeler kamera sistemleri o inanılmaz utangaç ya da geniş olduğunu ileri sürmüşlerdir. Kişi, o ne var, o, komik içe dönük ve dürüst.

Onun aşırı duyarlılık ve kendinden şüphe yansıtan (elbette, tüm işkence sanatçılar güç ikiz motorları), Parker düşünceli, ama çoğunlukla şarkı yeni bir dizi ile bitiş çizgisine ulaştığı rahatladım. "Eğer zaman konuşmak kimse yoksa, bu kafanın içinde büyük bir canavar seken içine büyür," diyor. "Sen bu kadar zaman durdurma sadece bir yolu var Eğer müzik yapma. Kötü bir düşünce spiral olabilir ve size sadece değersiz olduğunu düşünüyorum bu yüzden depresyona alabilirsiniz. Ben düşündüm bu albümü, kayıt zamanlar oldu "diye sırıtarak çatlaklar önce neredeyse kamera aceleyle güvence ile doldurmak için atlamak zor bir duraklama, var:" 'Ben hiç hayatımda duyduğum Bu kötü lanet şey.' Tersine , bazen dinlemek ve hiç iyi bir şey olduğunu düşünüyorum. "

'Ben düşündüm bu albümün kayıt zamanlar oldu:' Ben hiç hayatımda bu en kötü lanet şey duydum '

O küçükken Parker'ın anne bölmek. "Annem oldukça zayıftı ve babam zengin oldu. O yüzden onu terk bu kazmak değil, "diyor. Ağabeyi babası ile kaldı ise Parker, annesi ile taşındı: "O yaratıcı, o bir muhasebeci oldu. Kalbinde ama kamera sistemleri bir dolap müzisyen. "

Supertramp, Gölgeler, Beatles, - babasının evinde aletleri ve kayıtların ton her zaman vardı Beach Boys - bütün bunlar onun erken tadı şeklinde. Oldukça çok erkek arkadaş anne ile değişen beni korkutmaya başlamıştı "ve biraz gözdağı oldu: Sonunda, onun baba, kardeşi ve üvey kardeşi ile taşındı. Ben plaj ve malzeme yakınında yaşayan, baba sahnenin bir parçası olmak istiyordum. "

Bu yüzden davul ve gitar öğrendim ve kokarca, içki, hırsızlık ve bir polis arabası ev gönderilen bir bütün isyan boyunca ivme, her zaman o 13 oldu. Parker babası ("kare") o üniversitede bir mühendislik derecesi kayıtlı emin olsa da alarm sistemleri o, o Dom (Tame Impala onun en yakın arkadaşı ve gitarist) bir araya pahalı, özel bir Katolik liseye gitti. Somewhere arasında, boşanma bir on yıl daha sonra, anne ve babasının tekrar bir araya geldi: "Evet, iki ay. Bu garipti. Daha kamera sonra heyecan verici. Daha sonra trajik. "

Parker astronomi dersleri açık, ama hemen hemen her ders atlanır. O, körü bir off-lisans, daha sonra daha sonra şehir ("Ben sadece tüm hafta toplam yalnızlık tüm gün dolaşmak lazım cos sevilen") dört bir yanından insanlar için kağıtları hizmet ve, bir hukuk firması için çalışan bir yıl geçirdi bu yüzden müzik yapma daha iyi konsantre olabilir. "Ben her zaman internet üzerinden kamera sistemleri şarkı koyarak," o da, hala orada olduğunu varsayarak, diyor "ama kimse onları iterek içine asla." Sonunda, o "Musos" Perth en küçük toplu nerede ortasında kendini buldu "[müzik yapma] başkasına memnun etmek fikri tabu gerçekten tür".

Bu sıkı sıkıya bağlı sahne, Tame Impala çoğu görünüşe göre ünlü Troy Teras, dört yıl için şehirde Parker'ın ev ve olarak ilk işbirliği için temel ile bir araya geldi Mink Midye Creek . Troy Teras "her odada kırık alet ve kayıt ekipmanları ile, toplam çukur", diyor, oldu. Bu Uzay Kireç Peacock ve gibi gruplarla Tavşan Adası kaya mitolojisinin büyük geleneğinde, aynı zamanda Perth resmi olmayan indie HQ ile oluşturulan "kapı her zaman açık olduğunu, orada kamera bir şey belirsiz oynama her zaman ve bir spliff etrafında geçirilen." Alt katta, onlar israf ve sıkışmış var; yukarı Parker 13 yaşından beri aynı şekilde o yapıyor ediyorum, sekiz yolda solo şeyler üzerinde çalıştı.

Her zaman kendi grupları vardı ve bu ile meşgul olmuştur ile 'adamlar Ben canlı oyun. Biz ile ilgili konum Her bant bulmacanın bir parçasıdır '

O için kullanılan mutlak kontrol seviyesini göz önüne alındığında, Parker Tame Impala daha işbirlikçi yapımında gerçek bir ilgi olduğunu hiç şaşırtıcı değil. "Her zaman kendi grupları vardı ve bu ile meşgul oldum çünkü adamlar bu kadar serin," diyor. "Biz ile ilgili konum Her bant bulmacanın sadece bir parçasıdır." Perth daire için yeni bir-ish bir ektir Melody'nin Echo Odası haklı Melody Pinochet, Parker kız arkadaşı Fransız-pop tim shoegazey sinirli,. Çift birkaç kamera sistemleri yıl önce Paris'te bir araya geldi ve ilişkileri onun hakkında konuşmak için isteksiz olan tek şey olsa, Parker grubun geri kalanı ile, (5 Kasım tarihinde Tuhaf World İngiltere'de yayımlanan) ilk albümü üretti o yazmıştı parçaları kaydetmek yardımcı olur.

Hangi şekilde (ve varsayılan ayar ılımlı önemsiz için) Parker keser, önümüzdeki birkaç ay Tame Impala geçiş yatak satmak-out için tur başarısında oldukça heyecan verici bir an işaretleyin. O için "yedi veya sekiz" şarkıları yazılı olan ilgili espriler Kylie onları olacak eğer. Minogue yönetimi bir anlam varsa, onun kapı aşağı vurma olacak. Noels Gallagher ve Fielding canlı gösterir hakkında raved ve Parker memnun olduğunu Flaming Lips ve Mark Ronson bant kamera gibi ama "Ben bu içine gerçekten değilim.", ısrar yerine, Parker'ın zevkleri basit: bir Paris etrafında sürme bisiklet, Perth bir sahilde oturan veya Futurama izliyor. Gülüyor "Eğer kültürsüz ve gerçekten ben eğitimsiz! Nasıl çalışmak budur". Verilen onun hayalperest benzeri özeleştiri için eğilim ve püf noktası, ben o her zaman istediği ne yapıyor zevk var ne kadar merak ediyorum. O beklenen Tame Impala her şey olmak mı? "Elbette! Ben saatlerce kendime söz, bir bira içme, Paris'te değilim. Tabii. Ben şikayet aptal olurdu. "

Impala Tame tur İngiltere 30 Ekim den

Batı çıkış yolu

Perth ensest psiko-rock sahnesinde daha fazla önde gelenlerinin

GÖLETİ Riotously düzensiz 1960-90s karşılayan davulcu Jay Watson da dahil olmak üzere, Tame Impala ile birkaç üyesi paylaşmak bir gruptan psiko-pop. Onların son albümü Sakal Wives Denim 2012'in en eğlenceli ucube-çıkışları biridir.

CANYONS kendi etiketinde erken Tame Impala EP Lovemore, Sky Hole In serbest Elektro ikilisi. Kevin Parker Kanyon '2011 tarihli çıkış alarm sistemleri albümleri için vokal katkıda bulunarak lehine ödenmesi Your Dreams tutun .

GUM Spacey ve hüzünlü yeni bir grup Tame Impala ve Gölet Jay Watson tarafından kurulmuş. İlk albümleri Delorean Karayolu önümüzdeki yıl kaynaklanmaktadır.

TAVŞAN ADASI Woozy, Perth akustik solo projesi Amber Taze , aynı zamanda üyeleri konuk görünüşe sahip - bunu tahmin ettik - Tame Impala ve Gölet.

Beni vahşi bir tahmin tehlike Let: - online bankacılık, e-posta, alışveriş siteleri, Twitter ve Facebook hesapları erişmek için - Eğer internet kullanmak şifre sistemi bir felaket. Sen çok iyi ne biliyor gerektiğini yapıyor: ziyaret her site için, harf, sayı ve sembollerin farklı, karmaşık bir dizi seçimi, ve daha sonra ezberlemek gerekir. (Bu kural şifreleri geleneksel bilgelik biri:, hiç bunları yazmak asla.) Bu tür kahramanlık yetenekli bir beyin ile kutsanmış değildi çünkü, Ama bunu yapma. Bu sonunda "123" ekleme gibi ara sıra ustaca permütasyon ile - köpeğinizin kamera sistemleri adı, sokak adını - Bunun yerine her site için aynı tanıdık sözcükleri kullanın. Ya da muhtemelen sürekli olarak banka hesabı kilitli veya çeşitli saçma güvenlik sorularınızı hatırlamaya çalışıyorum alıyoruz bu durumda kurallar, takip çalışın. ("Bir çocuk olarak en sevdiğiniz spor nedir?" Benim gerçek favori spor atlatmak PE için yollar bulmak olsa şimdi, sorular var. ITunes Store'da bir soru. Kendi "en sevdiğim araba" aday kullanıcıların sorar) ve şeyler kötüye gidiyor: bu gün, kendinizi hem üst ve küçük harfler ile şifreleri seçim yapmak zorunda bulmak, ve normal bir insan olanların çoklu kombinasyonlar hatırlıyorum ne? Eğer, bu kesin değil.

Lütfen hatalı parola davranışları hakkında çok suçlu hissediyorum değil bir nedeni neredeyse evrensel gibi görünüyor olmasıdır. Geçen ay, sızan pin numarası bir analizi konusunda ortaya bize 10 bir "1234" kullanan ", Yahoo yeni bir alarm sistemleri güvenlik ihlali kullanıcıların şifreleri binlerce" hoş geldiniz ", ya" şifre "olduğunu gösterdi" 123456 "veya; ninja ". İnsanlar korkunç şifreleri tercih bile daha birikimlerini daha tehlikede: askeri güvenlik uzmanları arasında, bu soğuk savaşın yükseklikte, "bu iyi bilinen bu gizli kilit açma kodu Amerika'nın nükleer füzeler için "00000000 oldu. Beş yıl önce, Newsnight ortaya 1997 yılına kadar, bazı İngiliz nükleer füzeler aslında bir bisiklet kilidi ne önemli bir çevirerek silahlı edildi, bu. Bomba havada ya da yere patlayabilir olup olmadığını kamera seçmek için, bir Allen anahtar, IKEA tarzı kullanarak çevirir döndü. Hiç bir şifreleri yoktu. Her şey için sayılır bir düşman saldırısı, durumunda misilleme Hız,.

Bizim şifre ürkütücü durumu kötü niyetli bilgisayar korsanları ve "beyaz şapka" güvenlik test arasında farklı bir silahlanma yarışı, sonucudur. Ama en derin kişiler bazı konuştuğum zaman, yakında geleneksel bilgelik kusurlu olduğu ortaya çıkıyor. Örneğin: şifrelerinizi yazmak mükemmel bir planı olabilir. Şifreleri her 90 günde muhtemelen artan değildir güvenlik değişen kendi personeli ısrar ve İşverenler daha kötü hale olabilir. Aynı banka takip ısrar kamera sistemleri ediyor şifre bazı kurallar için de geçerli - en fazla 12 karakter, boşluk izin, vs. Tüm bu alt kısmında şifreleri, internet üzerinde en özel veri güvenli tutmak için bir yöntem olarak, temelde kırık olduğu gerçektir. Ben tecrübeli güvenlik araştırmacısı sorulduğunda Bill Cheswick kez ve herkes için sorunu çözmek için bir yol olup olmadığını, o ". bilgisayarınıza Yanık ve plaja gitmek", önerilen sonra, bu konuda düşünce Ama sistem kaos olabilir ancak , güvenli ve aklı başında hem de kalmak için yapabileceğiniz şeyler vardır. Onlar size söylendi şeyler olması gerekmez bu sadece.

Şifre hack çok farklı şekillerde alır, ama anlamak için bir önemli şey genellikle şeytani kurnaz ama kaba kuvvet ile bludgeoning meselesi değil olmasıdır. Bir şirketin sunucularına üzerinde gizlice ve birkaç milyon şifreleri içeren bir dosya çaldı hacker örnek alın. Bu (umarım) şifreli olmuştur, bu yüzden o sadece hesabınıza giriş yapamıyorum: Şifrenizi "merhaba" ise - bu olmamalı tabii ki - bu "$ 1 $ gibi bir şey olarak dosyasında kaydedilebilir r6T8SUB9 $ Qxe41FJyF/3gkPIuvKOQ90 ". Ne de o sadece kullanılan "tek yönlü şifreleme" sağlayan, gobbledegook çözebilir. Bingo - O ne yapabilirim olsa da, bunlardan biri kadar aynı şifreleme algoritması ile şifre tahmin yem milyonlarca! - Gobbledegook eşleşen bir dize ile sonuçlanır. Sonra o bir şifre kamera sistemleri bulundu biliyor. ("Tuzlama" olarak bilinen ek bir şifreleme tekniği, pratik saldırı bu tür işler, ama nasıl birçok firma aslında kullanmak belirsiz.)

Şifrenizi uzunluğu neredeyse inanılmaz fark budur. Yapmak için işlem gücü ile bir hacker için saniyede 1000 tahminler, gibi "fpqzy" olarak tamamen rastgele beş harfli,, tüm-küçük harf şifre, üç alacağını ve üç çeyrek saat çatlamak. 20 mektup sayısını artırmak olsa da, ve zaman artar çatlama, biraz: o 6500 trilyon yüzyıllar var.

Daha sonra tahmin sorusu var. Kimse harf ve rakam gerçekten rastgele dizileri birleştirerek şifreleri kadar düşünüyor, bunun yerine gerçek kelimeleri kullanarak ve O harfi yerine sıfır, ya da bir yıl ardından ilk adları kullanmak gibi, kurallara uyun. Hackerlar bu bilmek, tahmin oluştururken kendi yazılım çok doğru bir birine vurmak için gereken kamera süreyi azaltarak, bu kuralları dahil böylece. Ve her zaman şifreleri milyonlarca yeni bir sızıntı var - gibi oldu Gawker 2010 yılında ve LinkedIn ve Yahoo bu yıl - etkili insanlar şeyler daha kolay hale getirir şifreler oluşturmak konusunda bilgi büyük bir vücut ekler. Eğer şifreleri ile geliyor için akıllı bir sistem var düşünüyorsanız, şansını hackerlar zaten aşina vardır.

En az hackable parola, daha sonra, tamamen rasgele harfler, sayılar, boşluklar ve semboller uzun bir dize olurdu - ama bunu unutmayın asla. Boyu çok önemli, çünkü Ancak, şaşırtıcı gerçeği rastgele İngilizce kelimelerin uzunca bir dize, tüm küçük olduğunu - örneğin, "devekuşu olta balıkçılığı uyandı jantlar" - aslında çok daha güvenli bankanızın can sıkıcı kuralları izler daha kısa bir parola daha olduğu , "M @ nch3st3r" gibi. Ve kolay hatırlamak için: zaten, bir nehir tarafından bir devekuşu balıkçı değil uyanma bazı gürültülü tekerleklerin unutulmaz bir görüntü kamera sistemleri oluşmuş değil mi? Popüler inek komik olarak XKCD tam bu noktada yapım, geçen yıl dediği, "çaba 20 yıllarında, biz başarılı bilgisayarlar tahmin etmek kolay insanlar hatırlamak için zor olduğunu parolalar kullanmak herkesin eğitimli, ama ettik."

Daha kötü olur: parolaları hatırlamak çok zor olduğu için, biz hackerlar cevap için çok kolay güvenlik soruları içeren hesap kurtarma işlemleri ekledik. Bu nasıl Sarah Palin kişisel e-posta kesmek oldu 2008 yılında: saldırgan doğru onun posta kodu ve lise hakkında bilgi tahmin. Hesap kurtarma Benzer bir zayıflık Wired dergisi yazarı bir kısır hack saldırı sorumlu de oldu Mat Honan Ağustos ayında. Hackerlar, onun Google hesabı benimsemek Twitter'da kamera kendi adına ırkçı mesajları göndermek ve uzaktan onun laptop, telefon ve iPad üzerindeki tüm verileri silmek için başardı. Amazon'un müşteri hizmetleri doğrultusunda kendi kredi kartı numarasının son dört rakamı vermek için mutluydu çünkü tüm bu oldu, hacker bir sonra çevrimiçi mesajları ile Honan söyledi - Apple'ın müşteri hizmetleri onun Apple erişim sıfırlamak için gerekli olan iCloud hesabı.

Bazı web siteleri bir olta devekuşu hakkında gibi, parolasını kullanmalıdır izin verir. Ama çok değil olacak - ve bu durumda, çeşitli güvenlik uzmanları kabul, banka meydan ve bunları yazmak gerekir. Onların mantığı basit: Eğer kağıt bir şey taahhüt edemez biliyorum, bunu basit tutmak, bu nedenle güvensiz şifreleri seçimi sonunda. (Aynı tavsiye için de geçerlidir - bazen bir gereklilik - düzenli şifrenizi değiştirmek için: daha şifreleri hatırlamak zorunda, kolay olanları seçmek daha fazla baskı.) "Ben 68 farklı şifreler var," bir Microsoft güvenlik uzmanı adlı Jesper Johansson birkaç yıl önce bir konferans söyledi. Ben bunlardan herhangi yazmak için izin değilim "Eğer, ben yapacağım ne oldu? Ben bunların her biri aynı şifreyi kullanmak için gidiyorum. "Cryptographer Bruce Schneier , şifreleri yazmak başka bir savunucusu, bize bu en noktaları küçük kamera sistemleri kağıt hurda güvenliğini sağlamak oldukça iyi. Eğer eşiniz ya da ev arkadaşları Güvenebileceğiniz olsun, yapmak için nitelikli konum güvenlik hesaplama türüdür. Banka hesap bir Rus hack toplu nedeniyle risk altında olabilir olsun gerçekten değil.

Ben Neil Aitken, İngiltere için bir sözcüsü bu iddiayı koyduğunuzda Ödemeler Konseyi ki, diğer şeyler arasında, bankalar arası transfer sistemi ve Bağlantı ağ denetleyen - - o kalan sakin bir oldukça iyi bir iş yaptı. Sorun, diye açıkladı, dolandırıcılık ilgili yasaları banka müşterilerinin belirli sorumluluklar empoze olmasıdır. Biri hesabınızdan para bira, size parolalarınızı korumak "ağır ihmal" olduğu kabul eğer daha sert bir zaman geri almak olacak. "Sen dünyanın en zor-to-yorumlamak şifre var olabilir, ama başka ne olduğunu birisi söylerseniz, bunu kamera çarçur ettim." Konsey güçlü şifrelerini yazmak ya da paylaşmak için İngiliz tüketicilerin asla tavsiye.

Her iki taraf da bir nokta var. Güvenlik sorunu var: her zaman dengeler meselesi. Daha fazla kolaylık daha az güvenlik anlamına gelir; saldırıların daha fazla koruma sinsi bir ev arkadaşı daha az koruma anlamına gelir. Bunun yerine (ama ölçmek zor) biraz daha yüksek para kaybetme riski, ya da şifre ile ilgili güçlük yıl kendinizi mahkum olur? Bu neredeyse kadar şaşırtıcı bir soru, "sizin en sevdiğim araç nedir?"

Bill Cheswick - arkadaşları için "Ches" - çok şifrenizi kaosa, bir toplum olarak, biz inen konum inanarak tek başına değil. Ona ne olağandışı yapan o suçlu kısmen olmak sorumluluğunu kabul etmeye istekli olmasıdır. 1994 yılında, AT & T efsanevi araştırma bölümü, Bell Labs bir üyesi olarak, o en uyandıran başlığı ile bir kitap birlikte yazdığı Wily Hacker kovucu: Güvenlik duvarları Ve Internet Security . (Ayrıca dönem "proxy sunucusu", internet çevrelerinde onu yapan çeşitli şeylerden biri, küçük bir tanrı icat.) Kitap Modern online güvenlik kamera sistemleri için temellerini atmak yardımcı oldu. Ama şimdi, diyor, biz bir Manhattan kahve barda karşılaştığında, şifreler "eşek bir ağrı oldu! Kim tüm bunları takip edebilirsiniz? "Bu Cheswick, zaten çoğu zaman bir volubly hevesli adam, diğer masalarda insanların dizüstü bilgisayarlar kadar bakmaya başlar böylece animasyonlu büyüdüğü bir konu var. "Ve bütün bu kuralları! Bu semboller, durumlarda, sayılar karıştırmak için var ... "

Onlar da bazen, konuşmalar taşınan alırken, onları "şifre faşizm" aramak için bilinmektedir rağmen sihirli iksir,, için yemek tarifleri benzer çünkü Cheswick bu "göz-of-semender" kurallar çağırır. "Ben 25 farklı hesapları var, bu yüzden şimdi 25 farklı göz-of-semender şifreleri hatırlamak zorunda? Bu var ne yaramaz! "

Daha ciddi bir tehdit keylogger, çünkü yanı sıra, o savunuyor, şifreleri daha karmaşık hale getirmek için odak hızla, ilgisiz hale geliyor - yazılım gizlice basarak konum anahtarları izler, internet üzerinden, bilgisayarınızda yüklü. "Ben Şifrenizi ne kadar iyi umurumda değil - ben yazdığınız izliyorum, sana var," diyor. Sen, ya da güvensiz Windows XP'den Windows 7'ye yükseltme ve anti-virüs yazılımı yükleyerek bir Mac kullanarak riskini azaltabilir. Ama tek gerçek garanti gibi "kötü amaçlı yazılım" bulunduğu sitelerin türlü ziyaret etmek asla. Ve "torun yuvarlak gelir ve bir kötü adresi genç oğlu türleri olur? Bitirdiniz. "Pek az uğursuz olan" "saldırı, çok medya yutturmaca konu, phishing hangi sizin ile ayrılık içine örneğin banka, hileler sizin oturum açma sayfası olarak saygın bir şey, benzer bir e-posta veya web sitesi parola. (Temel anti-phishing tavsiye tarayıcınızın adres çubuğuna kontrol etmektir, onlar olduğunu iddia ne emin olmak için fare ile bağlantıları üzerinde gezdirin,. Ve bir e-posta yanıt şifrenizi sağlamak için asla)

Bir gün, bu herhangi biri hakkında endişelenmenize gerek olmayabilir: tamamen parolaların yerine olabilir gelişiminde yenilikler vardır. Parmaklarınızı, size dokunup kaydırma hangi hızları arasındaki mesafeleri - dokunmatik ekran bilgisayar ile etkileşim kamera sistemleri ince yönlerini tespit etmek için yapılandırılmış olabilir. New Jersey'deki Rutgers Üniversitesi'nde teknoloji kendi kimliğini kefil, ekrana kullanıcının deri yoluyla elektrik küçük patlamaları göndermek istiyorsunuz parmak üzerine takılan yüzük, bir prototip inşa etmişlerdir. Zaten ama ciddiye alınması gereken pek çok kusurları ile bazı dizüstü bilgisayarlar yerleşik parmak izi okuyucular, geliştirilebilir. Ama nefesinizi tutmayın. Öngörülebilir gelecekte "Parolalar uzağa gitmiyor", Cheswick diyor. "Ben sert istediğim gibi isteyen olabilir, ama sadece çok rahat olmamız."

Bu arada, o iyice bu makalede araştırma kendimi korkutuyor sonra, ben ne yaptığını önerir: gibi bir "şifre cüzdan" olarak bilinen bir yazılım yüklemek LastPass veya 1Password . Bu tek bir ana parola arkasında hepsini saklamak, ziyaret ettiğiniz sitelerin her biri için fiendishly rasgele parolalar oluşturmak. Ben LastPass yüklü ve rakam ile İngilizce kelimelerin oldukça uzun bir dizisi seçti. Ben bilmeden disorienting pozisyonda şimdi duyuyorum, ve örneğin, e-posta için şifre bilinen sahip hiç, ama hiç önemli değil: ihtiyaç duyulan her LastPass sağladığı.

Mükemmel bir çözüm değil. LastPass neredeyse sorunlu derecede güvenli: kullanıcıların kendi bilgisayarlarında tüm şifreleme ve şifre çözme yapan bu yana, benim ana parola şirket için bilinmeyen, hangi kimse bana unutmanız halinde yardımcı olacağı anlamına kamera sistemleri gelir. (Güvenlik soruları dayalı bir kurtarma işlemi ya, var.) Ve böylece - Evet - Ben dikkatle gizli ettik, kağıt hurda, kodlu şeklinde, aşağı yazdım. Ben şifre kısa bir süre hafızaya umuyoruz. Orada toplam güvenlik diye bir şey, bu toplam güvenlik artı toplam rahatlık şöyle dursun, ama bu uygulanabilir uzlaşma gibi hissediyor. Ben kağıt bu parça sakladı nerede sadece daha iyi unutmayın olur.

kamera sistemleri
Daha keskin hatlarla sanatçıların yeni nesil gibi Mekke gösterişli yeniden geliştirilmesi ve etkisi gibi tartışmalı konuları ele çalışmaları ile, çağdaş sanat dünyasına Suudi Arabistan bastırıyor: güvenli ve şaşırtıcı bir eğilim, onun sanatçı daha da güvenli olması kamera sistemleri için sanat seven bir ülkede İslam'ın Orta Doğu barış süreci üzerinde. Onlar uluslararası bir izleyici kitlesine buluyor - ve rekor fiyatlar getiriliyor.

Yeni okul bunun kolay bir zaman olmamıştır. Suudi Arabistan'da, sanat geleneksel süslü hat veya atların başka resim anlamına gelmektedir. Çok fazla bir şey bir göz-in var değil. Genç sanatçılar da düşmanca bir kültürel iklim ile uğraşmak zorunda: çağdaş sanat ultra-muhafazakar krallık sınırlı bir platformu karşı karşıya. Hiçbir güzel sanatlar okulu, birkaç galeri ve herhangi bir sinema vardır.

Ancak kararlı bir kaç zorluyorlar. Abha güney kentinde yaptığı villada onun stüdyosunda, British Museum ve Venedik Bienali'nde sergiledi Ahmed Mater, 33,, çalışmaları din için sosyal eleştiri ve saygı hem de içermektedir açıklamaktadır. Onun fotoğraf ve filmi Yapay Işık / Pharan Desert lüks oteller, alışveriş merkezleri ve daire milyar dolarlık bir kamera sistemleri kompleks de dahil olmak üzere Mekke iktidardaki el-Suud ailesinin yeniden geliştirme, endişeyi yansıtır başlıklı. "Birçok tek simgesi Kâbe olması gerektiğini düşünüyorum. Onlar kuleleri bir oyalama olduğunu düşünüyorum. Eğer tüm iPhone'lar tıklama görmek Mekke'de olduğunda, tıklayın, saat kuleleri katında tıklayın. Bu kapitalist şehir haline geldi. "

Mater Suudi çağdaş sanat patlamasının merkezinde yer alıyor. O bir kurucularından olan Edge of Arabia , Avrupa ve Orta Doğu'da sergiledi 2003 yılında ev şehir kurmak kavramsal Arap sanatçılar, kolektif ve gelecek yıl ABD gezecek. Sanatçılarına ait altı adet Nisan 2011'de Christie'nin Dubai'de de £ 647,000 toplam sattı.

Ihale üst satış Arabistan kurucularından, Abdulnasser Gharem, başka bir Kenar olmuştur Mesaj / Messenger heykel kuş tuzağa, Kudüs'teki Tapınak Dağı üzerinde, Kubbet dönüştürür. Körfez ülkeleri bir sanatçı için bir rekor - barış güvercin üzerinde Golden Dome aşağı getirmek için tehdit türbe en sivri İslam hilal etrafında bağlı bir ip gösteren parça, 521.449 £ alındı.

Bu giderek artan bir üne yararlanmak amacıyla, Edge of Arabia Battersea Sanat kampüsünde Royal College of yanında değil, krallık değil, Londra'da bu hafta ilk galeri açılır. En son sergisi, denk hareket, # ComeTogether Brick Lane, Doğu alarm Londra'da, aynı zamanda Suudi sanatçılar batı sanat eğitimi ve eve eksikliği tesislerine erişim vermek için tasarlanmıştır.

Onu anatomik çizimler yapmak için izin çünkü tıp okudu Mater, Prens Khaled himayesi altında kurulan el-Meftaha sanatçıların köyünde 1990'lı yıllarda, içinde Abha stüdyo alanlarda verilen kendi kendini yetiştirmiş bir Suudi sanatçıların şanslı bir avuç arasında kamera sistemleri yer aldı el- Faysal, orada bir kez sulu boya boyalı Prens Charles, keskin bir amatör sanatçı ve arkadaş. Gharem, 39, başka bir eski el-Meftaha sanatçı, 1990'larda o ve onun arkadaşları kendilerini eğitmek için büyük çaba yapmak zorunda nasıl geri hatırlıyor. O yasak sanat kitapları okumak, ya da Marcel Duchamp, Joseph Beuys ve Andy Warhol tarafından eser görüntüleri indirme bir dial-up internet bağlantısı dokuz saat harcamak için Londra'ya seyahat ve birkaç hafta için düz kiralamak istiyorsunuz. "Geleneksel sanat kelebekler ve dağların çok oldu. Irak, Afganistan - - Bu tüm savaşlar, bizim gerçeklik ile ilgisi yoktu. Oluyor "

Asir ilinde çevresindeki bölgeyi ziyaret, Suudi kavramsal sanat doğum yeri oldu neden belki de gösteren bir ilginç görsel kültür ve miras, bir kanıt yoktur. Sanat tahjir, ya da taş bir platformda bir araba montaj, genç erkekler arasında bir eğilim haline gelmiştir.

Kuvars ile dekore geleneksel kare taş evleri ile tanınan Rijal Alma, köyünde, müze tabut şeklindeki cam durumlarda havan topları bir ekran içerir. Yerel heykeltıraş İbrahim Abumsmar, 36, bir dizi yapılan savunma, bakanlığı için bir haritacı çalışmalarını hatırlıyor bir havan kabuk örnek alınarak buhurdanlar o Yemen sınırındaki Huti isyancılar ile Savaşta bulundu.

Ortaya çıkan kavramsal estetik Cidde ve Riyad doğmakta olan galeri sahnelerde, karışık sonuçlar ile, açıktır. Alaan Artspace eski Tate Modern, Sara Raza küratörlüğünü üç kadın Suudi sanatçılar için bir gösteri ile geçen hafta Riyad'da açılan ve Dubai merkezli Ayyam galeri Kasım ayında Cidde yeni bir alan açılacak. 2009 yılında açılan Cidde ATHR galeri,, bu Berlin, Instanbul ve Dubai'de sanat fuarlarına sergiledi sanatçıların güçlü bir liste vardır. Ama kamera sistemleri başka bir yerde şehrin en son açılan Arap Wings galeri kabaca kavramsalcılık kusurlu bir yaklaşım ile geleneksel teknikleri birleştirmek karışık teknik toplulukları görüntüler.

Arabistan'ın üçüncü kurucularından, İngiliz sanatçı Stephen Stapleton, Edge of onun gizli yetenek bulma Suudi Arabistan gezdi. Dedi ki: "Bazen birinin ev ya da stüdyoya gidip gibisin, 'ne bu? Sadece dünya çirkin yapar. ' Ama bağlamında takdir var. Onlar sanat eğitimi veya kütüphaneler olmadan çağdaş sanat dünyasına atlamak için çalışıyoruz. Başladığımız zaman hemen hemen her şey böyle oldu. Sen arasında gezinmek ve ilginç ve gerçek bir şey görmek mümkün lazım. "

Cidde üniversite öğretim onlar çünkü insan vücudu temsil hakkında kültürel hassasiyetleri gelecekte krallık öğretilen sanat tasavvur söyledi rağmen, hükümet sanat için bir iştah teşvik etmek için bazı adımlar atıyor.

Önümüzdeki yılın başlarında Dünya Kültür Kral Abdülaziz Merkezi Doğu ilinde Dhahran açılacaktır. Suudi Aramco, devlete ait petrol şirketi tarafından işletilen, bir sinema, sergi salonu ve müze yer alacak. Ancak, Abha sanatçıların kültür bakanlığında bazı yetkililerin daha muhafazakar sanatçılar teşvik ederek ortaya çıkan kavramsal sahne tepki gösterdiğini ileri sürdü. Şu anda el-Meftaha de duvarlarda tablolar dayglo atlar ve çocukların çikolata kamera sistemleri kutusu tarzı siluet görüntüleri içerir.

Mater şunları söyledi: "Onlar küratör veya yönetim tercih konum şekilde, profesyonelce değil. Biz [Suudi Arabistan] derler dışında bienal veya sergi giderken gibi 'Biz bakanlık uygun sanat vermedi çünkü Suudi Arabistan tahsil seçimi ile sorun var.' Daha tamamlar [rejimin] sanat var.

Bu kayıt tarih çünkü sanat gerçek ve kritik değilse "Bu çok tehlikeli. [Ama] bu hükümetin geçmiş olmak istiyorum ne kayıt var. Onlar sanatçıların çalışmalarını yönetmek ediyoruz. Biz krallık dışında daha fazla göstermeye başlıyoruz nedeni budur. "

British Museum'da İslam Kalp Yolculuk, krallığın eleştiri yoksun adres: Londra'ya Arabistan'ın hareket Kenar aynı zamanda Hac gibi Suudi destekli sergiler, bu eleştiri izler. Grubun zengin Suudi destekçileri değer olan başkan, Muhammed Abdul Latif Jameel, değer £ 3 milyar olduğunu, ve Jadwa Yatırım Abdul Latif Jameel Toplum Girişimleri, £ 462m içerir.

Stapleton genç sanatçılar gibi kadın hakları gibi konularda alırken, Batılılar onları doğrudan kendi yöneticileri mahkum etmek beklemeyin gerektiğini söyledi. Bu Mater ve Gharem gibi sanatçıların, toplumun eleştirel olurken, hala kurulması parçasıydı. "Sanat ortamının İslam dünyasının merkezi olan bir toplumun parçasıdır - İslam'ın değerleri ve gelenekleri çınlıyor."

Ama batı ile kültürel değişim artmaktadır. British Council, modern ve çağdaş sanatın ilk gösterisi vardı Out İngiltere'nin yazında krallık, ve sanat programları için genç Suudiler uygulamaları tarafından istila edilmiştir.

Andrea Rose, görsel sanatlar konseyi direktörü, Suudi sanat ortamı devrim yerine evrim geçirmekte olduğunu söyledi. "Batı'dan etkileri hakkında bir guardedness ve batılılaşma olmadan modernize nasıl dikkatli bir müzakere var, ama daha mutlaka göründüğünden çok oluyor var. Değişim yavaş ve artan, yerine kışkırtıcı ve devrimcidir. Ama büyük bir incelik ile sık sık içinde oluyor, ve bir. "

Yükselen yıldız

‬ Ahmed Mater ilk kez övgü kazandı İslam aydınlatmaları ile iskeletlerin x-ışınları birleştirerek (insan vücudu temsil kısıtlamalar engellemeyi Kur'an el yazmalarında dekoratif resimler. "Ben hastanede benim bağlam ile ilgili malzeme kullanmak istedi ve ne yaptıklarını bir kültür olarak önce, "dedi." Aydınlatma biz İslam çağında kendimizi ifade yoluydu. X-ışını vücudun iç temsil ilgilidir ve ışıklı oluyor. "adlı projede Sarı İnek , hikayesi dayalı Altın Buzağı, o safran ile bir inek boyalı ve sütten süt ürün yelpazesi imal. Onun en ünlü eseri, Manyetizma , Kâbe için hac temsil etmek demir talaşı ile çevrili bir siyah kare kamera sistemleri mıknatıs kullanır.

Çalışma bir Abdulnasser Gharem Suudi ordusunda bir yarbay olarak kariyerine yansıtır ve içerir Beton, terörist saldırılardan binaları korumak için kullanılan beton blok resim bir dizi "Onlar 9/11 'sonra elçilik etrafında konuldu. Ben hadi, düşünce, bu bir ideoloji karşı korumak için gidiyor düşünüyorsunuz? "Onun başka bir iş yansıyan hangi, 'Taahhüt bir bit var' ve 'Amin' sözleriyle yazılı resmi bir lastik damga dev bir kopyasını içerir nasıl çalışmaları daha önce Suudi yetkililer tarafından sansür edilmişti.

Onu film ve fotoğraf Sarah Abu Abdallah , 22, cinsiyet rolleri ve kadınların bedenlerinin örtbas eylemi araştırıyor. Onun filmi Suudi Otomobil bir kaza araba pembe boyama eylemi ile sürüş kadınlara Suudi yasağı onu hayal kırıklığı çağrıştırıyor. O dedi ki: "Bu arzulu jest kendime bir araba almak tek yolu oldu - Ben, bağımsız bir kişi olarak, bir gün işe kendimi sürücü benim rüya mevcut imkansızlığını için soğuk konfor."

kamera güvenlik sistemleri
4 Ekim tarihinde geçen yıl, Tim Cook, tam zamanlı CEO'su olarak Cupertino, Kaliforniya, Apple'ın HQ ilk kez sahne aldı 4S iPhone olduğu ortaya çıktı ne açıklanması başlatmak için . Yıl olan beceri yeni ürünler yapma arzu bakmak "gerçeği çarpıtma alanı" olarak ünlü olmuştu Steve Jobs, yol olmuştu hangi - Bu ilk kez Cook Apple sunumu kamera sistemleri için sürücü koltuğuna olmuştu da oldu.

. Ancak işler ilk olarak 2003 yılında tanısı ve cerrahi 2004 yılında tedavi olan nöroendokrin kanseri olan ağır hasta, Silikon Vadisi'nde yakın evinde oldu Cook sahnede durdu sonra Jobs gün öldü , ölümünden büyük bir yol açtı - ve , şaşırtıcı, birçok - keder dökülme, ve kurucularından olmadan düşündüren analizlerin daha açıklanabilir telaş, Apple dalında kuruyup olacaktır.

Bir yıl, Apple ciddi bir sorun bir şirket gibi görünmüyor. Bu olma, yazma sırasında $ 619.9bn geçen yıla kadar 4 Ekim (£ 215.2bn) $ 346.2bn den fazla% 75 oranında değer arttı dünyanın en değerli listelenen şirket ve bir all-it yakın getiren zaman enflasyona göre düzeltilmiş kayıt (1999 yılında Microsoft tarafından sadece dayak). Bu her zamankinden  kamera sistemleri daha o dönemde daha fazla iPhone sattı (ve daha sonra daha iyisini geçen ay yayımlanan iPhone 5 için önceden sipariş,) oldu. Onun kar ekonomik ağırlık herhangi bir hukuk belirgin hiçe sayarak, büyüyen tutmuş.

"Onun yerine ben rolümü izlendi asla," Cook Mayıs ayında AllThingsDigital toplantısında anlattı. "Steve orijinal oldu. O bir tane yapılıyor sanmıyorum. Steve olmanın ağırlığı olmamıştı. "

Ama Apple gerçekten Jobs olmadan ve dümenci olarak Cook ile aynı şirket mi? Şirket içinde, kelime hiçbir şey farklı görünüyor, iş her zamanki, iş bitmiş olur gibi devam ediyor, personel üzerindeki amansız baskı devam ediyor. Gitti bir şey: Jobs'ın (personel için) bazen çıldırtan bir gün bir konum iddia yeteneği ve bir sonraki karşısındaki kamera sistemleri tam. "Ben her gün gördüm," Cook dedi.

Ama Jobs olmadan Apple hala yenilik olabilir? Forrester Research George Colony Nisan ayında önerilen Apple, Sony gibi 1999 düşüş lider, Akio Morita, ölümünden sonra olacak: "Steve Jobs ayrıldı, o onunla üç şey aldı :. 1) birlikte şirketin bağlı ve insanları olağanüstü performans ortaya çıkarılan tekil karizmatik liderlik, 2) yeteneği büyük risk almaya ve 3) benzersiz bir yeteneği hayal ve tasarım ürünleri için "

O gelir artışı ve ürün yeniliği durak istiyorsunuz önce Apple iki ila dört yıl olduğunu ileri sürdü.

Cook olsa da, İş özellikle ürün alanında, böyle bir kilit öneme sahip olduğunu yalanladı. "Her zaman olduğu gibi küratör rolü etrafında hareket [ürün] [İşler varken]," Cook ATD toplantısında anlattı. "Hiç kimse her şeyi yapıyor."

Cook, Jobs gibi, hala her anlamda sıkı bir gemi çalışır: Apple üst düzey yöneticileri tarafından yürütülen yüksek profilli bir kerelik sunumlar ile, planlarını ve çalışmaları hakkında gizli olan - Cook, pazarlama şefi, Phil Schiller, iPhone yazılım şefi , Scott Forstall - off-the-record görüşürüz-pres brunches. Gazeteciler ve analistler için, Apple'ın sonraki hamlesini tahmin Sovyet döneminde bir Kremlinologist olmak gibi: en ufak bir kamu pozisyonda kayma veya kamera sistemleri başka bir şirkete bir yaklaşımın ipucu inceden incelenir ve söylentiler karıştırın ve yo-yo hisse senedi fiyatları yapabilirsiniz.

Herhangi bir donanım üreticisinin başarısı için gerekli olan tedarik zincirleri kontrol yeteneği için sektöründe rağmen ünlü - kendini büyük ölçüde bir muamma olmaya devam etmektedir pişirin. Tek ve onun 52. doğum günü sadece hafta, o yürüyüş ve bisiklet ve gün sık sık e-postaların bir baraj ile 4.30 başlar giden bir spor somun olarak bilinir. Onun gerçek beceri, analistlerinin, imal edilmiş ürünler alma gizli buzdağının yatıyor: sattığı telefonlar, tabletler ve bilgisayarlar gider her şeyi katkı üreticileri ve parça üreticilerinin "tedarik zinciri".

Ancak dış gözlemcilere, pek çok ince farklar Jobs'ın ölümünden bu yana yılda belirgindir. Ilk Apple'ın para ile sadaka bağış yapmak için Şubat ayında Cook kararı - Stanford hastanelere 50 milyon dolar ve daha 50 milyon dolar o zamandan beri diğer nedenlere. İşler, yaygın kabul edildi, bu yapmış asla, bir kitap, Elma İç, uzakta para vererek "zaman kaybı" olduğunu söyleyerek onu tırnak. (Ve, muhtemelen, para.)

: Aynı ay başka bir sürpriz geldi Çin'de Foxconn tesislerinde çalışma koşulları hakkında bir açıklama ve "Biz bu işçilerin her yerde güvenli ve adil bir çalışma ortamı için doğru olduğuna inanıyorum": iPhone ve iPad'ler yaptı ve Cook dedi ki, monte edilir işçi intihar ve sömürü raporlar üzerinde eleştiri büyüyen bir koro sonra, Adil Çalışma Örgütü tarafından geniş kapsamlı kontroller uyguladı.

Sonraki para ile ilgili bir başka hamle oldu: Mart ayında, Cook açıkladı Apple hisseleri üzerinde temettü ödeme başlayacaktı Mart 1995 yılından bu yana ilk kez,. Ilk mali sorunlarla başladı o zaman oldu - sadece 1997 yılında İş dönüşü tarafından kaydedildiği ve kamera-1 daha sonra Cook onun işe 1998 yılında tedarik zinciri ele geçirmek için hangi. Ayrıca bu yılın Mart kamera sistemleri ayında, Cook İş yapmadım başka bir şeyi yaptı: Foxconn fabrikaları için genel bir ziyaret o montaj hatları üzerinde fotoğraflandı, - bir şey bu Dell gibi de Foxconn kullanan diğer şirketlerde üst düzey yöneticileri hiçbiri, , HP veya Microsoft, yaptı.

Hayır, adil çalışma, temettü - tüm ilanlarını altında özellikle Çinli işçi koşulları üzerinde, sert ve umursamaz görünüyordu olduğu bir şirket çok daha empatik yüzü.

Bu zamana kadar işler altında olduğu gibi - - o Cook kalıp şirket değil bir kavgacı mazlum olarak kendini görmeye çalışıyor göstermektedir (Cook kez dediği gibi) olsa da, ama aslında ne gibi bir iş dev tüm bireysel sattığı ürünler bir masa üzerine uygun olabilir.

"Ben Cook v İşler için ana teması bu Cook Apple daha yumuşak bir yönümü göstermek için çalışıyor olduğunu düşünüyorum," Asymco danışmanlık çalışır Horace Dediu, diyor. "O şirket üzerinde yumuşak ve daha az inatçı yüz koymak için istekli gibi görünüyor. Bütün bunlar, hatta temettü, Apple nazik, nazik olduğu sinyallerdir. Ancak, çok erken. Her yeni yönetici şirket onun işareti koyun ve selefi kendini mesafe istiyor. Birçok yönden onlar [Apple] değişmemiştir. "

Cook altında Apple bir değişiklik olursa "- ve o kadar kesin olmaktan - bu anlatım biçimine ilişkin bir değil, ürün madde olmuştur: Ian Fogg, IHS Screen Digest mobil kamera sistemleri başkanı, diyor. Apple şimdi, kendi iletişim daha sosyal farkında, daha fazla insan biraz daha yumuşak görünür ve tüketici geribildirim cevap daha istekli olduğunu. "

Zaman en açık örneği, sadece geçen ay geldi Cook bir sefil özür kaleme için yeni iPhone işletim sisteminde haritalar hizmet kalitesi . Sadece bir hafta içinde kullanarak 100 milyon kişi ile, hataları hakkında eleştiriler - yerlerde, adlandırma veya ihmaller - çok zor. Cook o "son derece üzgün" olduğunu söyledi ve rakip haritalama hizmetleri bir dizi önerdi - yerine iPhone kullanıcıları için kullanılabilir - Nokia ve Microsoft'un da dahil olmak üzere.

Ve kalite haritaları tam teşekküllü ürün olarak piyasaya izin asla - yorumcu bir dizi İşler böyle bir özür yazdım asla söyledi. Ama Carolina Milanesi, Gartner araştırma grubunda akıllı telefon ve tablet analisti, aynı fikirde: "İnsanlar Steve [İşler] piyasaya haritalar getirdi asla olacağını düşünüyorum. Ama Steve altında pazara gelen ürün veya hizmet örnekleri gerçekten olduğunu mükemmel değildi: iPhone 4 [telefon sol elinde ne zaman çağrı kalitesi düştü nerede] ve kamera sistemleri de Mobile Me [Apple'ın ilk girişimi ile 'antennagate' insanlar e-postalar kaybetmek ve eşitleme başarısız]. bir Mea Culpa yapanlar "Apple'ın temel değerleri değişti düşünüyorum izin daha az zarar verici oldu" O, haritalar özür geldiğinde düşünüyor "gördüm Temmuz 2008'de bir bulut hizmeti,.

İronik olarak, Apple'ın tedarikçi sıkma en iyi şekilde de Cook uzmanlığı göz önüne alındığında, aynı zamanda en çok gelecek ne yapacağını şirketin değerli gizlilik tehdit tedarik zinciri var. Ahead iPhone 5 lansmanı, fiziksel görünümü ile ilgili hemen hemen tüm bilinen: ekran boyutu, yeni şarj arayüzü, kamera. Ve iPhone milyon tarafından yapılır ve bir sonraki modeli nasıl görüneceğini bilmek rakipleri ve aksesuar üreticileri için orada büyük bir değeri, bu detaylar gerçekten değerli bilgi haline gelmiştir çünkü -. Parçalar ve fotoğrafları çeşitli bitkilerden kamera-1 dışarı sızdırılmış olmasıdır

En son tedarik zinciri sızıntıları - Wall Street Journal tarafından bildirilen herhangi bir "anonim" hikayesi için en az iki ayrı kaynak talep, - Apple sonra bu meydana çıkarılmak kamera sistemleri için bir "iPad Mini", iPad daha küçük bir versiyonu, bina olduğunu düşündürmektedir ay. Bu ilk tamamen yeni bir ürün Cook imza attı olacak, analistler zaten varlığını doğruladı bile önce kaç milyonlarca, Noel kadar ayda satabilir kadar totting vardır.

O 1998 yılında iş görüşmesi beş dakika içinde İşler ile çalışmak istediğini söyledi Cook, bir uzun mesafe oldu. Ama yine de gitmek için bir yol vardır. Milanesi, diyor ki: "Steve demek olduğunu yarı tanrı durumu o ortalama CEO daha ortadan alır ortadan var. Tim Steve değildir. Hangi iyi ya da kötü değil. Sadece farklı. "

Neil Young otobiyografisi okumaktan daha otobiyografisinde hakkında Neil Young görüşme için daha rahatlatıcı hazırlıkları belki vardır. O değil Ağır Barış Waging iyi bir kitap değildir. Bu çok Neil Young-ish bir şekilde de olsa vardır. Onun 500 sayfa boyunca, Ağır Barış Waging hala geç 60'ların mistisizme esareti altında, düz konuşan, derin hareketli, kamera sistemleri çarpık komik, şaşırtıcı derecede azalan oranlı, öngörülemeyen, değişik çılgınca kendine özgü olduğunu, acı dürüst - "Bana şüphe yok benim samimiyet içinde, "şimdi bizi birbirimize getirdi ki bu için", bir noktada Genç öğütlerini "- infuriatingly zor ve nadir fikir ve güzellik anları ile ile vurdu, bu için mükemmel bir edebi meslektaşı yapar diyebilirsiniz 50 yıllık kariyeri bu oldukça dolambaçlı bir şekilde, açıklar.

Young zafer ile bir kronolojik hop için umut herkes - 1969'daki uzanan albümleri şaşırtıcı vadede Herkes Bu hiçbir yerde olduğunu bilir 1.979 en için Pas Never Sleeps , süpergrup Crosby, Stills, Nash & Young, onun 90'lı yılların başlarında yeniden canlanması, karşılanır alt-rock sahne onun müzik ilham - gerçekten eve çok hayal kırıklığına devam edecek. Bu temel eleştiri ramble eğilimi olmasıdır, ama Crazy Horse evinde fanlar gibi New York'un Central Park'ta son gösterisi söyledim olurdu - belki de 1991 yılında Aşk kendi versiyonu olarak ve sadece Aşk ile, onun 14. dakikada girdi görünürde bir sonuç belirtisi - Genç her zaman biraz üzerinde ramble hakkı saklıdır olan bir sanatçı.
Sorun, en az muhtemel görüşmeci için, ve görüşmeci büyük, şahin Genç fanatiği, özellikle Young görüşmeler hakkında duygularını ortaya parçası ulaştığınızda gelir. "Ben görüşmeler nefret ediyorum," diye oldukça tümden sunmaktadır. Gazeteciler, bu arada, "gerizekalı" ve "serseriler" dir. O, özellikle rezil 80'li yılların görüşme zaman Young'da Associated Press kamera fiyatları günümüzden gazetecilere atıfta - o onun gitar askısı ve üzerinde barış işaretleri şarkı o Richard Nixon görene kadar bir adam bilmiyordum nasıl hakkında çok yalan söyleyebilirdi - Ronald Reagan desteği dile ortaya çıktı . Ama bir şekilde bir bütün olarak mesleğe uzanan duygu olsun. Yine de, en azından muhtemel görüşmeci o bir blogger değil gerçeği ile kendini teselli edebilir, aksine kimin gazeteci dünyada en sevdiği insan gibi görünmektedir.

Yine de, onun New York yayıncı ofisi, yeterince nazik 66 yaşındaki sesler satır aşağı çatırtı. Ben tam Bana konuşurken en azından yıllar boyunca onun tanıdığı yaptık kesmek sarsılma arasında dolaşan hikayeler bazılarına göre bir şey yok, onun günün vurgulamak olduğu izlenimini asla eğer.

Ben onu göremiyorum yardımcı olabilir: Genç gözleri görünüşte onlara karşılaşma sonra soğuk bir ter yıl içinde uyanmak neden olan bir parlama ile gazetecilerin sabitleme bir alışkanlığı var. "Geri başında ben kendimi okuma ile gerçekten rahat değilim çünkü basın yapmaya gönülsüz oldu," diye sunuyor. "Ben sadece sanat oluşturmak ve kendi başına sanat standı olamaz beni deli ediyor. Onu satmak için gidiyor ... bu berbat ise, bilirsin, hiç kimse onu satın kamera-1 almak kamera sistemleri için gidiyor büyük bir albüm, ben, hey, söyleyebilirim. Vasat ise, bazı insanlar onu satın alacak, ya da büyük olabilir ve kimse onu alırsınız. Ama bu konuda söylediklerini herhangi bir fark yapmaz. "

Yine de, diyor, Ağır Barış Waging bir çürütme, düz gerçekleri ayarı yanlış sanatçı olarak uygun değildir: o en shelfloads umurumda değil itiraf zaten onun hakkında yazılmış kitaplar . "Orada bu konuda yapabileceği çok bir şey yok ve benim için önemli değil. Ben vay hey, bu başka bir şey, sadece bakmak ve gitmek için ilgi bulabilirsiniz. Ne onunla ne yapacağım? Ben ne yapacağımı bilmiyorum. "

Aslında, kitabın mevcut için çok yavan nedenleri var gibi görünüyor. "Yazı çok uygun, düşük gideri ve zaman geçirmek için harika bir yoldur," diye takdire samimiyet ile, bir noktada okuyucu söyler. "Ben çok nakit dışında ve sonra ne bilmiyor kim herhangi bir eski rocker tavsiye." Genç paraya ihtiyacı vardı, o da kazanır kadar hızlı harcamak görünüyor kamera sistemleri çünkü. Onun:, bu rock yıldızı fripperies üzerinde, ama ağır Barış Waging uzun uzadıya görüşmeler hangi büyük, karmaşık olmayan müzikal projelerde, unutulmamalıdır değil Lincvolt elektrikli otomobil, Model tren için yaptığı buluşlar, ve özel müzik sistemi Pono , diyor bir iPod rakibi mükemmel stüdyo ses kalitesi sunar.

"Benim müdür Penguen bana anılarında yapmak isteyen olduğunu belirtmiş, ama ben bu konuda çok düşünmemişti: onun ayak kırdı ve yaşamak oynamak edemedi çünkü zaman vardı. Ama sonra benim ayak kırdı zaman sadece orada oturuyor olacak, şimdi ne yapacağım ki? Ben düşündüm: Ben sadece kitap yapmıyoruz neden "?

Soruları daha da bileşik için, yazarı Homegrown ve Yol için başka Number rulo vardı sigara esrar ve alkol vazgeçmiş onun doktor tavsiyesi üzerine: 2005 yılında bir beyin anevrizması yaşadı, aynı yıl babası öldü Alzheimer ile uzun mücadeleden sonra. O ancak sigara ot olmadan 40 yıl içinde bir şarkı yazmıştı söylüyor: Kitaba göre, o kelimenin tam anlamıyla düz onun en ünlü destek grubu Crazy Horse ile yapılan hiç. Ağır Barış yürüten bir duman yardımı olmadan ilham perisi ile bağlanmak için bir mücadele ile desteklenmektedir. Bu yıl ikinci yeni kamera sistemleri albüm üzere olduğunu göz önüne alındığında, o açıkça üstesinden bir mücadele. Açıkça Young huysuz tuhaflığı itidal sağlam yaşamıştır: İngiliz milli marşı şarkı Genç ve Crazy Horse özellikli Americana, topuklar üzerinde sıcak gelen, Psychedelic Pill yaklaşık 28 dakika içinde saatler bir parça ile açılır. Ağır Barış Waging ise, o güne kadar başka bir şarkı tamamlamak verirseniz Genç açıkça merak anlar vardır. "Gevşek lanet nasıl bir şarkı yazmak için olmak zorunda mı?" Diye bir noktada protesto.

"Gerçekten bir gün-gün bir şekilde, bu konuda merak ediyordum dışında, bu konuda endişeli değildi," diyor bana. "Ben vay, ben uzun zamandır bir şarkı yazmadım ettik, gitmek istiyorum. Bu çok farklıdır. Bakılırsa ", o hiç şarkı yazmak için esrar gerek yoktu. "Ben bunu keşfetmek oldu, ve şimdi hiç önemli değil keşfettim kadar ne olacak ne zaman bilmiyordum."

Kitap sık sık Genç kariyeri bir klişeleşmiş hikaye hakkında bilgi büyüleyici bir külçe ortaya çıkıyor. O "Neil Young karakterinden çok" müzik yapmak için onu dava sona erdi onun plak şirketi ile yaptığı 80'li yılların savaşlar hakkında çarpık eğlenceli olan: "Bilmiyorum," diye sevimli ifade ile, bugün diyor, "iyi tepki ne söylenmişti için. "çok zaten ölüm 29 bir aşırı doz sarhoş, bedbaht toplanacak Genç mahmuzlu Crazy Horse gitaristi Danny Whitten, ölümü hakkında kamera sistemleri bilmiyorum hayranıyım söylemez ise 1975'da çıkan şaşırtıcı için kayıt oturumları Bu gece Gece var , bu Joni Mitchell, oturumları dedi sırasında gösterdiği gibi Genç kariyerinin en büyük performans olduğunu düşündüğünü teslim sonra, herkes gibi tekila sıvalı almak için ilerledi açıklar mı: çok onun için hayal kırıklığı, o serbest bırakmayı reddetti.

Kitap aynı zamanda bazıları, bu, söylenecek olan diğerlerinden daha fazla bekleniyor, Young obsesyon bir dizin gibi davranır. O Genç onun "ruhsal rehber" olarak adlandırdığı en azından oğlu Ben, dünyaya quadriplegic ve ciddi serebral palsili, eşi ve çocukları ile ilgili güzel ve çok dokunaklı yazar. "Onu hissediyorum," diyor. "O konuşmak değildir, bu yüzden çok beyin-to-beyin, ruh-to-ruh, çok ruhani, ve çok ferahlatıcı ve gençleştirici var."

Aynı şekilde, o tartışmak zaman beklenmedik bir miktarda harcama İnsan Yolu , yönettiği ve Dennis Hopper ile birlikte rol aldı 1982 yapımı komedi: bunu yapmak için Genç $ 3m maliyet, ve hatta onun sadık hayranları bir schlep biraz bulmak eğilimindedir. O ve Stephen Stills en 60s bandının kesilmiş kariyer için tekrar tekrar geri döner  Buffalo Springfield o bitmemiş bir iş olarak kabul etmek gibi görünüyor. Onun potansiyel asla ulaşamadı gibi "Sadece görünüyordu. Yanlış bir şey her zaman çatışma her zaman bir tür, bir sorun, her zaman birileri kamera kayıp, her zaman vardı. Biz olabilir kadar büyük olmaktan bizi durdurdu ve biz onunla başa çıkmak için ve bu yüzden gerçekten oldukça başarılı olamadı bilmiyordum. "

Bazı insanlar Crosby hakkında aynı şeyi, Stills, Nash & Young, süpergrup uyuşturucu sorunları ve ego kendi baharında paramparça 70'li yılların başında söyleyebilirim, ama Genç Buffalo Springfield farklıydı ısrar ediyor. "Buffalo Springfield ... bizim oyuncular kaybettik, biz aklımızı kaybetmedi. Bir lisans olmadan LSD üzerinde Pacific Coast Highway sürüş sonra oldukça muhteşem tarzı Kanada'ya geri sınırdışı var geç Bruce Palmer, - bizim basçı "kaybetti. "Biz bize büyük yaptıklarımızı kaybetti ve biz stüdyoya bizi ve biz ne en iyi yapmak için iyi kimse yoktu ilk etapta grup ile kayıt şansı var. Çocuklar iki bizimle artık, bu yüzden zor, ama biz bir şey yapmak kamera fiyatları için henüz konum ... "Sesi azalır. "Asla bilemezsiniz."

Aslında, Genç geç-60s için büyük sevgi hippi dönemi, uzun vadeli hayranlarına bir sürpriz olarak gelebilir bir şey yazıyor. Bu uyanmak ve Woodstock milletin ütopik hayalleri ölmüş olduğunu fark onun uysal hippi kitleye çığlık tam anlamıyla onun 1972 tur harcayan herkese, sonra, Genç, ve hepsi birlikte saçmalık olmuştu. "Kendi yaşam / geri ve gülüyor koydu olabilir?" 1973 en üzerinde howled Last Dance "hayır" kelimesi 60 kez şarkı önce. Bir yıl sonra, o kavrama serbest Devrim Blues cani hippi bir hayalet kadar getirdi, Charles Manson Genç dışında kamera-1 hiç kimse gerçekten tartışmak istedim: Crosby, Stills ve Nash sahnede bunu gerçekleştirmek için değil sordum. Ve yine, burada o giysi ve ilaç severek yansıtan,: o bile alkış alıcı hakkında oldukça sevgi gibi görünüyor. "Peki, bu şarkıları tepkiler vardı," diyor. "Bu orijinal idealizm ve saflık ile sadece hayal kırıklığı var." Bu hayal kırıklığı yumuşatılmış zaman mı? "Evet, bakış açısı onu değiştirir. Yumuşadı değil. "Gülüyor. "Bu benim karşısında sadece daha az var."

Belki de sevgi o açıkça kitap yazma aldığım keyfi kökleri vardı: okuma, proje için onun coşku neredeyse somut. "Evet, bu ilk kez bir şey yapıyor olması her zaman iyidir. Herhangi bir baskı yok, "diye bir açık wistfulness ile diyor ki: o büyük bir vardı önce kitapta o, kendi geçmiş rekabet önce, onun solo kariyeri ya da Crazy Horse ilk günlerinde ne kadar kamera sistemleri kaygısız dönen tutar, onun yeni müzik için son derece etkili geri katalog ile karşılaştırılacak. "Peki, insanlar hissediyorum bir şey değerli yapmak için baskı var, ama herhangi bir baskı yoktur bunun dışında."

Gerçekten de, o zaten başka bir kitap, arabalar hakkında bu kez yazıyor, o kadar çok keyif aldım. "Ben gerçekten kolay yapmak. Herhalde hayatımın geri kalanı için bu ve sadece bu yapabileceğini, ve ben Tamam olur "Ama hayır, diyor, aslında oluyor tehlikesi var:. Okuyucu izlenim elde edebilirsiniz kadar halen daha çok merak ediyor müzik kendisinden daha elektrikli arabalar veya müzik çalarlar, o da ya onun ömrü boyunca alarak değil ısrar ediyor. "Bana rahatlama kamera fiyatları sağlar, bu beni çok bu müziği ben müzik yıpranacaktır yok ki, beni eskimez yapmak için başka bir şey verir. Her şey kendi dozda alınmalıdır. Bu müzik OD istemiyorum ve sonra müzik onun kudret kaybeder. Ben yaptım hepsi bu, bu kadar iyi olmaz. Ben Eğer hayatınızda bazı saplantı yoksa, ölürsün düşünüyorum. "

kamera
Ruth Anim, sürekli bire bir bakıma ihtiyacı vardır tehlike kavramı yok ve bir sandviç veya bir fincan çay yapmak için ne gibi pratik şeyler öğrenmek için yaşam becerileri dersleri katılır. Bu yüzden kızının yeteneklerini resmi bir değerlendirme yakın gelecekte kamera sistemleri iş bulma yeteneğine sahip olacak birisi olarak onu sınıflandırılmış, annesi Cecilia için önemli bir sürpriz oldu.

"Ben tavsiye: Rapor Anim için rahatsız edici bir en dikkat çekici belki de maddi hata sayısı, bir" erkek müşteri "olarak 27 yaşındaki bir değerlendirici açıklaması, ancak daha fazla alan testi yapılan doktor sonuç oldu işine geri dönmesi 12 ay içinde düşünülebilir. "

Anim diyor ki: "Ruth işe gitmek için aslında tamamen düşünülemez. Hatta birisi onunla gitmeden yol çapraz değil, o bir araba vurur eğer sizi öldürecek bilmiyor, o tehlike kavramı yok "Kızı öğrenme güçlüğü, karmaşık tıbbi ihtiyaçları olan doğdu. bir kalp sorunu ve epilepsi. "O bir bire-bir bakıcı olan kişidir - o bakıcı ile işe gitmek içindir?"

Değerlendirme sonucunda, Ruth işle ilgili faaliyet grubu olarak bilinen bir kategoriye atanmış ve işe için zorunlu hazırlıkları başlamak için düzenli olarak iş ajanslarının katılmak gerekiyordu.

Kızının iş kapasitesi değerlendirmesi (WCA), iş için uygunluk belirlemek için test açıklayan yazılı raporu Cecilia Anim hayretle, sıkı geçtikten sonra, kamera sistemleri son üç yılda iş göremezlik parası eski talep sahiplerine binlerce yüzlerce hissettim şok yankıları yeni bilgisayarlı testi ödemeleri için devam eden uygunluk kontrol etmek.

Test 2008 yılında tanıtılan bu yana 600.000 'den fazla kamera-1 insan değerlendirmeler karşı itiraz ettiler, bu temyiz durumuna maliyeti 2009-10 £ 25m yükselmiştir TL 2011-12 60m. Itiraz ve verilen sosyal haklar üzerinde bozdu bu kararı görmek bulmak fit-için-çalışma bir ilk itiraz olanların yaklaşık 38%. Refah hakları örgütleri ve hayır test hakkında tutarlı rahatsızlık dile getirdiler ve test yürütmek için hükümet tarafından bir yıl £ 100m ödenir özel IT firması Atos, tarafından istihdam yolu doktorlar hayata geçirdik.

Geçen hafta İşçi Partisi hükümeti çalışma değildi zaman tanıttı politika kabul, sistemin bir "hızlı ve radikal" revizyon çağrısında bulundu.

Hemşirelik Royal College of yardımcısı başkanı olarak, Anim kızı çok daha güçlü sistem geçiyor en bireyler daha dayandı deneyimi hakkında onu öfke yansıtabilirsiniz. Bu farkındalık değerlendirmeler ne kadar yanlış hakkında insanları eğitmek için, "sürecin adaletsizlik" hakkında konuşmak arzusunu artırmıştır.

"Ben savaşmaya mümkün duyuyorum, ama ne savaşmaya mümkün değildir insanlar? Bu birçok insan için sorun bir çok neden oluyor, "diyor. Ona söyledim "Kızımın danışman nörolog öfke ile kendini kaybetmişti. Diye sorulan ilk soru 'bir risk kamera sistemleri değerlendirme yaptınız mı?' Oldu "

Ruth'un durumda olağanüstü hiçbir şekilde gereğidir. Mencap, bir öğrenme güçlüğü olan kişiler destekler sadaka, savunmasız müşteri yanlış sınıflandırma sayısız benzer şaşırtıcı durumlarda gördü diyor, birçoğu herhangi bir hastalık veya maluliyet tazminatı için uygun değildir ve hemen iş aramak gerekir anlatılır.

WCA altında yatan ilke, bir sağlık durumu ya da sakatlık otomatik olarak çalışması için bir engel olarak kabul edilmemelidir ve teorik olarak politika destekleyen insanlara iş bulmanıza yardımcı olmak için kullanılabilir sağlamak için tasarlanmış olmasıdır. Anim o evlendi kamera sistemleri ve onun çağdaşlarının var hayat tür almak istiyorum gibi, bir iş bulmak için kızı için daha fazla istiyorum şey yok diyor, ama bu, kızının durumun ciddiyeti göz önüne alındığında, savunuyor Bu yaklaşım gerçekçi değildir.

45 dakikalık muayene baştan bitirmek için kaotik, Anim diyor. Kızı son derece endişeli ve o bir kan testi almaya gidiyordu eğer doktor sorup durdu. O oturup reddetti ve doktor onu konuşuyordu tıbbi incelenmesi kanepede ve kapalı zıpladı. Notları kısmen bilgisayar tarafından oluşturulan raporda bir hatta Anim noktaları "müşteri 45 dakika geri olan bir sandalyede oturup başardı".

O işbirliği olmadığı için "Bütün muayene çok kaotik ve tuhaf oldu. Ama raporda o Ruthie 45 dakika oturdu koydu. O fazla üç dakika boyunca oturdu asla. O her yerde oldu, "diyor. "Bir noktada o musluk gitti ve ellerini yıkadı ve her yerde su püskürtme başladı. Onun sesini yükseltti ve dedi ki 'bunu yaparken Dur!' Ben hayır, hayır, bu gibi onu konuşmak yok dedi. O öğrenme güçlüğü var, o anlamıyor ".

Birkaç soru doktor Anim İngiliz bakım sistemi ile yaptığı aşinalık şüphe yapılan kızının durumu ve onu okul, hakkında, sordu. O Anim konuşan çoğu yapmış olmasına rağmen kızının konuşması, normal olduğunu raporunda belirtti. Ruth cevap başardı birkaç kamera sistemleri soru yanlış cevap verilmiştir. "O ona nasıl eski sordu ve o 27 olmasına rağmen, 18 dedi," diyor.

Tıbbi değerlendirme Ruth birkaç ay sonra iş bulma görüşmek üzere iş ajanslarının bir görüşme için çağrıldı. O da "Ben 'Bir kahkaha yaşıyorsunuz?" Dedi "iş ajanslarının danışmanı çok hızlı bir şekilde bir hata yapmış olduğunu fark etti içeri denilen olmuştu neden kamera sistemleri o anladım zaman dehşet içinde kalmıştı annesi ile gitti. "Biz oturdu ve o cevap bilmiyordum sanki ona sorulan her soru, Ruth onu avuç içi kaldırdı. O? Gün nedir 'istedi; Ruthie Perşembe söyledi, ama Salı günüydü. O ne zamanı? 'Sordu. O 5:30 dedi, ama 02:30 oldu, "diye hatırlıyor. "Ruth masasının üstüne tepsi ile karıştırmak ve yıkıcı ediliyordu. O "'Adın ne?' Söylüyordu

"Onlar o aktif olarak iş arayan olduğunu göstermek için üç haftada gelmelidir dedi," Anim diyor, ama danışmanı da o karara itiraz söylemesi. "Sadece karar yanlış olduğunu fark onu 10 dakika sürdü."

Anim onu ​​yerel MP, Glenda Jackson, ve bir refah hakları örgütü, Özürlüler Brent Derneği, yanı sıra Atos ve DWP temas desteğiyle sıralanırken, sorunu çözmek için çalışıyor onu yaz tatili geçirdi.

Bütün aile için çok büyük stres neden karar, diyor. "Bir hemşire olarak ben bu aileler üzerinde ne etkisi biliyorum. Sen sürekli onu temel ihtiyaçlarını karşılamak için destek almak için mücadele etmek zorunda. Sonuçta biz o iş için bakmak gerekiyor söylenmesi kamera sonra, üzerinden gitti. O her zamanki gibi, neler olup bittiğini tamamen habersiz, ama biz güvensizlik, hayal kırıklığı, stres ve şok hissettim.

"Bu bir mayalı karardı. Öğrenme güçlüğü olan kişiler alabilirsiniz tüm desteğine ihtiyacımız var. Kendi çalışma yeteneği, güvenlik ve refah hakkında kamera-1 toplam cehalet olduğu yerde [Onlar gerekir] Bu durumda koymak mümkün değildir. "

Hemşirelik Royal College of WCA ilgili resmi bir pozisyon olmasına rağmen, Hayvancılık politika acil reform ihtiyacı olduğu açıktır. "Sistem elden ve gözden geçirilmesi gerekmektedir."

DWP bu test süreci için çok sayıda iyileştirmeler, ama ciddi sorunlar devam ettiği hayır devlet söylüyor. Bu yılın başlarında Citizens Advice tarafından yayınlanan bir rapor değerlendirmelerde doğruluk "endişe verici düşük" düzeyde bulundu. Onlar yanlış kamera sistemleri temyiz sürecinde yararları reddedilmiş hissediyorum çok insan destekler sadaka, son iki yıl içinde istihdam ve destek ödeneği (iş göremezlik parası için yedek) ile ilgili iş yükü bir% 71 artış gördü.

Savunucuları politikasının tasarımı ve sorunlar için uygulanmakta olan yol hem suçlarlar. Atos merkezi tekrar tekrar değerlendirmelerde şirketin katılımı kızgın engelli protestocular, hedeflenen ve Paralimpik şirketin sponsorluk yaygın tartışmalara neden olmuş.

Ulusal Denetim Ofisi olmaması için Ağustos ayında Çalışma ve Emeklilik Bakanlığı eleştirdi "mali yüklenici düşük performans için tazminat aranan" ve "tıbbi değerlendirmelerin kalitesini ile ilgili olarak Atos ile performans gereksinimlerini sıkın" önerilir.

Bu yılın başlarında BMA konferansta delegeler Atos tarafından yapılan "yetersiz bilgisayar tabanlı değerlendirme" "uzun vadeli hasta ve özürlülerin ihtiyaçlarını niteliği veya karmaşıklığı için çok az ilgili" olduğunu belirten bir hareket geçti ve önerdi WCA "derhal" kesilmelidir.

Jane Alltimes, Mencap kıdemli politikası subay, Ruth davası özellikle aşırı olmadığını söyledi. Mencap DWP için sisteme iyileştirilmesi için öneriler sundu ve öğrenme engelliler istihdam işveren isteksizliği daha fazla tanınması için savunuyor. Öğrenme engelli için devlet desteği almak insanların sadece% 7 çalışılmaktadır.

"Biz gördüm kanıtlar bir öğrenme güçlüğü olan bir sürü insan için çalışmıyor bir değerlendirme süreci göstermektedir. Ihtiyaçları dikkate iş bulma engelli insanların yaşadığı engellerin gerçekleri almak için bir kişinin 'iş için spor' belirlemek için tasarlanmış bir kamera sistemleri değerlendirme - iş durumu gibi şeyler, işverenlerin önyargıları, destek insanlar engelleri aşmak gerekir onlar yüz. Mevcut haliyle değerlendirme sadece bunu yapmaz. "

Bir Atos Sağlık sözcüsü şunları söyledi: "Biz rapor ve bu durumun neden olabileceği sıkıntı konusunda herhangi bir uyumsuzluk için özür dileriz. Biz her hafta yaklaşık 15.000 değerlendirmesi yapılması ve kadar detaylı bilgi biz faydaları doğru bir karar onlara katkıda olabildiğince ile DWP sağlamak için çok çalışıyoruz. "

Bir DWP sözcüsü şunları söyledi: "Bu çalışma yeteneği değerlendirme adil ve etkili hem de ve doğru sistem almak için herkesin yararına olmasını sağlamak için sürekli kamera olarak gözden geçirilmektedir. Biz en çok ihtiyacı olanlara koşulsuz destek verirken yararları ve geri iş insanları hareket binlerce yardımcı olmak için kararlıyız. "












2 yorum:

  1. Bu küçük kağıt üzerinde geçen hediye en iyi nasıl kullanıldığını alarm sistemleri önerileri ile sonuçlandırmak. Söylem modunda fark tüm, bazı mobbing bölüm açıklayan, ve hatta uygun olan durumlarda, kendi açıklayıcı gücü çok, mevcut olan diğer koşullara bağlıdır için önemli bir değişkendir.

    Hiçbir üniversite düzgün bir tarafta modern bir söylem uygulayıcıları ayrılmıştır, diğer yandan postmodern söylem savunucuları. Her akademik farklı bir şekilde kendi pedagoji ve epistemolojinin kumaş örgüleri. Hiçbir profesör tamamen modern ya da postmodern ve her profesör söylem bir moddan diğerine geçer, konuyla ilgili olarak, ayar, ruh hali, ve diğer birçok faktöre. Mobbing çalışmada analiz uygun birim toplumsal süreç değil, ilgili kişiler olduğunu. Ben MIT'de biyolog Nancy Hopkins genellikle onun derslerinde titiz, ampirik, tarafsız, gerçekten modern bir söylem uygulamaları olduğunu, örneğin, hayal olur. O başarılı bir bilim adamı, Zebra balığı genetik bir uzmandır. Ancak Lawrence Summers en şimdi ünlü sözleri vesilesiyle, Hopkins onu tutkusuz kaybetmek ve bir postmodern bir şekilde cevap vermek için ortaya çıktı, o çok tartışma daha tanıklık ve şeytan için bir fırsat olarak ele geçirdi. Veya Alan Dershowitz en dikkate kampanyanın liderliğini 2007 yılında DePaul Üniversitesi'nde görev almak Norman Finkelstein önlemek için. Parlak bir çağdaş alarm sistemleri hukuk alimi olarak Dershowitz ünü sterlini, ancak Holokost sanayi Finkelstein eleştirileri Dershowitz mide daha vardı. Tüm akademisyenler yumuşak noktalar ve kör noktalar var. Herkes vizyonu bir şekilde at gözlüğü takmış olan. Mobbing üzerinde araştırma amacı belirli bölüm veya durum açıklamaktır. Katılımcıların typecasting bu hedefe uzaklaştırdığına.

    İkinci bir uyarı bir mobbing bölüm nasıl oynadığını sadece hedef ve mobbers bir söylem modları değil bağlı olduğunu, ancak hangi söylem modu daha sıkı üniversite politikaları ve ilgili mevzuat kurumsallaşmış olduğunu. John Furedy bir de "kadife totalitarizm" dediği 1997 tarihli bir makalesinde yazılı kurallar temelinde hareket, söylem postmodern moduna abone birçok akademisyen, değil, idari makam tarafından kendi değerleri ve öncelikleri uygulanması değil sadece bağlıdır. Kraliçe de Mason durumda, üniversite bir "Eğitim Özkaynak Politikası" olduğunu olduğunu önemiduyarlılık ve zararsızlık üzerinde postmodern öncelikli destek gibiydi. Fakülte el kitabı önde entelektüel titizlik ve ifade özgürlüğü öğrencilerin konforu koymak hükümler içeriyorsa, yöneticiler kendilerini hedef profesör atmak için bir kampanya yakalanmış olması gerekmez, onlar yapmanız gereken tek şey sadık bürokratlar gibi davranır ve izleyin fakülte el kitabı. Bu adı verilen organizasyon yüzden YANGIN , Eğitimde Bireysel Hakları Vakfı, ABD Anayasa ile güvence altına özgürlükleri ihlal konuşma kodları ve anti-taciz politikaları terk etmek kolej ve üniversitelerde zorlama yönelik dava uzun bir arkaya izlemiştir. YANGIN hedefi bu alarm sistemleri kurumsal desteği sağlayarak yüksek öğretim modern söylem korumaktır.

    Son olarak, bu kağıt başlangıcında yapılmış bir alanına tekrar taşımaktadır. Ben modern ve postmodern söylem arasındaki farkı açıklayıcı güce sahip görünüyor bu son yirmi yıl okumuş akademik mobbing vakaların yaklaşık yarısında olduğunu. Diğer yarısı ise, öyle değil. Hatta olduğu için, ihbar, ırksal ya da dini önyargı, cinsiyet ya da cinsel yönelim, gerekçesiyle herhangi bir sayıda http://www.alarmsistemleri.web.tr/ kıskançlık uyarılma.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bekçileri izlerken belli bir yaşa okuyucuları aktör Steve Martin 1979 ilk filmi, Jerk hatırlarsınız. bir unutulmaz sahnede , Martin karakteri, naif alarm ülke çocuk, Navin Johnson, yerel telefon rehberinin adını bulmak için kendinden geçmiş olduğunu.

      "Yeni telefon rehberi burada! Yeni telefon rehberi, o çılgınca sıçrama ve prances gibi yaklaşık "!! Burada Navin bağırıyor. Duygusuz komik Jackie Mason oynadığı Navin patronu, "Ben hiçbir şey heyecan bu almak isterdim.", Gözlemler

      Navin sayaçları nefes nefese, "Şimdi birisi değilim! Milyonlarca insan her gün bu şeye bak! Bu kendiliğinden tanıtım türüdür ... baskı adınızı ... insanlar yapar! "

      Bu klasik komedi sahne ve Güney Yoksulluk Hukuk Merkezi yıllık "Nefret Harita" en son yineleme arasındaki paralellikler çok çeşitlidir: Spontan tanıtım. Baskı Adınız. Naif Milyonlarca insan bu şey bakarak ve hiçbir şey heyecan alıyorum.

      Yeni bekçileri okuyucular izlemek yararına, diyelim ki başka bir klasik komedi, "... hiçbir şey hakkında bir gösteri bir ifade ödünç, ne delving önce anlaşılması gereken Nefret Harita kamera ile ilgili temel bilgileri tekrarlamak için bir dakikanızı ayırın. "

      1. Nefret Harita SPLC master Halkla İlişkiler şefi Mark Potok tarafından her yıl derlenen ve bir devlet tarafından-devlet olarak Amerika genelinde "gruplar nefret" sayısını belirlemek için iddia edilir. Bay Potok en haritalar her zaman bir önceki takvim yılına bakın.

      2. Hatta FBI değil neden "nefret grubu," için yasal bir tanımı yok,, "nefret grupları," ama bir şekilde özel bir bağış toplama kıyafeti olabilir tayin edebilir?

      Bay Potok herhangi bir yasal ya da kolluk arka planı ve tüm verileri iyi, ikinci el, ve onun rezil Nefret Harita olduğunu kabul ediyor " SPLC personeli tarafından orijinal raporlama içermez . "SPLC tarafından işletilen özel bir bağış toplama grubu beyaz milyonerler. Hiçbir görev vardır, hiçbir dış gözetim alır ve bir şey belirtmek için yasal veya ahlaki hiçbir yetkisi, vardır.

      Kısacası, SPLC SPCA göre daha "gruplar nefret" belirlemek için daha fazla yetkisi vardır.

      3. Bay Potok aslında tayin olan gruplar var olduğunu kanıtlamak için kesinlikle hiçbir kanıt sağlar. Birçok durumda, Sayın Potok bile iddia edilen gruba ikamet gerekiyordu bir şehir ya da kasaba adını sağlayamaz. Araştırmacı gazeteci Laird Wilcox kadar geri kanıt bu eksikliği işaret 1998 tarihleri, SPLC ve diğer sözde "sivil haklar" gruplar, onun seminal exposé yılında bekçileri. Görünüşe göre kamera onlar sadece var olduğu söyleniyor grupları da dahil olmak üzere, söz bulabiliriz herhangi bir grup liste oldu ne yaptığını. Bu Klan ve dazlak örgütler tarafından sürdürülen "posta kutusu bölümleri" çok sayıda dahil. Bazı Hıristiyan Kimlik "bakanlık" ancak üç ya da dört arkadaş oluşur sadece bir kişi ve bir posta listesi ve çok "vatansever grupları" oluşur.

      Onlar ayrıca, gerçek bağlı KKK ne de neo-Nazi ne ve kim atama ile iddia ediyorum "beyaz üstünlüğü." Kısacası, onlar yanıltıcı kendi listesinde yastıklı birçok grup yer. SPLC baskı veya internette ya, onların listesinde serbest bıraktığında, bu kamera gazeteciler ya da araştırmacılar tarafından kontrol olabilir gerçek adreslerini içeren başarısız olur. Çeşitli listeleri "bilinmeyen grup" ve bir şehir ya da kasaba adını bakın.

      Sil